A PingPlotter 10 legjobb alternatívája

A PingPlotter 10 legjobb alternatívája

PingPlotter egy népszerű hálózati megfigyelő eszköz, amely számtalan szervezetnek segített a hálózatok hibaelhárításában. A PingPlotter információkat gyűjt a hálózati teljesítményről, és grafikus formátumban rögzíti, így elemezheti a hálózati teljesítményt. Számos korlátozás van, ezért készítettük a ping plotter x legjobb alternatívájának listáját.

Mielőtt megvizsgálnánk az alternatívákat, nézzük meg a Pingplotter néhány korlátozását:

 • Korlátozott funkciók
 • Elavult grafika
 • A kommunikáció a 9636 TCP-port használatára korlátozódik
 • Nincs térkép interfész

Itt található a Pingplotter X legjobb alternatívájának listája:

 1. TraceRoute NG (INGYENES ESZKÖZ)- Élő hálózati út elemzése a Windows rendszeren futó TCP és ICMP használatával.
 2. PRTG hálózati monitor (INGYENES PRÓBAVERZIÓ)- Hálózatkezelő eszközök csomagja, amely Traceroute és Ping monitorokat tartalmaz. Fut a Windows Server rendszeren.
 3. WinMTR - Ingyenes Ping and Traceroute eszköz a Windows számára.
 4. Path Analyzer Pro - Egy praktikus csomag nyomkövetési útvonalról, DNS felbontásokról, Whois felbontásokról és ASN / ISP felbontásokról Windows és Mac OS esetén.
 5. Nyissa meg a Visual TraceRoute alkalmazást - Ez az ingyenes útvonalválasztó eszköz a kommunikációs útvonalakat ábrázolja a valós térképen. Futtatás Windows, Mac OS és OpenSUSE Linux rendszereken.
 6. CountryTraceRoute - Ingyenes útvonal, amely megmutatja az útvonalakat élőben és fut a Windows rendszeren.
 7. NetScanTools Basic - Ping, Traceroute, Whois és DNS eszközök egy egyszerű felületen. Ez az eszköz Windows rendszeren fut, és ingyenesen használható.
 8. SmokePing - Ingyenes nyílt forráskódú ping eszköz, amely Linuxon és BSD Unix-en fut.
 9. Multiping - A Ping alapú hálózati szkenner és eszköz-felderítő eszköz, amely Windows rendszeren fut.
 10. Bping - A Windows számára elérhető ingyenes parancssori Ping-változat.

1. TraceRoute NG (INGYENES ESZKÖZ)

Traceroute NG

TraceRoute NG a SolarWind hálózati út elemzési megoldása és a PingPlotter alternatívája a Windows számára. TraceRoute NG támogatást nyújt a IPv4 és IPv6 és képes felismerni az útváltásokat, amikor azok bekövetkeznek. A maximális láthatóság biztosítása érdekében az elérési utak változásait a TCP és az ICMP felügyeli.

Egyszer élni, TraceRoute NG felhasználható olyan részletek azonosítására, mint az IP-címek és a hostnevek. Ezen felül figyelemmel kísérheti a teljesítménygel kapcsolatos kérdéseket is, például csomagvesztés és késleltetés. Mindezt az egyszerű felhasználói felületen keresztül figyeljük, amely grafikusan megjeleníti a hálózat használatát.

Átfogó TraceRoute NG egy ingyenes alternatíva a PingPlotter számára, amely mindent megad, amire szüksége van a hálózati teljesítmény monitorozásához és a kulcsfontosságú problémák elhárításához. Bár nem olyan kifinomult, mint egy olyan eszköz, mint a SolarWinds Network Performance Monitor, a hálózat megfigyeléséhez szükséges összes alapot megadja. Letöltheti TraceRoute NG ingyen.

SolarWinds TraceRoute NGDownload 100% INGYENES eszköz

2. PRTG hálózati monitor (INGYENES PRÓBAVERZIÓ)

PRTG hálózati monitor képernyőképe

Következő lépés a listánkban PRTG hálózati monitor. PRTG hálózati monitor egy olyan hálózati megfigyelő eszköz, amely a PingPlotter által nyújtott szolgáltatásokon túl sokféle funkciót kínál. Val vel PRTG hálózati monitor futtathat ping-letapogatást és a Traceroute-ot konfigurálható érzékelőkkel.

A Traceroute megfigyeléséhez külön erre a célra van kialakítva Traceroute Hop számláló érzékelő amelyet a próbaérzékelőhöz szükséges komlószám megfigyelésére használnak, mielőtt egy másik eszközhöz jutnának. A Traceroute HopCount érzékelővel a következő mutatókat tekintheti meg: Végrehajtási idő és Komló száma.

Ezen kívül van egy Ping-érzékelő, amely a csatlakoztatott eszközök elérhetőségének mérésére szolgál. Val vel A PRTG Network Monitor-okPing érzékelő figyelheti a következő mutatókat: Ping idő, Minimális pingolási idő ha intervallumonként egynél több ping-et használ, Maximális pingzási idő Ha intervallumonként egynél több ping-et használ, és a csomagvesztés százalékban kifejezve.

PRTG hálózati monitor a modern felhasználói felület miatt az egyik legjobb PingPlotter alternatíva. A megfigyelési tapasztalat kiemelkedik a listában szereplő hasonló eszközök között. Van egy ingyenes verzió a PRTG hálózati monitor amely lehetővé teszi akár 100 érzékelő ingyenes figyelését. Ha több, mint fizetett PRTG 500 verzióra van szüksége, akkor 1600 dollárból (1,206 font) indul 500 érzékelőért. Itt van még a 30 napos ingyenes próbaverzió letöltheti alább.

Paessler PRTGTöltse le a 30 napos ingyenes próbaverziót

3. WinMTR

WinMTR

WinMTR egy Windows alapú ping és Traceroute eszköz. Használni WinMTR mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a figyelni kívánt két pont gazdanevét vagy rendeltetési helyének IP-címét. Az eszköz ezután figyelemmel kíséri a két pont közötti kapcsolat minőségét, és az eredményeket továbbítja az elemzéshez.

A ping-vizsgálat befejezése után az eredményeket megnézheti HTML vagy .txt fájl. Ezután ezeket az információkat felhasználhatja olyan problémák keresésére, amelyek esetleg hiányoztak. Például láthatja, hogy hány komló van a két pont között, és megnézheti, hogy a csomagátvitel hatékony-e.

Ez az eszköz a Windows összes 32 és 64 bites verziójában rendelkezésre áll, így ideális minden operációs rendszert használó hálózathoz. WinMTR Mindent egybevetve megbízható alternatíva azok számára, akik hálózati diagnosztikai figyelést keresnek kis hálózatokon belül. A fő korlátozás a grafikus jellemzők hiánya. WinMTR ingyenesen letölthető itt.

4. Path Analyzer Pro

Path Analyzer Pro

Path Analyzer Pro egy futó hálózatfigyelő eszköz traceroute, DNS állásfoglalások, Whois állásfoglalások és ASN / ISP felbontások. Más szavakkal, ezt az eszközt használhatja IP-címek, e-mail címek, hálózati útvonalak keresésére és a hálózat elérhetőségének figyelésére. Az összes információ jelentések készítésével tovább tekinthető meg.

Ez az eszköz ideális megoldás a vizuális élményt kereső felhasználók számára, mivel olyan grafikonokat hozhat létre, amelyek megjelenítik a problémákat késleltetés és jitter. Ezeknek a grafikonoknak a használata rendkívül hasznos ahhoz, hogy figyelemmel kísérjék az eseményeket, amikor azok bekövetkeznek, és megbizonyosodjanak arról, hogy ne hagyjon ki valami fontosat.

Path Analyzer Pro elérhető a (z) oldalon Mac operációs rendszer és ablakok (bár a Windows verziója a következőre korlátozódik: Windows XP, Távlat és Windows 2003 Server. A Path ára Analyzer Pro 29,95 dollártól (22,59 font) indul az egyéni személyes engedélyért és 89,95 dollártól (67,84 font) egy üzleti felhasználó számára. Van egy korlátozott ingyenes verzió is, amely letölthető innen.

5. Nyissa meg a Visual Traceroute-t

Nyissa meg a Visual Traceroute-t

Ha nyílt forrású Traceroute eszközt keres, akkor ne keressen tovább Nyissa meg a Visual Traceroute-t. Nyissa meg a Visual Traceroute-t lehetővé teszi a 3D-s világtérkép megtekintését, hogy megnézhesse, hogyan haladnak az adatok a számítógépről a szerverre. 2D térképeket is használhat, ha hardvere nem támogatja a 3D-s térképet.

Nyissa meg a Visual Traceroute-t van egy csomagszippantója is. A csomagszippantóval láthatja, hogy milyen adatokat küld a hálózaton keresztül. A csomagszippantás funkció akkor hasznos, mert segít megnézni, vannak-e olyan szolgáltatások, amelyek sávszélességet hordoznak, vagy támadók megsértették a hálózatot. Itt van még a Whois keres funkciót, hogy további információkat találjon az egyes domainekről.

Kisebb szervezetek számára, amelyek vizuálisabb Traceroute élményt akarnak, Nyissa meg a Visual Traceroute-t ideális. Windows rendszeren, Nyissa meg a Visual Traceroute-t elérhető a Windows XP, Távlat, 7, 8 és 10. Használhatja Nyissa meg a Visual Traceroute-t tovább OpenSUSE és a Mac OS is. Az eszköz ingyenesen letölthető az itt található link segítségével.

6. CountryTraceRoute

CountryTraceroute

CountryTraceRoute egy gyors ütemű, könnyű Traceroute alkalmazás a Nirsoft-tól. A grafikus felhasználói felület nem tűnik olyan fantasztikusnak, mint a listán szereplő többi eszköz, de ez nem lassítja le az élő használat során. Csak annyit kell tennie, hogy beír egy URL-t a keresősávba, nyomja meg a gombot Megy és megnézheti a komló száma, IP-cím, host név, ország és a kapcsolat hosszának átlagos milliszekunduma.

Bárki, aki alapvető Traceroute segédprogramot keres, teljes mértékben támogatni fogja CountryTraceRoute. Ha azonban vizuális élményt szeretne, akkor feltétlenül válasszon egy alternatív eszközt. CountryTraceRoute elérhető a Windows 2000 minden verziójából, a Windows 10-ig. Letölthető CountryTraceRoute ingyen itt.

7. NetScanTools Basic

A NetScan alapvető eszközök

NetScanTools Basic A Windows rendszerhez elérhető páratlan ping és Traceroute eszköz. Val vel NetScanTools Basic tudsz futni ping beolvassa, traceroute, Whois keresések, és IP / hostname felbontás. A felhasználói felület hihetetlenül egyszerű navigálni a bal oldali felsorolásban szereplő minden eszközzel, hogy elérhető legyen.

Amikor rákattint fütyülés és traceroute azok az eszközök, amelyeket a meghívás megkezdése előtt meg kell adnia a célgépnév vagy az IPv4 cím megadásához Do Ping ping-ellenőrzés futtatásához. Ezután megjelenik az eredménytáblázat részletező táblázat Ping #, Reagáló IPv4, Idő (Kisasszony), TTL és Állapot. Ezután jobb egérgombbal kattinthat az eredményre, hogy kinyomtassa vagy elmentse a másolatot.

Van egy grafikus ping eszköz is, amely megjeleníti a ping scan eredmények grafikonját. Beállíthatja, hogy mely információk jelenjenek meg a Késés a pingok között, Válasz időtúllépés, és Max Hop Count. A grafikon ezután megmutatja Ping RTT és Hiányzó válaszok.

Netscantools Basic a PingPlotter egyik legsokoldalúbb alternatívája ebben a listában. Ha szeretné letölteni NetScanTools Basic Windows esetén ezt az itt található link segítségével ingyenesen megteheti.

8. Dohányzás

A SmokePing képernyőképe

SmokePing egy nyílt forráskód Ping és késésmérő eszköz, amely a hálózati rendszergazdák körében népszerűnek bizonyult. SmokePing van élő várakozási diagramok hogy megmondja, hogyan működik a hálózat. Az eszköz beállítása hihetetlenül egyszerű, és felhasználhatja azt a ping-ek ütemezésére bizonyos időközönként, hogy a hálózatot bármikor megfigyelje..

Amikor a rendszer szokatlanul magas késést észlel, riasztást kap. A riasztásokat küszöbértékek indítják így csak akkor kap értesítést, ha cselekednünk kell. Ha azonban jobban szeretné ellenőrizni a teljesítményt, számos megjelenítési lehetőség támogatja Önt. Például grafikonokat hozhat létre a ping-szkennelések és a teljesítményproblémák, például a csomagvesztés hatásának megtekintéséhez.

SmokePing ideális választás azoknak a szervezeteknek, amelyek ingyenes latenciamérő eszközt keresnek Linux és BSD. Letöltheti SmokePing itt.

9. Szorzás

MultiPing

Multiping egy Windows alapú pingmonitor, amely a hálózati felderítési szolgáltatás. Beolvashatja az IP-k listáját, és automatikusan hozzáadhat eszközöket a megfigyelési környezethez. A megfigyelt mutatók MultiPing tartalmaz csomag veszteség százaléka és késleltetés (minimális, maximális és átlagos). A platform támogatja az IPv4 és az IPv6 is, így minden információ megvan a hálózat teljesítményének ellenőrzéséhez.

A figyelési erőfeszítéseit egy riasztórendszer támogatja, amely értesítést küld az e-mail címére, ha problémát észlelnek. Val vel Multiping nem korlátozódik a valós idejű események figyelésére. Böngészhet a hálózat teljesítményének előzményeiben, és megnézheti, vannak-e olyan kulcsfontosságú trendek, amelyeket esetleg kihagyott.

Multiping akkor is jó választás, ha az integrációs lehetőségei miatt továbbra is használja a PingPlottert. Vásárolhat Multiping 39,99 USD (30,16 £) áron. Ez az ár egy év ingyenes frissítéseket kínál Önnek és a korlátlan célok figyelésének lehetősége. Letöltheti a Multiping ingyenes próbaverzió a Windows rendszeren ezen a linken keresztül.

10. Bping

Bping screenshot

Végül megvan Bping (sípolás!), amely egy Windows ping eszköz, amely minden hangjelzést hall, amikor válaszra kerül. Azt is beállíthatja, hogy sípoljon, ha nem is kap választ. tudsz válasszon egyéni wav fájlokat játszani, ha meg akarja változtatni az alapértelmezett hangokat valami ismeretlenebbé.

Bping ezenkívül ellenőrzi az internetkapcsolatot, és kiemeli a hálózaton elérhető IP-címeket. Miközben a rendszer kissé kezdetleges, a hallóhangok kiválóan alkalmasak arra, hogy a hálózat változásaival kapcsolatban maradjon. A Bping ingyenesen letölthető a Windows rendszeren.

A PingPlotter legjobb alternatívái: TraceRoute NG és WinMTR

Nem számít, milyen Traceroute eszközt használ, rengeteg alternatívát kínál a PingPlotter. Régi iskola Traceroute eszközök, mint például TraceRoute NG és WinMTR biztosítja a hálózat megfigyeléséhez szükséges alapvető tudnivalókat. Ha olyan eszközre van szüksége, amely sokoldalúbb és modern, akkor olyan eszköz, mint a PRTG hálózati monitor jobb választás lenne. Hasonlóan a nagyobb megjelenítést igénylő vállalkozásokhoz, például egy eszköz Nyissa meg a Visual Traceroute-t jó lenne.

Nincs két környezet ugyanaz, tehát ha az egyik eszköz nem működik a környezet számára, próbálkozzon egy másikval. A legfontosabb az, hogy egyszerű eszközt akar, vagy azt, amely magában foglalja a megjelenítést.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Adblock
detector