SolarWinds alternatívák: SolarWinds vs Atera, SevOne, NetBrain, Splunk, Auvik, Extrahop

SolarWinds alternatívák: SolarWinds vs Atera, SevOne, NetBrain, Splunk, Auvik, Extrahop

SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő egy olyan termék, amelyet sokan a piacon a legjobb hálózati figyelő terméknek tartanak. Ez azonban nem azt jelenti, hogy mindenben a legjobb. Minden eszköznek megvan a maga sajátossága, és számos eszköz kihívást jelent SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő számos kulcsterületen. Ebben a cikkben összehasonlítani fogjuk SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő, SevOne, NetBrain, Splunk, Auvik és Extrahop hogy lássa melyik a legjobb.

SolarWinds vs Atera

Funkciók összehasonlító táblázata:

Funkció

SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő

Atera

automatikus keresésének

Igen

Igen

Valós idejű monitorozás

Igen

Igen

Történelmi nyomon követés

Igen

Igen

Dashboards

Igen

Igen

Mobil alkalmazás

Nem

Igen

Automatizálás

Nem

Igen

Rest API

Nem

Igen

Technikus tevékenység naplózása

Nem

Igen

Árazás

Kezdődik: 2892 USD (2245 £)

Havonta kezdődik: 79 USD (61,24 £)

Atera javításkezelés

Atera kissé különbözik a listán szereplő többi SolarWinds Network Performance Monitor alternatívától, mert az támogatási csomag a kezelt szolgáltatók számára (MSP). A platform felhőalapú szolgáltatás, és magában foglalja távfelügyelet és -kezelés (RMM) funkciók és professzionális szolgáltatások automatizálása (PSA) modulokat. Az RMM az a szoftver, amelyre egy technikusnak szüksége van az ügyfél hálózatának kiszolgálásához, és a PSA funkciók segítenek az MSP saját műszaki csapatának figyelésében.

A teljes távoli rendszerfigyelő csomagként az Atera képes kiszolgálók és alkalmazások, valamint hálózatok figyelésére. Tartalmaz rendszerirányítási funkciókat, mint például a javításkezelés és a szoftverlicenc-menedzsment. Mint ilyen, az Atera sokkal több funkcióval rendelkezik, mint a SolarWinds Network Performance Monitor. Ezen összehasonlítás kedvéért csak az Atera RMM szolgáltatás hálózati figyelési funkcióira összpontosítunk.

Az alapul szolgáló technológia, amely mind a SolarWinds Network Performance Monitor, mind az Atera hálózati megfigyelési funkcióit vezérli, pontosan ugyanaz. Mindkettő használja Egyszerű hálózatkezelési protokoll (SNMP) folyamatokat. Az SNMP módszer hálózati felfedezést, élő hálózati eszközök állapotát és teljesítményriasztásokat biztosít.

A fő konfigurációs különbség a SolarWinds NPM és az Atera között az, hogy a SolarWinds helyben telepít, de az Atera online szolgáltatás. Az Atera szoftver üzemeltetéséhez nem szükséges szervereket karbantartani. Mint olyan, Az Atera alkalmasabb kis MSP-khez mert a hálózati megfigyelőkészlet teljes funkcionalitása elérhető azoknak a vállalatoknak, amelyek kis költségvetéssel rendelkeznek. Az Atera szolgáltatás előfizetéssel felszámítva technikusonként, tehát az Aterat használó vállalatoknak nem kell megfizetniük a szoftver előzetes megvásárlásának teljes költségét. Az Atera vásárlói választhatják, hogy fizetnek-e havonta vagy évente. Az évenkénti fizetés alacsonyabb lesz. A szolgáltatást azonban előre felszámítják, tehát költségvetési előnyeik vannak a havi fizetési terv választásának.

Funkciók összehasonlítása: riasztások

A rendszer riasztások létfontosságúak minden hálózati monitoron, és mind a SolarWinds NPM, mind az Atera ugyanazt a módszert alkalmazza az állapotproblémák kiemelésére: az SNMP csapda. Mindkét rendszerben a központi monitorszoftver időszakos kérelmeket kér az eszközügynököktől, hogy jelentéseket készítsenek a megfigyelt berendezés különböző státusairól.

Az SNMP csapda lehetővé teszi az eszközügynök számára küldjön állapotjelentést kérés nélkül. Mind a SolarWinds, mind az Atera felismeri ezeknek a csapdaüzeneteknek a fontosságát, és kiemelten jeleníti meg őket az irányítópulton értelmezett riasztásokként. Mindkét esetben a riasztást e-mailben továbbíthatják a kijelölt technikusnak. Ez a szolgáltatás azt jelenti, hogy nem kell kineveznie egy alkalmazottat arra, hogy üljön és figyelje a hálózatfigyelő műszerfalot annak érdekében, hogy riasztást azonnal felkapjon, mihelyt a riasztás bekövetkezik. Riasztások súlyosság szerint kategorizálva és a rendszer irányítópultján színkódolt eseményekként jelenik meg.

A riasztási események a rendszerfigyelő megjelenítésekre is kiterjednek, amelyek magukban foglalják grafikonok és színkódolt diagramok. Mindkét rendszer egyszerűsíti a hálózat adminisztrációját az összes állapot naplózásával és a teljesítményadatok későbbi elemzés céljából elérhetővé tételével, valamint a rendszergazdák figyelmének felhívásával, amint a dolgok rosszra fordulnak.

Kaphat egy ingyenes 30 napos próbaverzió az Atera szoftverből.

Atera 30 napos INGYENES próbaverzió

SolarWinds vs SevOne

Funkciók összehasonlító táblázata:

FeatureSolarWinds Hálózati teljesítményfigyelő MonitorSevOne
Hálózati felfedezés Igen (automatikus felfedezés) Igen (adja meg a beolvasandó alhálózatokat)
Hálózatfigyelés SNMP, ICMP, WMI. Megvásárolhatja a SolarWinds NetFlow Traffic Analyzer készüléket a NetFlow, jFlow, sFlow, IPFIX és NetStream használatához. SNMP, NetFlow, virtuális gép figyelése,
WMI, HTTP, JMX, IP-telefonálás, Cisco CallManager, Medianet, DNS, Proxy Ping, ICMP, IP SLA, NBAR, IPFIX, Port Shaker, MySQL, NAM és mások
IPv6 támogatás Igen Igen
Topológiai térkép Igen Igen
syslog Igen Igen (a SevOne Performance Log Appliance szükséges)
Virtuális interfész és eszközfigyelő jelentés Igen Igen
Active Directory Igen Igen
Árazás Kezdődik: 2892 USD (2245 £) Vegye fel a kapcsolatot az értékesítési csapattal

SolarWinds képernyőképe

SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő és SevOne jelenleg két legismertebb hálózati megfigyelő eszköz. Mivel a hálózati rendszergazdák igényei exponenciálisan fejlődtek, ez a két termék is adaptálódott. SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő egy Windows-alapú hálózati megfigyelő megoldás, amely virtuális gépként is futtatható, és az irányítópulton keresztül strukturált megfigyelési környezetet kínál.

Az eszközök térképezése a hálózati automatikus felderítési eszköz és ezután különféle vizuális kijelzőkön tekinthető meg. A vizuális megjelenítés elérhető nyelven SolarWinds Network Monitor tartalmazza a hálózati topológia térképeket a táblázatokhoz és grafikonokhoz. SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő intenzív vizuális élményt nyújt a monitorozáshoz. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyen megnézze, mi folyik felülről lefelé.

A SolarWinds hálózati teljesítménymonitor A monitorozási képességeket a SNMP, ICMP, és WMI. Ha azonban használni szeretné az áramlásfigyelést, akkor meg kell vásárolnia a SolarWinds NetFlow forgalmi elemzőSolarWinds NetFlow forgalmi elemző ami 1.795 dollárba (1400 fontba) kerül, és lehetővé teszi a vezetést NetFlow, jFlow, sFlow, IPFIX és NetStream.

SevOne screenshot

Összehasonlítva, SevOne eltérő megközelítést kínál a hálózat megfigyelésére a SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő. SevOne a hardvert közvetlenül az adatközpontba telepítik, amely elősegíti a vonal tovább történő növelésének lehetőségeit. A Jellemzői SevOne nem szétválasztva vannak olyan modulok szerint, mint amiben vannak SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő bármelyik. Például, ha hozzáférni szeretne a NetFlow megfigyeléshez, akkor azt látja, hogy az az irányítópult része, és nem kell másik lapra kattintania..

Val vel SevOne megfigyelheti SNMP, NetFlow, ICMP, IPFIX, és több. A legnagyobb előnye ennek SevOne élvezi SolarWinds Hálózati teljesítményfigyelő az, hogy támogatást nyújt a NetFlow számára. A NetFlow elengedhetetlen a sávszélesség-elemzés elvégzéséhez, és vásárlás közben is SolarWinds NetFlow forgalmi elemző, ennek a szolgáltatásnak a hiánya miatt elszalasztott lehetőség lesz rá SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő.

Főbb jellemzők összehasonlítása: Riasztások

Az új hálózati megfigyelő eszköz mérlegelésekor az egyik legfontosabb terület a riasztások. A megfelelő riasztórendszernek köszönhetően a hurokban maradhat akkor is, ha nincs ragasztva az eszközéhez. A riasztások olyan terület, ahol mindkettő megtalálható SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő és SevOne nagyon jól teljesítenek. SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő van egy riasztási rendszerrel, amely tudatja Önnel, ha az eszközök hibás állapotban vannak (vagy amikor nem).

Ez biztosítja, hogy csak akkor kap értesítést, ha az eszköz súlyos veszélyben van, és csökkenti az irreleváns értesítési üzenetek mennyiségét, amelyek problémát jelentenek más hálózati megfigyelő platformokon. Testreszabhatja tapasztalatait úgy is, hogy a hálózati riasztásokat meghatározott kritériumok alapján indítja el. Hasonlóképpen, lehetőség van arra is, hogy beállítsák a kiváltási feltételeket, hogy egy riasztás aktiválódjon, ha valami konkrét történik.

A riasztásokat ezután küldi e-mail és SMS így lehet cselekedni. Rendkívül praktikus a figyelmeztetések ilyen módon történő testreszabásának képessége SevOne nagyon jól csinál. SevOne küszöb alapú riasztási rendszert működtet, amely értesíti a felhasználót, ha az előre konfigurált riasztási küszöbértékeket megsértik. tudsz riasztások megtekintése e-mailben, a műszerfalon vagy a SevOne mobilalkalmazáson keresztül.

Az egyedi riasztási eseményindítókkal tarthatja a kapcsolatot a folyamatban levő eseményekkel, és ne hagyjon figyelmen kívül semmit, ami váratlan leállást okozhat. A használhatóság és az egyszerűség alapján ezt el kell mondani SolarWinds hálózati teljesítmény Monitor a jobb riasztási rendszerrel rendelkezik. Könnyebb a használata, és olyan figyelési élményt nyújt, amely lehetővé teszi, hogy lépést tegyen vissza, és ezzel megakadályozza a végtelen értesítéseket.

SolarWinds vs NetBrain

FeatureSolarWinds Hálózati teljesítményfigyelő MonitorNetBrain
Hálózati felfedezés Igen (SNMP automatikus felfedezés) Igen (CLI-adatok automatikus felderítése)
Irányítópult Igen Igen
NetFlow Nem (szüksége van a SolarWinds NetFlow Analyzerre) Igen
Hálózati topológia térkép Igen Igen
API-k Nem Igen
Automatizálás Nem Igen
Mobil alkalmazás Nem Igen (Qapp)
Testreszabható riasztások Igen Igen
Árazás Kezdődik: 2892 USD (2245 £) Vegye fel a kapcsolatot az értékesítési csapattal

NetBrain forgalmi út

Míg NetBrain nem olyan jól ismert, mint SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő, továbbra is az egyik legjobban működő hálózati megfigyelő termék a piacon. Az egyik tulajdonság, amely teszi NetBrain kiemelkedik a saját hálózati felfedezés. NetBrain rendelkezik saját automatikus felismerési funkcióval, de ahelyett, hogy elvégezné az SNMP lekérdezést, amelyről a SolarWinds közismert, a NetBrain matematikai modellt épít fel élő adatokból és CLI-adatokat gyűjt a csatlakoztatott eszközökről.

A fő előnye ennek az automatikus felismerési módszernek a vége A SolarWinds hálózati teljesítménymonitor Az SNMP lekérdezése az, hogy képes adatgyűjtés minden eszközről. Ellentétben, SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő csak az SNMP-kompatibilis eszközöket kérdezheti le. Ebben az értelemben, NetBrain nagyobb láthatóságot biztosít, mivel lehetővé teszi a megtekintést az összes ilyen eszköz.

NetBrain kényszerítő megjelenítéssel is rendelkezik. Te tudod használni NetBrain nak nek igény szerinti hálózati topológia térképeket készíthet hogy megtudja, hogyan működik a hálózat topológiai szempontból. Ezeket élő adatokból építik fel, hogy minden látható módon helyes legyen. Ha a hálózat megváltozik, akkor a NetBrain A platform frissíti a hálózati topológia térképét, így nem kell manuálisan frissítenie.

SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő hasonló beállítással rendelkezik, mivel hálózati topológia térképeket is létrehozhat a NetPath kritikus megjelenítés. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a hálózat hop-hop-perspektívaból történő megtekintését. Bár ez hasonló a NetBrain a sokkal magasabb termelési értékkel rendelkezik, ami összességében kielégítőbbé teszi a felügyeleti tapasztalatokat.

Funkciók összehasonlítása: riasztások 

NetBrain szintén riasztási élményt kínál A SolarWinds hálózati teljesítménymonitor. Val vel NetBrain nemcsak riasztásokat tud fogadni, hanem konfigurálhat egy jegyrendszert is, amely automatikusan elindul NetBrain a riasztás felmerülését követő elemzés. Ez segíti a felhasználót a megalapozott hibaelhárítás végrehajtásában, és segítséget nyújt a probléma okának meghatározásában. Tovább NetBrain a felhasználó számára rendelkezésre áll egy dinamikus hálózati térkép, amely megjeleníti a kérdéses területet

Az eszkalációt az API-k használatával is konfigurálhatja. Ez biztosítja, hogy nem kell e-mailen küldnie a naplófájlokat ahhoz, hogy gyors választ kapjon. A fenyegetésekre reagálva ez nélkülözhetetlen abban, hogy segítsen reagálni, még mielőtt bármilyen károk elhárulnának. Az automatizálás szempontjából, NetBrain megkülönböztetett előnye van SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő.

SolarWinds vs Splunk

FeatureSolarWinds hálózati teljesítményfigyelő
automatikus keresésének Igen Nem
Valós idejű hálózatfigyelés Igen Igen
Dashboards Igen Igen
Gépi tanulás Nem Igen
AddOnok Nem Igen (több mint 1000)
Automatizálás Nem Igen (automatikus naplókeresés és elemzés)
Árazás Kezdődik: 2892 USD (2245 £) Kezdődik: 75 USD havonta a Splunk light (legfeljebb öt felhasználó) és 150 USD havonta a Splunk Enterprise számára

Splunk képernyőképe

Splunk az egyik legnagyobb SolarWinds alternatíva ezen a listán. Splunk a hálózat megfigyelő megoldásainak nagyrabecsült szolgáltatója. Val vel Splunk, valós időben megfigyelheti hálózatát. Splunk a csatlakoztatott eszközök gépadatait használja a környezet teljesítményének mérésére. Használhatja is Splunk a Keresési feldolgozási nyelv (SPL) ezen adatok valós időben történő keresésére.

De mi teszi Splunk egy különösen érdekes hálózati megfigyelő eszköz az automatikus észlelési képességek. Például képes szokatlan adatmintákat észlelhet az egész hálózaton. Még felismerheti azokat a gyakori számítógépes támadásokat, amelyek károsíthatják a hálózatot. Splunk a az automatikus észlelési képességek segítenek azonosítani a biztonsággal és a teljesítménygel kapcsolatos aggályokat, amelyek további problémákat okozhatnak az Ön számára a sorban.

A vizuális formatervezés szempontjából, Splunk nagyon hasonlít a SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő. Vannak grafikonok és diagramok, amelyek segítenek látni, mi folyik, valamint egy világos műszerfal kialakítás. Bár ez a kettő hasonlít, A SolarWinds hálózati teljesítménymonitor Az egyszerű elrendezés és a műszerfalról az egyes nézetekre történő gyors átmenet sokkal simább felhasználói élményt nyújt.

Funkciók összehasonlítása: riasztások 

Mivel a listán szereplő egyik legjobb hálózati megfigyelő eszköz, ez nem meglepő Splunk saját riasztási képességeivel is rendelkezik. Valós idejű riasztásokat hozhat létre, hogy értesítse Önt az eseményekről. Riasztásokat ütemezhet akkor is, ha a lehető legkisebbre akarja tartani a számítógépre gyakorolt ​​hatást. Ez lehetővé teszi a teljesítményre gyakorolt ​​hatások minimalizálását, miközben naprakészen tartja a hálózat változásait.

Riasztási feltételeket is létrehozhat annak meghatározására, hogy mikor szeretne értesítést kapni. Ennek előnye az, hogy beállíthatja a figyelni kívánt viselkedést. A végeredmény egy figyelőkörnyezet, ahol csak akkor kell belépnie, ha a rendszer figyeli Önt, hogy valami problémás történt.

Az egyik korlátozása Splunk kiemelkedik, hogy a riasztórendszer egy dimenzióval érzi magát a SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő és a listán szereplő egyéb eszközök. Az egyszerűség, amelyet a A SolarWinds hálózati teljesítménymonitor A riasztási rendszer egyike azoknak, amelyek kitűnnek a tömegből.

SolarWinds vs Auvik

FeatureSolarWinds Network Performance MonitorAuvik
Valós idejű monitorozás Igen Igen
Történelmi nyomon követés Igen Igen
Irányítópult Igen Igen
Topológiai térkép Igen Igen
figyelmeztetések Igen Igen
IPAM Nem (szüksége van a SolarWinds IP-címkezelőre) Igen
Operációs rendszer Windows, web-alapú Windows, Mac, Web
Árazás Kezdődik: 2892 USD (2245 £) Havonta 30–40 USD (23–31 £) korlátlan felhasználó számára

Auvik Képernyőkép

Kevés olyan hálózati megfigyelő eszköz van, amely jól megtervezett Auvik. Auvik az egyik legfrissebb hálózati megfigyelési tapasztalattal rendelkezik a piacon, amely jól illeszkedik a más platformokkal történő integráció széles körű támogatásához.. Auvik integrálható más jól ismert platformokkal, mint például a ConnectWise Automate és Folytonosság a teljes hálózatkezelés biztosítása.

Auvik sok szempontból nagy teljesítményű hálózati monitor, ám ez sehol sem látható egyértelműbben, mint ahogyan az valós idejű hálózati leltár és leképezés jellemzők. Regisztrálhat, amikor új eszközök csatlakoznak az eszközéhez, és hozzáadhatja őket egy topológiai térképhez további elemzés céljából. A topológiai térképen az egyes eszközökre kattintva további információkat tekinthet meg. Például rákattinthat a számítógépre, hogy megnézze annak sávszélességét.

A kényszerítő felhasználói élmény ezzel sem ér véget. Auvik emellett a felhasználó automatikus eszközkonfigurációjának biztonsági mentéseit és visszaállítását is kínálja. Ez azt jelenti, hogy nem esik kockázata annak, hogy mindent elveszít, ha egy eszköz lemerül. Ez növeli a biztonság olyan szintjét, amely verseng a biztonság korlátozott megközelítésével, amelyet a láthat SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő.

Extra szolgáltatások: IPAM és jelszókezelés

A funkciók, amelyek valóban teszik Auvik kitűnő SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő az IPAM és a jelszókezelés. Az IPAM-tal, Auvik lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megnézze, mely eszközöket használja a hálózat alhálózatait. Ez nagyszerű, mert lehetővé teszi, hogy megnézze, hogy mely IP-ket definiálta. Nincs egyenértékű funkció a SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő, és a SolarWinds felhasználóinak meg kell vásárolniuk SolarWinds IP-címkezelő ennek a szolgáltatásnak a kihasználása érdekében.

Auvik a A jelszókezelő egy másik terület, ahol Auvik valóban kiemelkedik. Az Auvik lehetővé teszi a jelszavak titkosítását és tárolását a megfigyelési környezetben, így mindig elérhetőek. Valójában csak egy jelszót kell megjegyeznie a teljes hálózat (a Auvik Jelszó). Ismét nincs ilyen funkció a SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő ami segít Auvik hogy valóban kitűnjön.

SolarWinds vs Extrahop

FeatureSolarWinds hálózati teljesítményfigyelőExtraHop
automatikus keresésének Igen Igen
Dashboards Igen Igen
Automatizálás Nem Igen (és integrálva a Phantom, az Amazon Web Services, a Servicenow, a Splunk)
Rest API Nem Igen
Gépi tanulás Nem Igen
Árazás Kezdődik: 2892 USD (2245 £) Kezdődik: 14 500 USD (11 302 £)

Extrahop screenshot

Extrahop egy hálózati megfigyelő szolgáltató, amelynek látnivalói szilárdan rögzítik a fenyegetések megelőzését. Extrahop csúcstechnológiát kínál a hálózat megfigyelésében, amely segíti a felhasználót a szükségtelen adatok kivágásában és a folyamatban levő kulcsfontosságú információk megtekintésében. A műszerfal annak a szíve és lelke, ahova ellenőrző tevékenységet folytat Extrahop.

azonban, Extrahop a A hálózati megfigyelés megközelítése nagyon különbözik a legtöbb szolgáltató működési módjától. ExtraHop sokkal inkább az adatelemzésre összpontosít. Ennek ellenére továbbra is megnézheti korábbi használati adatait különféle időablakokban, függetlenül attól, hogy ellenőrizni szeretné-e a napi eseményeket vagy egy hét értékét.

Az gépi tanulás a rendszer által üzemeltetett Extrahop nak, nek hívják ExtraHop Addy. Az ExtraHop Addy egy felhőalapú gépi tanulási szolgáltatás vezetékes adatokhoz. Dióhéjban ez a termék a használati adatok mintáit keresi a rendellenességek és a teljesítménygel kapcsolatos problémák felismerése érdekében. Ennek a beállításnak a legnagyobb fájdalma, hogy csökkenti a felhasználó által a hálózati hibák elhárításához szükséges manuális hibaelhárítás mértékét.

Az Extrahop képes arra, hogy automatikus felderítésű eszközök a hálózat egész területén. Ez azt jelenti, hogy ha egy új eszközt csatlakoztatnak, akkor az hozzáadódik a megfigyelési környezethez. Amint csatlakozik, ott van Több mint 50 protokoll és szinte az összes TCP támogatása, és UDP rendszerek. Nagy teljesítmény abban az értelemben is, hogy akár 100 Gbps sebességű forgalmat képes futtatni.

Míg Extrahop egy vonzó csomagot kínál a gépi tanulás szempontjából, hagyományos hálózati megfigyelési képességei nem olyan teljesek, mint a SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő. Bár SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő nem rendelkezik azzal a gépi tanulási képességgel Extrahop, ezt pótolja egy kipróbált és bevizsgált hálózati megfigyelési formula, amely számtalan szervezetet fenntartott az évek során.

King of the Hill: a SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő

Összességében, SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő teljes egészében következetesen teljesít. Míg az eszközök kedvelik Extrahop jobb tulajdonságokat kínálnak a gépi tanulás szempontjából. A SolarWinds Network Monitoring a legteljesebb klasszikus hálózati figyelési élményt kínálja a piacon.

Igaz azt mondani, hogy az eszközök kedvelik SevOne előnye van a NetFlow elemzésnél, és a NetFlow elemzési képesség SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő jelentős korlátozás (főleg mivel a programért külön fizetni kell!). Még SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő továbbra is az egyik legvonzóbb hálózati megfigyelő platform, attól függően, hogy hogyan építi össze hálózati megfigyelési tapasztalatait.

Ha olyan egyszerű hálózati megfigyelő platformot keres, amely automatikus felismeréssel, topológiai térképekkel, riasztásokkal és jelentésekkel rendelkezik, akkor SolarWinds hálózati teljesítményfigyelő olyan jó, mint amilyen lesz. Akár egy kkv-ban, akár egy multinacionális szervezetben van, ennek a terméknek a sávszélessége elegendő ahhoz, hogy megbirkózzon a használati követelményekkel.

SolarWinds Network Performance MonitorTöltse le az INGYENES próbaverziót a solarwinds.com webhelyen

Lásd még: 25 2018 legjobb hálózati megfigyelő eszköz és szoftver

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 85

Adblock
detector