11 најбољих алата и софтвера за надгледање радног времена

11 најбољих алата и софтвера за надгледање радног времена

Када је у питању добијање те критичне снимке здравља ваше мрежне инфраструктуре, не можете победити алати за надгледање у току рада. Алат за надгледање неисправности као што су пинг монитори и СНМП монитори могу стално да анкетирају уређаје како би проверили њихове перформансе и обавестили вас када кључни систем падне.

Осигуравање да кључни уређаји и апликације остану на мрежи осигуравају вам да не само да избегавате застој, већ и стављате себе у положај да останете профитабилни.

Наилазимо на много детаља о сваком од алата у наставку, али у случају да имате времена за сажетак, ево нашег листа најбољих алата и софтвера за надгледање:

 1. Монитор перформанси СоларВиндс (БЕСПЛАТНО ИСПИТИВАЊЕ) Лидер индустрије у надзору мреже користи СНМП рутине за провјеру здравља мрежних уређаја.
 2. Паесслер ПРТГ мрежни монитор (БЕСПЛАТНО ИСПИТИВАЊЕ) Интегрирани монитор мреже, сервера и апликација са СНМП провјерама у току рада. Ради на Виндовс Серверу.
 3. Сите24к7 Надгледање веб страница (БЕСПЛАТНО ИСПИТИВАЊЕ) Услуга заснована на облаку која прати перформансе веб локација, ИТ инфраструктуру и активности апликација.
 4. Сет алата СоларВиндс Енгинеер-а (БЕСПЛАТНО ИСПИТИВАЊЕ) Пакет од више од 60 алата који ће вам помоћи да надгледате и управљате мрежом.
 5. Пингдом (БЕСПЛАТНО СУЂЕЊЕ) Интернет систем који је усмерен на перформансе веб локација. Провјерава доступност ваше мреже с више од 70 локација широм свијета.
 6. Густина сервера Рјешење засновано на облаку које надзире мреже, сервере и апликације у мрежи и ван ње. Цијене претплате на сервер.
 7. Нагиос КСИ Мрежни монитор заснован на Линуку са бесплатном верзијом, назван Нагиос Цоре.
 8. МанагеЕнгине ОпМанагер Систем за надгледање мреже заснован на СДНМП-у који се инсталира на Линук или Виндовс Сервер и има сјајне функције визуелизације података.
 9. Заббик Бесплатан, систем за праћење отвореног кода који има привлачан интерфејс. Ради на Линуку.
 10. ОП5 Монитор Мрежни монитор компатибилан са Нагиос који користи СНМП за провјеру статуса уређаја.
 11. Ицинга 2 Популарни, бесплатни алат за надгледање мреже који ради на Линуку.

Најбољи алати за надгледање продуженог рада

1. СоларВиндс Монитор перформанси мреже (БЕСПЛАТНО ИСПИТИВАЊЕ)

Слика монитора перформанси мреже СоларВиндс

Један од најбољих алата за надгледање продуженог рада је на тржишту Монитор перформанси мреже СоларВиндс која је на тржишту алата за надгледање била водећа на тржишту. Помоћу овог алата можете видети да ли су уређаји класификовани као Горе, Критичан, Упозорење, или Недефинисан. Монитор перформанси мреже СоларВиндс користи АНМП анкета да бисте проверили статус уређаја широм своје мреже.

Међутим, нисте ограничени само на управљање мрежом путем дисплеја надзорне табле. Такође можете да видите а мапа топологије мреже који приказује статус ваших уређаја са географске перспективе. То се назива НетПатх критична визуализација путање. НетПатх је најкориснији у окружењима уживо где желите да развијете брзу перспективу колико уређаја је постављено у вашем заостављеном и виртуелном окружењу..

Све информације о статусу које видите ажурирају се аутодискривање одлика. Функција аутоматског откривања скенира нове уређаје при покретању и аутоматски их додаје у софтвер. Током трајања производа, аутоматско откривање осигурава додавање нових уређаја у ваше окружење за праћење. Ово је сјајно јер не морате радити ништа додатно да бисте га пратили.

Монитор перформанси мреже СоларВиндс нуди скалабилну структуру цена која повећава цену више елемената. Ово започиње са НПМ СЛ100 који вам омогућава праћење 100 елемената за 2.955 долара (2.225 фунти). Следећа верзија је НПМ СЛ250 који подржава до 250 елемената за 6.720 долара (5.150). НПМ СЛ500 подржава 500 елемената за $ 10,445 (£ 8,006). Следеће две верзије су НПМ СЛ2000 и НПМ СЛКС. НПМ СЛ2000 доступан је за 19.345 долара (£ 14.827) и подржава 2000 елемената

НПМ СЛКС подржава неограничене елементе за 32.525 долара (24.930 фунти). Такође можете да преузмете бесплатно функционално пробно раздобље од 30 дана Монитор перформанси мреже СоларВиндс.

СоларВиндс Нетворк Перформанце МониторДовнлоад 30-дневна БЕСПЛАТНА пробна верзија

2. Скуп алата СоларВиндс Енгинеер-а (БЕСПЛАТНА РЕКЛАМА)

Слика алата СоларВИндс Енгинеерс

Ако тражите алат за надгледање продуженог рада са ниском ценом, Скуп алата СоларВиндс Енгинеер-а је одличан избор. Скуп алата СоларВиндс Енгинеер-а нуди вам могућност праћења ваше мреже у реалном времену помоћу разних корисних алата. Они укључују: Монитор тиме респонсе, Монитор меморије, ЦПУ МониторМонитор са интерфејсом, и ТрацеРоуте. Сваки од ових алата је изузетно користан за периодично проверавање на вашој мрежи.

Са Монитор тиме респонсе можете да видите расположивост и кашњење више уређаја. Монитор Тиме Респонсе од Скуп алата СоларВиндс Енгинеер-а пружа критичне информације као што су име уређаја, ИП адреса, време одзива и доступност. Можете чак да одаберете колико често ћете анкетирати одабране уређаје.

  Pregled SolarWinds SFTP / SCP Server

Скуп алата СоларВиндс Енгинеер-а такође садржи низ алата за откривање мреже који су укључени у софтвер. Има Порт Сцаннер, Свитцх Порт МапперИП НетворкБровсер, Пинг Свееп, СНМП Свееп, и Помоћни програм откривања МАЦ адресе. Ове вам помоћи да аутоматски открију уређаје широм мреже и своде ваш ручни надзор на минимум.

Све у свему, Скуп алата СоларВиндс Енгинеер-а је сјајна алтернатива Монитор перформанси мреже СоларВиндс. Док Монитор перформанси мреже СоларВиндс нуди мало више дубине, Скуп алата СоларВиндс Енгинеер-а има висок стандард могућности праћења језгре и може се купити по нижој цени од 1.495 долара (1.145 фунти). Такође можете да добијете 14-дневно бесплатно пробно време преузимање.

СоларВиндс Инжењер-ов сет алата за преузимање 14-дневна БЕСПЛАТНА проба

3. Надгледање веб локације Сите24к7 (БЕСПЛАТНО ИСПИТИВАЊЕ)

11 најбољих алата и софтвера за надгледање радног времена

Сите24к7 покрива сву информатичку подршку веб локација, омогућавајући тако да помогне веб предузетницима да своје веб странице сачувају. Услуга у облаку врши сталне провере на локацијама купаца са 90 локација широм света. Ове провере не утврђују се само када сајтови пропадају, већ и када сајтови нису доступни широм света. Тај регионални прекид могао би бити посљедица дјеловања државних влада или проблема са радом на Интернету.

Веб странице стоје на врху хрпе услуга и ако неуспех једног помоћног слоја проузрокује пропадање веб локације. Дакле, сазнање да је неко место пропало није довољно; власници веб локација морају брзо препознати зашто је пропао. Сите24к7 помаже администраторима система у спречавању кварова идентификујући опрему и апликације под притиском.

Способност тачка проблема са статусом на мрежи, перформансама сервера и апликација пружа администраторима система шансу да прерасподијеле ресурсе да би спријечили катастрофу. Ако нема знакова упозорења о надолазећем прекиду, провера Сите24к7 може открити који је интернетски сервис узроковао квар. Ове провере укључују, међу осталим аутоматизованим алатима за праћење, Монитор експирирања домена, Монитор цертификата ССЛ / ТЛС, Пинг монитор и Веб Трансацтион Монитор.

Сите24к7 је услуга у облаку и наплаћује се претплатом. Услуга је доступан за мала предузећа које треба да надгледају само до пет веб локација или сервера. Предузећа којима је потребан већи капацитет праћења од тога могу бирати између четири плаћена издања. Свако од плаћених верзија Сите24 / 7 може се испробати на 30-дневно бесплатно пробно време.

Сите24к7 Мониторинг веб локацијеСтарт 30-дневна БЕСПЛАТНА пробна верзија

4. Пингдом (БЕСПЛАТНО ИСПИТИВАЊЕ)

Снимка слике Пингдом-а

Тхе Пингдом алатка за онлине праћење нуди вам више од 70 локација широм света одакле проверити доступност система. Будући да се налазите изван своје мреже, то вам даје врло делотворно преглед корисника ваших веб локација и мрежних сервиса.

Пошто се алат заснива на екстерним серверима, мало је посла укључено у постављање овог надоградног монитора да би се проверило перформансе вашег система. Услуга ће стално надгледати вашу мрежу и региструјте ан узбуну када стандарди перформанси пропадну. Та упозорења су приказана на инструмент табли за алат, али можете их и добити као СМС или емаил обавештењем или путем веб АПИ-ја. То значи да не морате да седите и гледате конзолу да бисте видели проблеме са перформансама.

Како се ова услуга заснива на даљину, она је посебно намењена праћење доступности веб странице и друге интернет услуге које ваша компанија може да пружа. Као и уочавање проблема са перформансама, алат ће истражити и истражити узроке ваших проблема. Модул Анализа узрока узрока тестираће се времена одговора сервера и извести трацероуте. Ово се ради како би се утврдило да ли је ваша локација у невољи због вашег сопственог хардвера или због услуга повезивања.

Пингдом се наплаћује претплатом и постоји пет нивоа пакета: Стартер, Стандардно, Напредно, Професионални, и Ентерприсе. Ако месечно плаћате, добијате нижу месечну цену, мада можете и месечно. На пример, Стартер пакет кошта 14,95 долара (9,95 фунти) ако плаћате месечно или 11,95 долара (7,95 фунти) месечно ако плаћате годишње. Такође можете добити 14-дневно бесплатно пробно преузимање.

Надгледање перформанси веб локације ПингдомПреузимање 14-дневне БЕСПЛАТНЕ пробне верзије

5. Паесслер ПРТГ мрежни монитор (БЕСПЛАТНА РЕКЛАМА)

Снимка заслона ПРТГ Нетворк Монитор

Следеће на овој листи коју имамо Паесслер вишеструко надгледање са ПРТГ мрежним монитором решење које је део ПРТГ Нетворк Монитор, познати алат за праћење СНМП-а који нуди подршку за СНМП в1, В2ц, и В3. Овај алат се може користити за аутоматско скенирање уређаја широм ваше мреже. ПРТГ Нетворк Монитор такође има значајан опсег сензори за надгледање пинга који помажу у провери статуса повезаних уређаја.

Тхе Сензор Пинг омогућава вам да видите време пинга, минимално време пинга, максимално време пинга, и губитак пакета да процените колико ваша услуга реагује. Ове информације су приказане у оквиру сензорног приказа који вам омогућава да видите у стварном времену и историјске податке. Можете да видите историјски подаци у временском периоду; два дана, 30 дана и 365 дана. Укључено је преко 100 различитих сензора ПРТГ Нетворк Монитор да би вам помогли да надгледате статус својих уређаја.

  Како започети као мрежни администратор

Не морате ручно да надгледате ове сензоре да бисте остали у петљи. ПРТГ Нетворк Монитор шаље вам обавештења од стране емаил и СМС онце параметар је премашен. Ова упозорења су подесива и можете подесити услове окидача које је потребно испунити пре него што вам се обавештење пошаље.

Најмање скупа верзија ПРТГ Нетворк Монитор је бесплатна верзија која вам омогућава пратите до 100 сензора без пуњења. Свака већа предузећа ће морати да купе ПРТГ 500 за 1.600 долара (1.216 фунти). ПРТГ 1000 и ПРТГ 2500 могу се купити за 2.850 УСД (2.183) и 5.950 УСД (4.559) за 1000 и 2500 сензора. Постоји низ других верзија до ПРТГ КСЛ1 која подржава неограничене сензоре за 14.500 долара (11.111 фунти). Можете преузети 30-дневно бесплатно пробно време од ПРТГ Нетворк Монитор.

Паесслер алл-ин-оне надгледање продуженог времена уз ПРТГ Нетворк МониторДовнлоад 30-дневну БЕСПЛАТНУ пробну верзију

6. Густина сервера

Слика густоће сервера

Густоћа сервера СтацкПатх је решење за надгледање инфраструктуре са високим профилом које се користи да би се осигурале услуге облака, сервера и веб локација у току рада. Густоћа сервера користи СНМП за анкетирање повезаних уређаја и процени њихов рад. Могућности овог производа су солидне, али његове су добре интеграција са преко 100 провајдера као МиСКЛ, МонгоДБ, и Апацхе чине га посебно свестраним производом.

Овај алат има систем упозорења који је осмишљен тако да умањи непотребне упозорења. Можете имплементирати опције чекања да бисте били сигурни да постоји прави проблем пре него што се активира упозорење. Ово помаже у спречавању колебања наказа услед активирања упозорења. Постоји и АПИ где можете да креирате сопствене конфигурације упозорења ако вам је потребна још већа контрола.

Једна од ствари која чини Густина сервера тако приступачан производ је по конкурентним ценама. Густина сервера доступан је по цени од 10 УСД месечно за један сервер. Ово се повећава на 50 (£ 38) за пет сервера и 100 УСД (76) за 10 сервера. Највиша цена јавне цене је 250 долара (191 £) месечно за 25 сервера. Ако вам је потребно више сервера, мораћете да се директно обратите компанији ради понуде.

7. Нагиос КСИ

Снимка заслона Нагиос КСИ

Нагиос КСИ је мрежна платформа за надгледање коју покреће познати монитор за праћење Нагиос Цоре 4. Нагиос КСИ је један од најупечатљивијих алата за надгледање мреже ЦентОС и Редхат Ентерприсе Линук. Овај алат пружа централизовану перспективу ваше мреже и омогућава вам да видите да ли је услуга горе или доле. То се најјасније може видети у документу Резиме статуса домаћина или Резиме статуса услуге прикази где су услуге категорисане и у боји као Горе, Доле, Недоступно, и нерешен.

Међутим, овај софтвер је подједнако усмерен на то да вам помогне да спречите застој као и све друго. Читава разноликост визуелних екрана омогућава вам да држите картице вашег здравственог стања пре него што уређаји нестану. На пример, постоји Врхунски произвођачи упозорења Последња 24 сата приказ који вам приказује оне уређаје који засипају проблематичном активношћу.

Једна од карактеристика која се створила Нагиос КСИ стећи толико привлачења је његова употреба додаци. Има тона различитих додаци које можете да користите за проширивање основне функционалности система Нагиос КСИ према вашим потребама. Ове додатке је развила заједница пружајући вам низ могућности у погледу прилагођавања ваше архитектуре надгледања.

Нагиос КСИ такође је савршен алат за улазни ниво са бесплатном лиценцираном верзијом, мада је ово ограничено на седам домаћинстава. Ако вам је потребно више домаћина, можете их купити Стандард Едитион или Ентерприсе Едитион. Стандардно издање се може купити за 1.995 долара (1.528 фунти) са прилагођене контролне табле, извештавање, обавештења, и чаробњаци за конфигурацију. Ентерприсе Едитион се може купити за 3,495 УСД (2,677 £) са заказаним извештајима. Можете преузети 60-дневно бесплатно пробно раздобље Нагиос КСИ.

8. МанагеЕнгине ОпМанагер

МанагеЕнгине ОпМанагер имаге

МанагеЕнгине ОпМанагер је софтверски алат за надгледање мреже који пружа једно од најцеловитијих искуства са праћењем СНМП-а до данас. Овај алат нуди корисницима СНМП искуство праћења које се ажурира коришћењем аутоматског откривања мреже. У ствари, можете да користите аутоматско откривање за регистрацију до 15.000 интерфејса у минути.

Можете пронаћи уређаје пружајући их МанагеЕнгине ОпМанагер са ИП опсегом за скенирање. Ова платформа има могућност да надгледати низ уређаја и сервере од провајдера попут Виндовс, Линук, Уник, Соларис, и ВМваре. Другим речима, ако постоји проблем са сервисом на вашој мрежи, знаћете о томе одмах.

Ако треба да развијете софистициранију перспективу о статусу својих уређаја, онда можете да правите извештаје на основу преко 100 профила за извештавање. Такође можете да закажете извештаје тако да не морате стално да ручно заказујете извештаје.

  10 најбољих алата за мапирање апликација

МанагеЕнгине ОпМанагер је доступан на Линук, Дебиан, Федора, Мандраке, и Виндовс 2012 Р2, 2012, 2008 Р2, 20082003 Сервер, Виста, 7 и 2000 Профессионал СП4. Ессентиал издање МанагеЕнгине ОпМанагер може се купити за $ 595 (£ 455) за до 25 уређаја. Следећа верзија је ОпМанагер Плус који се може купити за 995 УСД (762 €) такође за 25 уређаја. Највећа верзија је Ентерприсе издање које се може купити за 16 495 долара (12 638 фунти) за 500 уређаја. Постоји и бесплатна реклама.

9. Заббик

Снимка заслона Заббик

Заббик је алат за праћење мреже отвореног кода који је идеалан за гледање вашег статуса продужетка. Са Заббик можете видети када је нека услуга у стању упозорења или критичног стања и када је у потпуности искључена. Занимљива ствар Заббик је дубина његових могућности праћења перформанси. Можете надгледајте температуру уређаја, напајање, простор на диску, и статус вентилатора. Ово вам пружа низ информација које вам могу помоћи да спречите да уређај не успије.

Међутим, Заббик-ове могућности праћења перформанси нису ограничене само на мрежно здравље. Заббик такође може да надгледа ваш мрежни саобраћај и утврди колика је ширина опсега доступна. Надгледање мрежног саобраћаја помаже вам да будете сигурни да ваша веза остаје доступна и брза за све уређаје широм ваше мреже.

Тхе Заббик платформа не недостаје ни у погледу функција откривања мреже. Заббик у редовним интервалима скенира вашу мрежу ради провјере нових уређаја. Једном када је уређај откривен, генерише се догађај открића. У зависности од ваших захтева, ово се може користити за подизање обавештења, додавање или уклањање хоста или чак извршење удаљене скрипте.

Све у свему ако вам је тада потребан бесплатан алат за надгледање мреже Заббик је производ који свакако треба размотрити. Има све карактеристике врхунске апликације без скупе цене. Заббик могу се бесплатно преузети ЦентОС, Дебиан, Орацле ЛинукРед Хат Ентерприсе Линук, и Убунту. Заббик је доступан за преузимање.

10. Монитор ОП5

Снимак екрана монитора ОП5

ОП5 Монитор је алат који се често превиди што се тиче производа за праћење мреже што је нажалост, јер је један од најбољих алата на свету. Компатибилан је са СНМП и може да чита уређаје који омогућавају СНМП и СНМП замке да бисте утврдили здравље уређаја у вашој мрежи. Ако буде било каквих проблема, бићете обавештени упозорењем како бисте могли да уђете.

У целини, корисничко сучеље за ОП5 Монитор пружа корисно искуство корисника. Нигде се то не види јасније него у способности креирати прилагођене контролне табле да бисте утврдили на који начин ћете пратити мрежу. Прилагођавање надзорне табле је једноставно као превлачење и испуштање видгета на своје место. Могућност прилагођавања контролне табле према потребама вашег предузећа је веома корисна.

Прилагодљиво корисничко искуство преноси се у могућност да генерисање прилагођених извештаја. Извештаји су потпуно прилагодљиви и њима се може приступити директно са контролне табле. Имајући извештаје доступне на овај начин осигурава да сваки члан вашег тима има све потребне информације на свим уређајима уживо.

Док ОП5 Монитор није најпопуларније средство за надгледање мреже на овој листи, он је сјајан конкурент чак и врхунским производима на свету. Нажалост, мораћете да контактирате продајни тим да бисте видели цену овог производа. Ако сте тренутно корисник Нагиос-а, вреди приметити да своје миграционо окружење можете директно преместити у ОП5 Монитор. Постоји и 30-дневно бесплатно пробно време од ОП5 Монитор.

11. Ицинга 2

Снимка екрана Ицинга 2

Коначно јесмо Ицинга 2, класични алат за праћење мреже или уживајте у кориштењу напреднијих функција попут интерфејса командне линије и РЕСТфул АПИ. Традиционална страна искуства праћења омогућава вам генерисање графова и графикона за приказивање мрежних перформанси. Ово вам помаже да видите да ли има проблема са врха према доле.

За амбициозније кориснике ту је и Интерфејс командне линије који се зове ицингацли. Помоћу ицингацли-а можете да пошаљете податке Ицинга-и за даљи увид у перформансе ваше мреже. То се такође види кроз Ицинга 2’с употреба а РЕСТфул АПИ који вам омогућава да ажурирате конфигурације за мрежни надзор и видите податке о коришћењу уживо. Ова два елемента вам пружају много већи степен транспарентности и контроле у ​​односу на традиционална искуства заснована на командној табли.

Међутим, ове команде вам није потребно да распоредите како бисте били у току. Са системом упозорења, ви примати обавештења путем е-поште и текстуалне поруке ако се неки од ваших система поквари. Такође имате могућност да конфигуришите упозорења путем корисника или групе тако да одређени чланови особља примају одређене упозорења. Ово је корисна функција јер вам омогућава да на пријетње реагујете одмах када се појаве.

Ицинга 2 је алат који бисте требали размотрити ако желите да надгледате мрежу и са интерфејсом командне линије и са контролном табли. Ицинга 2 је доступан на Дебиан, Виндовс, Ред Хат Ентерприсе Линук, СЛЕС, Убунту, Федора, и ОпенСУСЕ. Ицинга 2 може се преузети бесплатно.

Пресуда

Овим закључујемо нашу листу најбољих алата и софтвера за надгледање у току рада. Ако радите у Виндовс окружењу, онда вам топло препоручујемо куповину Монитор перформанси мреже СоларВиндс или Густина сервера. Оба ова алата нуде савршен спој приступачности и дубинског надзора инфраструктуре. Ако сте на Линуку, препоручујемо вам да испробате Заббик или Ицинга 2 на основу њихове конфигурабилности!

About the author

Comments

 1. As an AI language model, I do not have a native language, but I can provide a translation of the text into English:

  “When it comes to obtaining critical health snapshots of your network infrastructure, you cant beat real-time monitoring tools. Fault monitoring tools such as ping monitors and SNMP monitors can constantly poll devices to check their performance and notify you when a key system goes down. Ensuring that key devices and applications stay online ensures that you not only avoid downtime, but also put yourself in a position to remain profitable. We encounter many details about each of the tools below, but in case you have time for a summary, here is our list of the best monitoring tools and software: SolarWinds Performance Monitor (FREE TRIAL) Industry leader in network monitoring uses SNMP routines to check the health of network devices. Paessler PRTG Network Monitor (FREE TRIAL) Integrated network, server, and application monitor with real-time SNMP checks. Works on Windows Server. Site24x7 Website Monitoring (FREE TRIAL) Cloud-based service that monitors website performance, IT infrastructure, and application activities. SolarWinds Engineers Toolset (FREE TRIAL) Package of over 60 tools to help you monitor and manage your network. Pingdom (FREE TRIAL) Internet system focused on website performance. Checks your networks availability from over 70 locations worldwide. Server Density Cloud-based monitoring solution that monitors networks, servers, and applications both inside and outside the network. Subscription pricing for servers. Nagios XI Network monitor based on Linux with a free version called Nagios Core. ManageEngine OpManager Network monitoring system based on SNMP that installs on Linux or Windows Server and has great data visualization features. Zabbix Free, open-source monitoring system with an attractive interface. Works on Linux. OP5 Monitor Network monitor compatible with Nagios that uses SNMP to check device status. Icinga 2 Popular, free network monitoring tool that works on Linux. Contents1 Best Extended Work Monitoring Tools1.1 1. SolarWinds Network Performance Monitor (FREE TRIAL)1.2 2. SolarWinds Engineers Toolset (FREE ADVERTISEMENT)1.3 3. Site24x7 Website Monitoring (FREE TRIAL)1.4 4. Pingdom (FREE TRIAL)1.5 5. Paessler PRTG Network Monitor (FREE ADVERTISEMENT)1.6 6. Server Density1.7 7. Nagios XI1.8 8. ManageEngine OpManager1.9 9. Zabbix1.10 10. OP5 Monitor1.11 11. Icinga 2 Judgment The best tools for extended work monitoring 1. SolarWinds Network Performance Monitor (FREE TRIAL) One of the best tools for extended work monitoring on the market is the SolarWinds Network Performance Monitor, which has been a leading tool on the monitoring market. With this tool, you can see if devices are classified as Up, Critical, Warning, or Undefined. The SolarWinds Network Performance Monitor uses SNMP polling to check the status of devices across your network. However, you are not limited to managing your network through the dashboard. You can also see a map of the network topology that shows the status of your devices from a geographic perspective. This is called NetPath critical path visualization. NetPath is most useful in live environments where you want to develop a quick perspective on how many devices are set up in your legacy and virtual environment. All status information you see is updated with auto-discovery features. The auto-discovery feature scans for new devices at startup and automatically adds them to the software. During the products duration, automatic discovery ensures that new devices are added to your monitoring environment. This is great because you dont have to do anything extra to monitor it. The SolarWinds Network Performance Monitor offers a scalable pricing structure that increases the price of more elements. This starts with NPM SL100, which allows you to monitor 100 elements for $2.95.”

 2. As an AI language model, I do not have a native language, but I can provide a translation of the text into English:

  “When it comes to obtaining critical health snapshots of your network infrastructure, you cant beat real-time monitoring tools. Fault monitoring tools such as ping monitors and SNMP monitors can constantly poll devices to check their performance and notify you when a key system goes down. Ensuring that key devices and applications stay online ensures that you not only avoid downtime, but also put yourself in a position to remain profitable. We encounter many details about each of the tools below, but in case you have time for a summary, here is our list of the best monitoring tools and software: SolarWinds Performance Monitor (FREE TRIAL) Industry leader in network monitoring uses SNMP routines to check the health of network devices. Paessler PRTG Network Monitor (FREE TRIAL) Integrated network, server, and application monitor with real-time SNMP checks. Works on Windows Server. Site24x7 Website Monitoring (FREE TRIAL) Cloud-based service that monitors website performance, IT infrastructure, and application activities. SolarWinds Engineers Toolset (FREE TRIAL) Package of over 60 tools to help you monitor and manage your network. Pingdom (FREE TRIAL) Internet system focused on website performance. Checks your networks availability from over 70 locations worldwide. Server Density Cloud-based monitoring solution that monitors networks, servers, and applications both inside and outside the network. Subscription pricing for servers. Nagios XI Network monitor based on Linux with a free version called Nagios Core. ManageEngine OpManager Network monitoring system based on SNMP that installs on Linux or Windows Server and has great data visualization features. Zabbix Free, open-source monitoring system with an attractive interface. Works on Linux. OP5 Monitor Network monitor compatible with Nagios that uses SNMP to check device status. Icinga 2 Popular, free network monitoring tool that works on Linux. Contents1 Best Extended Work Monitoring Tools1.1 1. SolarWinds Network Performance Monitor (FREE TRIAL)1.2 2. SolarWinds Engineers Toolset (FREE ADVERTISEMENT)1.3 3. Site24x7 Website Monitoring (FREE TRIAL)1.4 4. Pingdom (FREE TRIAL)1.5 5. Paessler PRTG Network Monitor (FREE ADVERTISEMENT)1.6 6. Server Density1.7 7. Nagios XI1.8 8. ManageEngine OpManager1.9 9. Zabbix1.10 10. OP5 Monitor1.11 11. Icinga 2 Judgment The best tools for extended work monitoring 1. SolarWinds Network Performance Monitor (FREE TRIAL) One of the best tools for extended work monitoring on the market is the SolarWinds Network Performance Monitor, which has been a leading tool on the monitoring market. With this tool, you can see if devices are classified as Up, Critical, Warning, or Undefined. The SolarWinds Network Performance Monitor uses SNMP polling to check the status of devices across your network. However, you are not limited to managing your network through the dashboard. You can also see a map of the network topology that shows the status of your devices from a geographic perspective. This is called NetPath critical path visualization. NetPath is most useful in live environments where you want to develop a quick perspective on how many devices are set up in your legacy and virtual environment. All status information you see is updated with auto-discovery features. The auto-discovery feature scans for new devices at startup and automatically adds them to the software. During the products duration, automatic discovery ensures that new devices are added to your monitoring environment. This is great because you dont have to do anything extra to monitor it. The SolarWinds Network Performance Monitor offers a scalable pricing structure that increases the price of more elements. This starts with NPM SL100, which allows you to monitor 100 elements for $2.95.”

 3. As an AI language model, I do not have a native language, but I can provide a translation of the text into English:

  “When it comes to obtaining critical health snapshots of your network infrastructure, you cant beat real-time monitoring tools. Fault monitoring tools such as ping monitors and SNMP monitors can constantly poll devices to check their performance and notify you when a key system goes down. Ensuring that key devices and applications stay online ensures that you not only avoid downtime, but also put yourself in a position to remain profitable. We encounter many details about each of the tools below, but in case you have time for a summary, here is our list of the best monitoring tools and software: SolarWinds Performance Monitor (FREE TRIAL) Industry leader in network monitoring uses SNMP routines to check the health of network devices. Paessler PRTG Network Monitor (FREE TRIAL) Integrated network, server, and application monitor with real-time SNMP checks. Works on Windows Server. Site24x7 Website Monitoring (FREE TRIAL) Cloud-based service that monitors website performance, IT infrastructure, and application activities. SolarWinds Engineers Toolset (FREE TRIAL) Package of over 60 tools to help you monitor and manage your network. Pingdom (FREE TRIAL) Internet system focused on website performance. Checks your networks availability from over 70 locations worldwide. Server Density Cloud-based monitoring solution that monitors networks, servers, and applications both inside and outside the network. Subscription pricing for servers. Nagios XI Network monitor based on Linux with a free version called Nagios Core. ManageEngine OpManager Network monitoring system based on SNMP that installs on Linux or Windows Server and has great data visualization features. Zabbix Free, open-source monitoring system with an attractive interface. Works on Linux. OP5 Monitor Network monitor compatible with Nagios that uses SNMP to check device status. Icinga 2 Popular, free network monitoring tool that works on Linux. Contents1 Best Extended Work Monitoring Tools1.1 1. SolarWinds Network Performance Monitor (FREE TRIAL)1.2 2. SolarWinds Engineers Toolset (FREE ADVERTISEMENT)1.3 3. Site24x7 Website Monitoring (FREE TRIAL)1.4 4. Pingdom (FREE TRIAL)1.5 5. Paessler PRTG Network Monitor (FREE ADVERTISEMENT)1.6 6. Server Density1.7 7. Nagios XI1.8 8. ManageEngine OpManager1.9 9. Zabbix1.10 10. OP5 Monitor1.11 11. Icinga 2 Judgment The best tools for extended work monitoring 1. SolarWinds Network Performance Monitor (FREE TRIAL) One of the best tools for extended work monitoring on the market is the SolarWinds Network Performance Monitor, which has been a leading tool on the monitoring market. With this tool, you can see if devices are classified as Up, Critical, Warning, or Undefined. The SolarWinds Network Performance Monitor uses SNMP polling to check the status of devices across your network. However, you are not limited to managing your network through the dashboard. You can also see a map of the network topology that shows the status of your devices from a geographic perspective. This is called NetPath critical path visualization. NetPath is most useful in live environments where you want to develop a quick perspective on how many devices are set up in your legacy and virtual environment. All status information you see is updated with auto-discovery features. The auto-discovery feature scans for new devices at startup and automatically adds them to the software. During the products duration, automatic discovery ensures that new devices are added to your monitoring environment. This is great because you dont have to do anything extra to monitor it. The SolarWinds Network Performance Monitor offers a scalable pricing structure that increases the price of more elements. This starts with NPM SL100, which allows you to monitor 100 elements for $2.95.”

Comments are closed.