12 legjobb teljesítmény-tesztelési és terhelés-tesztelési eszköz

12 legjobb teljesítmény-tesztelési és terhelés-tesztelési eszköz

A teljesítmény- és terhelésellenőrző eszközök az elmúlt évtizedben egyre kifinomultabbá váltak. A régi időkben a teljesítmény-tesztelő eszközök nem sokkal többek voltak, mint olyan eszközök, amelyek hamis hálózati forgalmat generáltak az ICMP-vel, hogy teszteljék egy interfész vagy a csomópont képességét a nagy forgalom kezelésére.

Manapság a teljesítmény- és terhelésellenőrző eszközök virtuális entitásokat használhatnak egy valódi felhasználó viselkedésének utánozására a pontosabb adatokhoz. Noha ezeknek az eszközöknek sokukhoz előfizetés szükséges az összes szolgáltatásuk feloldásához, sokukban ingyenes próbaverziók is vannak, amelyek segítségével a lábad nedvessé tehetik a terhelésteszttel, mielőtt elmerülnének és feliratkoznának az előfizetésre.

Nagyon sok részletbe jutunk tovább, ahol az egyes eszközöket bemutatjuk, de ha csak idő áll összefoglalásra, itt van a legjobb teljesítmény- és terhelésellenőrző eszközök listája:

 1. SolarWinds teljesítményfigyelés NPM-mel (INGYENES Kísérlet) A Network Performance Monitor egy SNMP-alapú rendszer, amely a korábbi adatokra épülő analitikai funkciókat tartalmazza. Fut a Windows Server rendszeren.
 2. Paessler PRTG hálózati monitor (ingyenes próbaverzió) Minden egyben hálózat, szerver és alkalmazásmonitor, amely NetFlow érzékelőket tartalmaz a forgalom terhelésének elemzésére. Fut a Windows Server rendszeren.
 3. Site24x7 (INGYENES Kísérlet) Felhő alapú szolgáltatás, amely magában foglalja az IT infrastruktúrát, alkalmazásokat és a webhely látogatói viselkedését.
 4. Tricentis árvíz Felhő alapú eszköz, amely elemezni tudja a helyszíni, távoli, internetes és felhő kiszolgálói forgalom áramlását.
 5. LoadView Egy felhőalapú tesztelő, amely a webes alkalmazásokra és szolgáltatásokra összpontosít. Sok automatizált tesztelési sablont tartalmaz.
 6. LoadNinja Az internetkapcsolat terhelésének tesztelése a webes segédprogramokon, amely több ezer valódi böngészőt telepít a célterület terhelésének utánozására.
 7. StressStimulus Tesztelő mobil alkalmazások és webes alkalmazások terhelésére. 10 000 virtuális felhasználót generál a stressz teszteléshez.
 8. WebLOAD A Radview stresszvizsgálója, amely a webes alkalmazásokra összpontosít.
 9. SmartMeter.io Hálózati és webes alkalmazások tesztelője, amely számos nézetet kínál egészen csomagszintig.
 10. Apache JMeter Ingyenes nyílt forrású hálózati tesztelő, amely telepíthető Windows, Mac OS és Linux rendszerekre.
 11. NeoLoad Tesztelés 50 és egymillió virtuális felhasználó között. Jó az SLA céljainak ellenőrzésére.
 12. Automai Performance Tester Automatizált tesztelő, amely képes tesztelni a Citrix és a VMWare szoftvereket, de SAP, PeopleSoft, Infor és Oracle rendszerekkel is működik..

De mielőtt megvizsgálnánk a legjobbakat, beszéljünk először arról, hogy miért szükségesek a teljesítménytesztelő eszközök és milyen típusú mutatókat mérnek.

Miért van szükség teljesítmény- és terhelésellenőrző eszközökre??

Az informatikai infrastruktúra szoftvereit és alkotóelemeit a legjobb szándékkal tervezték meg, de a rejtett hibák, ismeretlenek és előre nem látható események katasztrófát okozhatnak egy projekten. A hiba kockázatának csökkentése érdekében - akár a fejlesztési folyamat során, akár egy misszió szempontjából kritikus rendszer telepítése után - a műszaki szakembereknek és a mérnököknek ellenőrizniük kell egy rendszer határait.

Minél nagyobb a rendszer vagy alkalmazás igénybevétele, annál több a hiba és a hiba. Az ilyen típusú hibák általában nem nyilvánvalóak, és ezekkel foglalkozni kell. Egy problémát nem lehet megoldani, ha nem lehet azonosítani, és a teljesítmény- és terhelésellenőrző eszközök segítenek finomítani a kritikus rendszereket azáltal, hogy a rejtett problémákat a felszínre buborékolják..

Milyen típusú rendszereket tesztelnek ezek az eszközök?

A teljesítmény- és terhelésvizsgálati eszközök a mutatók széles skáláját mérik. Legtöbbjük alapvető kompetenciájú az alkalmazások betöltésének tesztelésére, bár a kiegészítő mutatókat, például a hálózati terhelést is tesztelik.

A webhely és az alkalmazás sebességének tesztelése mellett néhány eszköz hálózati forgalom generátor modulokkal is rendelkezik.

A legjobb teljesítmény- és terhelésellenőrző eszközök

Ezzel összefüggésben nézzük meg a legjobb teljesítmény- és terhelésellenőrző eszközöket, kezdve az iparág kedvencével: SolarWinds.

1. A SolarWinds hálózati teljesítményének tesztelése NPM-mel (INGYENES Kísérlet)

Solarwinds Network Performance Monitor

Az SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő hálózati tesztelő eszközöket kínál, amelyek segítenek észlelni a rendszeren belüli szolgáltatások nyújtásával kapcsolatos problémákat.

Ez az eszköz egy nagyon kifinomult figyelőrendszer, amely automatikusan felismeri a hálózathoz csatlakoztatott összes eszközt. Nem kell telepítenie ügynöki szoftvert az eszközére, mert mindegyikük SNMP képességekkel van szállítva. Az Egyszerű hálózatkezelési protokoll magában foglalja a hálózati eszközök állandó figyelésének eljárásait. A rendszerben nincs egy központi vezérlő, amely kéri és rendezi ezeket az adatokat. Ezt a szerepet vállalja a SolarWinds Network Performance Monitor.

Az NPM hálózati tesztelési funkciói között szerepelnek a korábbi adatokra épülő hibaelhárítási segédprogramok. Első pillantásra nehéz megállapítani, hogy a teljesítményproblémákat a hálózat, a szolgáltatások és alkalmazások, vagy a kiszolgálók és végpontok szoftverfeldolgozási problémái okozzák-e. Az PerfStack A Network Performance Monitor segédprogramja megmutatja az összes szolgáltatás alapjául szolgáló szolgáltatót. Ezek a grafikonok színkóddal vannak ellátva, így lejuthat a hibákat megjelenítő verem szintre, és gyorsan megoldhatja a problémát.

Egy másik hasznos teljesítményfigyelő eszköz a csomagban a NetPath hasznosság. Ez lehetővé teszi, hogy valós időben láthassa az adatok szállítási idejét a hálózat egyik pontjáról a másikra, megmutatva minden csomópont állapotát és sebességét, amelyet a csomagoknak át kell haladniuk az adott utazás során..

Az Hálózati elemző eszköz a SolarWinds NPM-ben a teljesítménymutatók grafikus ábrázolását nyújtja, így azonnal láthatja, amikor a teljesítmény romlik.

A Network Performance Monitor egy teljes hálózatkezelő rendszer, amely magában foglalja az összes teljesítmény- és terhelésvizsgálati eszközt, amelyre szükség van a lehetséges problémák és a katasztrófa bekövetkezéséhez. A szoftver közvetlenül letöltődik a SolarWinds webhelyről, és telepíti azt Windows Server. Bekapcsolhatja a hálózati teljesítményfigyelőt egy 30 napos ingyenes próbaverzió.

A SolarWinds hálózati teljesítményének tesztelése az NPMDownload 30 napos INGYENES próbaverziójával

2. Paessler PRTG hálózati monitor (ingyenes próbaverzió)

12 legjobb teljesítmény-tesztelési és terhelés-tesztelési eszköz

Paessler PRTG a hálózati, alkalmazás- és szervermonitorok nagyon nagy gyűjteménye. Ez a csomag tartalmazza terhelés és teljesítmény-tesztelő eszközök. A Paessler a teljes köteget, amely tartalmazza az összes megfigyelési segédprogramját, minden vevőnek kiszállítja. A csomagot az Ön igényeihez szabhatja úgy, hogy kiválasztja, mely monitorokat aktiválni kívánja. A monitorokat „érzékelőkPaessler szerint, és ha csak kevesebb, mint 500 érzékelőt aktivál, akkor a rendszer ingyenes.

A PRTG használ SNMP eljárások az összes hálózati eszköz teljesítményének állandó ellenőrzéséhez. Az eszköz automatikusan felismeri ezeket az eszközöket, összeállítja a hardverleltárt és megjeleníti az élő állapotokat a felügyeleti konzolon.

NetFlow a csomagban található érzékelők további betekintést nyújtanak a hálózati teljesítménybe. Ez az érzékelő a Cisco által létrehozott csomagmintavételi nyelvet használja ki, hogy láthassa az adatáramlási sebességet a hálózat két pontja között. Ezt az eszközt csomagok rögzítésére is használhatja a port tükrözésén keresztül, és ellenőrizheti a VoIP kapcsolatok állapotát.

Paessler a PRTG-t kínálja egy 30 napos ingyenes próbaverzió. Ez a szoftver telepítve van Windows Server.

Paessler PRTG Network MonitorTöltse le a 30 napos INGYENES próbaverziót

3. Site24x7 (INGYENES Kísérlet)

12 legjobb teljesítmény-tesztelési és terhelés-tesztelési eszköz

Site24x7 jelentése egy felhőalapú IT-infrastruktúra-figyelő amely az alkalmazások teljesítményét is figyeli. Az eszköz tartalmazza felhasználói viselkedés modellezése webhelyek számára. A monitornak ez a része rendelkezik a Szintetikus internetes tranzakciók figyelése funkció, amely a webhely látogatói tipikus viselkedését szimulálja. Ez lehetővé teszi a tervezők számára, hogy teszteljék az új weboldalak funkcióit, és megfigyeljék, hogyan mozog a tipikus felhasználó a webhelyen.

A szintetikus felhasználói modellező egy tesztelő eszköz a felhasználói élményért egy webhelyen, amelyet az egyik közül meg lehet vizsgálni 100 külső helyszín a világ körül. Az a lehetőség, hogy a távoli helyről megnézhessék a weboldal kézbesítési teljesítményét, lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy teszteljék az összes internetes és webes szolgáltatást, amelyek a webhely rendelkezésre állásának biztosításában szerepelnek..

A Site24x7 is ingyen elérhető legfeljebb öt megfigyelhető webhely vagy öt szerver segítségével. A fizetett rendszer öt kiadásban érhető el, amelyek lehetővé teszik 10, 40, 100 vagy 500 webhely vagy szerver figyelését. Ezen kiadások mindegyike elérhető a értékelés céljából egy 30 napos ingyenes próbaverzió.

Site24x7Start 30 napos ingyenes próbaverzió

4. Tricentis-árvíz

12 legjobb teljesítmény-tesztelési és terhelés-tesztelési eszköz

A Tricentis különféle termékeket kínál, köztük a qTest, a Tosca, az RPA és az elosztott terhelésvizsgálati termék, a Tricentis Flood. A nyilvános és a magán felhő telepítési lehetőségein túl a Tricentis Flood olyan nyílt forrású generációs eszközöket is támogat, mint például a JMeter, a Selén és a Gatling.

Előfizetési modellje meglehetősen egyszerű, havi és éves opciókat is kínál. Noha a Tricentis Flood vállalkozásokat célozza meg, a verzió kis- és középvállalkozások számára is elérhető, viszonylag olcsó havi díjjal.

Azt is szeretjük, ahogyan a Tricentis megtervezte a megoldását, hogy integráljon magántulajdonos szolgáltatókkal, például a Microsoft Azure és az Amazon Web Services. A meglehetősen korlátozott ingyenes próbaverzión kívül demót is kérhet.

5. LoadView

12 legjobb teljesítmény-tesztelési és terhelés-tesztelési eszköz

A LoadView megkülönbözteti magát a legtöbb más terhelésellenőrző eszköztől azáltal, hogy valós böngészőteszteket kínál (szemben a virtuális böngészőteszttel). A LoadView természetesen egy felhőalapú megoldás, amelyet webes alkalmazások és webhelyek teljesítményének tesztelésére terveztek.

Ezenkívül stressz-tesztelő webes API-kat is szolgáltatási szintű megállapodások (SLA) ellenőrzésére. Az ingyenes próbaverzió akár 40 böngészőt vagy eszközt is tesztelhet. Azt is vegye figyelembe, hogy a felhőalapú megoldás alkalmazásának előnye az, hogy nincs szükség házon belüli személyzetre a helyi hardver telepítésének konfigurálásához és végrehajtásához..

Ha kevésbé gyakorlati megoldást keres, amely nem köti le informatikai csapata erőforrásait, a LoadView jelentős időt és frusztrációt takaríthat meg. Szerencsére az ingyenes próbaverzió nem igényel fizetési kártya adatait, így nem kell aggódnia, hogy csapdába esnek az ismétlődő fizetésekkel.

6. LoadNinja

12 legjobb teljesítmény-tesztelési és terhelés-tesztelési eszköz

A LoadNinja újabb heves versenytárs a terhelésteszt és a teljesítményvizsgálat terén. Ez is ingyenes próbaverziót kínál, amely minimális információt igényel, és a regisztrációkor nem igényel fizetési részleteket. Automatikus rögzítési és lejátszási teszt szkripteket kínál, amelyek nem igényelnek kódolást a felhasználó nevében.

Adatai platformfüggetlenek, a böngésző alapú adatkonzolnak köszönhetően. A SmartBear, a LoadNinja alkotója, 14 napos ingyenes próbaverziót is kínál. És ahelyett, hogy böngészőemulátorokat használna a terhelés stimulálására és szimulálására, ezredes valódi böngészőt használ a legpontosabb teszteléshez.

Ezen felül van egy virtuális felhasználói ellenőr és hibakereső, amely valós időben működik. Ezenkívül eszközöket tartalmaz az alkalmazások tesztelésére a LAN-on keresztül dedikált IP-címeken keresztül. A Pro verzió akár 250 virtuális felhasználót támogat, míg a prémium verzió akár 2500 virtuális felhasználót támogat. A nagyobb tesztelési igényű nagyobb vállalkozások felvehetik a kapcsolatot a SmartBear-rel a 2500 virtuális felhasználó árazási részleteivel kapcsolatban.

7. StressStimulus

12 legjobb teljesítmény-tesztelési és terhelés-tesztelési eszköz

A StressSimulus azért érdekes, mert a tervezői nemcsak a webes alkalmazások tesztelésére, hanem a mobil alkalmazásokra is létrehozták. Emellett teszteket futtathat mind lokálisan, mind a felhőben, hogy megkülönböztesse a teljesítmény szűk keresztmetszeteit, így kezelheti alkalmazásának leggyengébb elemeit. Érdekesnek találtuk azt is, hogy a biztonságot szimulálja azáltal, hogy lehetővé teszi egy tesztelő számára, hogy minden virtuális felhasználó számára bejelentkezési hitelesítő adatokat nyújtson, hogy jobban felmérje a nagy volumenű hitelesítés hatását..

Ez a szolgáltatás támogatja a bejelentkezési hitelesítő adatokat és a virtuális felhasználói identitásokat azáltal, hogy kapcsolódik a webes űrlapokhoz, az Basic, az NTLM és a Kerberos. Ezen felül a felhasználói viselkedést szimulálhatja a dinamikus oldalak és más tényezők, például munkamenet-azonosítók és sütik tesztelése céljából. A támogatott protokollok közé tartozik a HTTP, HTTPS, AJAX, SOAP, WCF, bináris WCF és XML HTTP-n keresztül.

Vegye figyelembe, hogy ez egy automatizált megoldás, és nem követeli meg a felhasználótól, hogy szkripteket írjon, bár a szkript-szolgáltatások is benne vannak. Döbbent csalódása, hogy a StressStimulus ingyenes próbaverzióval rendelkezik, amely csak hét napig tart. Ezzel szemben meglepve láttuk, hogy az ingyenes próbaverzió 10 000 virtuális felhasználót és teljes ügyfélszolgálatot tartalmaz. Azt tapasztaljuk, hogy ritka az ingyenes próbaverzió az ügyfélszolgálat bevonásával, mivel a vállalatok általában ezt az erőforrást szeretnék fenntartani az ügyfelek fizetésére, ezért a StressStimulus.

8. WebLOAD

12 legjobb teljesítmény-tesztelési és terhelés-tesztelési eszköz

A WebLOAD, mint más teljesítmény-ellenőrző eszközök, nem szigorúan hálózati teljesítmény eszköz. Amint azt a helyesen elnevezett moniker is sugallja, a tervezők kifejezetten azért hozták létre, hogy tesztelje a webes és mobil alkalmazások teljesítményét és méretezhetőségét.

A Radview által létrehozott WebLOAD analitikai irányítópultot kínál, amely betekintést nyújt a Javascript teljesítményéhez és a szerver oldali teljesítményhez. És a legtöbb egyéb teljesítmény-tesztelő eszközhöz hasonlóan a WebLOAD ingyenes próbaverzióval is rendelkezik, amely akár 50 virtuális felhasználót támogat.

Az ingyenes próbaverzió is teljes funkcionalitású; A teljes körű kísérletek lehet, hogy nem a norma, de egyre népszerűbbek. A támogatott technológiák közé tartozik a HTTP / HTTPS, HTML5, AJAX, SOAP és egyebek. Az ingyenes kiadás mind Windows, mind Linux platformon fut, és integrálódik a Dynatrace, AppDynamics és New Relic rendszerekbe..

9. SmartMeter.io

12 legjobb teljesítmény-tesztelési és terhelés-tesztelési eszköz

A SmartMeter.io elosztott terhelési teszteket kínál, mivel nagy igényeket szimulál virtuális felhasználók számára szoftvergenerátorokkal. A valós idejű elemzésen kívül az adatokat grafikonokká is átalakítja, hogy megkönnyítse a trendek és a tesztek eredményeinek észlelését.

Különösen tetszik, hogy van egy olyan funkció, amely a mobil böngészőket szimulálja. Ezenkívül szereti a naplózási funkcióját az egyes HTTP-kérelmek és válaszok rögzítéséhez és megjelenítéséhez, így a HTTP-adatok átvilágíthatók a csomag elfogásának részletességével. Örömmel láttuk, hogy ez lényegesen olcsóbb, mint a legtöbb versenytársnál, és még a személyes verzió is - amely a legalapvetőbb verzió - 500 virtuális felhasználót és korlátlan számú tesztet tesz lehetővé..

Csalódott voltunk azonban arra, hogy felfedeztük, hogy a SmartMeter.io nem fizet visszatérítést. Visszatérítési politikájuk szerint nem fognak visszatérítést nyújtani, mivel ez nem kézzelfogható jav. Feltételezzük, hogy a megfelelő visszatérítési politika hiányát az alacsony költségek igazolják. Ennek ellenére van egy ingyenes próbaverzió, amely lehetővé teszi a vizek tesztelését a merülés előtt.

10. Apache JMeter

12 legjobb teljesítmény-tesztelési és terhelés-tesztelési eszköz

Apache JMeter kétségkívül népszerű teljesítmény- és terhelésellenőrző megoldás, mert van ingyenes és nyílt forráskódú. Természetesen natív Java alkalmazásként elérhető a GitHub-on, és hihetetlenül sokoldalú. A dinamikus webes alkalmazások és a statikus erőforrások tesztelése mellett hálózati és Java-objektumok tesztelési funkciókat is tartalmaz.

A sokoldalúság további kiemelése érdekében vegye figyelembe, hogy különféle platformon fut, beleértve a Windows, a Mac OSX, a Linux disztribúciókat és bármely más, a Java-kompatibilis platformot a CLI módban. A támogatott csomópontok és protokolltípusok a webes (HTTP, HTTPS, Java, PHP, ASP.NET), FTP, LDAP, JDBC, e-mail protokollok (SMTP, POP3, IMAP), TCP és Java objektumok..

Hangsúlyozni akartam azonban az Apache által a webhelyén nyújtott nyilatkozatot. Az Apache egyértelművé teszi, hogy ez a megoldás nem webböngésző. Annak ellenére, hogy úgy néz ki, mint egy, valójában a protokoll szintjén működik. Mint ilyen, nincs képessége arra, hogy a böngészőből virtuális felhasználói viselkedést szimuláljon, vagy egy weboldal Javascriptet végrehajthasson. Ennek ellenére ez egy nagyszerű ingyenes eszköz azok számára, akik terhelésvizsgálatot kívánnak végrehajtani és költségvetésüket megőrzik. Nézze meg őket a GitHub-on.

11. NeoLoad

12 legjobb teljesítmény-tesztelési és terhelés-tesztelési eszköz

Neotys készítette NeoLoad mint vállalati terhelésellenőrző megoldás, amely integrálódik a dev-ops csapatokhoz. Nagyon lenyűgözött a termék puszta ereje, amely lehetővé teszi a terhelés tesztelését bárhol 50 és 1 millió virtuális felhasználó között. Mondanom sem kell, hogy ez a termék nagy skálázhatóságú. A vállalati szintű forgatókönyvek támogatására szolgáló méretezés ellenére a Neotys ingyenes verziót is tartalmaz fejlesztőknek és tesztelőknek, akiknek csak kis teszteket kell futtatniuk.

A felhasználói viselkedés tesztelésének konfigurálási lehetőségei is gazdagok és összetettek. Ez a megoldás képes megismételni a földrajzi és a mobilhálózat feltételeit, és meghatározhatja az SLA átadását vagy meghiúsulását a fájdalom pontok és szűk keresztmetszetek azonosítása érdekében. A szokásos protokollok tartalmazzák a HTTP, HTTPS, HTTP / 2, SOAP és egyéb választható protokollokat az ön belátása szerint, és kapcsolódnak az SAP Web és az Oracle E-Business rendszerekhez..

Kicsit csalódottak voltunk abban, hogy az árazási oldal nem fedte fel az egyes tervek árait; ehhez az információhoz kapcsolatba kell lépnie a Neotys-szal. Ennek ellenére tetszett az alkalmazás-tesztelő felület, és azt gondolták, hogy karcsú és tiszta. Nem számít vállalkozásának, alkalmazásának vagy fejlesztői csapatának méretétől függően, a Neotys testreszabhatja a megoldást az Ön számára. Letöltheti és kipróbálhatja egy ingyenes kiadást.

11. Automai Performance Tester

12 legjobb teljesítmény-tesztelési és terhelés-tesztelési eszköz

Végül, de nem utolsósorban az Automai Performance Tester. Az egyik dolog, ami tetszik ez a termék, az, hogy az Automai szándékosan úgy tervezte, hogy az felhasználóbarát és automatizált legyen, amennyire csak emberileg lehetséges. Ennek a tervezési célnak a megkönnyítése érdekében az Automai a szkriptek folyamatát teljesen kódmentesvé tette. A tesztelőknek csak rá kell kattintaniuk és használniuk kell az alkalmazást, mint egy normál felhasználó tenné, az Automai automatikusan generál olyan szkripteket, amelyeket könnyű módosítani és szerkeszteni..

Ez az intelligens szoftver érdekes módon rögzíti a hibákat és a hibákat. Felismeri a problémákat és a szűk keresztmetszeteket, majd képernyőképeket készít a fájdalom pontok kiemelésére. Azt is láttuk, hogy mennyire moduláris. Nem csak a Citrix-rel és a VMWare-rel működik, hanem az SAP-val, a PeopleSoft-rel, az Infor-nal és az Oracle-vel is. Az alapvető programozási platformok, amelyekbe kapcsolódik, tartalmazzák a .NET, Java, C ++, Flash, Adobe, SQL és HTML5 is..

Vegye figyelembe, hogy van egy ingyenes próbaverzió, amely 14 napig tart. Megint meglepve láttuk, hogy még az ingyenes próbaverzió magában foglalja a teljes technikai támogatást, bár nem gondoljuk, hogy ez az ingyenes próbaverzió teljes körű szolgáltatást nyújt. Ennek ellenére az ingyenes próbaverzió egy nagyszerű módja annak, hogy teszteljék a hálózatot, mielőtt vásárolnának.

Következtetés

A fentebb említett eszközökön kívül vannak több célspecifikus ingyenes eszköz is, amelyek felhasználási területe és funkciói sokkal szűkebbek lehetnek. A Paessler számos ingyenes teljesítmény- és betöltési eszközt kínál, köztük a NetFlow tesztert, amely NetFlow üzeneteket gyűjt, és a Webserver Stressz eszközt, amely teszteli webhelyeinek teljesítményét..

Egyszerűen lehetetlen tudni, hogy egy új alkalmazás vagy erőforrás hogyan reagál az erős stressz hatására az eszközök tesztelése nélkül. A megfelelő eszközök segítenek felfedezni azokat a kérdéseket, amelyeket egyébként a végfelhasználó fedez fel.

Ahelyett, hogy a Microsoft megközelítését alkalmaznánk, és új rendszert vezetne be több ezer hibával, azt javasoljuk, hogy használja a fent említett teljesítmény- és terhelésellenőrző eszközök egyikét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden kacsa sorban van-e..

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector