Mi a Microsoft Azure?

Mi a Microsoft Azure

A világ első három felhőalapú szolgáltatójaként a Microsoft Azure a felhőalapú számítástechnika egyik vezető neve. Számtalan szervezet a Microsoft Azure-t használja az alkalmazások készítéséhez, telepítéséhez és tárolásához. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, mi a Microsoft Azure, mit csinál, hogyan ellenőrizheti a teljesítményét és még sok más.

>>>Ugrás közvetlenül a Microsoft Azure megfigyelő eszközökre<<<

Mi a Microsoft Azure és mit csinál?

cloud-computing-1989339_1280

Az Azure egy felhőplatform, amelyet alkalmazások készítéséhez, kezeléséhez és telepítéséhez használnak a felhőben. A szolgáltatást a Microsoft kezeli, és van egy nagy könyvtár az Azure-szolgáltatásokról, amelyeket a vállalatok felhőalapú infrastruktúra felépítéséhez használhatnak. Az Azure elérhető platformonként szolgáltatásként (PaaS), szoftverként szolgáltatásként (SaaS) vagy infrastruktúra szolgáltatásként (IaaS).

A szolgáltatás világszerte 54 régióban érhető el, több mint 140 országban. Valójában az Azure globálisabb helyszíneken érhető el, mint bármely más szolgáltató a piacon, az Amerikától a Közel-Keleten és az Ázsiai-csendes-óceániig..

Az Azure számos olyan szolgáltatást kínál, amelyet a platformon használhat, ideértve az AI és a Machine Learning, az Analytics, a tárolók, az adatbázisok, a fejlesztői eszközök, a DevOps, az identitás, az integráció, a tárgyak internete, a kezelés és irányítás, a média, a Microsoft Azure verem, a migráció, Vegyes valóság, mobil, hálózatépítés, biztonság, tárolás és web (a teljes listát a Microsoft Azure webhelyen tekintheti meg).

Microsoft Azure kulcsfontosságú szolgáltatások

Az Azure képernyőképe

A Microsoft Azure számos kulcsfontosságú funkciót kínál a virtuális és felhőalapú infrastruktúrát biztosító vállalkozások támogatásához. Az Azure által kínált szolgáltatások közé tartozik:

 • Virtuális gépek létrehozása – A felhasználók virtuális gépeket hozhatnak létre Microsoft és Linux számára virtuális gép-sablonokkal.
 • Alkalmazások létrehozása és telepítése – Azure WebApps támogatással hozhat létre alkalmazásokat az alkalmazások teszteléséhez és telepítéséhez.
 • Adatok online tárolása – A felhasználók az adatokat online hozzáférhető és biztonságos formátumban tárolhatják.
 • Gondoskodó SQL adatbázis – Használhat kezelt SQL adatbázisokat a hardverköltségek csökkentése érdekében.
 • IaaS, SaaS vagy PaaS formátumban kapható – Változatos telepítési típusok a vállalatok számára.

Miért kellene használni a Microsoft Azure-t??

Bár az Azure használatára számos oka van, az egyik legérdekesebb az, hogy a szolgáltatásokat kiszervezi egy távoli adatközpontra. Ahelyett, hogy saját adatközpontját kezelné, fizetni kell a Microsoftnak, hogy érted tegye. Ha a szolgáltatások ilyen módon felhőalapúak, akkor nem kell saját erőforrásaikkal ellátniuk az erőforrásokat a saját adatközpontjukból.

Más szavakkal: nem kell fizetnie a hardverért és az erőforrásokért annak támogatásához. Az adatközpont értékű hardverének kezeléséhez nem kell fizetnie az alkalmazottak számára. Összevonva ez meglehetősen különbözik a költségeket illetően.

A Microsoft Azure alternatívát kínál, ahol csak a használt rendszer erőforrásokért kell fizetnie. A pay-as-you-go modell azt jelenti, hogy a felhőalapú szolgáltatások használatából származó előnyöket anélkül élvezheti, hogy Önnek teljes mértékben meg kellene fizetnie az adatközpont létesítésének teljes költségét..

A méretezhetőség az Azure által nyújtott további kulcsfontosságú előny. Az Azure által kínált erőforrások méretezhetők. Ha további adatokat kell tárolnia, akkor csak többet vásárolhat. Hasonlóképpen, az árképzési struktúra is méretezhető, tehát csak a felhasznált erőforrásokért kell fizetnie. Függetlenül attól, hogy növeli-e vagy csökkenti-e a méretét, beállíthatja vállalkozása igényeinek megfelelően.

Ezzel szemben egy házban lévő adatközpont kezelése hardvert vásárol vagy ad el, amikor frissíteni vagy leminősíteni akarja. Ezen túlmenően az összes aggodalomra ad okot, hogy megvédje infrastruktúráját az internetes támadásoktól és a teljesítmény romlásától.

A Microsoft Azure előnyei

Az összes felhőszolgáltató-gyártó közül a Microsoft Azure különösen erős felhőalapú szolgáltatást kínál. A Microsoft Azure felhasználók által nyújtott különféle előnyök közül néhány a következő:

 • Magas rendelkezésre állás
 • skálázhatóság
 • Biztonság
 • Katasztrófa utáni helyreállítás
 • Csökkenti a költségeket

Magas rendelkezésre állás

Más versenytársakkal összehasonlítva, az Azure magas rendelkezésre állású és redundáns a 99,99% -os SLA-val a virtuális gépekhez. Az Azure-szolgáltatások magas rendelkezésre állása azt jelenti, hogy egy szolgáltatás valószínűsége csekély. Ha elérhető szolgáltatások állnak rendelkezésre, nagy változást jelenthet az alsó sorban.

A Microsoft Azure használatával kiküszöbölheti a leállások kockázatát és a művelet kiesésével járó költségeket. A felhőalapú szolgáltató platform felállása nemcsak a nyugalmat segíti elő, de pénzt takarít meg.

  Переадресация портов и запуск портов - в чем различия

skálázhatóság

Az Azure infrastruktúrája és az árazási modell egyaránt teljesen méretezhetők. További tárolási erőforrások igény szerint bővíthetők vagy csökkenthetők. Az Azure platform olyan méretezhetőségi szintet kínál, amelyet a legtöbb vállalkozás nem képes replikálni saját adatközpontjának kezelésével.

Biztonság

A biztonság az Azure felhőstratégiájának középpontjában került. Először: a Microsoft által kezelt hálózatokon keresztül történő forgalom titkosítva van a vállalkozások és az ügyfelek számára. A titkosított forgalom megőrzi a titkot és megvédi az adatok tartalmát a jogosulatlan felhasználók általi látástól.

Az Azure szintén védelmet nyújt a számítógépes támadásokkal szemben. Különösen az elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadásokat maga az Azure infrastruktúra védi, amely tagadja a támadók központi támadási pontját. Ez biztonságot nyújt a nem kívánt leállásokkal szemben, és nyugalmat nyújt a vállalkozásoknak az ilyen típusú támadásokkal szemben.

Katasztrófa utáni helyreállítás

Az Azure biztonsági védelme mellett vannak még beépített vészhelyreállítási szolgáltatások is, amelyekre válsághelyzetben használhat. Az Azure felépítése földrajzilag decentralizált, azaz nincs egyetlen pont a kudarcra. Az infrastruktúra decentralizált jellege megóvja az emberi hibákat, a számítógépes támadásokat és akár a természeti katasztrófákat is. Ha az egyik terület csökken, egyszerűen futtathatja az alkalmazásokat egy redundáns webhelyről, amíg az eredeti nem áll fel és nem fut.

Költség

Végül, az Azure egy költséghatékony megoldás. Az Azure használatával kiküszöböli a fizikai infrastruktúra kezelésének szükségességét a felhőalapú szolgáltatás fenntartása érdekében. Egyszerűen fizethet a Microsoftnak díjat, ha inkább az erőforrásaikat használja. Nem kell fenntartania vagy költenie pénzt a fizikai hardverek kezelésére. Ha figyelembe veszi az infrastruktúra frissítésének sebességét, az Azure drámai hatással van a költségekre.

A Microsoft Azure korlátozásai

Nem titok, hogy az Azure-nak maroknyi korlátozása van, amelyeket a felhasználóknak tisztában kell lenniük. Az Azure használatának korlátozásai a következők:

 • Magas ár
 • Kezelni kell
 • Bonyolultság

Magas ár

Igaz, hogy az Azure csökkenti a költségeket bizonyos értelemben, de még mindig izmos áron jár. Ennek egy részét az adatközpontok működtetésének költségei, a másik részét a Microsoft márka viseli. A vállalkozások hajlandóak fizetni, hogy Windows-alapú felhőalapú szolgáltatási platformot tudják használni.

Ezeknek a tényezőknek a kombinációja drága az Azure-t, amikor feljebb növeli az olyan versenytársakhoz képest, mint az Amazon AWS. Kisebb vállalkozások számára az Azure költsége gyakran túl sok. Olyan szervezetek számára készült, amelyek külön fizetni akarnak a Microsoft infrastruktúra felhőbe történő kiterjesztéséért.

Kezelni kell

Az infrastruktúra virtualizálása azt jelenti, hogy további mérföldre kell mennie a szolgáltatás kezeléséhez. Az adatközpont kezelése helyett egy felhőalapú szolgáltatási platformot kell kezelnie. A Microsoft a felelősség egy részét a kezedből veszi, de a saját szolgáltatásait továbbra is kezelnie kell.

A gyakorlatban szervermegfigyelésre van szüksége a felhő teljesítményének és tárolási erőforrásainak figyeléséhez, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek-e problémák. Ezen felül rendszeresen frissítenie kell a javításokat annak ellenőrzése érdekében, hogy az infrastruktúra naprakész-e. Az olyan eszközök használata, mint a SolarWinds Server & Az Application Monitor segíthet ebben, de a felhőalapú szolgáltatás kezeléséhez más ismeretekre van szükség a hagyományos hálózat kezeléséhez.

Bonyolultság

Az Azure rendszerek nagyon specializálódtak. Mint ilyen, rendelkeznie kell egy csapattal, aki ismeri az Azure-szolgáltatások működését annak érdekében, hogy megkapja a jutalmakat. Ha nem érti az Azure árát vagy a szükséges szolgáltatásokat, akkor könnyű elveszíteni ezreket.

Például sokan hibásnak tartják azt, hogy túlbecsülik a szükséges felhőterületet, és végül külön fizetnek az általuk nem használt felhőalapú tárolásért. Ezért az ügyfél feladata pontosan meghatározni, hogy hány erőforrást kell használnia.

Microsoft Azure versenytársak

A felhőalapú szolgáltatások területe különösen versenyképes, és számos más domináns szolgáltató alternatívákat kínál a Microsoft Azure számára. Az olyan szolgáltatások, mint az Amazon Web Services (AWS) és a Google Cloud, szintén vezetik a piacot, segítve a vállalkozásokat az felhőben lévő alkalmazások kezelésében és telepítésében.

Míg az AWS továbbra is meghatározó piaci részesedéssel rendelkezik a felhőalapú szolgáltatási ágazatban, az Azure sok előrelépést mutatott a fejlesztés során. Különösen igaz ez az IaaS piacon, ahol az Azure részesedése 10%, szemben az AWS 17% -ával..

A Google Cloud számos beruházást hajt végre a szolgáltatásaiban, de nincs olyan vállalati piaci fellebbezés, amelyet az AWS és az Azure tesz. Az egyetlen terület, ahol a Google Cloud felülmúlja az Azure-t, a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia.

  Шпаргалка Snort

Az üzemidőt tekintve az Azure teljesít mind az AWS-t, mind a Google Cloud-ot 99,9% -os rendelkezésre állási százalékkal. Összehasonlítva: mind az Amazon, mind a Google Cloud 99,95% -os rendelkezésre állással rendelkezik. Az Azure magas elérhetősége nyilvánvalóvá teszi a megbízható felhőalapú szolgáltatási megoldást előnyben részesítő szervezetek számára.

A Microsoft Azure figyelése

Ha fontolóra veszi a Microsoft Azure használatát, akkor el kell tanulnia a felhő-infrastruktúra figyelését. A saját hálózatának vagy adatközpontjának figyelése teljesen más, mint egy halom Azure-alkalmazások figyelése. Szüksége van egy teljesítményfigyelő eszközre, hogy hatékonyan tudja ezt végrehajtani.

Az olyan eszközök, mint a SolarWinds Server & Az Application Monitor és a Dynatrace lehetővé teszi a virtuális infrastruktúra teljesítményének nyomon követését a tárolási hely és a hibák szempontjából. Ezek az eszközök elengedhetetlenek az Azure optimalizálásához és annak biztosításához, hogy a teljesítményproblémák azonnal megoldódjanak.

SolarWinds a Microsoft Azure megfigyelés kiszolgálóval & Alkalmazásfigyelő

A SZERKESZTŐ Választása

Robusztus Azure-kiszolgáló-megfigyelő eszköz, több mint 1200 alkalmazásfigyelő sablonnal. Figyelemmel kísérheti az AWS IaaS, PaaS és SaaS fájlokat is az átfogó felhőfigyelés érdekében. Telepítse és indítsa el a figyelést percek alatt. Hihetetlenül testreszabható, és jó vizuális segédeszközökkel van felszerelve.

Letöltés: Microsoft Azure megfigyelés

Hivatalos oldal: Solarwinds.com

OS: Windows és Linux alkalmazások

SolarWinds a Microsoft Azure megfigyelés kiszolgálóval & Az Application Monitor egy alkalmazásfigyelő megoldás, amely az IaaS és a PaaS szolgáltatásokat figyelheti az Azure-on. Ezzel az eszközzel megfigyelheti az olyan elemeket, mint a virtuális gép, a Kubernetes, az App Service, az Event Hubs és az SQL Database. Az összes teljesítményadat egy műszerfal nézetben jelenik meg, amely megmutatja az infrastruktúra elérhetőségét. Van egy automatikus felderítés funkció, amely felhasználható a virtuális gépek és tárolók automatikus keresésére.

SolarWinds szerver és alkalmazásfigyelő képernyőképe

A SolarWinds Server segítségével megtekinthető mutatók & Az Application Monitor tartalmazza az időbeli teljesítményt, régiót, rendelkezésre állást, állapotot és biztonsági részleteket. A teljesítményadatokat dinamikus alapvonalakkal figyeljük, amelyek felismerik a rendellenes viselkedést és riasztást küldhetnek Önnek.

SolarWinds a Microsoft Azure megfigyelés kiszolgálóval & Alkalmazás MonitorDownload 30 napos ingyenes próbaverzió

Atera

Atera egy rendszermegfigyelő csomag, amelyet a kezelt szolgáltatók (MSP) használnak. Ez egy távoli megfigyelő rendszer, amelyet felhőben üzemeltet, tehát nincs követelmény, hogy a szolgáltatás csak azon kiszolgálók figyelésére képes, amelyek ugyanazon a webhelyen vannak telepítve, amelyre a szoftvert telepítették. Mint ilyen, az Atera képes felhőalapú Azure virtuális kiszolgálók figyelésére.

Az Atera szoftver valójában házigazdája egy Azure-kiszolgálón. Képes figyelni az Azure-kiszolgálón végzett összes tevékenységet, végrehajtani az adminisztrációs feladatokat, valamint a felügyeletet. A felügyeleti feladatok magukban foglalják a lemeztisztításokat, visszatekerési pontokat, biztonsági mentést és visszaállítást, valamint a szoftverleltárokat.

Mi a Microsoft Azure?

Az Atera szolgáltatást műszaki szakemberek előfizetésével számolják fel, havi tarifa vagy éves fizetési terv választásával. A csomaghoz tartozó programcsomag tartalmazza az összes segédprogramot, amelyre egy technikusnak szüksége van egy távoli rendszer eléréséhez, valamint a megfigyelő és a folyamat automatizálási moduljait..

A távoli megfigyelés és menedzsment (RMM) segédprogramok mellett az üzlet magában foglalja a professzionális szolgáltatások automatizálási (PSA) funkcióit is, amelyek az MSP vezetésének szükségesek az üzleti működéshez. Az Atera elérhető a 30 napos ingyenes próbaverzió.

AteraStart 30 napos ingyenes próbaverzió

Dynatrace

A Dynatrace egy olyan teljesítményfigyelő megoldás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az Azure-felhő figyelését. Az irányítópulton megtekintheti a teljes Azure-környezetet, függetlenül attól, hogy hibrid vagy több felhő. A mikroszolgáltatásokat és a konténereket automatikusan felfedezzük és ábrázoljuk egy interaktív térképre. Az interaktív térképen láthatja, hogyan kapcsolódnak az Azure alkalmazások, szolgáltatások, folyamatok, gazdagépek és adatközpontok.

Dynatrace képernyőképe

A teljesítménygel kapcsolatos kérdések leküzdése érdekében a Dynatrace rendelkezik teljesítmény-alapvonalakkal és a kiváltó okok diagnosztizálásával. A probléma észlelése után a Dynatrace elemzést készíthet a probléma kiváltó oka meghatározására. Ha ezt megteheti, a hibaelhárítási folyamat sokkal könnyebbé válik.

A legjobb Microsoft Azure-erőforrások

Ha még nem ismeri a Microsoft Azure-t, akkor kétségkívül sok információra van szükség, hogy megkerülhesse a fejét. Számos különféle online erőforrás és oktatóanyag kínál mindent, amit tudnia kell az Azure működéséről. Ebben a szakaszban a felhasználható legjobb online Azure-erőforrások néhányát vizsgáljuk meg:

 1. Oktatóprogramok pont – Microsoft Azure
 2. Microsoft Azure első lépések oktatóanyagai
 3. Microsoft Azure – Kezdő útmutató tanfolyam Udemy
 4. A-Z gépi tanulás az Azure Machine Learning használatával
 5. AZ-203 Megoldások fejlesztése a Microsoft Azure vizsga előkészítéséhez
 6. AZ-300 Azure Architecture Technologies tanúsító vizsga
 7. Edureka! Microsoft Azure bemutató cikkei
 8. Mind Majix Blog – Azure cikkek
  Руководство по виртуализации сетевых функций плюс FVN против SDN

1. Oktatóprogramok pont – Microsoft Azure

Az oktatóprogramok a Microsoft Azure útmutatásait mutatják be a Microsoft Azure-on, amelyeket kifejezetten az Azure kezdőknek fejlesztettek ki, hogy megismerjék az összes alapot. Ezek az oktatóanyagok mindent lefednek a számítási felhőtől az Azure-összetevőkig, a tárolóig, a táblázatokig, a CDN-hez, a biztonsághoz és az alkalmazásokhoz. Ez képernyőképeket is tartalmaz, amelyek megtanítják a feladatok elvégzését, például egy Azure-webhely telepítését a Visual Studio alkalmazásból. Ha elkezdi tanulni, ez az egyik legjobb hely a kezdéshez.

2. A Microsoft Azure első lépései útmutatók

A Microsoft Azure első lépései útmutatók nagyszerű módja annak, hogy megkapja a hivatalos indulást az Azure-val. Ezeket az anyagokat úgy tervezték, hogy segítsék az informatikai szakembereket az Azure-val szembeni bizalmuk építésében. A cikkek tartalmazzák: „A rosszindulatú tevékenységek felismerése az Azure Security Center és az Azure Log Analytics használatával” és a „Azure biztonsági ügyfelek a CPU biztonsági réséből”.

3. Microsoft Azure – Kezdő útmutató tanfolyam Udemy

Az Udemy Microsoft Azure – Beginner’s Guide tanfolyam egy teljes tanfolyam azok számára, akik meg akarják tanulni, hogyan kezdjék el az Azure-szal együtt dolgozni vállalati környezetben. A tanfolyam 99,99 USD (75,48 £) áron jár, és hét órás igény szerinti videóval, öt egyedi cikkel és kilenc letölthető forrással érkezik. A tanfolyamon szereplő témák az Azure virtuális gépek, a hálózatépítés, az Azure Storage és az Azure Cognitive Services.

4. A-Z gépi tanulás az Azure Machine Learning használatával

Az A-Z gépi tanulás az Azure Machine Learning használatával egy Udemy tanfolyam, amelynek célja az Azure szolgáltatások gépi tanulási lehetőségeinek megismerése. A tanfolyam foglalkozik az adatok tudományával és az Azure ML használatához kritikus gépi tanulási modellekkel.

A tanfolyam tizenegy órányi igény szerinti videóval, két cikkel és 39 különféle letöltési forrással érkezik 99,99 dollárért (75,48 font). A témák között szerepel az adatfeldolgozás, a besorolás, a Webszolgáltatás központi telepítése, a regressziós elemzés és a klaszterezés.

5. AZ-203 Megoldások fejlesztése a Microsoft Azure vizsga előkészítéséhez

Az AZ-203 megoldások fejlesztése a Microsoft Azure Exam Prep programhoz egy olyan kurzus, amelyet azoknak a rendszergazdáknak terveztek, akik szeretnének tanúsítást szerezni az AZ-203 fejlesztő Microsoft Azure Solutions tesztnél. A kurzus ára 149,99 USD (113,23 £), és magában foglalja nyolc és fél órás igény szerinti videót, négy cikket és egy letölthető forrást. A lefedett témák között szerepelnek a virtuális gépek, az Azure kötegelt szolgáltatások, a tárolt megoldások, az Azure App Service és a mobilalkalmazások.

6. AZ-300 Azure Architecture Technologies tanúsítási vizsga

Az AZ-300 Azure Architecture Technologies tanúsító vizsga egy másik alapvető tanfolyam azok számára, akik át akarják tenni a Microsoft AZ-300 Azure Architect Technologies tesztet. A tanfolyamnak 26 órás igény szerinti videó, 42 cikke és két letölthető forrása van, 149,99 dollárért (113,23 font). A tárgyalt témák közé tartozik a virtuális gépek létrehozása és konfigurálása, az erőforrások felhasználásának és felhasználásának elemzése, a virtuális hálózatok kezelése és a hálózatok közötti kapcsolat.

7. Edureka! Microsoft Azure bemutató cikkei

Az Edureka! A Microsoft Azure-ról szóló cikksorozat kiváló azok számára, akik egy ingyenes forrásból többet szeretnének megismerni a felhő-szolgáltatóról. Ezek a cikkek ismertetik a Microsoft Azure alapjait, és ismertetik a kulcsfontosságú fogalmakat, amelyeket ismernie kell. Van egy útmutató az Azure portálhoz és egy Azure Storage bemutató, amely részletesen bemutatja a táblákat, blobokat, sorokat és a fájltárolót.

8. Mind Majix Blog – Azure cikkek

A Mind Majix Blog számos hasznos anyagot tartalmaz a Microsoft Azure-ról, az Azure Interjúkérdések kérdésétől az Azure Active könyvtár útmutatójáig. Ezek a cikkek ingyenesek, és hozzáférhető képet nyújtanak az Azure használati eseteiről. Noha ezek a cikkek könnyebbek a műszaki tanácsadás terén, alaposan kifejtik a legfontosabb fogalmakat, amelyekkel bármely más tanfolyamon találkozni fogsz.

Mi a Microsoft Azure: vezető felhőszolgáltató

A Microsoft Azure széles körű használata és előnyei teszik a világ egyik legfontosabb felhőalapú szolgáltatójává. Az Azure-infrastruktúra elérhetősége és méretezhetősége csak két oka annak, hogy a modern vállalkozások átfogják az Azure-szolgáltatásokat. Noha az AWS-hez hasonló szolgáltatóknak lehetnek előnyei a piaci részesedés és az árazás szempontjából, az Azure továbbra is szilárdan a felhőalapú szolgáltatások egyik kulcsfontosságú szereplője.

Ha képes könnyen elérhető Microsoft alkalmazásokat létrehozni, akkor a Microsoft Azure megfelelő választás. Noha problémái vannak a költségekkel és a felhőalapú számítástechnikával kapcsolatos egyszemélyes szállítói megközelítéssel kapcsolatban, mégis több mint elegendő előnye van a modern vállalkozások támogatására.

About the author

Comments

 1. árolnia vagy több alkalmazást kell futtatnia, egyszerűen növelheti az Azure-ban használt erőforrásokat. Ez azt jelenti, hogy a vállalatoknak nem kell aggódniuk az infrastruktúra bővítésének költségei miatt, mivel az Azure lehetővé teszi a rugalmas méretezést. A Microsoft Azure előnyei közé tartozik továbbá a biztonság, a megbízhatóság és a könnyű integráció más Microsoft termékekkel és szolgáltatásokkal. Az Azure korlátozásai közé tartozik az ár, amely magasabb lehet, mint más felhőszolgáltatóknál, valamint a kevésbé rugalmas szolgáltatások. Az Azure versenytársai közé tartozik az Amazon Web Services és a Google Cloud Platform. A Microsoft Azure figyelése érdekében számos megfigyelő eszköz áll rendelkezésre, például a SolarWinds Azure Monitor és az Atera. Összességében a Microsoft Azure egy vezető felhőszolgáltató, amely számos előnnyel rendelkezik a vállalatok számára, akik felhőalapú infrastruktúrát keresnek.

Comments are closed.