12 legjobb hardvermegfigyelő eszköz és szoftver

12 legjobb hardvermegfigyelő eszköz és szoftver

Gondolt már azon, hogy a hibás hardver milyen károkat okozhat vállalkozása számára? Csak egy hardverhiba romboló hatással lehet a termelékenységre, és a kulcsfontosságú eszközöket kikapcsolhatja. A kihívás az, hogy nem mindig könnyű észrevenni, ha bármely hardver is hibás. A hardvermegfigyelő szoftver használata a problémák korai észleléséhez kritikus jelentőségű az online maradáshoz.

A hardverhibák okai a rosszindulatú programoktól az idős korig terjednek. A hardvermegfigyelő szoftver telepítése elengedhetetlen az eszköz teljesítményének láthatóságához. Ebben a cikkben a piac 12 legjobb hardvermegfigyelő szoftver termékét vizsgáljuk meg.

Az alábbiakban bemutatott eszközök mindegyikéhez nagyon sok részletet belefoglalunk, de ha csak gyors pillantásra van idő, itt van a legjobb hardvermonitorok listája:

 1. SolarWinds szerver & Alkalmazásmonitor (INGYENES Kísérlet) Az iparágvezető az infrastruktúra-megfigyelő eszközök csomagjának szállítójából. Fut a Windows Server rendszeren.
 2. ManageEngine Applications Manager (ingyenes próbaverzió) Ez az eszköz nem csak az alkalmazásokat figyeli, hanem a szerver állapotát is. A szoftver telepítésre kerül Windows Server és Linux rendszereken.
 3. Paessler PRTG hálózati monitor (ingyenes próbaverzió) Egységes hálózat, szerver és alkalmazásfigyelő eszköz, amely finomhangolható a bekapcsolni kívánt érzékelők kiválasztásával.
 4. Atera (INGYENES Kísérlet) Felhőalapú rendszerfigyelő és -kezelő csomag, amelyet olyan felügyelt szolgáltatókra irányítanak, amelyek a hálózaton keresztül képesek monitorozni a hardvert.
 5. Zabbix Ingyenes, nyílt forrású infrastruktúra-monitor vonzó felülettel. Telepítés Linuxra.
 6. HWMonitor Alapvető hardvermegfigyelő rendszer. Ingyenes és fizetős verziókban érhető el.
 7. hwinfo Valós idejű hálózati monitor, amely az eszköz állapotára összpontosít. Fut a Windows rendszeren.
 8. Nyissa meg a Hardver figyelőt Ingyenes, nyílt forrású hardvermonitor, amely telepíthető Windows és Linux rendszereken.
 9. AIDA64 Hardver és alkalmazásfigyelő a kkv-k számára.
 10. Monitis Szervermonitor néhány nagyszerű állapotmegjelenítéssel.
 11. WhatsUp Gold Hálózati infrastruktúra-figyelő, amely tartalmazza az élő, színes kódolású eszköz állapotát a hálózati topológia térképen. Telepítés a Windows Serverre.
 12. SysGauge Jelentések a hálózathoz csatlakoztatott összes berendezés állapotáról. Ingyenes és fizetős verziókban érhető el. Fut a Windows rendszeren.

A legjobb hardvermonitorok

A hardvermegfigyelő szoftver központosított platformot biztosít a csatlakoztatott eszközök állapotának és teljesítményének nyomon követéséhez. Ezek az eszközök vizuális kijelzőket kínálnak, amelyek az értesítésekkel és riasztásokkal kiemelik a hibákat. Hardvermegfigyelő eszközre van szükség a problémák korai észleléséhez és a csomópont vagy szerver leesésének valószínűségének csökkentéséhez. Az alábbiakban bemutatjuk a 12 legjobb eszközt, jellemzőik, előnyeik, könnyű használatuk és általános teljesítményük alapján.

1. SolarWinds szerver & Alkalmazásmonitor (INGYENES Kísérlet)

SolarWinds szerver és alkalmazásfigyelő képernyőképe

SolarWinds szerver & Alkalmazásfigyelő egy hardvermegfigyelő eszköz, amely azonosítja a teljesítmény kérdéseit a hálózat egész területén. Az eszköz képes monitor CPU, memória, lemez terület, ventilátor sebesség, és tápegység. Ezen információk mindezt egy irányítópult formájában jelenítik meg, amely teljes áttekintést nyújt a hálózati állapotról, valamint a Windows-alkalmazások, a Linux-alkalmazások és a szerver erőforrások használatáról, függetlenül attól, hogy azok helyben vagy a felhőben találhatók-e. Figyelemmel kísérheti Égszínkék, AWS IaaS, PaaS és SaaS szolgáltatások.

A SolarWinds Server által kínált telepítési folyamat & Az Application Monitor hihetetlenül könnyű. Elindíthatja a telepítést és a automatikusan felfedezi az eszközöket csatlakozik a hálózatához. Kevesebb, mint egy órát vesz igénybe, hogy futtassák a helyi környezetet.

A telepítés befejezése után elkezdheti testreszabni a telepített monitorokat a környezet kezelésére. Az Komponens Monitor varázsló segít kiválasztani, hogy mely szolgáltatást vagy alkalmazást kívánja figyelni. Az ilyen szintű vezérlés biztosítja, hogy teljes láthatóságot biztosítson a hardverkötegben.

SolarWinds szerver & Az Application Monitor természetes választás azoknak a kkv-knak, akik alacsony karbantartási igényű, de rendkívül hatékony hardvermegfigyelő szoftvert keresnek. A SolarWinds Server ára & Az Application Monitor 2 995 USD-tól (2 368 £) indul. Letöltheti a 30 napos ingyenes próbaverzió változat.

SolarWinds szerver & Alkalmazás MonitorDownload 30 napos ingyenes próbaverzió

2. ManageEngine Applications Manager (ingyenes próbaverzió)

12 legjobb hardvermegfigyelő eszköz és szoftver

ManageEngine Applications Manager egy olyan infrastruktúra-figyelő platform, amelyet az alkalmazások és a hardver állapotának figyelésére terveztek. Az ezen eszköz által figyelemmel kísérhető dolgok közé tartozik memória, CPU konfigurációs adatoklemez adatokhőfokCPU ventilátor sebessége, és tápegység névleges besorolása. Ezen elemek egészségi állapotát zöld vagy piros gomb segítségével lehet azonosítani.

Az ManageEngine Applications Manager riasztásokat is használ, hogy figyelmeztessen, amikor egy hardver meghibásodik. Konfigurálhatja a riasztások küldését, amikor a hardver a következő kategóriákba tartozik: Figyelemkritikainem sikerültdegradálthiba, és nem hasznosítható. Ezek a riasztások kiválóan alkalmasak arra, hogy a készülék meghibásodása előtt felvegye a fejét.

  8 лучших бесплатных сканеров сетевых уязвимостей и способы их использования

A ManageEngine Applications Manager által kínált figyelési tapasztalatok különösen azoknak a szervezeteknek felelnek meg, amelyek sokféle alkalmazást kínálnak. Az eszköz egy platformon keresztül felügyeli a hálózati hardvereket, a virtuális gépeket, a webszervereket és a felhőalkalmazásokat. A sávszélesség szempontjából, az eszköz akár 50 000 alkalmazást is képes figyelni.

A ManageEngine Applications Manager legfeljebb 5 alkalmazás vagy kiszolgáló számára ingyenes. Két fő fizetett változat létezik; a Professional Edition és az Enterprise Edition. A Professional Edition 25 monitor esetén 945 USD-től (747 £) kezdődik, az Enterprise Edition pedig 95 monitorért 9595 ($ 7 586) -tól kezdődik. Van még egy 30 napos ingyenes próbaverzió.

ManageEngine alkalmazások ManagerDownload 30 napos ingyenes próbaverzió

3. Paessler PRTG hálózati monitor (ingyenes próbaverzió)

PRTG hálózati monitor

Paessler PRTG hálózati monitor egy másik hardvermegfigyelő eszköz, amely megteremti az egyensúlyt a mélység és az akadálymentesség között. A PRTG Network Monitor segítségével megfigyelheti a processzorRAM, és hálózati eszközök merevlemezei. A szoftver támogatja a gyártók termékeit, ideértve az IBM, a Cisco, a Dell, a Synology és a Linksys termékeket. Az összes teljesítményadat azonnal megtekinthető a képernyőn található műszerfalon.

Ugyanakkor nem kell maradnia a számítógéphez ragaszkodva, csak hogy megtudja, mi folyik itt. A PRTG Network Monitor rendelkezik egy riasztási rendszerrel, amely értesítést küld Önnek e-mailben vagy SMS-ben, ha probléma merül fel a környezetében. Például megteheti konfigurálja a riasztásokat akkor kell küldeni, ha a lemezterület túl alacsonyra csökken.

A beállítási folyamat ezen eszközzel szintén meglehetősen egyszerű. Beállíthatja a programot ping IP tartományok a hálózathoz csatlakoztatott eszközök kereséséhez. Ha a földrajzi szempontból hibaelhárítást szeretne végezni, akkor a hálózat térképét el is készítheti egy drag-and-drop szerkesztővel.

A PRTG Network Monitor rugalmas árképzési skálát működtet a használt érzékelők számától függően. Az eszköz kevesebb, mint 100 érzékelőnél ingyenes, de ezen a ponton túl játszani kell. A PRTG Network Monitor fizetett verziói 1600 dollártól (1 265 font) indulnak 500 érzékelő és 1 kiszolgáló telepítésekor. Itt van még a 30 napos ingyenes próbaverzió.

Paessler PRTG Network MonitorTöltse le a 30 napos INGYENES próbaverziót

4. Atera (INGYENES Kísérlet)

12 legjobb hardvermegfigyelő eszköz és szoftver

Atera egy rendszerfigyelő platform, amelyet kifejezetten a kezelt szolgáltatók (MSP-k). A szolgáltatást a felhőből szállítják, amely szinte minden hardverkövetelményt eltávolítja az MSP saját webhelyéről. A rendszer konzoljához való hozzáférés mind az MSP vezetõinek, mind a technikusoknak keresztül történik bármilyen szabványos böngésző. Az Atera ingyenes alkalmazásokat is készít, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy a rendszerükről hozzáférjenek mobil eszközök.

A szolgáltatás ellenőrzi a hálózati eszközök, végpontok és szerverek állapotát. A hardverfigyelés mellett az Atera képes nyomon követni és javítani az alkalmazások, például adatbázisok, webes és e-mail szerverek teljesítményét is.

Felhő alapú szolgáltatásként, amely támogatja a távoli elérést, az Atera képes bármilyen ügyfél erőforráshoz – beleértve a felhő alapú – kapcsolatot létesíteni AWS vagy Égszínkék kiszolgálók – az Atera rendszer valójában az Azure szerverekben található. A megfigyelt rendszernek csak szüksége van rá telepített ügynökre.

Az Atera tartalmazza egy ügyfélszolgálati portál, ami technikusokat ad távoli hozzáférés a vizsgálati végpontokra és a problémamegoldásokra. A csomag tartalmaz távoli asztali szolgáltatás amely lehetővé teszi a végpont felhasználójának, hogy figyelje a technikus műveleteit.

Az Atera ügyfeleinek nem kell előre fizetniük a szoftverért, ami nagy előnye a független szabadúszó támogatási szakembereknek, és nagyon vonzó az induló MSP-k számára. Ehelyett az MSP fizet előfizető technikusonként. Ez az árazási modell alkalmassá teszi az Aterat bármilyen méretű MSP-hez, és különösen érdekes a gyorsan bővülő szolgáltatók számára. Amikor az MSP teljes kapacitással elérhető és új alkalmazottakat vesz fel, akkor csak hozzá kell tennie a megfelelő számú Atera előfizetést, hogy az új műszaki szakemberek teljes körű tudást kapjanak..

Az Atera előfizetés is magában foglalja a feldolgozási teljesítményt és a felhőkiszolgálók tárolását, tehát nagyon költséghatékony üzlet. Az Atera rendszert kipróbálhatja a 30 napos ingyenes próbaverzió.

AteraStart 30 napos ingyenes próbaverzió

5. Zabbix

Zabbix screenshot

Zabbix egy olyan hálózati megfigyelő eszköz, amely nyomon tudja követni a hardver rendelkezésre állását. A Zabbix automatikusan felfedezi az eszközöket a beállításkor, és felismeri, hogy mikor vannak eszközök csatlakoztatva vagy leválasztva. Miután az eszközök csatlakoztatva vannak, megteheti figyelje a rendszer állapotátlemez területa készülék hőmérsékletetápegység, és a hálózati hardver rajongói állapota. Rendelkezésre álló sablonok is vannak a gyártók népszerű szervereinek figyelésére, mint például az IBM, a Lenovo, a Dell, a Linux, a Solaris és a Hewlett Packard Enterprise..

  Docker против виртуальных машин

A riasztások áttekintése érdekében folyamatosan frissítheti Önt emailSMShadaregyedi szkriptek vagy hírnök. A riasztási üzenetek testreszabhatók a címzett alapján. Például megteheti testreszabhatja a dátumot és az időthostname, elem értéketrigger értékekhost profilfelhasználói makrók és eszkalációs történelem.

A Zabbix-ben kínált megjelenítés szintén remek. Megtekintheti a hardver grafikonjait, amelyek automatikusan frissülnek. Például megteheti a CPU-terhelés grafikonjainak megtekintése és CPU kihasználtság hogy megnézze az eszközök teljesítményét. Készíthet hozzáférhetőségi jelentéseket is, hogy megmutathassák a csapat többi tagját.

A Zabbix egyik legfontosabb értékesítési pontja, hogy ingyenes és nyílt forráskódú. Letöltheti a Zabbix-et a Red Hat Enterprise Linux, a CentOS, az Oracle Linux, az Ubuntu, a Debian, a SUSE Linux Enterprise Server és a Raspbian számára. Ingyenesen letöltheti a Zabbix-et.

Ámor HWMonitor

12 legjobb hardvermegfigyelő eszköz és szoftver

Ámor HWMonitor a listán az egyik legszélesebb körben használt hardvermegfigyelő eszköz. A HWMonitor figyeli a egészségi állapotfeszültségekhőmérsékletek és rajongói állapot nak,-nek csatlakoztatott eszközök. Az információkat lista formátumban jelenítik meg, amely lebontja a csatlakoztatott eszközök teljesítményét. Az összes adat leolvasása valós időben jelenik meg, így naprakész lehet a hálózaton belüli eszközök teljesítményével kapcsolatban.

A HWMonitor egyik előnye, hogy könnyen használható. Az indítás befejezése után meg fog történni automatikusan kezdje meg felügyelni a hálózatot teljesítmény-problémák miatt. Amint a program fut és fut, olyan funkciókkal, mint a jelentések, további információkat gyűjthet a hardverről és a hibaelhárításról.

Ha egy egyszerű hardvermegfigyelési élményt keres, más platformok fejlettebb szolgáltatásai és megjelenítése nélkül, akkor a HWMonitor jó választás. A program a következő formátumban érhető el: ingyenes verzió vagy a fizetett változat (a fizetett változat további naplózási képességeket és távoli műveleteket kínál). Ingyenesen letöltheti a HWMonitor szoftvert.

7. HWiNFO

12 legjobb hardvermegfigyelő eszköz és szoftver

hwinfo egy hálózati megfigyelő eszköz, amelyet hardver és rendszer megfigyeléshez használnak. hwinfo ajánlatvalós idejű monitorozásr a te a számítógép CPU-katGPUalaplapokmeghajtók, és perifériák. Az eszköz célja annak azonosítása, hogy az eszköz túlmeleged-e vagy nem működik-e. Bár a felhasználói felület kissé elavult, megkönnyíti a szükséges információk megtalálását.

Az eszköz által összegyűjtött információkat különféle szegmensekre osztják; memóriaprocesszoralaplapbuszmeghajtókmonitorkikötőkhálózathang-, és video adapter. A pusztán kategóriák köre biztosítja az ellenőrző tevékenységek láthatóságát az egész hálózaton keresztül.

Annak ellenére, hogy a HWiNFO tapasztalata egy kicsit alapvető, mint a listán szereplő többi eszköznél, mégis megvan a saját riasztási rendszere.. A riasztások testreszabhatók és bővítéssel frissíthető. További információkat gyűjthet a XMLCSV, és HTML jelentések testreszabható grafikonokkal és táblázatokkal.

Kisebb vállalkozások számára, amelyek egyszerű hardvermonitort igényelnek, a HWiNFO ideális választás. A HWiNFO Windows 10, 8, 7, Vista és XP rendszereken működik. További információ és töltse le ezt a linket.

8. Nyissa meg a Hardver figyelőt

12 legjobb hardvermegfigyelő eszköz és szoftver

Nyissa meg a Hardver figyelőt egy nyílt forrású hardvermegfigyelő megoldás, amely figyeli CPU terheléshőfok, ventilátor sebességfeszültség, és óra sebesség. Ezen elemek teljesítményét lista formátumban tekintheti meg. Az Az Open Hardware Monitor legújabb frissítése 2016-ban jelent meg.

Mint nyílt forrású termék, az Open Hardware Monitor költségmentes és könnyen telepíthető. tudsz töltse le a programot fájlként vagy forráskód. A program elérhető Windows XP, Vista, 7, 8, 10 és Linux rendszerekre (x86 alapú operációs rendszerek). Ingyenesen letöltheti az Open Hardware Monitor alkalmazást.

9. AIDA64

12 legjobb hardvermegfigyelő eszköz és szoftver

AIDA64 kifejezetten a kkv-k számára kifejlesztett hardver- és szoftvermegfigyelő megoldás. Az eszköz rendelkezik egy hardver érzékelő motor amely több mint 208 000 bejegyzést tartalmazó adatbázisból fedezhet fel csatlakoztatott eszközöket. Az AIDA64 által kínált hardvermegfigyelési képességek tartalmazza a CPU-tkorong, és hőmérséklet-ellenőrzés. Az adatok és információk összegyűjtése után az eszközökről menthetők CSVXML vagy egy SQL adatbázis.

Az AIDA64 riasztási rendszere értesítéseket küldhet a felhasználónak ha probléma merül fel, vagy megváltozott egy hardver vagy szoftver. Például kaphat egy értesítés ha a rendszermeghajtó szabad területe egy bizonyos százalék alatt van, vagy megváltozik a rendszermemória mérete. Az értesítések e-mailben elküldve hogy ne hagyj ki valami fontosat.

Az AIDA64 egyik érdekes funkciója az eszközök távoli megfigyelésének képessége. tudsz dobújrakezd és leállítási alkalmazások és szolgáltatások távolról. Az eszköz távoli kezelési képességei lehetővé teszik a távoli PC-k zökkenőmentes ellenőrzését.

  15 лучших бесплатных инструментов и программного обеспечения для удаленного рабочего стола

Az AIDA64 négy különböző verziója vásárolható meg; Extrém, mérnök, hálózati ellenőrzés és üzletág. Az Extreme verzió otthoni felhasználók számára 39,95 dollártól (31,57 £) indul. A Engineer verzió 199,90 USD-tól (157,99 £) indul parancssori automatizálással. A Network Audit verziója 100 USD (79,03 £) költségekkel jár, és magában foglalja parancssori automatizáláshálózati leltár, és változáskezelés.

A Business Edition 199,90 USD (157,99 £) költségekkel jár, és támogatja a távoli kezelést, a parancssori automatizálást, a hálózati leltárt és a változáskezelést. Letöltheti az ingyenes próbaverziót.

9. Monitis

12 legjobb hardvermegfigyelő eszköz és szoftver

Monitis egy szerver megfigyelő eszköz, amely figyeli a processzormemóriatárolás és lemez használat hálózati alkatrészek. Az eszköz natív ügynökökkel érkezik ablakok és Linux ideálissá téve a platformok közötti figyelési tevékenységeket. Te is figyelje a hálózati sávszélességet hogy lássa, van-e gyanús forgalom, amely támadásra utalhat.

Az eszköz is kínál figyelmeztetések hogy tartsa magát a hurokban, ha a hardverrel kapcsolatos probléma van. Neked van jelentések így a hardverhibákkal kapcsolatos részletesebb információkat közvetlenül a csapatának továbbíthatja. A jelentések termelési minősége megegyezik a listán szereplő bármely más eszközzel.

A Monitis érdemes megfontolni, ha szervermegfigyelési megoldást keres. A felhasználói felület egyszerű és tartalmazza az összes információt, amelyre szükség van a csatlakoztatott szerverek hibaelhárításának végrehajtásához. Az ár megtekintéséhez azonban közvetlenül kapcsolatba kell lépnie az értékesítési csapattal. Letöltheti a Monitis ingyenes próbaverzióját.

10. WhatsUp arany

WhatsUp Gold screenshot

WhatsUp Gold egy másik hardvermegfigyelő megoldás, amely kiemelkedik az egyik legjobbat. Ezzel az eszközzel figyelemmel kísérheti a hőfok, tápegység, és rajongói állapot a hardver. A WhatsUp Gold telepítése után megteheti automatikusan felfedezi a helyi eszközöketszerverek, és virtuális gépek. Mindezt automatikusan felrajzolják a topológiai térképre. A térkép színkóddal van ellátva, így láthatja, hogy egy adott eszköz felfelé vagy lefelé van-e.

A WhatsUp Gold által kínált testreszabás nagyon hasznos azoknak a szervezeteknek, amelyek nagyobb hálózattal figyelik a nagyobb csapatokat. Az irányítópultok az egyes felhasználók által testreszabhatók ütemezett jelentések hogy ellenőrizze a hardver állapotát. Az eszköz támogatja a kommunikációt, amely folyamatosan tartja a személyzetet a hardverproblémák mellett.

Vannak még testreszabható figyelmeztetésamelyek kezelhetők az Alert Center irányítópultján. A riasztásokat a következő küldi emailSMSLaza, IFTTT hozzászólások és internetes riasztások. Nem számít, milyen platformon van, megismerheti hálózatának működését. Van is egy alkalmazás iOS és Android számára, amely megmutatja a csatlakoztatott eszközök állapotát.

AWhatsUp Gold három verziója megvásárolható; a prémium éves előfizetés, prémium licenc és a Total Plus licenc. A prémium verziók tartalmazzák az automatikus felfedezést, a teljesítményfigyelést, a riasztásokat, az egyedi műszerfalakat és a felhőfigyelést.

Ha azonban alkalmazások figyelését, virtualizáció figyelését és konfiguráció figyelését szeretné használni, akkor fizetnie kell a Összesen plusz változat. Ajánlat megtekintéséhez közvetlenül kapcsolatba kell lépnie az értékesítési csapattal. Letöltheti az ingyenes próbaverziót.

11. SysGauge

Sysgauge képernyőképe

Bár technikailag „rendszermonitor”, és nem valódi „hardvermonitor”, SysGauge felkerült a listánkra, mert fedezi a legtöbb hálózati rendszergazda hardvermegfigyelési igényeit. A SysGauge egy hálózati teljesítménymonitor, amely áttekintést nyújt a csatlakoztatott eszközökről. Az eszköz figyeli a CPU használatát, memóriahasználatkészlet felhasználáslemezterület-felhasználás, és lemez olvasása / írása a számítógépbe telepített összes logikai és fizikai lemezen. A hardver megfigyeléséhez a Rendszerállapot-figyelő ide fogja tölteni az idő nagy részét.

Az Rendszerállapot-figyelő grafikonokat és tárcsákat jelenít meg processzor használat és memóriahasználati adatok. Ezek viszonylag alapvetőek, de nagyszerű munkát végeznek a nyers adatok megjelenítésében. A CPU használati diagramjának kijelzőjén megtekintheti az utolsó, az utolsó két vagy az utolsó öt perc használati adatait.

Az értesítések kézbesítéséhez a SysGauge rendelkezik rendszerfigyelési szabályok. Ezek a szabályok lehetővé teszik az értesítési feltételek konfigurálását. Például hozzáadhat olyan opciókat, mint például: „Ha a memóriahasználat jelenlegi értéke több, mint 90% -ot jelenít meg a hiba” vagy „Ha a lemezterület-felhasználás jelenlegi értéke több, mint 90% -át a figyelmeztetés mutatása”,.

A SysGauge a Windows rendszeren 32 bites vagy 64 bites csomagként érhető el. A SysGauge ingyenes verziója akár 10 monitort és profilt támogat. A program fizetett változata a következő: SysGauge Pro 50 USD (39,52 £), SysGuage Ultimate 125 $ (98,80 £) és SysGauge Server 125 $ (98,90 £). Ezek támogatják az 50, 100 és 200 monitort / profilt. Letöltheti a SysGauge alkalmazást.

Hardvermegfigyelő szoftver kiválasztása

A hardverfigyelés az egyetlen módja annak, hogy megvédjék az eszköz meghibásodásait. Proaktív hardvermegfigyelő megoldás, például SolarWinds szerver & Alkalmazásfigyelő, ManageEngine Applications Manager, és Paessler PRTG hálózati monitor segíthet minimalizálni egy csomópont meghibásodásának növekedését és megállítani a termelékenységet.

Ezeknek az eszközöknek mindegyike rendelkezik saját műszerfalakkal a hardver teljesítményének felügyeletéhez, és egy riasztási rendszerrel kiegészíti a valós idejű megfigyelési erőfeszítéseket. Függetlenül attól, hogy kkv vagy egy nagy szervezet, mindkét eszköz rendelkezik a sávszélességgel a hardver teljesítményének nagymértékű kezeléséhez.

About the author