8 legjobb spam-ellenes eszköz és szoftver

8 legjobb spam-ellenes eszköz és szoftver

Spamszűrő nélkül csak egy rossz kattintással veszélyeztetheti a készüléket és a hálózatot. Az e-mailek a vállalati környezetben a rosszindulatú szoftverek egyik leggyakoribb belépési pontja. A spam és a rosszindulatú e-mailek tárolása a beérkező levelekből szükségszerűvé vált. Ebben a cikkben a piac legjobb spam-ellenes szoftverét vizsgáljuk meg.

Itt van a legjobb spam-ellenes szoftverek listája:

  1. SolarWinds MSP Mail Assure (ingyenes próbaverzió) Széles körű szolgáltatás, amely blokkolja a spam, a vírusok és a rosszindulatú szoftverek megjelenését.
  2. SpamTitan Web alapú e-mail spam szűrő, amely lefedi a Microsoft Office 365-et.
  3. MailWasher Spam-blokkoló a Windows Live Mail, Outlook, Outlook Express, Incredimail, Thunderbird, GMail, Hotmail, Yahoo, EM kliensek számára.
  4. ZEROSPAM Felhő alapú spam, ransomware és adathalász blokkoló.
  5. Comodo Dome Antispam E-mail spam blokkoló szolgáltatás.
  6. MX Guarddog Spamszűrő, amely szintén blokkolja a DDOS támadásokat, az adathalász támadásokat, a rosszindulatú programokat és a vírusokat.
  7. SPAMfighter Spamszűrő az Outlook, az Outlook Express, a Windows Live Mail, a Windows Mail és a Thunderbird számára.
  8. ORF fúzió Spamszűrő 23 rétegű tesztelő rendszerrel.

A legjobb anti-spam szoftver

1. SolarWinds MSP Mail Assure (ingyenes próbaverzió)

8 legjobb spam-ellenes eszköz és szoftver

SolarWinds az MSP Mail Assure szolgáltatást egy intelligens levélvédelmi és szűrőmotor, amelyhez szoktak a spam blokkolása, vírusok, és rosszindulatú az e-mail megsértése miatt. A programról több információ érkezik 1,8 millió domain hogy a felhasználó jobb betekintést nyújtson a jelenlegi fenyegetésekbe. A szoftver használatakor a felhasználó: Tekintse meg a problémás üzeneteket karanténban és feketelistára gyanús feladókat attól, hogy kapcsolatba léptek velük.

SolarWinds Mail Assure egy felhőalapú megoldás, amely megkönnyíti a konfigurálást és a telepítést. A megfigyelés megkezdéséhez új domént kell felvennie. A telepítés után előnyeit élvezheti SSL / TLS forgalom titkosítás.

Az eszköz ideális a vállalati felhasználók számára, mert kínál integráció az Office 365-hez. Ha az Office 365 e-mail szolgáltatás leáll, akkor a felhasználó e-maileket küldhet A SolarWinds Mail Assure's web alapú műszerfal helyette. Kikapcsolás esetén a műszerfal lehetővé teszi a szolgáltatás folyamatos működését.

Összességében ha olyan spam-ellenes megoldást keres, amely védi e-mailjét a támadókkal szemben SolarWinds Mail Assure jó választás. Az ár megtekintéséhez SolarWinds Mail Assure akkor közvetlenül kapcsolatba kell lépnie az értékesítési csapattal. Itt van még a 30 napos ingyenes próbaverzió.

SolarWinds MSP Mail AssureStart 30 napos ingyenes próbaverzió

2. SpamTitan

8 legjobb spam-ellenes eszköz és szoftver

SpamTitan egy szánt web-alapú spam-ellenes megoldás mert Microsoft Office 365 fiókok. Az eszközt felfedezésre tervezték adathalász támadások, lándzsás-adathalász támadások, és nulla napos támadások. A legújabb fenyegetések felismerése SpamTitan gépi tanulás és Bayesian elemzés keverékét használja az új támadások azonosításához. A nulla napos fenyegetésekkel szembeni védelem kiválóan alkalmas a felmerülő veszélyek kitettségének minimalizálására.

IP-cím engedélyezése és feketelista ellenőrzi, hogy az e-mail eléri-e a postafiókot, vagy blokkolja-e a jövőbeli kommunikációt. A szélesebb körű biztonság érdekében különféle fokozatot alkalmazhat Spam-bizalom szintje nak nek felhasználók, felhasználói csoportok, és domainek. Az e-mail környezet ilyen módon történő szegmentálásával sokkal hatékonyabban kezelheti a lehetséges belépési pontokat.

Ha használsz Office 365 azután SpamTitan alkalmas lehet a szervezetére. Az ára SpamTitan a védeni kívánt e-mail fiókok számától és a felhasználók számától függ. Az árak 37,50 USD-től (29,81 GBP) kezdődnek egy felhasználótól, és egy e-mail fiókot havonta számláznak.

3. Mailwash

8 legjobb spam-ellenes eszköz és szoftver

MailWasher egy olyan program, amelyet a spam blokkolására használnak, mielőtt elérné a beérkező levelek mappáját. Az eszköz kompatibilis az összes e-mail szolgáltatóval az asztali és a mobil eszközökön. E-mail szolgáltatók, amelyeket a MailWasher tartalmaz kilátás, Outlook Express, Incredimail, Thunderbird, Windows Live Mail, GMail, Hotmail, Jehu, EM kliens, és több. A. Által támogatott e-mail fiókok sokfélesége MailWasher sokoldalúvá teszi a szoftvert vállalati környezetben.

A vírusok bejutásának megakadályozása érdekében a program lehetővé teszi az e-mailek előnézete és törlése letöltés előtt a számítógépére. Az ilyen e-mailek blokkolásával megnézheti az e-mailben található információkat anélkül, hogy kinyitná azokat, és a számítógépet veszélyeztetné a vírus átterjesztése.

A szűrés egy másik módszer erre MailWasher figyeli a bejövő e-maileket gyanús jelekkel kapcsolatban. Az a szűrő észleli a spam tartalmat és a sértő szavakat így a feladó automatikusan feketelistára kerülhet a jövőbeli levelezésből. A hamis riasztások leállításához felveheti kollégáit és ügyfeleit a baráti listába.

Ennek két változata létezik MailWasher letölthető: Ingyenes mosógép és Mailwasher Pro. Ingyenes mosógép ingyenesen elérhető, és egy e-mail címet támogat. MailWasher Pro 39,95 USD-től (31,74 £) indul, és több e-mail címet támogat a hét minden napján.

4. ZEROSPAM

8 legjobb spam-ellenes eszköz és szoftver

ZEROSPAM egy felhőalapú anti-spam megoldás amely védi levélszemét, zsarolóprogramok, és e-mail adathalász. Ha valaki rossz linket vagy rosszindulatú mellékletet küld e-maillel, ZEROSPAM blokkolja. A további védelem érdekében a program TLS titkosítást használ, hogy megóvja az interakcióit a szimatolástól. Abban az esetben, ha az ügyfél-szerver leáll, az eszköz automatikus levelező sorba állítást fog használni, hogy segítsen visszatérni a normál működéshez..

Az alacsony hamis pozitív arány nak,-nek ZEROSPAM a termék használatának egyik fő oka. Egyensúlyt teremt a káros üzenetek kiszűrése között, anélkül hogy megakadályozná a jogos felhasználók kommunikációját. Vállalati szempontból ez egy spam-ellenes platform, amely nem akadályozza a napi tevékenységeket.

Az oldat szintén ellenáll a leesésnek. ZEROSPAM több mint egy hálózat táplálja 20 szűrőcsomópont házigazda három kanadai adat hogy a szolgáltatás online maradjon. Ez azt jelenti, hogy még ha valami is romlik, akkor a szolgáltatás elérhető marad, amikor erre van szüksége.

5. Comodo Dome Antispam

8 legjobb spam-ellenes eszköz és szoftver

Comodo Dome Antispam egy spammegelőző eszköz Ajánlott: vállalati felhasználók számára. Comodo Dome Antispam szkennel és szűr az e-maileket hogy biztonságos legyen a postafiók a számítógépes támadókkal szemben. Amikor fájlokat tölt be a beérkező levelekből, Comodo Dome Antispam a Valkyrie fájl döntési platformját használja a fájlok letöltésük elemzésére. A fájlokat akár a legújabb malware támadásoktól is megfertőzés nélkül nyithatja meg, és azokkal kapcsolatba léphet.

Az e-mail szűrés vezérli a látott üzenetek típusát amikor megnyitja az e-mail fiókját. A vírusokkal ellátott e-maileket blokkoljuk, így nem kerül offline állapotba, hogy megbizonyosodjon arról, hogy teljes átláthatósággal rendelkezik-e a postafiókba küldött e-mailek felett. Keresztül felügyeleti konzol megnézheti az archivált és karanténba helyezett e-maileket.

Három telepítés létezik Comodo Dome Antispam elérhető: Megosztott szerver, Hostolt felhő, és Helyben. Az árak megtekintéséhez közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a céggel. Ha rugalmas levélszemét-ellenes megoldást keres, rugalmas telepítési lehetőségekkel, a Comodo Dome Antispam erősen ajánlott.

6. MX őrző

8 legjobb spam-ellenes eszköz és szoftver

MX Guarddog egy spam blokkoló, amely TLS titkosítást használ az e-mail beérkező levelek védelmére. Az adathalász támadások, rosszindulatú,DDOS támadások, és vírusok csak néhány olyan dolog, ami MX Guarddog védi a. Amint a kommunikáció blokkolva van, megtekintheti a karanténjelentést, amely megmutatja a blokkolt üzenetet.

A jogszerű leveleket közvetlenül az e-mail szerverre továbbítják. Az MX Guarddog automatikusan szinkronizálja az e-mail címeket a Windows AD-ből, LDAP, és cPanel rendszerek a kényelem érdekében. Abban az esetben, ha a szerver leáll, akkor a levelek tárolódnak és automatikusan kézbesítjük Önt a következő alkalommal, amikor online.

MX Guarddog kiváló olcsó alternatíva a spam megállításához. Az eszköz SaaS-csomagként működik, és e-mail címenként havonta 0,25 USD (0,20 £) áron indul. A felhasználó vagy a domain álnevek nem számítanak fel díjat.

7. SPAMfighter

8 legjobb spam-ellenes eszköz és szoftver

SPAMfighter egy spamszűrő, amely kompatibilis a kilátás, Outlook Express, Thunderbird, Windows Mail, és Windows Live Mail. SPAMfighter aA szűrés több nyelven működik és letilthatja a spam angol, spanyol, német, francia, olasz, lengyel, dán és egyéb nyelveken. Miután megjelöltek egy gyanús e-mailt, a szoftver felveszi a feladót a feketelistához, és megakadályozza, hogy a jövőbeli e-mailek elérjék a postaládáját..

A felhasználói felületen egyszerű navigálni, és te is élő statisztikák megtekintése a blokkolt üzenetekről. Ezen kívül van Spam visszaélések jelentése egy kattintással, ha információt kell gyűjtenie. Az összes ilyen információ szervezése segít abban, hogy mindenről tudjon, ami megpróbálja elérni a fiókját.

Ennek két változata létezik SPAMfighter letölteni: SPAMfighter Standard és SPAMfighter Pro. A SPAMfighter Standard ingyenesen elérhető, reklámokkal és korlátozott funkciókkal, például a feketelistára / engedélyezési listára vonatkozó korlátozásokkal. A SPAMfighter Pro 29,99 USD-tól (23,86 £) indul korlátlan feketelistára / engedélyezési listára vonatkozó bejegyzésekkel, a nyelv szűrésével és még sok másnal.

8. ORF-fúzió

8 legjobb spam-ellenes eszköz és szoftver

ORF fúzió egy darab spamszűrő szoftver kifejezetten üzleti használatra tervezték. Az eszköz kiküszöböli a hamis pozitív eredményeket és biztosítja, hogy a törvényes levél eljuthasson a postaládájába. Az egyik egyedi eladási pontja ORF fúzió hogy van 23 rétegű teszt a levél állapotának ellenőrzésére. Ezek a tesztek a feketelistára és a fehére listára tett tesztek keveréke, amelyek megállítják a rosszindulatú leveleket anélkül, hogy befolyásolnák az eredeti leveleket.

Készíthet saját engedélyezési listákat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megbízható feladók nem kerülnek-e át spamszűrésre. A felhasználó irányíthatja azt is, hogy mi történjen azokkal az e-mailekkel, amelyeket a spamszűrő elkap. Például ugrálhatja őket az átvitel elutasítására, az e-mail megőrzésére vagy egy másik postafiókba való átirányításra.

Átfogó, Az ORF Fusion's Az alacsony hamis pozitív arány ideálisvá teszi a biztonságot kereső vállalkozások számára, amelyek nem akadályozzák a kommunikációs képességüket. ORF fúzió integrálódik a Microsoft Exchange és a IIS SMTP szolgáltatás. A termék ára 10 felhasználónként évente 55 USD-tól (43,75 £) kezdődik.

Legjobb anti-spam szoftver

Annyira sokféle van a spam-ellenes szoftverek között, hogy nehéz lehet választani. Ha nem biztos benne, nem hibázhat olyan eszközzel, mint a SolarWinds Mail Assure vagy SpamTitan. Mindkét eszközt könnyedén használhatják a feketelistára és a feketelistára, hogy ellenőrizzék, hogy az e-mail milyen levelekkel érkezik a postaládájába.

Kép AndyPandy a Pixabay-től

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 71

Adblock
detector