9 legjobb internetes biztonsági átjáró

9 legjobb internetes biztonsági átjáró

A hálózat védelme nem elegendő a számítógépes támadók tartózkodásához. Sok támadó titkosított forgalmat használ a gyanútlan társaságok elleni támadások indításához. Minden olyan vállalkozásnak, amely felhőszolgáltatásokat és online alkalmazásokat használ, szüksége van egy internetes biztonsági átjáró a forgalom szűrésére. A webes biztonsági átjárók megakadályozzák a nem biztonságos forgalom hozzáférését a hálózathoz. A titkosított forgalom figyelése különösen fontos, mivel ez a hálózati forgalom 72% -át teszi ki.

Itt van a miénk a kilenc legjobb internetes biztonsági átjáró listája:

  1. SolarWinds MSP Mail Assure (ingyenes próbaverzió) Felhő alapú e-mail fenyegetés elleni védelmi rendszer, amely a kimenő e-maileket az adatvesztési események beolvasása érdekében is ellenőrzi.
  2. Zscaler webbiztonság Felhő alapú webes védelmi rendszer, amely magában foglalja az URL- és a DNS-szűrést, a tűzfalat, a vírusölőket és a spamszűrőket.
  3. Symantec Secure Gateway Hosztolt web-átjáró felhőalapú hozzáférés biztonságával, adatvesztés-megelőzéssel, fejlett fenyegetésvédelemmel és e-mail biztonsággal.
  4. Forcepoint webbiztonság Felhőben üzemeltetett webes hozzáférési átjáró URL-szűréssel, adatvesztés-megelőzéssel és fejlett malware-észleléssel.
  5. Barracuda Web Security Gateway Távoli tartalomszűrő, amely blokkolja a rosszindulatú kódot akkor is, ha titkosítva van.
  6. Censornet webbiztonság Tartalomszűrő, amelynek hangsúlya a sértő szöveg és képek blokkolása. Feldolgozza a titkosított átvitelt.
  7. McAfee Web Gateway Magában foglalja a kártevőirtó programokat, a fenyegetések elleni védelmet és egy kívülről érkező felügyeletet az adatlopások megakadályozására. Integrálható más McAfee biztonsági termékekkel.
  8. FortiProxy Nagyon kicsi a KKV-k számára, ez a webes fenyegetésekkel kapcsolatos intelligenciaszolgáltatás webszűrést, DNS-szűrést, antivírust, behatolás-megelőzést és adatvesztés-megelőzést foglal magában..
  9. Sophos internetes átjáró Ez a forgalomfigyelő ellenőrzi mind a bejövő, mind a kimenő internetes adásokat, hogy megakadályozzák a fenyegetéseket és megakadályozzák az adatvesztést.

A kilenc legjobb internetes biztonsági átjáró

A listában említett összes eszköz fejlett fenyegetés-intelligencia képességekkel van felszerelve, hogy felfedezzék az új fenyegetéseket és a nulla napos rosszindulatú programokat.

1. SolarWinds MSP Mail Assure (ingyenes próbaverzió)

9 legjobb internetes biztonsági átjáró

Az SolarWinds az MSP Mail Assure szolgáltatást a rendszer él szolgáltatás a SolarWinds MSP szállítója. A SolarWinds e részlege megoldásokat kínál a kezelt szolgáltatók számára. A javaslat szerint az MSP-k extra szolgáltatást nyújthatnak ügyfeleiknek a Mail Assure szolgáltatásban. A Mail Assure által végzett munka nagy része az automatikusan végrehajtódik, tehát nagyon kevés emberi beavatkozást igényel. Az MSP azonban a műszaki szakemberek felügyeletét beillesztheti árképzési tervébe, amikor a Mail Assure-ot javasolja ügyfeleinek. Annak ellenére, hogy a SolarWinds ezt a szolgáltatást az MSP-knek forgalmazza, nincs ok arra, hogy a házon belüli IT-részlegek ne alkalmazzák a Mail Assure rendszert.

A Mail Assure rendszert a SolarWinds MSP szerverei tárolják. Tehát az MSP ügyfeleitől származó összes e-mail forgalmat ezen a rendszeren keresztül kell irányítani VPN-en keresztül. Hasonlóképpen, az összes bejövő e-mail először a Mail Assure szerverre kerül, majd a VPN-en keresztül továbbítja az ügyfél rendszerét..

Amikor az ügyfélnek szánt e-mail megérkezik a Mail Assure kiszolgálóra, akkor biztonsági fenyegetéseket keres, ideértve a következőket spam, adathalászati ​​kísérletek, címhamisítás, megszemélyesítés, rosszindulatú tartalom és megmérgezett linkek.

A SolarWinds MSP összehasonlítása egy fenyegetés-intelligencia adatbázis az összes támadásból, amelyekkel szemben az összes ügyfelét kiszolgálja a világ minden tájáról. Ez a központosított támadási profil azt jelenti, hogy a világ egyik részén azonosított fenyegetésekkel kapcsolatos információk azonnal rendelkezésre állnak, hogy megvédjék a többi Mail Assure felhasználót..

A fenyegetés-intelligencia adatbázisra való hivatkozáson kívül a Mail Assure ellenőrzi a tipikus támadási aláírásokat, és utal a beszerzett levelezési cím feketelistájára.

Az él szolgáltatás folytonossági szolgáltatásokat is nyújt archiválás. Az eredeti e-mailek titkosított archívumai automatikusan tárolódnak, és igény szerint visszaállíthatók. Az folytonossági szolgáltatás kiterjed az online postafiókokra a védett rendszer összes fiókja számára, amely lehetővé teszi az összes felhasználó számára, hogy továbbra is hozzáférjen e-mailekhez és küldjön e-maileket, még akkor is, ha a fő e-mail szerver nem érhető el..

A Mail Assure szolgáltatás az internetet is védi Office 365 e-mail szerverek, valamint a helyszíni rendszerek. SolarWinds MSP ajánlatok egy 30 napos ingyenes próbaverzió a Mail Assure.

SolarWinds MSP Mail AssureStart 30 napos ingyenes próbaverzió

2. A Zscaler Web Security

9 legjobb internetes biztonsági átjáró
Zscaler webbiztonság egy felhőalapú internetes biztonsági átjáró ami jön URL szűrés, egy tűzfalat, felhőalapú alkalmazásvezérlés, antivirus, levél szűrő, DNS szűrés, és több. A felhő-átjáró részét képezi az is, hogy a felhasználók által észlelt fenyegetéseket minden felhasználó automatikusan blokkolja - vannak Naponta 120 000 biztonsági frissítés hogy megvédje a legújabb fenyegetéseket. Az eszköz megvizsgálhatja azokat az SSL-forgalmakat is, amelyeket sok más platformon megpróbál elemezni.

Az antivirus aláírást vesz át felülről 60 fenyegetés hírcsatorna az új fenyegetések azonosítására. A szoftver azonban nem korlátozódik a biztonsági események figyelésére; optimalizálhatja a hálózat teljesítményét is. A sávszélesség-szabályozási képességek: Zscaler webbiztonság prioritást adhat a fontos alkalmazások számára a kevésbé fontos forgalomhoz képest.

A fájlok elvesztése vagy megsemmisülése elleni védelme érdekében maroknyi adatvédelmi funkció található. végrehajtja Az adatvesztés megelőzése a felhasználói adatok védelme. Itt van még a Felhő alkalmazásbiztonsági bróker - az alkalmazásokhoz való felhasználói hozzáférés ellenőrzése Fájltípus vezérlők annak meghatározása, hogy mely fájlok léphetnek be a hálózatba, vagy kiléphetnek a hálózatból.

A felhasználók csatlakozhatnak a programhoz a Zscaler felhő a biztonságos böngészéshez a rosszindulatú támadásoktól. A platform méretezhető, így nem korlátozódik a hardver, ha több forgalom kezelésére van szüksége. Ajánlat megtekintése Zscaler akkor közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a céggel. Kérhet demót és árajánlatot.

3. A Symantec Secure Gateway 

9 legjobb internetes biztonsági átjáró

Symantec Secure Gateway egy felhő alapú webes átjáró úgy tervezték, hogy illeszkedjen egy vállalkozás biztonsági veremébe. A megoldás egyesíti a biztonságos web-átjárót a adatvesztés megelőzése, fejlett fenyegetésvédelem, e-mail biztonság, és a felhő-hozzáférési biztonsági bróker. Részeként A Symantec Secure Gateway fejlett fenyegetés-észlelési képességei, hitelesítheti a felhasználókat és megvizsgálhatja a titkosított forgalmat.

Annak biztosítása érdekében, hogy ne maradjon le a feltörekvő kockázati tényezőktől, Symantec Secure Gateway felhasználások valós idejű fenyegetési intelligencia tól A Symantec globális intelligenciahálózata. Az A Symantec globális intelligenciahálózata felhasználások gépi tanulás és képanalízis a cyberacks észlelésére. A szolgáltatás minden nap több mint 1,2 milliárd internetes kérelmet dolgoz fel kilenc biztonsági műveleti központtal szerte a világon.

Az Symantec Integrált Kibervédelmi Program ami jön Symantec Secure Gateway lehetővé teszi automatizálja a fenyegetések helyrehozását. Például az azonosított fenyegetések lehetnek feketelistás a hálózat veszélyeknek való kitettségének minimalizálása érdekében. Az automatizálás segít a veszélyek lehető leggyorsabb leállításában.

Symantec Secure Gateway jól alkalmazható azoknak a szervezeteknek, amelyek biztonsági hibát keresnek a hibrid számítógépes környezet kezelésére felszerelt biztonsági megoldásokra. Az árazási információkhoz közvetlenül a társaságtól kell árajánlatot kérni. Kérhet árajánlatot.

4. Forcepoint webbiztonság 

Forcepoint webes biztonság

Forcepoint webbiztonság egy felhővezérelt internetes biztonsági átjáró val vel URL szűrés, adatvesztés megelőzése, és fejlett malware észlelés (AMD). A fenyegetések felismerése, Forcepoint webbiztonság használja a Fejlett osztályozási motor (ACE), amelynek több mint 10 000 elemzése, gépi tanulása és viselkedési alapvonala van.

Az AMD szolgáltatás a Forcepoint Web Security fő védelmi vonala a rosszindulatú programok ellen. Az AMD használja felhőalapú homokozó, amely malware kitöréseket tartalmaz és minimalizálja a hálózat zavarását. A homokozó lehetővé teszi a kockázati tényezők orvoslását és a normál működéshez való visszatérést.

A megoldásnak van egy a 100% -os pontosság a támadások észlelésében keresztül ujjlenyomat ami azt jelenti, hogy fel van szerelve a kevésbé nyilvánvaló veszélyekkel szemben. Abban az esetben, ha egy támadás átjut, vagy katasztrófa történik, Forcepoint webbiztonság van adatvesztés megelőzése az adatok védelme érdekében. Az központosított konzol segítségével hatékonyan kezelheti az adatvesztés-megelőzési irányelveket.

Az engedélyrendszer nagyon skálázható, így bármikor növelheti igényeit. Az árajánlatért azonban közvetlenül a társasággal kell felvennie a kapcsolatot. Alternatív megoldásként beütemezheti a bemutatót.

5. Barracuda Web Security Gateway 

9 legjobb internetes biztonsági átjáró

Barracuda Web Security Gateway egy webszűrő eszköz azon vállalatok számára, amelyek blokkolni akarják a rosszindulatú programokat és a vírusokat. A szoftver képes ellenőrizze az SSL-titkosított forgalmat és távolról szűrheti a tartalmat az interneten. Barracuda Web Security Gateway fenyegetés-intelligenciát, antivírusokat és spyware-t használ az online fenyegetések széles skálájának fedezésére.

Például, Barracuda fejlett fenyegetésvédelem (ATP) ellenőrzi a bejövő fájlokat egy kriptográfiai kivonat-adatbázis alapján és blokkolja a rosszindulatú tevékenységeket tartalmazó tartalmat. Azokat a fájlokat, amelyek nem egyeznek meg, egy virtuális homokozóba küldjük, ahol a szélesebb hálózat számára kockázat nélkül ellenőrizhetők.

A platform műszerfalakat is kínál, ahol nemcsak a fenyegetéseket figyelheti meg, hanem a felhasználói tevékenységeket is. Van még egy riasztási funkció így értesítéseket kap, ha egy biztonsági esemény elindul. Az esemény utáni nyomon követéshez van egy jelentési szolgáltatás, amelyet felhasználhat a következmények áttekintésére.

Ennek több változata létezik Barracuda Web Security Gateway választhat a 210, 310, 410, 610, 810, 910 és 1010 között. A verziók a 150–250 Mbps átviteli sebességet és a 300–800 egyidejű felhasználót a 3000–5 000 Mbps és a 15 000–25 000 párhuzamos felhasználóig terjedik. Az árazási információkért közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a céggel. Kérhet ingyenes próbaverziót.

6. A Censornet Web Security 

A Censornet internetes biztonsága

Censornet webbiztonság egy internetes biztonsági felhőszolgáltatás, amely kiszűri az online tartalmat. A szoftver blokkolja a sértő tartalmat, illegális tartalom, rosszindulatú, és nem megfelelő képek a letöltéstől. Az Képtartalom elemzése (ICA) kiegészítő alkalmazások AI és mély tanulás hogy automatikusan azonosítsa a sértő, szélsőséges vagy felnőtt képeket minimális hamis pozitív jelekkel.

Fejlett rosszindulatú programok és fenyegetés intelligencia kezelni kell a bonyolultabb veszélyeket. Továbbá, titkosított SSL / TLS forgalom feldolgozható még összetettebb fenyegetésekkel szemben is. A Censornet Web Security rendelkezik átlagos válaszideje 35 ms ami azt jelenti, hogy a végfelhasználói tapasztalatok rendkívül érzékenyek az alkalmazottak számára.

A biztonság ellenőrzése a hálózat egész területén, Censornet webbiztonság van Vendég és Fogoly portálok. A felhasználó létrehozhat házirendeket, és alkalmazhatja azokat a hálózat egyes eszközeire. A házirendek blokkolhatják vagy lehetővé tehetik a felhasználók számára, hogy bizonyos eszközökhöz hozzáférjenek kategória, csoport, vagy kulcsszó.

Censornet webbiztonság életképes eszköz azoknak a szervezeteknek, amelyek meg akarják védeni az alkalmazottakat a problémás és rosszindulatú tartalmakkal való interakciótól. Az árazási információk megtekintéséhez közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a céggel. Rendelkezhet ingyenes próbaverzióra.

7. McAfee Web Gateway 

mcAfee Web Gateway

McAfee Web Gateway az egyik legismertebb webszűrési megoldások ismert az erős rosszindulatú programok ellen. McAfee Web Gateway meg tudja vizsgálni HTTP, HTTPS, és SSL forgalom a rosszindulatú kód azonosításához. Más szavakkal: az eszköz az online tartalom felszínén rejtett fenyegetéseket képes felismerni.

A vírusvédelem McAfee Web Gateway szintén erős. McAfee globális fenyegetés intelligencia (GTI) felkutathatja a fájlok hírnevét és azonosíthatja a vírusokat. A McAfee GTI létrehoz egy katalógust a online webhelyek, e-mailek, és IP-címek és hírnév-pontot ad a legnagyobb kockázatú egységek megkülönböztetésére.

A fontos adatok kiszivárgásának megakadályozása a hálózatból, McAfee Web Gateway van adatvesztés megelőzése. Adatvesztés megelőzése beolvassa a kifelé irányuló forgalmat az üzleti eszközök elvesztése elleni védelem. Hasonlóképpen, a felhőben tárolt adatokat titkosítás védi az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében.

McAfee Web Gateway kiváló eszköz olyan környezetben, ahol más McAfee-megoldásokat használ az integrációs képességei miatt. A szoftver integrálható a McAfee Endpoint Security, a McAfee Advanced Threat Defense és a McAfee Threat Intelligence Exchange programba. Kérhet ingyenes próbaverziót.

8. FortiProxy 

FortiProxy

FortiProxy a Fortinet szentelt Biztonságos Web Gateway megoldás. A FortiProxy kínál webszűrés, DNS szűrés, antivirus, behatolás-megelőzés, adatvesztés megelőzése, és több. Az átjáró megvizsgálhatja az SSL és az SSH forgalmat, hogy felfedje a rejtett fenyegetéseket. Integrálódik a FortiGuard Threat Intelligence Service és a FortiSandbox Cloud szolgáltatással is, hogy megóvja a fejlettebb fenyegetéseket..

A FortiGate laboratóriumok támogatják FortiGate Threat intelligencia és ott vannak több mint 200 kutató 31 országban új fenyegetések felfedezésére szentelt. Például, vége Minden percben 150 000 webhely van blokkolva valami által FortiGuard WebFiltering szolgáltatás. Még az is, hogy egyes weboldalakat feketelistára vagy feketelistára adnak.

Hitelesített webes alkalmazások vezérlése lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy állítsa be a hozzáférési irányelveket hogy korlátozza a felhasználói hozzáférést. Például a felhasználó korlátozhatja a közösségi webhelyekhez való hozzáférést felhasználó vagy csoport által. Az eszköz 3000 alkalmazást támogat. Hasonlóképpen létezik adatvesztés-megakadályozás az érzékeny fájlok rossz kezekbe kerülésének megakadályozására (ezeket a fájlokat vízjelölni vagy ujjlenyomatot is lehet hozni)..

FortiProxy ajánlott azoknak a kisebb vállalkozásoknak, amelyek védelmet akarnak fejlettebb fenyegetésekkel szemben. A Fortinet árának megtekintéséhez közvetlenül a cégtől kell árajánlatot kérnie. Demót is kérhet.

9. A Sophos Web Gateway

Sophos internetes átjáró

Sophos internetes átjáró egy fejlett web-átjáró termék. Az eszköz észleli a nulla napos fenyegetéseket és képes olvasni HTTP / HTTPS forgalom. A fejlett fenyegetések felismerésére a program rendelkezik SophosLabs fenyegetés intelligencia, egy fenyegetéskutatók csoportja, akik azonosítják a legújabb malware-fenyegetéseket. Vannak olyan funkciók is, mint a viselkedési elemzés a rosszindulatú viselkedés észlelésére és blokkolására.

Sok más internetes átjárótól eltérően, Sophos internetes átjáró részletes műszerfal funkcióval rendelkezik. Az irányítópulton teheti meg figyelni a bejövő és kimenő forgalmat, más teljesítményadatok mellett. Az irányítópult felülről lefelé nézi a biztonsági eseményeket, amikor azok bekövetkeznek. Például grafikonokat tekinthet meg Webes alkalmazás használata és A legnépszerűbb webes alkalmazások hogy lássa, vannak-e olyan teljesítményproblémák, amelyeket meg kell oldani.

Tudod is hozza létre saját biztonsági irányelveit a peronon. Számos lehetősége van, mint például a nem megfelelő tartalom blokkolása, sávszélesség-kvóta végrehajtása és az alkalmazások engedélyezése vagy blokkolása beállítása. Az eseménykezelés elősegítésére ott is vége 100 különböző jelentéssablon hogy segítsen részletesen dokumentálni a biztonsági eseményeket.

A fejlett fenyegetés-észlelési képességek és a könnyű használat teszik lehetővé Sophos internetes átjáró egy olyan termék, amely a legtöbb társaságban szépen behúzódik. Az árinformáció beszerzése a következőhöz: Sophos internetes átjáró akkor közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a céggel. Elindíthatja a 30 napos ingyenes próbaverziót.

A legfontosabb internetes biztonsági átjárók megvizsgálhatják a titkosított forgalmat

Az online biztonságban maradás nem antivírus megoldás felállításának és a legjobb reményének kérdése. A kifinomult fenyegetések mindenütt felbukkannak; különösen az online forgalomban. Ha alkalmazottai felhőalapú szolgáltatásokhoz vagy alkalmazásokhoz kapcsolódnak, egy webbiztonsági átjáró elengedhetetlen a titkosított forgalom fenyegetéseinek megtalálásához.

Az internetes biztonsági átjárónak alapvetőnek kell lennie minden vállalkozás kiberbiztonsági stratégiájában. A tartalomszűrés hosszú utat eredményezhet annak érdekében, hogy automatizálja azokat a kockázatokat, amelyekkel az alkalmazottak online szembesülnek.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 9

Adblock
detector