A Paessler PRTG 8 legjobb alternatívája

A Paessler PRTG 8 legjobb alternatívája

A PRTG a „Paessler Router Traffic Grapher,”, Amely az eszköz eredeti neve volt. A Paessler egy német cég, amely 2001-ben kezdte meg működését. A PRTG-t először adta ki 2003-ban. Ettől az időponttól kezdve a megfigyelő eszköz az ipar egyik vezető szereplővé vált..

Ha még nem volt ideje elolvasni a teljes bejegyzést, akkor a piacon kerestük a PRTG funkcionalitására legmegfelelőbb találatokat. Itt van a miénk a PRTG nyolc legjobb alternatívájának felsorolása:

  1. SolarWinds ipMonitor (ingyenes próbaverzió) Monitorcsomag, amely a saját webszerverén keresztül érhető el.
  2. Site24x7 hálózati megfigyelés a felhőből (INGYENES Kísérlet)  Felhő alapú megfigyelő rendszer, amely lefedi az IT infrastruktúrát, az alkalmazásokat és a felhasználói viselkedést.
  3. Atera (INGYENES Kísérlet) Kombinált hálózat-, szerver- és alkalmazásmonitor, amely szintén rendszerkezelő eszközöket biztosít. Épített MSP-k számára.
  4. ManageEngine OpManager Kombinált hálózati és szerver monitor.
  5. Nagios XI Bővíthető infrastruktúra-figyelő rendszer.
  6. A ConnectWise automatizálja Felhő alapú rendszerfigyelő és -kezelő eszköz.
  7. Zabbix Ingyenes felügyeleti eszköz.
  8. Kaseya Traverse Rendszerfigyelő és -kezelő eszköz fenyegetésvédelemmel.

Az egyik probléma, amellyel a PRTG-vel szembesülhet, a Paessler határozott szándéka, hogy ezt a segédprogramot tiszta megfigyelő eszközként tartsa fenn. Ezért nem léteznek és soha nem lesznek konfigurációs menedzsment, DDI (DHCP / DNS / IP Address Management) vagy behatolás-megelőző intézkedések az eszközben.

A Paessler stratégiája visszafordulhat, és elveszítheti egyes ügyfeleit, mivel a rivális rendszerek ugyanúgy figyelemmel kísérik az infrastruktúrát, mint a PRTG, és kibővülnek, hogy több folyamat automatizálási és problémajavító folyamatot tartalmazzanak. Ebben az útmutatóban olyan eszközöket talál, amelyek ugyanolyan jók, mint a PRTG, és néhány olyan funkcióval, amely olyan funkciókkal rendelkezik, amelyekkel a PRTG soha nem lesz. Először vessünk egy pillantást a PRTG erősségeire.

Paessler PRTG hálózati monitor (ingyenes próbaverzió)

A Paessler ugyanazt a csomagot szállítja minden ügyfélnek, legyen az nagy vagy kicsi. Az PRTG hálózati monitor A pack egy olyan megfigyelési funkciók gyűjteménye, amelyeket “érzékelők.Az érzékelő vagy közmű, például fütyülés, vagy egy művelet, amely egy hardver elemet figyel. Például a kapcsoló portmonitor portonként egy érzékelő. Ha a kapcsoló összes portján aktiválja a monitort, akkor sok szenzort használt fel, nem csak egyet.

PRTG hálózati monitor

Az aktivált érzékelők száma nagyon fontos, mivel ez képezi a Paessler töltési struktúrájának alapját. A társaságnak számos ár pontok amelyek érzékelő számára lehetővé teszik. Ezek:

PRTG LevelServices
PRTG Ingyenes 100 érzékelő egyetlen szerver megvalósítással
PRTG 500 500 érzékelő jelent egy szerver telepítésére
PRTG 1000 1000 érzékelő jelent egy szerver telepítésére
PRTG 2500 2500 érzékelő egy szerver telepítéssel
PRTG 5000 5000 érzékelő egy kiszolgáló telepítésével
PRTG XL1 Korlátlan számú érzékelő egy kiszolgálón
PRTG XL5 Korlátlan érzékelők akár öt szerveren.

A monitor lefedi a hálózatokat, szervereket és alkalmazásokat. Ez az iparban ritka, ahol a három berendezéságazat felügyeletét általában külön eszközökre osztják. Ritka az is, hogy olyan eszközt találnak, amely magában foglalja mind a hálózati eszköz figyelését, mind a hálózati forgalom elemzését - gyakran ez a két funkció két külön eszköz között van felosztva.

Tehát a Paessler PRTG-nek nagyon sokat kell tennie ehhez, és testreszabási képessége meglehetősen egyedi. Ha csak hálózati monitort akar, és nem érdekli a szerver vagy az alkalmazás figyelése, akkor csak a hálózattal kapcsolatos érzékelőket kapcsolja be. Hasonlóképpen dönthet úgy is, hogy csak figyeli a hálózati eszköz állapotát, vagy terjeszti a fizetett érzékelő juttatását a forgalomfigyelő funkciókra is.

Nem számít, melyik fizetett PRTG-csomagot tartja a legmegfelelőbbnek az Ön igényeinek, egy 30 napos ingyenes próbaverzióval indul, amely korlátlan számú érzékelőt kínál. Eközben próbaidő, valószínűleg azokat az érzékelőket fogja keresni, amelyek lefedik az infrastruktúra figyelő funkcióit. Noha az érzékelők számára nincs korlátozás, megvizsgálhatja a csomag többi részét, és végül úgy dönt, hogy meghosszabbítja az eredeti megfigyelési határait.

Paessler PRTG Network MonitorTöltse le a 30 napos INGYENES próbaverziót

PRTG hálózatfigyelés

A PRTG fő funkciói a következők: hálózati monitor és e feladat központi eleme a hálózati eszközök állapotfigyelése. Az eszköz ezeket a feladatokat a Egyszerű hálózatkezelési protokoll (SNMP). Ennek a rendszernek az az előnye, hogy már telepítve van minden megvásárolt hálózati eszközre. Az SNMP központi vezérlőt igényel a lekérdezéshez ügynök szoftver, amely az előre telepített szoftver az útválasztókra és a kapcsolókra.

Mivel az SNMP kezelő rendszeresen továbbítja a jelentési kérelmeket az összes eszköz-ügynöknek, az ezekre adott kérésekre adott válaszok bónusz funkciót nyújtanak a rendszer számára, amely automatikus keresésének. Ez lehetővé teszi a PRTG számára, hogy információkat gyűjtsön a hálózat összes eszközéről és arról, hogy miként kapcsolódnak egymáshoz, tehát a PRTG beállításakor nem kell beírnia a felszerelési leltárt. Mivel ezek a kérési sugárzások folyamatban vannak, a PRTG bármilyen helyet észlelhet az infrastruktúra változásai.

Az eszköz létrehoz egy hálózati topológia térkép a felszerelés leltárában szereplő információk alapján. Ezt a feladatot ismét automatikusan elvégezzük, és a térkép kézi beavatkozás nélkül frissül, amikor a hálózat és annak alkotóelemei elrendezése megváltozik.

Az SNMP rendszer tartalmaz egy „csapda.”Ez lehetővé teszi az eszközügynökök számára, hogy vészhelyzet esetén állapotjelentést küldjenek el anélkül, hogy kérelemre kellene várniuk. Ezeket a PRTG konzolban úgy értelmezik, mint figyelmeztetések, amelyet Ön is továbbíthat Önnek SMS vagy email.

A fő csomag telepítésre kerül Windows Server, de képes bármilyen operációs rendszerrel megfigyelni az eszközöket. A Paessler mobil alkalmazásokat is készít a Android és iOS így tarthatja a kapcsolatot az irányítópulttal, ha távol van az íróasztalától.

A csomagban található gyakran használt érzékelők tartalmazzák fütyülés, traceroute, egy csomag-szippantó, egy NetFlow érzékelő, a J-Flow érzékelő, egy IPFIX érzékelő és egy sFlow érzékelő. A forgalom átviteli sebességét úgy számítják ki, hogy a hálózati eszközöket lekérdezik az SNMP-vel az ötévenkénti be- és kimeneti feldolgozási jelentésekről.

A hálózati megfigyelő eszköz képes lefedni a vezeték nélküli hálózatokat és a LAN-okat, valamint felügyeli a távoli helyszíneken létesített kapcsolatot és a berendezéseket.

PRTG szerver figyelése

A PRTG rendszert beállíthatjuk úgy, hogy figyelje a szervereit, bárhol is legyenek. Felhő erőforrások figyelésére is képes, és speciális érzékelőkkel rendelkezik Amazon Web Services, Dropbox, Google Drive, és Egy meghajtó. A helyszíni kiszolgálókkal aktiválhatja az érzékelőket, hogy jelentést tegyen a CPU teljesítményéről, a memória felhasználásáról, a lemezmennyiségről és a tartalék lemezterületről. A csomag környezeti érzékelőket tartalmaz a szerver helyiségéhez és a szerver állványokhoz.

A PRTG szervermegfigyelő csomag testreszabott érzékelőket tartalmaz, amelyek figyelik a speciális kiszolgálókat. Ide tartoznak a levélkiszolgálók, webszerverek, adatbázis-kiszolgálók, fájlszerverek és virtuális szerverek. Ezen funkciók felügyelete szorosan kapcsolódik a PRTG alkalmazásfigyelő szolgáltatásaihoz.

PRTG alkalmazásfigyelés

Az alkalmazottaknak és az ügyfeleknek alkalmazásokat szállító kiszolgálók figyeléséhez alkalmazás-érzékelőkre van szükség. A PRTG érzékelő magában foglalja a levelező alkalmazás-érzékelőket is POP3, SMTP, és IMAP monitorok. A csomagban lévő adatbázis-érzékelők monitorokat tartalmaznak MySQL, Microsoft SQL, és Oracle SQL. A webszerver-érzékelők jelentést tudnak tenni IIS és Apache és a fájlszerver-érzékelők középpontjában a FTP.

Ezen alkalmazások tevékenysége nyomon követhető mind a szerveren, mind azok megjelenésekor a hálózati forgalomban. Az alkalmazás adatainak és a hálózati megfigyelésnek a kombinálása lehetővé teszi a forgalom elemzését azáltal, hogy jelentéseket szerez az alkalmazásonkénti mennyiségről.

Teljesítményfüggő érzékelők figyelik VoIP forgalom szállítás. A tűzfal és a portok figyelése szintén a biztonsági rendszer és a csapat teljesítményérzékelőinek fedezésére szolgál SLA könyvvizsgálat.

Ha működik virtualizations a hálózatán a PRTG kombinált hálózat-, szerver- és alkalmazásfigyelő képességei különösen hasznosak lesznek. Vannak speciális érzékelők a VMWare vSphere ESXi rendszerekből, a Microsoft Hyper-V és a Citrix Xen termékekből.

PRTG szoftver mint szolgáltatás

Többé nem kell telepítenie a PRTG-t a helyiségekben, mert a rendszer már elérhető a Cloud-on is. A rendszer online verziója a helyszíni szoftver összes funkciójával rendelkezik, csak Önnek nem kell karbantartania a szoftvert, sőt, nincs szüksége sem szerverre, sem.

A felhőalapú PRTG fizetési terve: előfizetés-alapú havi díjjal. Nem szabad 100 érzékelőt használni ingyenesen ezzel a szolgáltatással; meg lehet azonban kapni az 500 érzékelő csomag (PRTG 500) kipróbálása ingyen 10 napig. A PRTG Cloud verziójával nem érhetők el XL csomagok.

A PRTG legjobb alternatívái

Az opciókról a következő szakaszokban olvashat bővebben.

1. SolarWinds ipMonitor (ingyenes próbaverzió)

SolarWinds ipMonitor

Az SolarWinds ipMonitor csak egyike a SolarWinds PRTG riválisainak. A társaság legismertebb hálózati megfigyelő rendszere a Network Performance Monitor. Az ipMonitor azonban árazási struktúrája miatt sokkal közelebb áll a PRTG-hez. Ez az eszköz monitorok gyűjteménye, pontosan ugyanaz, mint a PRTG érzékelőcsomagja. A szoftver a monitorszám-sávok által árazott, így a rendszert testreszabhatja úgy, hogy kiválasztja az aktiválni kívánt érzékelőket.

A SolarWinds 500, 1000 és 2500 monitor sávot kínál. A monitorokra példa a fütyülés, processzor, memória, lemez használat, sávszélesség-fogyasztás, és válaszidő. A szoftver telepítésre kerül ablakok és Windows Server. Ez magában foglal egy integrált adatbázis és a web szerver, ami a megvalósítását a világ minden tájáról elérhetővé teszi technikusainak.

Ez a monitor használja SNMP a hálózati eszköz állapotának nyomon követésére, és tartalmaz egy automatikus keresésének és automatizált térképészet modult. A rendszer integrálja az SNMP csapdákat, és egyedi riasztási feltételeket és jelentéseket is létrehozhat. Az ipMonitor olyan funkciója, amely hiányzik a PRTG-től, az a képesség, hogy automatikus válaszokat állítson be a riasztásokra, amely lehetővé teszi a problémák manuális beavatkozás nélküli megoldását..

A figyelési funkciók között szerepel a felhasználói élmény szimulációja, így ellenőrizheti webhelye teljesítményét. Az ipMonitor egy 14 napos ingyenes próbaverzióban kapható, korlátlan monitorral.

SolarWinds IP MonitorDownload 30 napos ingyenes próbaverzió

2. A Site24x7 hálózat megfigyelése a felhőből (INGYENES Kísérlet)

Site24x7

Az Site24x7 hálózati megfigyelés eszköz nagyon sok közös a Paessler PRTG. Ez a rendszer az kombinált monitor, mivel a legtöbb infrastrukturális figyelő egyetlen meghatározott típusú berendezésre összpontosít, például kiszolgálókra vagy kapcsolt eszközökre. Mind a PRTG, mind a Site24x7 hálózatokat, kiszolgálókat és alkalmazásokat fed le.

A funkcionális hasonlóságokon túl a két rendszer jellemzői eltérnek. A Site24x7 monitorok felhasználói viselkedés valamint a hardver és a szoftver teljesítményét. A PRTG-nek forgalomfigyelő érzékelők vannak, de a Site24x7 nem a PRTG elérhető helyszíni szoftverként vagy felhőalapú szolgáltatásként. A Site24x7 csak felhőalapú szolgáltatásként érhető el.

A Site24x7 lenyűgöző csomag, és erős versenytársa a PRTG felhőverziójának. Mint a PRTG, A Site24x7 ingyenes verzióban érhető el. Az ingyenes Site24x7 öt webhely vagy szerver figyelésére korlátozódik. A PRTG szoftver az érzékelők teljes készletével szállítódik, de az ügyfelek választják, hogy hány aktív érzékelőt szeretnének fizetni. A Site24x7 nagyobb számú érzékelőt kínál egymást követő, magasabb árú kiadások sorozatában.

A Site24x7 minden fizetett kiadása megtekinthető a következő oldalon egy 30 napos ingyenes próbaverzió.

Site24x7 hálózati megfigyelés a CloudStart 30 napos ingyenes próbaverziójából

3. Atera (INGYENES Kísérlet)

A Paessler PRTG 8 legjobb alternatívája

Atera jelentése egy szoftverplatform az MSP-k számára. Ez lehetővé teszi a kezelt szolgáltatók számára, hogy felügyeljék az ügyfelek webhelyein futó hálózatokat, kiszolgálókat és alkalmazásokat. Mivel a Paessler PRTG távolról képes működni, sok hasonlóság van e két infrastruktúra-figyelő rendszer között. azonban, A Paessler nem tudja végrehajtani az adminisztrációs feladatokat, mint például a javításkezelés, valamint a biztonsági mentés és visszaállítás folyamata. Nem tartalmazza azt a professzionális szolgáltatás-automatizálási (PSA) rendszert, amelyre az MSP-knek szükségük van a szolgáltatások futtatásához. Tehát, az Atera alternatívája a PRTG-nek ... és aztán néhánynak.

Atera az egy felhőszolgáltatás így az azt használó MSP-nek nem kell aggódnia az operációs rendszer kompatibilitása miatt. Valójában nem is kell kiszolgálókra, hogy megkezdhessék más vállalkozások ITB infrastruktúrájának kezelését. Az MSP-hez szükséges minden szakember egy standard webböngésző. Az Atera konzolja mobil eszközökhöz tartozó alkalmazáson keresztül is elérhető.

Az Atera hálózatfelügyeleti szolgáltatása az alábbiakon alapul: Egyszerű hálózatkezelési protokoll (SNMP) - ugyanaz, mint a PRTG. Ugyanakkor, hasonlóan a PRTG-hez, az Atera egy új rendszert keres a csatlakoztatott eszközökhöz, és mindegyiket egy eszközleltárba rögzíti. Ez a szolgáltatás folyamatosan működik, így a szolgáltatók észlelhetik, hogy új eszközöket adnak a hálózathoz, és mikor távolítják el azokat.

Mint a PRTG, az Atera magában foglalja szerver megfigyelés, a CPU, a memória és a lemezterület állapotának ellenőrzése. A PRTG-vel ellentétben az Atera képes megtisztítani a lemezeket és megsemmisíteni azokat a folyamatokat, amelyek rosszindulatnak tűnnek vagy függőben vannak. Az Atera rendszer letapogathat minden eszközt szoftverre, és naplózza az összes példányt, lehetővé téve a szoftverlicenc-kezelést. Az Atera képes automatikusan frissíteni az engedélyezett szoftvereket és a javító operációs rendszereket is.

Felhőszolgáltatásként az Atert nem számítják fel előre egy összegben. Ehelyett az MSP vesz ki előfizetés a szolgáltatásra minden szakember számára. A szolgáltatás fizethető havonta vagy évente, az éves fizetési terv olcsóbb kidolgozása mellett. Bármely vállalkozás megnézheti az Atera összes tulajdonságát, regisztrálva a 30 napos ingyenes próbaverzióra.

AteraStart 30 napos ingyenes próbaverzió

4. ManageEngine OpManager

ManageEngine OpManager képernyőképe

Az OpManager a ManageEngine fő terméke. Ez egy kombinált hálózati és szerver monitor alkalmazáskövetési képességekkel, így nagyon szorosan nyomon követi a PRTG képességeit. Ez a szoftver telepíthető Linux valamint Windows Server, tehát egy jobb, mint a PRTG.

A hálózati monitor az SNMP-t használja a berendezés állapotának figyelésére, és magában foglalja az automatikus felfedezést és a hálózati leképezési funkciókat. A műszerfal jeleníti meg az aktuális állapotokat és funkciókat figyelmeztetések, továbbítása a technikusoknak SMS-ben vagy e-mailben. Az OpManager által felügyelt berendezések tartalmaznak vezeték nélküli Aps, felhőalapú erőforrásokat és távoli infrastruktúrát. Ezenkívül képes követni a beépített virtualizációkat VMWare, Hyper-V, és Citrix Xen.

Az OpManager legfeljebb öt eszköz figyelésére használható. A teljes rendszer elérhető egy 30 napos ingyenes próbaverzióra.

5. Nagios XI

Nagios XI képernyő

Nagios XI folyik ablakok és Linux és van egy ingyenes verziója, Nagios Core. Ez az eszköz figyelni fogja hálózatok, szerverek és alkalmazások. A Nagios nagyon aktív felhasználói közösséggel rendelkezik, amely ingyenes kiegészítőket forgalmaz, amelyek kiterjesztik az eredeti termék képességét.

A hálózati monitor az élő eszköz állapotát és rendszerét mutatja figyelmeztetések, Figyelemmel kíséri a sávszélességet és az eseménynapló üzeneteket. Ezzel az eszközzel a kiszolgáló státusai és az alkalmazás teljesítménye további költségek nélkül nyomon követhetők.

A felhasználói fiókok szerkezete magában foglalja többszörös bérlő számla állítson be opciókat, ami ezt az eszközt jó opcióvá teszi a kezelt szolgáltatók számára. A monitor két kiadásban kapható: Alapértelmezett és Vállalkozás. Az Enterprise kiadás kiegészítő szolgáltatásai között szerepel a kapacitástervezés és az ellenőrzés. Kaphat egy 60 napos ingyenes próbaverziót a Nagios XI-ről.

6. A ConnectWise automatizálása

Connectwise Endpoint Management A ConnectWise Automate kiszámlázása távoli figyelési és felügyeleti eszközként történik. A szolgáltatás azonban felhőalapú, tehát ugyanolyan könnyen felhasználhatja saját IT rendszerének kezelésére. Mivel ez egy szoftver-szolgáltatásként (SaaS), a használatához nem kell telepítenie és karbantartania a helyszíni szoftvert.

Amint az eszköz neve sugallja, ez sok feladat-automatizálást tartalmaz. A ConnectWise automatizálási funkciói messze túlmutatnak a PRTG-ben elérhető megfigyelési funkciókon, mivel tartalmaz egy parancsfájlozó rendszert is, hogy minden hétköznapi feladatot automatikusan elvégezzen. Ezenkívül javításkezelőt és eszközkezelő eszközöket is tartalmaz.

Az eszközkezelés kiterjed az öntelepítő szoftvercsomagok létrehozására is. Az új felhasználók önkiszolgáló portált kapnak az asztali és mobilkészülékük beállításának elindítására, és maguk is elvégezhetik a rendszergazdai feladatokat, például megváltoztathatják a jelszavakat.

A 14 napos ingyenes próbaverzión keresztül kaphatja meg a ConnectWise Automate alkalmazást. Az értékesítési csapat kérésre ezt a próbaidőt egy hónappal meghosszabbítja.

7. Zabbix

A Paessler PRTG 8 legjobb alternatívája

A Zabbix a ingyenes telepíthető infrastruktúra-figyelő rendszer ablakok, Mac OS, Linux, és Unix. Az eszköz nyomon követi a hálózati eszköz állapotát SNMP és a riasztásokat is feldolgozza. A riasztások az irányítópulton történő megjelenítés mellett menthetők fájlba, vagy értesítésként továbbíthatók SMS-ben, e-mailben vagy csevegőalkalmazáson keresztül.

A csomag tartalmaz eszközkeresési eljárást és hálózati topológiatérkép-készítő eszközt, amelyek mindkettő automatikusan frissül, ha az infrastruktúra megváltozik. A Zabbix figyelemmel kíséri a LAN-okat, vezeték nélküli hálózatokat, felhőalapú erőforrásokat és távoli webhelyeket. Kommunikáció az adatgyűjtőkkel kívül titkosított.

A Zabbix lehetővé teszi a feladatok automatizálását szkriptek segítségével. Ezek a feladatok magukban foglalhatják az adatgyűjtést és a problémamegoldást, riasztások kiválthatják, vagy beállíthatják időszakos futtatásra.

A műszerfal elősegíti az állapot megértését, mivel jól elrendezett és tartalmaz színkóddal ellátott grafikus adatok ábrázolásait.

Fizetnie kell az eszköz támogatásáról. Azonban a felhasználói közösség A Zabbix számára egy fórumon keresztül érhető el, és sok tippet és trükköt tartalmaz a rendszer használatához, és sok lelkes felhasználó szívesen segít a problémákat tapasztaló Zabbixers többi társának..

8. Kaseya Traverse

Kaseya TraverseKaseya Traverse egy rendszerfigyelő és -kezelő csomag, amelyet informatikai osztályoknak szánnak. Lefedi a hálózatokat, szolgáltatásokat, berendezéseket, szervereket és alkalmazásokat. Ez a szoftver telepítve van ablakok környezetek.

A Traverse hálózatfigyelő szakasza foglalkozik SNMP funkcionalitást. Ez magában foglal egy autodiscovery modul, amely összeállítja egy eszközleltárt és létrehoz egy hálózati térképet. Az eszköz lefedheti a helyszíni hálózatot, beleértve a wifi-t és a távoli erőforrásokat, beleértve a felhő alapú szolgáltatásokat.

A műszerfal van testreszabható a „szervizkonténerek” elnevezésű rendszeren keresztül. Ez a műszaki szakemberek számára nyitólapot jelenít meg, amely az ő üzleti felelősségeikhez tartozik. A szolgáltatási tároló nézetet hoz létre azon konkrét infrastrukturális elemekről, amelyek hozzájárulnak az alkalmazások kézbesítéséhez a vállalkozás egy részlegéhez. Az SNMP csapdák vagy a személyre szabott küszöbértékek minden technikát figyelmeztetnek. A műszerfal tartalmazza színkódolt adatmegjelenítések.

A Kaseya Traverse kiegészítő szolgáltatásai között szerepel a szkriptek nyelve, a feladatok automatizálása és az automata rendszerfigyelés az alaphelyzet létrehozása alapján. Ez egy fejlett fenyegetésmegelőzési eszköz ez messze túlmutat a PRTG által kínált szolgáltatás keretein. 14 napos ingyenes próbaverzióval kaphatja meg a Kaseya Traverse alkalmazást.

Az alternatívák nyomon követése

Amint az az útmutatóból látható, A PRTG jó, de semmiképpen sem az egyetlen termék a polcon, és sok esetben más felügyeleti és kezelési eszközök jobban megfelelnek az Ön igényeinek. Használja ki a felsorolt ​​hat eszköz ingyenes próbaverzióját és ingyenes verzióit, hogy kipróbálhassa egyikét, és hasonlítsa össze saját magával a PRTG-vel..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 76

Adblock
detector