A SolarWinds Dameware áttekintése

Dameware áttekintés

Ebben a beszámolóban elolvassa a Dameware funkcióit és azok használatát. Olvassa el az alternatív távoli támogatási csomagokat és a Dameware összehasonlítását is.

Kinek lenne szüksége Dameware-re?

DameWare támogatási csoportnak távirányító hozzáférést biztosít a felhasználók számítógépéhez. Ez lehetővé teszi a technikus számára a támogatott végpontok elérését a problémák kivizsgálása és kijavítása érdekében. A Dameware távoli elérési rendszert titkosítás védi, tehát biztonságos az internet használata.

Az átviteli biztonság ez ideális csomagot jelent a központosított Help Desk számára egy több helyszínen működő vállalat. Jól működik azoknak a felügyelt szolgáltatóknak is, akik sok ügyfél számára kiszervezett Help Desk szolgáltatásokat nyújtanak. A szoftverházak felhasználhatják a Dameware szoftvert támogatási garanciák nyújtására vevőik számára.

Bármely webhely kiszolgálásának képessége azt jelenti, hogy ez a távirányító rendszer hasznos lehet a szoftvergyártók számára is, amelyek eladják a lakosságnak, valamint a vállalati rendszereket.

Bármely ügyfélszolgálat technikusa, akivel foglalkozik otthoni felhasználók tudja, hogy a nyelvi akadályok és az általános műszaki megértés meghosszabbíthatja az ügyfélszolgálat sikeres megoldásához szükséges időt. Bejutás a problémás eszközbe, a hibák okainak felfedezése és kijavítása sok időt, energiát és pénzt takarít meg.

Dameware csomagok

A Dameware rendszer két csomagban kínálják. Az olcsóbb opciót hívják Dameware Mini távirányító. Ez biztosítja az összes biztonságos távoli elérési funkciót, amelyekre szükség van a hibaelhárításhoz és a problémamegoldáshoz. Ez a csomag jól működik a Help Desk funkciókban, amelyek támogatják a távoli ügyfeleket.

A magasabb csomagot hívják Dameware távoli támogatás. Ez magában foglalja a Dameware Mini Remote Control összes képességét, valamint rendelkezik licenckezelési és felhasználói kezelési funkciókkal. Ezekre az extra eszközökre az informatikai osztályoknak szükségük van a szoftver biztosításának és az erőforrásokhoz való hozzáférés kezeléséhez. Azokat a MSP-ket, amelyek ezeket a szolgáltatásokat vállalati ügyfelek nevében nyújtják, szintén jobban kiszolgálnák a magasabb Dameware csomag, mint a Mini Remote Control csomag.

Távirányító képességek

A távoli elérési funkciók, amelyeket mindkét Dameware csomaggal kapnak, hozzáférést biztosítanak a gépekhez a helyi hálózaton és a távoli helyeken is. A szoftver képes kommunikálni a ablakok, Mac operációs rendszer, és Linux operációs rendszer. A technikus újraindíthatja a távoli számítógépeket, és a Wake on LAN funkcióval is használhatja a számítógépek indítását.

A Dameware szoftver nem fog hozzáférést adni az operátoroknak a világ bármely számítógépéhez. A távoli számítógépnek szüksége van egy darab kliens szoftverre, amelyre telepítve van a kommunikáció megkönnyítése érdekében. Ezt az ügyfelet nem telepíthetjük engedély nélkül, tehát a támogatási szerződések kezdeti szakaszában a műszaki szakembereknek telepíteniük kell az ügyfelet minden támogatott eszközre. Azonban azokban a vállalkozásokban, amelyekben az összes eszköz számára már engedélyt kaptak egy központi támogatási osztály javára, ezek a hozzáférési jogok felhasználhatók az ügyfélszoftver tömeges betöltése a hálózaton keresztül..

Ha a távirányítást egy eszköztulajdonos biztosítja, akkor az ügyfélnek le kell töltenie és telepítenie kell az ügyfélprogramot, mielőtt a távirányító munkamenet megkezdődhet..

Távoli megtekintés

A központi távirányító konzol tartalmaz egy nézetablakot, amely élő képet nyújt a távoli eszköz asztaláról. Ön is kap egy VNC Viewer (Windows, Mac OS és Linux esetén) és Intel AMT KVM a közvetlen újraindítás támogatása és a számítógép távoli be- és kikapcsolása.

Egyes kapcsolatok lassúak lehetnek, különösen akkor, ha az Ön által irányított távoli eszköz lassú helyi internetszolgáltatással rendelkező országban található. Ezekben az esetekben megteheti csökkentheti a továbbított képernyő nézetének felbontását a frissítés érdekében.

Bármely tapasztalt távoli támogatási technikus tudja, hogy a támogatott felhasználó bonyolítja a hibák megoldását, ha beavatkozik a problémák feltárásába vagy megoldásába. A Dameware Mini Remote Control gomb tartalmaz egy gombot, amelyet a technikus megnyomhat, hogy letiltja a távoli eszköz billentyűzetét és egérét a távirányító műveletei során..

  Végleges port-szkenner útmutató, amely tartalmazza a 11 legjobb ingyenes port-szkenner eszközt

Szoftver telepítés menedzsment

A Mini Remote Controller tartalmaz egy Telepítési csomagkezelőt. Ez lehetővé teszi egy szabványosított szoftver-telepítő csomag létrehozását, amelyet a távoli eszközökre tömegesen küldhet végrehajtás céljából.

A csomag az összes előre beállított tulajdonságot és inicializálási beállításokat emulálja, hogy szabványos telepítést kapjon. Ezek MSI (Microsoft Installer) a csomagok eszközcsoportok szerint testreszabhatók, így létrehozhat telepítési rutinok alkészleteit a különféle felhasználói szerepekhez vagy eszköztípusokhoz.

A kapcsolat biztonsága

A központi rendszergazda és a távoli végpontok közötti kommunikációra a A közlekedési réteg biztonsága 1.2 (TLS). Ugyanaz a biztonsági rendszer védi a HTTPS internetes tranzakciókat.

A Dameware konzol a végrehajtás lehetőségét kínálja két tényezős hitelesítés a kezelt rendszeren a felhasználói jogok kezeléséhez használt hozzáférési eljárásokról.

Bővített csomag funkciók

A teljes Dameware Remote Support csomag a következőket tartalmazza: engedélykezelés funkció. Ez lehetővé teszi, hogy nyomon tudja követni, mely szoftver van telepítve melyik végpontra. Szabványosíthatja az eszközkonfigurációkat, távolról ellenőrizheti és exportálhatja azokat. A hozzáférési jogokat a következő útján kezeljük Active Directory és hozzáférést kaphat egy távoli hely AD objektumaihoz, megváltoztathatja és exportálhatja azokat. Az AD hozzáférés lehetővé teszi a központi adminisztrátor számára a felhasználók hozzáadását és eltávolítását, valamint a jelszavak megváltoztatását.

A segédprogram távoli elérési lehetőségei hozzáférést biztosítanak az operációs rendszerhez, és vannak beépített rendszer-tesztelési eszközök, amelyek magukban foglalják traceroute és fütyülés.

Help Desk szoftver

A Dameware csomagban nagy hiányosság van a jegykezelő segédprogramjának hiányában. Magától értetődik, hogy minden távirányítót igénylő támogatást igénylő felhasználó először felveszi a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Tehát a Dameware-rel elvégzendő munkák nagy része valószínűleg egy támogatási igényből származik.

A Dameware nem tartalmazza a Help Desk szoftvert, mert azt úgy tervezték, hogy integrálódjon a SolarWinds webes Help Deskjéhez. Ezt a Help Desk rendszert egy jegyrendszer hajtja, amely lehetővé teszi a csapatvezetőknek a technikusok támogatására vonatkozó feladatok ütemezését, amikor a kérések egy támogatási portálon érkeznek be..

A rendszer magában foglalja vagyonkezelési eszközök készlet-felfedezéssel, naplózással és figyelő funkciókkal. Megvásárolhat egy kombinált csomagot, amely magában foglalja a Dameware Remote Support és a Web Help Desk is. Ezt hívják a Help Desk Essentials Pack csomagnak, amely 14 napos ingyenes próbaverzióban kapható.

SolarWinds Dameware Remote EverywhereRegisztráljon egy 14 napos ingyenes próbaverzióra

Dameware rendszerkövetelmények

A Dameware-hez szükséges erőforrások nem szokatlanok. Valószínűleg már rendelkezik a rendszerhez szükséges hardverrel. Az eszköz hasznos rugalmassága az, hogy számítógépen futtatható az eszközzel ablakok operációs rendszer. Tehát, ha a szerver fut Linux, nem kell újat felállítania Windows Server a Dameware futtatásához.

Operációs rendszer

A Dameware telepíthető a következő operációs rendszerek bármelyikét futtató számítógépekre:

 • Windows Vista
 • Windows Server 2008 (beleértve az R2-t)
 • Windows 7
 • Windows Server 2012 (beleértve az R2-t)
 • Windows 8
 • Windows 8.1
 • Windows 10
 • Windows Server 2016

Gazdagép

A Dameware rendszert futtató számítógépnek a következő tulajdonságokra van szüksége:

Merevlemez-terület: 1 GB (legalább 2 GB ajánlott az adatbázis bővítéséhez)

CPU: Négymagos, 2,0 GHz vagy nagyobb

RAM: 4 GB (8-16 GB ajánlott)

Pillanatképek

A Remote Support környezet lehetővé teszi nézetek megnyitását egyszerre több eszközön, még a különféle operációs rendszerekben is.

Dameware távoli asztali néző

A nyomozó eszközök segítenek a csatlakozási problémák felismerésében.

Dameware rendszer eszközök

A technikusok okostelefonjukon vagy táblagépükön keresztül hozzáférhetnek a rendszerhez és vezérelhetik a távoli eszközöket.

Dameware mobil eszköz alapú hozzáférés

A Dameware konzol Active Directory vezérlőelemei lehetővé teszik a felhasználói engedélyek kezelését.

Dameware Active Directory vezérlés

A licencek és a felhasználói kezelési funkciók a magasabb Dameware tervvel érhetők el.

Dameware licenc és felhasználói kezelés

Dameware licenc

A Dameware díjstruktúrája a rendszerhez hozzáférő szakemberek számán alapul. Az engedélyekért díjat számítanak fel egy ülésenkénti alap eltérő arányban, attól függően, hogy mennyi támogató személyzet fogja használni a Dameware szoftvert. Az összes töltési sáv lehetővé teszi, hogy korlátlan számú végfelhasználóhoz csatlakozzon.

A Dameware Remote Supportt vagy a Dameware Mini Remote Controlt 14 napos ingyenes próbaverzió alatt kaphatja meg.

SolarWinds Dameware Remote EverywhereRegisztráljon egy 14 napos ingyenes próbaverzióra

Dameware alternatívák

A Dameware funkciói támogatják a Help Desk csapatokat és a rendszergazdákat, amelyek több webhelyen elosztott felhasználókat szolgálnak fel. A távoli számítógépekhez való hozzáférés előnye az MSP-k és a szoftvertámogató csoportok számára is.

  A Symantec Endpoint Protection áttekintése

A Dameware nem az egyetlen távoli támogatási csomag a piacon, ezért ebben a szakaszban számos alternatív csomagot fogunk megnézni.

Dameware vs N-Central

Az N-Central egy távoli irányítás és felügyelet (azon minimális RVR érték) eszköz, amelyet a kezelt szolgáltatóknak ajánlunk. Ez jó megoldás lenne a házon belüli informatikai részlegek számára is.

Az N-Central szoftvere sokkal bonyolultabb, mint a Dameware. Azt két szerverre van szükség a helyszíni telepítés érdekében, ami a szolgáltatás kezelését sokkal bonyolultabbá teszi, mint a Dameware. Szüksége van egy üres kiszolgálóra, amelyen nincs operációs rendszer az alapvető N-Central szoftverhez, majd fut egy gép Windows Server a kapcsolatfigyelő funkciókhoz.

Az N-Central nem csupán RMM, mert számos kifinomult hálózati megfigyelő eszközt is tartalmaz. Ha csak csatlakozni szeretne egy távoli számítógéphez, és vezérelni azt, akkor az N-Central összes funkciója szükségtelen lehet.

A javításkezelés és a végpontkonfiguráció szabványosítása egyaránt lehetséges a Dameware és az N-Central használatával.

Az N-Central egyik nagy előnye a Dameware-hez képest, hogy adatcserét végezhet más, a Help Desk által használt csomagokkal, mint például az Autotask, a Connectwise és a Tigerpaw..

Az N-Central 12.0 verziót 30 napos ingyenes próbaverzió alatt értékelheti.

Dameware vs SolarWinds RMM

A SolarWinds RMM a kezelt szolgáltatók számára szabott eszközkészlet része. Ha MSP-t futtat, és szüksége van rá nyomon követheti a csapatmunkát a számlázáshoz, majd a SolarWinds RMM kibővítésének képessége az összes többi bevonásával SolarWinds MSP modulok egyértelmű előnyt kínálnak ennek az RMM megoldásnak a Dameware-hez képest.

Számos hasonlóság van a SolarWinds RMM és a Dameware Remote Support között. Mindkettő lehetővé teszi a távoli csomópontok szoftverének manuális frissítését távoli elérés útján vagy automatikusan tömeges vagy célzott automatizált terjesztési folyamatok révén. A SolarWinds RMM a végpontok ömlesztett távoli kezelésére szolgáló eszközöket tartalmaz, amelyeket a Dameware nem tartalmaz. A SolarWinds RMM-et és az összes többi SolarWinds MSP modult telepítheti a Windows Serverre, és 30 napos ingyenes próbaverzióra is beszerezheti őket..

Dameware vs Comodo One

A Comodo One egy ismert IT biztonsági cég terméke. Ez egy ingyenes eszköz, mindazonáltal veszteségvezető a vállalat rendszer- és kapcsolatbiztonsági szolgáltatásai szempontjából. Noha a távoli eszközökhöz való kapcsolódáshoz biztonsági védelemre lesz szüksége, ez a szolgáltatás külön díjköteles.

A Dameware-t rivális Comodo One modult hívják Comodo távoli megfigyelés és kezelés (CRMM). Ez végpont-hozzáférést és távoli asztali megosztást biztosít, amely pontosan verseng a Dameware-vel. A CRMM tartalmaz egy a professzionális szolgáltatások automatizálása (PSA) amely jegyvásárlást, feladat-elosztást, házirendek érvényesítését és naplózását biztosítja. Habár A Dameware magában foglalja a tevékenységek naplózását és az irányelv végrehajtását, nem rendelkezik jegyvásárlással vagy csapatmenedzsment funkciókkal.

A Comodo One tartalmazza ingyenes hálózati megfigyelési funkciók amit a Dameware nem nyújt; a Comodo One mellett fizetett extrák közé tartozik DDoS védelem és DNS szolgáltatások. Javításkezelés egy külön fizetett extra a Comodo One-nál, és lehetősége van arra is, hogy felhőalapú tárhelyet adjon a biztonsági másolatokhoz.

Csakúgy, mint a Dameware, a Comodo One is figyeli a működő eszközöket ablakok, Linux, és Mac operációs rendszer. A Comodo One használatához nem kell telepítenie egyetlen központi szoftvert sem, mert felhőalapú szolgáltatás. Ugyanakkor, akárcsak a Dameware esetében, a kezelt végpontokhoz ügynököt kell telepíteni rájuk, mielőtt távolról hozzáférnének.

Dameware vs OpenRSM

Az OpenRSM egy ingyenes csomag, amely a következő címen érhető el Sourceforge kódtár. Ingyenes RMM beszerzése remek lehetőség. Ne feledje azonban, hogy annak felülete nem olyan kifinomult, mint a Damewareé, és nem fog semmilyen támogatást kapni, ha problémái vannak a csomag telepítésével vagy futtatásával, amelyet a Dameware-vel kapnak. Az OpenRSM rendszer egy RMM megoldás, amely lehet ingyenes plug-inekkel bővítve. Ezek a kiegészítő modulok növelik a monitorozás képességét IoT és vezeték nélküli eszközök.

A Dameware-hez hasonlóan a hozzáféréshez minden távoli eszközre telepítenie kell egy ügyfélprogramot.

Az OpenRSM képes virtualizációk kezelésére, és extra hálózati megfigyelési funkciókkal rendelkezik, amelyek meghaladják a Dameware-be beépített alapvető Ping és Traceroute eszközök képességeit. Az OpenRSM eszközkezelési funkciója megegyezik a Dameware licenc, konfiguráció és hozzáférési jogok kezelési funkcióival.

  10 лучших программных средств SQL и инструментов оптимизации запросов

Ha egyéni RMM környezetet akar létrehozni a webhelyéhez, akkor az OpenRSM több, mint a Dameware vonzza Önt. Hozzáférést kap az OpenRSM összes kódjához, ami azt jelenti, hogy egy programozói csapatot kérhet, hogy újraírja. A kód futtatásához van írva ablakok és Linux.

Dameware vs Teamviewer Remote Management

A Teamviewer olyan termékskálával rendelkezik, amelyek megkönnyítik a távoli kapcsolatokat. Például a vállalat termel ingyenes eszköz otthoni felhasználók számára hogy elérjék irodai számítógépük asztalát. Ez a távoli elérésű szoftver a cégnél is elérhető Távoli kezelés csomag.

Ez a rendszer elsősorban azoknak a vállalatoknak szól, amelyek elsősorban távközlõket alkalmaznak. Ugyanakkor a független szerződéssel rendelkező támogatási technikusok és a szoftvergyártók szintén felhasználhatják a problémákat tapasztaló ügyfelek számítógépéhez való hozzáférésre..

A Teamviewer sokkal olcsóbb, mint a Dameware, de valószínűleg nem lenne megfelelő egy nagyvállalat számára, amelynek számos végpontja van kezelésére. A Teamviewer szolgáltatás egy felhőalapú platform.

Mind az irányító számítógépre, mind a távoli számítógépre szoftverre van szükségük. Ez a szoftver telepíthető ablakok, Mac operációs rendszer, Linux, iOS, és Android. Mivel a feldolgozás nagy részét a Teamviewer szerveren végzik, a szolgáltatás helyszíni szoftverének sokkal kisebb lábnyoma van, mint a Dameware-nél..

Dameware vs AnyDesk

Az AnyDesk egy egyszerű távirányító rendszer. A technikus szoftver telepítésre kerül ablakok, Mac operációs rendszer, Linux, Unix, Android, iOS, és Raspberry Pi.

A távoli asztali néző lehetővé teszi, hogy egyszerre csatlakozzon több felhasználói végponthoz. A képernyő alján található menücsúszkával válthat a felhasználók között. Mint minden más távirányító rendszernél, beleértve a Dameware szoftvert is, a célkészüléknek telepítenie kell egy ügynökprogramot, mielőtt a technikus távolról elérheti azt..

A Dameware-hez hasonlóan az AnyDesk védi a távoli kapcsolatot a TLS 1.2. Az AnyDesk sokkal egyszerűbb csomag, mint a Dameware Mini Remote Control, és nem rendelkezik a Dameware Remote Support végfelhasználói licenckezelési funkcióival..

Ez az eszköz nagyszerű lenne a távoli munkavállalókat vagy a szoftverházat támogató kisebb cégek számára, amelyeknek javítaniuk kell az otthoni felhasználók telepítési problémáit.

Dameware vs BeyondTrust

Bár a távoli elérési modult magában foglalja, a BeyondTrust rendszer fő célja a széles körben elterjedt hálózatok biztosítása. A rendszer magában foglalja a sebezhetőség kezelését és a fenyegetések észlelését. A Remote Support modul közvetlenül versenyez a Dameware-vel.

Ennek a rendszernek a szoftvere külön vásárolható meg a szélesebb BeyondTrust rendszertől. Valójában drágább, mint a Dameware Remote Support, tehát valóban jól kell értékelnie ezt a rendszert, mielőtt úgy dönt, hogy magasabb árat fizet..

Ezt a rendszert a helyszínen vagy felhőalapú szolgáltatásként is beszerezheti. Helyiségekben a szolgáltatás saját készüléken fut, vagy futtathatja azt a virtualizációs rendszer által létrehozott tetején vSphere és Hyper-V, vagy telepítheti saját futó Cloud kiszolgálóira Égszínkék, vagy AWS.

Ha a helyszíni telepítést választja, beállíthatja a rendszert internetkapcsolatú kiszolgálóként, és bármilyen eszközön vagy böngészőn keresztül a vezérlőkonzolt elérhetővé teszi a műszaki szakemberek számára. A BeyondTrust támogatott végpontjai közé tartozik ablakok, Linux, és Mac operációs rendszer. Távirányítással is vezérelhető Android és iOS eszközök és számos különféle IoT modulok beleértve a kamerákat.

A kameravezérlő funkció számos érdekes lehetőséget kínál, amelyek túlmutatnak a távoli támogatáson. Ez lehetővé tenné a terepi dolgozók mobilkészülékeinek kameráinak elérését a saját élő videocsatornád konferenciájához. Ez lehetővé tenné a globális helyszíneken elosztott tanácsadói csoport események, helyszínek vagy előadások megtekintését.

A Dameware piaci rése

A Dameware jól illeszkedik az RMM piac közepén. Vagyis ez jó választás közepes méretű és nagyvállalatok számára, amelyek több helyszínen támogatást nyújtanak. A kombináció a Web Help Desk elkészíti a képet, és lehetővé teszi a Dameware számára, hogy teljes technikai támogatási kezelő rendszert biztosítson.

Az MSP-k használhatják a Dameware szoftvert, de valószínűleg a SolarWinds RMM A SolarWinds MSP-be integrált rendszer a legjobb megoldás nagyon nagy MSP-k számára. N-Közép- szintén vonzza az MSP-ket, és valószínűleg enyhén él ezen a piacon a Dameware fölött.

A független támogatási tanácsadókként dolgozó egyedüli szereplőknek valószínűleg jobb lenne az alacsonyabb költségvetés felhasználása TeamViewer vagy AnyDesk. Az ingyenes opció OpenRMS esetleg kísértheti a független szereplőket. Azonban a nem támogatott rajongói által kifejlesztett kód jobb választás lehet egy nagyvállalat számára, amely alapszoftvert keres a testreszabáshoz..

Dameware Mini távirányító biztosítja az összes olyan segédprogramot, amely ahhoz szükséges, hogy kapcsolatba lépjen a szoftvercsomagok vásárlóival, akik telepítési vagy teljesítményproblémákat tapasztalnak. A csúcs Dameware távoli támogatás A csomag jobb választás lenne azoknak a cégeknek, amelyeknek szükségük van olyan eszközre, amely támogatja a saját felhasználóikat.

A Dameware határozottan egy RMM csomag, amelyet ajánlunk, és annak Ingyenes 14 napos próba ajánlat érdemes megnézni.

About the author

Comments

 1. gyfélkliens szoftvert, hogy a technikus hozzáférhessen a számítógéphez. A Dameware szoftver lehetővé teszi a technikusok számára, hogy egyszerre több számítógépet is távolról kezeljenek, így időt takaríthatnak meg és hatékonyabbá tehetik a munkájukat.

  A kapcsolat biztonsága

  A Dameware szoftver titkosított kapcsolatot biztosít a távoli eléréshez, így biztonságosan lehet hozzáférni a számítógépekhez. A szoftver használatakor a felhasználók nem kell aggódniuk a biztonsági kockázatok miatt, mivel a Dameware szoftver megfelelő védelmet nyújt a távoli eléréshez.

  Bővített csomag funkciók

  A Dameware távoli támogatás csomagja számos bővített funkciót tartalmaz, amelyek segítségével hatékonyabbá tehető a távoli támogatás. Ezek közé tartozik a szoftver telepítés menedzsment, a pillanatképek készítése, valamint a Help Desk szoftver. Ezek a funkciók lehetővé teszik a technikusok számára, hogy hatékonyabban kezeljék a problémákat, és gyorsabban megoldják azokat.

  Help Desk szoftver

  A Dameware szoftver tartalmaz egy Help Desk szoftvert is, amely lehetővé teszi a technikusok számára, hogy hatékonyabban kezeljék a problémákat. A Help Desk szoftver segítségével a technikusok könnyen nyomon követhetik a problémákat, és hatékonyabban kommunikálhatnak az ügyfelekkel.

  Dameware rendszerkövetelmények

  Az alábbiakban a Dameware rendszerkövetelményeit ismertetjük:

  Operációs rendszer

  – Windows 7 vagy újabb
  – Windows Server 2008 vagy újabb

  Gazdagép

  – 1 GHz-es vagy gyorsabb processzor
  – 1 GB RAM
  – 100 MB szabad merevlemez-terület

  Pillanatképek

  A Dameware szoftver lehetővé teszi a technikusok számára, hogy pillanatképeket készítsenek a távoli számítógépekről. Ez a funkció nagyon hasznos lehet a problémák diagnosztizálásában és megoldásában.

  Dameware licenc

  A Dameware szoftver licencelése egyszerű és átlátható. A szoftver licencelése a felhasználók számára lehetővé teszi, hogy a szoftvert korlátlan ideig használják, és a szoftver frissítéseit is ingyenesen letölthetik.

  Dameware alternatívák

  A Dameware szoftvernek számos alternatívája van, amelyek közül néhányat az alábbiakban ismertetünk:

  Dameware vs N-Central

  Az N-Central egy másik távoli támogatási szoftver, amely számos hasonló funkciót kínál, mint a Dameware. Az N-Central azonban több funkciót kínál a rendszerfelügyelet területén, mint a Dameware.

  Dameware vs SolarWinds RMM

  A SolarWinds RMM egy másik távoli támogatási szoftver, amely számos hasonló funkciót kínál, mint a Dameware. Azonban a SolarWinds RMM több funkciót kínál a rendszerfelügyelet területén, mint a Dameware.

  Dameware vs Comodo One

  A Comodo One egy másik távoli támogatási szoftver, amely számos hasonló funkci

Comments are closed.