8 legjobb üzleti fájlmegosztó eszköz

8 legjobb üzleti fájlmegosztó eszköz

Mivel a modern vállalkozások decentralizálódtak és a távoli munkalehetőségeket kínáló vállalatok 66% -ával elengedhetetlen a fájlok megosztásának képessége egy pillanatra. Szerencsére, mivel a rendelkezésre álló szoftverplatformok száma sokkal könnyebb, a fájlok átállítása A-ból B-be, mint valaha. Ennek ellenére továbbra is ki kell választania a megfelelő eszközt a hatékony együttműködés biztosítása érdekében.

Itt van a nyolc legjobb üzleti fájlmegosztó eszköz listája:

 1. Dropbox Business Felhőtárolás könyvtár szinkronizálással az üzleti eszközök és magánszemélyek számára elérhető ingyenes eszközökkel elérhető eszközök között.
 2. G Suite Google Drive A Google Drive fizetett változata, amely egy online termelékenységi csomaghoz kapcsolódik. Az alacsony árak és a kiváló együttműködési lehetőségek miatt ez egy nagyon népszerű választás.
 3. OneDrive for Business A Microsoft felhőalapú tárolási szolgáltatása, amely integrálható az Office 365 termelékenységi csomagba. Az első 5 GB tárhely ingyenes, a szkennelés és az együttműködés segédprogramjai további előnyök.
 4. Box üzlet Kihívó-felhő tárolási szolgáltatás, amely integrálható a G Suite eszközökbe, az Office 365-be, az Adobe Sign-be és a Salesforce-ba. Az erős titkosítás miatt ez az adatvédelmi szabványoknak megfelelő eszköz.
 5. Citrix ShareFile Fájlmegosztó eszköz a virtualizációs királyoktól. Ez az opció magában foglalja a felhő tárolását és a dokumentumok megosztására szolgáló biztonságos e-maileket.
 6. Apple iCloud Felhő-tároló megoldás, amely teljes mértékben integrálva van az Apple operációs rendszerekbe. A fájlok Windows számítógépekről is elérhetők, és az első 5 GB szabad hely.
 7. FileCloud Felhő-tárolási szolgáltatás testreszabható konzolfelülettel a vállalati márkaépítéshez. Helyszínen kezelhető vagy hostolt szolgáltatásként is felhasználható.
 8. WeTransfer Pro Ingyenes, biztonságos fájlátviteli rendszer azzal a lehetőséggel, hogy a fizetős tárhelyet felvegye. Tartalmazza a fájlhozzáférés követését.

A legjobb üzleti fájlmegosztó eszközök

1. Dropbox üzlet

8 legjobb üzleti fájlmegosztó eszköz

Először ezen a listán van Dropbox. Dropbox egy biztonságos felhőtároló és fájlmegosztó eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fájljaikat egy helyen tárolják. Hozzáférhet Dropbox fájlokat a számítógép, telefon, vagy tabletta. Bármikor, amikor új fájlokat ad hozzá, vagy törli a régieket, a változtatások érvényben lesznek automatikusan szinkronizálva az összes eszközén. Távolról törölheti az adatokat, ha egy eszköz elveszik vagy ellopták.

Dropbox támogatja a fájlmegosztást azokkal a felhasználókkal is, akiknek még nincs fiókja. Csapat környezetben használhatja Dropbox üzlet fájlok egy helyre történő tárolására és az adminisztrátori vezérlők végrehajtására annak kezelése érdekében, hogy kihez férjen hozzá.

Az egyéni felhasználóknak három változata van Dropbox megvásárolható: Alapvető, Plusz, és Szakmai. Az alap verzió ingyenes, 2 GB tárhellyel. A Plus verzió havi 9,99 USD (8,13 £) költséget jelent a 2 TB tárhelyért. A professzionális változat havi 16,58 USD-t (13,49 £) fizet 3 TB tárhelyért.

A vállalati felhasználók számára a Dropbox Business három verziója vásárolható meg; Standard, Advanced és Enterprise. A szokásos verzió havonta 12,50 USD-t (10,17 GBP) indít, 3 TB tárhelyen.

A fejlett verzió havonta 20 dollárral (16,27 font) kezdődik, korlátozás nélkül. Az Enterprise verzió egy egyedi csomaggal ellátott testreszabott csomag. Kipróbálhatja a 30 napos ingyenes próbaverzió.

2. G Suite Google Drive

Google Drive

G Suite Google Drive gyorsan kialakult az egyik legfontosabb felhőalapú tárolási szolgáltatás, a ingyenes tárolás személyes használatra. Val vel Google Drive, az első 15 GB szabad tárhely. Ezzel a megoldással hozzáférhet fájljainak számítógépéhez, okostelefonjához vagy táblagépéhez, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

  12 лучших инструментов и программного обеспечения для мониторинга оборудования

A fájlmegosztás olyan terület, ahol Google Drive remekel. tudsz hívjon meg másokat a fájljainak megtekintésére és letöltésére linkek küldésével. Meghívhatja a csapat több tagját egy fájl létrehozására. A tárolás és az együttműködés kombinációja teszi lehetővé Google Drive ideális távoli vállalati környezetekhez.

Ennek két változata létezik Google Drive; Személyes és Drive Enterprise. Fent említett, Google Drive ingyenes az első 15 GB-os mennyiség után, amelyet követően frissíthet a Google One-ra. A fizetett verziók havi 1,99 USD-tól (1,59 GBP) kezdődnek, ha 100 GB-os tárolásra kerülnek, és 200 GB-ig havonta 2,99 USD-t (2,49 GBP). A Drive Enterprise havi 8 dollár (6,51 font) egy aktív felhasználónként, plusz 1 dollár (£ 81) / 25 GB.

3. OneDrive for Business

Egy meghajtó

OneDrive for Business egy felhőalapú fájltárhely-szolgáltatás, amelyet a Microsoft nyújt amely támogatja a megosztott fájlokat. Tárolhat fájlokat, és hozzáférhet hozzájuk a számítógép, tabletta, vagy telefon. Fájlok hozzáadása vagy törlése esetén ezeket a módosításokat az összes eszköz automatikusan szinkronizálja. Akár offline állapotban is elérheti a fájljait, így nem függ az internetkapcsolattól. A fájlok biztonságos megőrzése érdekében A OneDrive SSL titkosítja a fájlokat.

Az együttműködésért, Egy meghajtó lehetővé teszi fájlok, fényképek és mappák megosztását másokkal. Csak annyit kell tennie, hogy küldjön linket e-mailben vagy más üzenetszolgáltatás és a címzett regisztráció nélkül férhet hozzá a fájlokhoz. Te is állítson be lejárat dátumot a fájl linkeken hogy egy adott időpont után ne érhessenek hozzájuk.

A dokumentum szkennelése egyedülálló szolgáltatás, amely lehetővé teszi használja a telefonját papír dokumentumok beolvasásához. Például beolvassa a bevételeket és a jegyzeteket, hogy feltöltse őket OneDrive-fiókjába.

Két különálló OneDrive verzió van az Office 365 nélkül; OneDrive Basic 5 GB és OneDrive 100 GB. A OneDrive Basic 5 GB ingyenes, 5 GB-os tárhellyel. A OneDrive 100 GB 100 dollárnyi helyért havonta 1,99 USD (1,62 £ )ba kerül. Tekintse meg az árazási információkat, és iratkozzon fel itt.

4. Box üzlet

doboz fájlmegosztás

Doboz egy felhőalapú tárolási megoldás, amelyet titkosítás védett. Bejelentkezhet a Doboz felhőplatform bármilyen eszközről fájlok feltöltésére és azok kezelésére. A platform olyan megoldásokkal is integrálódik, mint a Office 365, Google, Lakosztály, Értékesítési erő, és Adobe Sign így minden nap használhatja azokat az alkalmazásokat, amelyekre támaszkodik. Az adatokat a választott régióban tárolhatja.

Az együttműködés biztonságos hivatkozások elküldésével érhető el, így más felhasználók hozzáfűzhetik a megjegyzéseiket a fájlokhoz. A fedélzeti adatvezérlők megtették Doboz megfelel a HIPAA, PCI, FedRAMP, ISO 27018, ITAR, FINRA, és több. Például a Doboz A Keysafe szolgáltatás lehetővé teszi a titkosítási kulcsok kezelését az adatok védelme érdekében, és létrehozza a kulcshasználat papíradatát.

Ennek négy változata létezik Doboz megvásárolható: Starter, Business, Business Plus és Enterprise. A kezdő verzió havonta 5 dollárt (£ 4) fizet, 100 GB biztonságos tárolással és 2 GB fájl feltöltéssel. Az üzleti változat havonta 15 dollárt (12 fontot) fizet, korlátlan tárhely és 5 GB-os fájlfeltöltés mellett.

  Руководство HWMonitor - его ограничения и 10 лучших альтернатив

A Business Plus verzió havonta 25 dollárt (20 fontot) fizet, korlátlan tárhely és 5 GB-os fájlfeltöltés mellett. Az Enterprise verzió egyedi árcímkével rendelkezik a korlátlan tároláshoz és a tartalomkezeléshez, a munkafolyamat automatizálásával. Ön elindíthatja a 14 napos ingyenes próbaverzió.

5. Citrix ShareFile 

8 legjobb üzleti fájlmegosztó eszköz

Citrix ShareFile egy fájlmegosztó eszköz, amely lehetővé teszi tárolja a fájlokat és dokumentumok a felhőben. Az összes felhőfájl egyetlen platformon keresztül elérhető. Sok vállalat használja Citrix ShareFile nagy fájlok küldésére. A szoftverhez egy e-mail plugin így könnyen elküldhet fájlokat e-mailben.

Ezek A fájlok titkosítva vannak tranzit és nyugalmi állapotban hogy megbizonyosodjon arról, hogy csak a címzett meg tudja olvasni őket. Még akkor is, ha nincs internetkapcsolatod fájlok elérése offline módban a SharePoint dokumentumkönyvtárakban.

Az együttműködés támogatása Citrix ShareFile van mobil szerkesztés, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a Microsoft Office dokumentumok és PDF-fájlok kommentálását a mobiltartalom-szerkesztőn keresztül. A felhasználó offline módban módosíthatja és mentheti őket későbbi felhasználásra.

A Három változatnak van Citrix ShareFile megvásárolható: Standard, Advanced, Premium és Virtual Data Room. A standard változat havonta 10 dollárt (8 fontot) fizet egy alkalmazottra és korlátlan tárhelyet igényel. A fejlett változat havi 77 dollárt (£ 62) fizet öt alkalmazott számára, plusz 15.30 USD (12.45 £) további felhasználónként, korlátlan tárhely és e-mail titkosítás.

A prémium változat havi 122 dollárt (99 fontot) fizet öt alkalmazotti felhasználó számára, plusz további felhasználónként 24,30 dollárt (19,78 font), egyedi munkafolyamatokkal és elektronikus aláírásokkal. A virtuális adatterem havi 338 dollár (275 font) havi öt alkalmazottal rendelkező felhasználó számára, 5 GB-os tárolóhellyel, dinamikus vízjelekkel, kattintási nyomvonalakkal és a csak megtekintési lehetőségekkel. Letöltheti az ingyenes próbaverziót.

6. Apple iCloud 

iCloud Drive

Apple iCloud egy fájltároló megoldás, amely képes megőrizni fotók, videók, fájlok, dokumentumok, jegyzetek, és kapcsolatok. Az iCloud jön a dobozból minden Apple készülékkel és 5 GB ingyenes iCloud tárhelyet biztosít.

A fájlok a következő oldalon érhetők el ablakok vagy Mac eszközök és szervezett, ahogy akarod. Átnevezheti őket, vagy színeket adhat hozzá, hogy a fontos fájlokat elválaszthassa a többi résztől. Fájlok megosztására másoknak annyit kell tennie, hogy elküld egy linket.

Frissítések vannak automatikusan megosztva az összes eszközén. Tehát ha új fájlt ad hozzá az iCloudhoz, az mindenhol megjelenik. Hasonlóképpen, ha Ön vagy a csapat tagja frissít egy fájlt, akkor a változtatásokat mindenhol meg fogja osztani.

Az online információk védelme érdekében, Apple iCloud felhasználások automatikus biztonsági mentések. Az eszköz automatikusan biztonsági másolatot készít a fájlokról amikor az eszköz csatlakoztatva van az áramhoz és a Wifi-hez. Ez azt jelenti, hogy ha elveszít egy eszközt, vagy az adatok elvesznek, akkor visszatérhet a biztonsági másolathoz. Valamennyi eszközt kétfaktoros hitelesítés támogatja, hogy megóvja a jogosulatlan személyeket.

Ennek négy változata létezik Apple iCloud megvásárolható: 5 GB, 50 GB, 200 GB és 2 TB. Az 5 GB-os verzió ingyenes. Az 50 GB-os verzió havonta 0,99 USD (0,81 £) kerül. A 200 GB-os verzió havi 2,99 USD (2,43 GBP), szélesebb körű használatra ajánlott. A 2 TB verzió havi 9,99 USD-t (8,13 £) fizet.

  12 лучших инструментов мониторинга производительности серверов и приложений

7. FileCloud 

8 legjobb üzleti fájlmegosztó eszköz

FileCloud egy vállalati felhasználók számára tervezett fájlmegosztó megoldás. Az adatokat megoszthatja és biztonsági másolatot készíthet a számítógépek, okostelefonok, tabletek, és fájlkiszolgálók. A vállalkozások eldönthetik, hogy melyik régiót szeretnék tárolni adataikat, akár a MINKET, Európa, Ázsia, vagy Ausztrália. Még testreszabhatja az online fájlmegosztó központot a saját logói, URL-je és háttérképe segítségével.

A mellékelt biztonsági elemek FileCloud szintén nagyon robusztusak. Az eszköz mellékelve van anti-vírus és ransomware védelem annak megakadályozására, hogy a számítógépes támadók megsértsék az Ön adatait. Van egy helyspecifikus titkosítási kulcsot annak ellenőrzésére is, hogy milyen adatokhoz férhet hozzá.

FileCloud a helyszínen vagy a felhőben is elérhető FileCloud Server és FileCloud Online. A FileCloud Server két verziója van: Standard és Enterprise. A szokásos verzió havonta 4,20 USD (3,42 £) kerül felhasználónként. Az Enterprise verzió egyedi árcímkével rendelkezik, és legalább 50 felhasználót támogat.

FileCloud Online két verziója is van: Alapértelmezett és Vállalkozás. A szokásos változat havonta 10 dollárt (8,14 fontot) fizet havonta, legalább öt felhasználó számára, és 1 TB tárolóhelyet az első öt felhasználó számára. Az Enterprise verzió havonta 15 USD (12,20 £) költséget jelent egyéni domain, vállalati integráció és prémium támogatás esetén. Elindíthatja a 14 napos ingyenes próbaverzió.

8. WeTransfer Pro

Mi átutaljuk

Mi átutaljuk egyike azoknak a fájlátviteli eszközöknek, amelyeket azoknak terveztek, akik a fájlokat a lehető legkényelmesebben szeretnék küldeni. Val vel Mi átutaljuk fájlokat küldhet közvetlenül a címzettnek. Egyszerűen lépjen a webhelyre, és írja be az e-mail címét, a címzett e-mail címét és egy üzenetet. Nem kell regisztrálnia, és megteheti legfeljebb 2 GB fájlátvitelt küldhet ingyenesen.

Ha többet szeretne a hagyományos fájlmegosztási élményektől, akkor megvásárolhatja WeTransferPro. A WeTransfer Pro lehetővé teszi húzza át és dobja be a 20 GB-os fájlokat és élvezd 1 TB értékű tárolás.

Követheti a transzfereket, hogy megnézhesse, hányszor töltötték le őket. Ön is megkapja a saját Pro oldalát, ahol csak lehet válasszon öt háttérképet, és mutassa meg a fájltárcáját.

Vannak hozzáférési vezérlők is, így a fájlátvitelt jelszavakkal védheti. Hasonlóképpen konfigurálhatja a fájlok törlésének dátumait, hogy azok csak egy adott ideig maradjanak elérhetőek.

Mi átutaljuk ingyenes, és legfeljebb három ember e-mail továbbítását támogatja. A Transfer Transfer Pro költségek havonta 12 USD (9,76 GBP) vagy 120 USD (97,64 GBP), évi e-mail továbbítás támogatásával akár 50 ember számára. A fájlok továbbítását megkezdheti a Mi átutaljuk ezen a linken keresztül itt.

A fájlmegosztó eszköz kiválasztása vállalkozása számára

A fájlok megosztása nem olyan sok probléma, mint volt, de még mindig nagy figyelmet kell fordítania igényeire. Ha csak maroknyi fájlt kell elküldenie vagy tárolnia, akkor a Dropbox vagy az ingyenes verziója Google Drive elegendő lesz.

Ha azonban úgy gondolja, hogy több helyre lesz szüksége, akkor érdemes fizetni egy nagyobb verzióért. Vállalati szempontból jobb, ha túl sok hely van, mint túl kevés.

Azt is érdemes megfontolni, hogy elégedett-e a fájlok küldésével, vagy inkább együttműködési funkciókat keres. Olyan eszközök használata, mint a Egy meghajtó és Google Drive amelyek lehetővé teszik a linkeket tartalmazó fájlok küldését, megkönnyíti a másokkal való együttműködést. Az iparágakban, ahol a jogszabályok betartása nagy gondot jelent a fájlmegosztó eszközökben, például Doboz amely megfelel a számos könyvvizsgálati követelménynek, a legmegfelelőbb.

About the author

Comments

 1. le Drive, a G Suite Google Drive lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fájljaikat tárolják és megosszák az interneten keresztül. A G Suite Google Drive egy online termelékenységi csomaghoz kapcsolódik, amely magában foglalja a Gmailt, a Google Dokumentumokat, a Táblázatokat és a Diákat. A G Suite Google Drive lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fájljaikat bármilyen eszközről elérjék, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy együtt dolgozzanak a fájlokon. A G Suite Google Drive alacsony árakat kínál, és kiváló együttműködési lehetőségeket biztosít. A G Suite Google Drive a vállalati felhasználók számára is elérhető, és különböző verziókban érhető el, amelyek különböző tárhelyméretekkel rendelkeznek. A G Suite Google Drive egy nagyon népszerű választás a vállalkozások számára, akik fájljaikat biztonságosan és hatékonyan szeretnék megosztani.

 2. ó, a fizetett változat, amelyet az üzleti felhasználók számára kínálnak, nagyon népszerűvé vált az alacsony árak és a kiváló együttműködési lehetőségek miatt. A G Suite Google Drive lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fájljaikat egy helyen tárolják, és hozzáférjenek hozzájuk bármilyen eszközről. A Google Drive integrálható a G Suite termelékenységi csomaghoz, amely tartalmazza a Gmailt, a Google Dokumentumokat, a Táblázatokat és a Diákat. A Google Drive lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fájljaikat megosszák másokkal, és együtt dolgozzanak rajtuk. A G Suite Google Drive árai havi előfizetéssel kezdődnek, és a tárhely méretétől függően változnak. A legolcsóbb verzió havi 6 dollárba kerül, és 30 GB tárhelyet tartalmaz. A legdrágább verzió havi 25 dollárba kerül, és korlátlan tárhelyet tartalmaz.

  (Hungarian)

 3. ó, a fizetett változat, amely az üzleti felhasználók számára készült, számos előnnyel rendelkezik. A Google Drive lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fájljaikat tárolják és megosszák másokkal, valamint együtt dolgozzanak rajtuk. A Google Drive integrálva van a G Suite termelékenységi csomagba, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dokumentumokat hozzanak létre, szerkesszenek és osszanak meg egymással. A Google Drive árai nagyon versenyképesek, és az üzleti felhasználók számára készült változatban számos előnyt kínál. Az alap verzió havi 6 USD-t (4,88 £) fizet, és 30 GB tárhelyet tartalmaz. A Business verzió havi 12 USD-t (9,76 £) fizet, és korlátlan tárhelyet kínál. A Enterprise verzió egyedi árakat kínál, és testreszabott csomagot kínál a vállalatok számára.

  A fájlmegosztó eszközök kiválasztása vállalkozása számára nagyon fontos. A megfelelő eszköz kiválasztása lehetővé teszi a hatékony együttműködést és a fájlok biztonságos megosztását. A fenti lista a legjobb üzleti fájlmegosztó eszközöket tartalmazza, amelyek közül választhat. Minden eszköznek megvannak a maga előnyei és hátrányai, ezért fontos, hogy alaposan megvizsgálja őket, mielőtt döntést hozna. A megfelelő eszköz kiválasztása segít a vállalkozásnak hatékonyabbá válni és növelni a termelékenységet.

Comments are closed.