8 legjobb SQL lekérdezés-készítő

8 legjobb SQL lekérdezés-készítő

Nem számít, hogyan szeleteli, a kézi kód és az SQL lekérdezések létrehozása a semmiből hihetetlenül időigényes. Gyakran hatékonyabb az SQL lekérdezés-készítő használata az SQL lekérdezések fejlesztésére. Számos eszköz olyan funkciókat kínál, mint a drag and drop grafikus felhasználói felületek és az irányítópultok, amelyek elősegítik a fejlesztést.

Itt van a miénk A 8 legjobb SQL lekérdezés-készítő lista:

  1. Redgate SQL prompt SQL szerkesztő kontextusban prediktív szöveggel, amely javasolja a következő kulcsszót, amelyre szüksége van az állításhoz.
  2. dbForge Query Builder Vizuális SQL-készítő, amely magában foglalja a drag and drop elemeket és a listákat válogató elemeket az utasítások létrehozásához.
  3. SentryOne SQL Sentry Adatbázis-teljesítmény-elemző, amely nem hatékony lekérdezéseket észlel a szkriptek gyorsabb futtatása érdekében.
  4. FlySpeed ​​SQL lekérdezés SQL-szerkesztő, amely drag and drop vizuális funkciókkal rendelkezik, valamint helyesírás-ellenőrzéssel és javaslatokkal írott SQL-utasításokhoz.
  5. SQL Query Tuner (SQL Diagnostic Manager) Az SQL Diagnostics Manager kiegészítője, ez az eszköz elemzi a lekérdezéseket és észleli a hibákat.
  6. RazorSQL Vizuális SQL lekérdezés-készítő, amely tartalmazza a szintaxis színkódolását és a zárójelek egyeztetését, hogy segítsen elkerülni a gyakori hibákat.
  7. Data Xtractor Vizuális SQL-készítő azok számára, akiknek nincs SQL-tapasztalata. Ingyenes és fizetős verziókban érhető el.
  8. Idera Rapid SQL Vizuális SQL-készítő a szöveges utasítás-szerkesztő mellett. A szerkesztő tartalmazza a szintaxis színkódolását és a hibák kiemelését.

A 8 legjobb SQL lekérdezés-készítő

Nézzük meg a nyolc legjobb SQL lekérdezés-készítőt.

1. Redgate SQL prompt 

RedGate SQL prompt

Redgate SQL prompt egy SQL létrehozó eszköz , amelyek kódjavaslatokkal szolgálnak a gépelés közben. A szoftver készíti kontextuális ajánlások kód elemzési szabályok alapján, és van egy kódrészlet könyvtár hogy a felhasználó hivatkozzon. Széles körű formázási lehetőségek vannak, így pontosan kiválaszthatja, hogy melyik szkriptet formázza, vagy blokkolja az egyes blokkok formázását.

Ezenkívül nagyon egyszerű a kód elemzése Redgate SQL prompt. Vigye az egérmutatót egy kóddarab fölé, hogy megtekintse a kódproblémákat, majd további információkért kattintson a villanykörte ikonra. Vannak több mint 90 szabály elérhető a dobozból amelyet az opciók menüben lehet kezelni.

SQL Prompt Pro integrálódhat a SQL Server Management Studio és Vizuális Stúdió így hatékonyabban hozhat létre pontos SQL lekérdezéseket. Van néhány olyan szolgáltatás, amelyek egyediek az SQL Prompt Pro SSMS verziójával. tudsz megment, előnézet, és visszaállítás az utolsó munkamenet lapjai.

SQL Prompt Professional 385 dollárból (296,50) indul egy licencért. Az SQL Prompt az SQL Toolbelt Essentials részeként is kapható, amely további kilenc SQL Server terméket tartalmaz 1600 dollárért (1232 font), és az SQL Toolbelt, amely 14 további eszközt tartalmaz 3110 dollárért (2 395 fontért). Letöltheti a 28 napos ingyenes próbaverziót.

2. dbForge Query Builder 

dbforge lekérdezéskészítő

dbForge Query Builder egy lekérdezés-készítő, amelynek célja segítséget nyújtani hozzon létre komplex SQL lekérdezéseket. tudsz lekérdezéseket készíteni keresztül vizuális lekérdezés diagram és adjon hozzá alkérdéseket építeni a fő lekérdezés alapjain. Itt van még a drag and drop funkció így könnyen hozzáadhat táblázatokat. A kód kitöltésével azonban kiváló minőségű kódot is létrehozhat.

Hogy segítsen a kód szerkesztésében, dbForge Query Builder van egy automatikus SQL szintaxis-ellenőrzés. Nagyobb lekérdezésekhez használhatja a A dokumentum vázlata ablakot a gyorsabb navigáláshoz. Lehetőség van az általánosabb SQL szerkesztési szolgáltatások, például a használatára is könyvjelző, szöveg keresés, és színezés.

Az az ablak elrendezése testreszabható, kiemeléssel és az eszköztár testreszabásával. Azt is kiválaszthatja, hogy mely felhasználói felületet kívánja használni. A kódolás befejezése után az adatokat 10 különféle formátumban exportálhatja, beleértve HTML, CSV, XML, PDF, MS Excel, MS Access, DBF, ODBC, és Szöveg.

dbForge Query Builder azoknak szól, akik a kódolási élményt a lehető leg fájdalmasabbá akarják tenni. Az ár is nagyon versenyképes. A dbForge Query Builder 99,95 USD-től (76,97 GBP) kezdődik egy licencért. Van egy 30 napos ingyenes próbaverzió.

3. SentryOne SQL Sentry 

SQL Sentry

SentryOne SQL Sentry egy adatbázis-teljesítmény eszköz ami segít javítson lassú SQL lekérdezéseket. A termék képes diagnosztizál és optimalizálja a rosszul teljesítő SQL lekérdezéseket. A ... val Legjobb SQL nézetben megnézheti a végrehajtási terv diagramjait és a lekérdezés előzményeit, hogy megtalálja a javítandó kérdéseket.

Automatizált riasztások értesíti Önt, ha a lekérdezés megfelel bizonyos feltételeknek vagy paramétereknek. Például, ha egy lekérdezés lassan fut, akkor riasztást küldünk. Vannak több mint 100 riasztási körülmény elérhető a dobozból. Riasztásokat kombinálhat az automatikus válaszokkal, így a riasztás generálása után a program automatikusan végrehajtja a parancsot a probléma megoldására.

SentryOne SQL Sentry is tud oldja meg az SQL szerver holtpontjait. A patthelyzet fül megmutatja a patthelyzetbe bevont folyamatokat, így megtalálhatja a kiváltó okot. A dolgok megkönnyítése érdekében vannak holtponti diagramok így a problémát könnyen érthető formában tekintheti meg.

Ahhoz, hogy megismerje a SentryOne SQL Sentry akkor közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a céggel. Az ár attól függ, hogy mely rendszereket szeretné megfigyelni, a licencek számát, a DevOps igényeit, valamint a figyelni kívánt felhasználók vagy szerverek számát. Letöltheti a kéthetes ingyenes próbaverziót.

4. Flyspeed SQL lekérdezés 

FlySpeed ​​SQL lekérdezés

Flyspeed SQL Query egy Windows alapú adatbázis-lekérdezés-készítő amelyet SQL lekérdezések létrehozására használhat drag-and-drop és a vizuális lekérdezés-készítő. Komplex lekérdezések készítése és részkérések szerkesztése vizuális és SQL szövegmódban. A formázás testreszabható, így eldöntheti, hogyan jelenik meg a kód.

A kódolási élmény javítása érdekében SQL szövegszerkesztő Kód kitöltést kínál a kód felépítésének felgyorsítása érdekében. Itt van még a szintaxis kiemelés a navigáció elősegítésére. A lekérdezés végrehajtási előzményeit szintén rendszeresen menti, így a munkamenet végén megtalálja, ahol abbahagyta.

A szoftver támogatja az SQL szintaxist a Microsoft SQL Server, MySQL, PostgreSQL, Jóslat, InterBase, Tűzmadár, MS Access, MS Excel, SQLite, Előny DB, és több. Ezenkívül többszálú, minden lekérdezés különböző szálban fut.

Az ingyenes verzió lehetővé teszi SQL lekérdezések létrehozását és az eredményadatok böngészését, de az adatok mentéséhez és exportálásához a teljes verzióra van szükség. Az FlySpeed ​​SQL Query Desktop verzió ára 39 USD (30,03 £), és a FlySpeed ​​SQL Query Portable A verzió 49 dollárba kerül. Van egy 30 napos ingyenes próbaverzió.

5. SQL Query Tuner (SQL Diagnostic Manager)

SQL lekérdezés tuner

SQL Query Tuner egy kiegészítő SQL Diagnostic Manager amelyek hangolási ajánlásokat nyújthatnak. Annak érdekében, hogy a felhasználó javítsa a teljesítményt, SQL Query Tuner van színkódolt index elemzés használt, nem használt és hiányzó indexekhez. Van egy várakozási idő elemzési funkció a rosszul teljesítő SQL lekérdezések észlelésére.

Azok számára, akik nagyobb vizuális élményt igényelnek, vannak SQL lekérdezés hangoló diagramok. A lekérdezési diagramok lehetővé teszik a megtekintést Karteszi csatlakozik és sok-sok kapcsolat mint vizuális kijelző. Az ilyen formátumú lekérdezések megtekintése sokkal könnyebben megérti az SQL utasítások hatását.

A szoftver számos diagnosztikai funkcióval rendelkezik, amelyeket felhasználhat az adatbázis teljesítményének figyelésére. Megfigyelheti például valós idejű rendelkezésre állás és teljesítmény kiszolgálópéldányok. figyelmeztetések azonosíthatja a rosszul teljesítő lekérdezéseket. Vannak over 100 riasztás elérhető a dobozból így gyorsan elindulhat.

SQL Query Tuner mert SQL Diagnostic Manager nagyszerű az SQL kód gyorsabb előállításához. Az SQL Diagnostic Manager Pro 2,156 dollár (1660 font) áron indul. A nagyobb vállalkozások számára többlicenc árengedmény is érvényes. Van egy 14 napos ingyenes próbaverzió.

6. RazorSQL 

RazorSQL

RazorSQL van egy SQL Query Builder eszköz amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy vizuálisan készítsen lekérdezéseket. tudsz válassza ki a létrehozni kívánt SQL utasítás típusát az oszlopok és műveletek kiválasztásával. Az eszköz négy lapon könnyen navigálható nyilatkozatmódosítások elvégzéséhez; választ, betét, frissítés, és töröl. Például a beszúrás fül megnyomásával a felhasználók kiválaszthatják, mely oszlopokat szeretnék hozzáadni az utasításhoz.

Az SQL szerkesztő egy másik eszköz, amellyel egyszerűsíthető a kód létrehozása. Van szintaxis kiemelés a kód navigálásának megkönnyítése és az automatikus kiegészítés funkció a kód előállításának felgyorsítása érdekében.

A navigáció további támogatásához van egy automatikus keresési szolgáltatás úgy, hogy amikor a felhasználó lekérdezést gépel, akkor megjelenik az oszlopok listája táblázatokkal, amire a felhasználó rákattinthat. A keresési funkció kompatibilis a SQL, -SQL, SQL PL, PL / SQLm HP, Jáva, JavaScript, HTML, XML, CSS, és több.

RazorSQL elérhető Windows, Mac OS, Linux és Solaris rendszerekhez. A szoftver ára a támogatni kívánt felhasználók számától függ. Egy felhasználó számára az ár egy felhasználó számára 99,95 USD (79,95 GBP). 2-9 felhasználó esetén a költség 96,95 dollárra (76,95 font) vagy 94,95 dollárra (74,95 font) 10-19 felhasználóra csökken. 20 vagy annál több felhasználó esetén az ár egy felhasználónként 92,95 dollárra (72,95 font) esik le. Letöltheti a 30 napos ingyenes próbaverziót.

7. Data Xtractor 

Data Xtractor

Data Xtractor egy SQL lekérdező eszköz amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lekérdezéseket készítsenek az SQL ismerete nélkül. Data Xtractor jön a vizuális SQL lekérdezés-készítő hívott Lekérdezés Xtractor. A Query Xtractor csak írásvédett, és adatbázisokat támogat, beleértve a MySQL, PostgreSQL, Jóslat, SQL szerver, Amazon vöröseltolódás, SQLite, és Égszínkék. A lekérdezés végrehajtása után áttekintheti az eredményeket táblázatos formátumban.

Az SQL Query Generator automatikusan generál SQL lekérdezéseket egyedi szállítók számára. Nem kell semmit telepítenie egy kód létrehozásához egy másik platformon, amely hatékonyabbá teszi az SQL lekérdezések létrehozását.

Data Xtractor ingyenes SQLite, Microsoft Access, Tűzmadár, és Microsoft SQL Server CE adatbázisok. A programnak három fizetős változata is van: nyílt forráskódú adatbázisok, kereskedelmi adatbázisok. Minden támogatott adatbázis. Nyílt forráskódú adatbázisok esetén az eszköz havi 24 dollárba kerül (18,48 font), és kompatibilis a MySQL, a MariaDB, az Amazon Aurora, a PostgreSQL és az Amazon Redshift adatbázisokkal..

A Commercial Databases verzió havonta 29 USD (22,33 £) költséget jelent a Microsoft SQL Server / Azure, Oracle, IBM Db2, Sybase / SAP SQL és Sybase SAP ASE támogatásával. Az Összes támogatott adatbázis csomag 39 dollárba kerül havonta, és támogatja az összes fent említett adatbázist. A Query Xtractor ingyenesen letölthető.

8. Idera Rapid SQL 

Idera Rapid SQL

Idera Rapid SQL egy SQL kód létrehozó eszköz amire használhatsz összetett SQL utasításokat építhet val,-vel vizuális lekérdezés-készítő. Gépelés közben előnyeit élvezhetik a kontextusbeli ajánlások, amelyek olyan elemeket javasolnak, mint például táblázatok, funkciók és oszlopok, amelyeket felhasználhat.

Idera Rapid SQL kompatibilis a SQL szerver, Jóslat, Db2, és SAP Sybase. A platform kitűnő az újabb felhasználók számára, mert kódsablonokat kínál, így nem kell megjegyeznie az SQL szintaxist. A navigáció az egyik legerősebb szempont Idera Rapid SQL. Automatikus formázás és szintaxis színezés megkönnyíti a kód megkeresését, és bármilyen méretű SQL fájl kezelését.

SQL IDE fejlesztési környezetet is biztosít. A felhasználó képes Kód létrehozása és valós idejű visszajelzések megtekintése a kódja javítását célzó kérdésekről és javításokról. Hasonlóképpen van egy SQL hibakereső amely megkeresi a kódolási hibákat, hogy hibakeresést végezzen.

Ha olyan SQL-készítőt keres, amelyet könnyen kezelhet és navigálhat Idera Rapid SQL jó választás. Ha azonban meg szeretné tekinteni az Idera Rapid SQL akkor közvetlenül kapcsolatba kell lépnie az értékesítési csapattal. Letöltheti a 14 napos ingyenes próbaverziót.

SQL Query Builder kiválasztása

Ideális esetben olyan eszközt szeretne használni, amelyet könnyen telepíthet, így kevesebb időt költenek a szoftverhez való alkalmazkodásra és több időt töltöttek be a kód teljesítményének javítására.

Eszközök, mint például RedGate SQL prompt, dbForge Query Builder, és SQL Diagnostic Manager minden segítséget nyújt a kód kezeléséhez. Míg egyesek felhasználhatók a lekérdezések alapul vételére, mások egyszerűen kiemelik a gyengén teljesítő lekérdezéseket. A legjobb eredményt megtalálja, ha olyan eszközt talál, amely a legjobban illeszkedik a használati esethez.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =

Adblock
detector