5 najboljih stolova za web pomoć

5 najboljih stolova za web pomoć

Upravljanje službom za pomoć može se pokazati skupo. Morate imati nekoga tko je dostupan, trebate nabaviti softver i poslužitelj na kojem će se on pokretati. Srećom, mrežni softver službe za pomoć omogućuje pružanje usluga podrške pristupačnim.

U nastavku detaljno pokrivamo svaki alat, ali u slučaju da vam nedostaje vremena, evo ga naš popis pet najboljih stolova za internetsku pomoć:

  1. SolarWinds servisni sto (BESPLATNO ISPITIVANJE) Ova internetska platforma za pomoć također nudi veće planove koji dodaju funkcije upravljanja IT imovinom.
  2. Zendesk Vrlo popularan sustav za pomoć putem weba koji koristi bazu znanja kao prednji kraj za filtriranje poziva podrške.
  3. Služba za pomoć spiceworks u oblaku Besplatan sustav za pomoć putem oglasa.
  4. Zoho Desk Sustav pomoći za ulaznice s uslugom za chat, okvirom foruma i platformom baze znanja.
  5. Freshdesk  Sustav upravljanja timom s mogućnostima prodaje karata, chat kanala, foruma i baze znanja.

Sustavi službe za pomoć isporučuju se po modelu softvera kao usluge a pretplata na bazi agenta. To znači da jedan operator dobiva pristup jednako toliko funkcionalnosti kao i veliki korporativni tim za podršku. Stolovi za internetsku pomoć zaista izjednačavaju igralište. Oni uklanjaju potrebu da troše vrijeme na održavanje još više softvera i omogućuju vam da podržite svoje korisnike i kupce.

Imamo popis izvrsnog softvera za internetsku pomoć koji će vam zaista pomoći da bolje služite svojim korisnicima. Oni ne samo da uključuju sustave za kupnju karata i bilješke, već i sučelja za chat, samoposlužne portale i platforme baze znanja.

Najbolji stolovi za internetsku pomoć

Više o tim sustavima možete pročitati u sljedećim odjeljcima.

1. Servisni stol SolarWinds (BESPLATNO ISPITIVANJE)

SolarWinds servisni stol

SolarWinds servisni stol nadilazi zahtjeve sustava Help Desk jer uključuje i upravljanje promjenama i nadzor sustava. Program je dizajniran kako bi se integrirao ITIL procesi, koji se provode kao tijekovi rada i popisi. Service Desk stigao je prvi u izvještaju za usporedbu u cijeloj industriji gdje je osvojio nagradu, a izvješće preuzmite ovdje.

Usluga se naplaćuje po agentu / po uređaju, tako da je pogodna za organizacije svih veličina - jedini trgovac dobiva potpuno isti popis značajki kao i korporativni IT tim za podršku.

Ako vam treba samo softver za pomoć, najbolje će vam pristajati najjeftiniji od tri paketa Service Desk-a. Glavni elementi ovog modula su: a sustav ulaznica, samoposlužni portal, i a okvir znanja.

Sustav prodaje karata usluge Service Desk omogućuje menadžerima tima da prate performanse pojedinih agenata i procijene prosječno vrijeme obrade problema. Daje vam modul izvještavanja i analize paketa SLA postizanje cilja statistika i mjesta koja se ponavljaju. S dokumentiranom učestalošću problema možete se odlučiti za ažuriranje vodiča na bazi znanja kako biste spriječili korisnike da ne prave iste pogreške ili identificiraju nedostatke u sustavu nego što ih treba otkloniti.

Viši planovi uključuju upravljanje promjenama i upravljanje projektima značajke koje će vam omogućiti da razvijete svoj IT sustav kako biste poboljšali performanse i iskorijenili dosljedne pogreške. Svi su ovi procesi izgrađeni slijedeći ITIL smjernice.

Zove se najviši plan profesionalac i možete dobiti 30-dnevno besplatno probno razdoblje ovog plana. Nakon probnog razdoblja, možete se prebaciti na jedan od jeftinijih paketa ako vam ne trebaju sve značajke Profesionalnog posla.

SolarWinds Service DeskStart BESPLATNO probno razdoblje od 30 dana

2. Zendesk

Zendesk prikaz karte

Zendesk je vrlo široko korištena platforma za pomoć putem Interneta. Alat uključuje objekt za razgovor promovirati živu komunikaciju između korisnika i pomoćnog osoblja. Svi kontakti, bilo da se razgovaralo, telefonom ili e-poštom, prijavljeni su u sustav ulaznica. Sustav ulaznica generira račun sa stranicom za praćenje za svakog korisnika koji prijavi problem. Stranica računa odnosi se na bazu znanja.

Međusobno povezano baza znanja može se postaviti prije pristupa službi službe za pomoć na korisničkom putovanju kako bi se filtrirali pozivi stručnoj službi kako bi se riješili često susretani problemi. Zendesk platforma također uključuje portal za samoposluživanje i fakultativno forum zajednice. Svi elementi u paketu mogu se prilagoditi kako bi se integrirala vaša korporativna grafika i dodali, slijedili ili isključili servisni elementi u skladu sa vašom strategijom podrške.

Sustav ulaznica omogućuje menadžerima tima da preusmjere probleme na stručnjake za teme i čak omogućuju snimanje zajedničkih zadataka. analitička i izvještajna obilježja sustava upravljanja problemima pomoći će vam da identificirate pogreške sustava koje bi trebalo zatvoriti poboljšanjem infrastrukture ili čestim trivijalnim problemima koje treba rješavati baza znanja.

Zendesk je dostupan tvrtkama svih veličina jer se naplaćuje stopa pretplate po agentu mjesečno. Ovo je sjajna opcija za startapove jer ne zahtijeva nikakve skupe napredne kupnje softvera ili poslužitelja. Možete dobiti 30-dnevno besplatno probno razdoblje Zendeska, pa isprobajte veći od dva dostupna paketa, koji se naziva Enterprise Edition.

3. Služba za pomoć spiceworks Cloud

služba za začine

Spiceworks proizvodi niz softverskog softvera za podršku, uključujući sustave za nadzor mreže i platformu za pomoć. Sustav za pomoć Spiceworks Help Desk dostupan je na mreži gdje se zove Spiceworks Cloud Help Desk.

Ovo je izvrstan i bogat sustav podrške. Cloud izdanje nije tako opsežno kao interna verzija. Međutim, rad s internetskom uslugom ima prednosti u tome što vam na bilo kojem uređaju omogućava pristup s bilo kojeg mjesta na svijetu i sprema vas muka što ćete morati održavati softver ili kupovati hardver kako biste ga ugostili. Spiceworks proizvodi aplikacije za Android i iOS da biste olakšali pristup svom računu s mobilnih uređaja.

Nevjerojatna značajka Službe za pomoć Spiceworks Cloud je da je ona u potpunosti besplatno korištenje. Ovo nije probno razdoblje ili skraćena verzija - ne postoji plaćena inačica uslužnog programa Help Desk. Čak ste dobili podršku davatelja usluga ako imate poteškoća u funkcioniranju sustava za vaše okolnosti. Međutim, jedna je mana da se usluga financira oglašavanjem. Ako možete postaviti prisutnost oglasne ploče na nadzornoj ploči, tada ćete biti vrlo zadovoljni sadržajima Službe za pomoć Spiceworks Cloud.

Standardni sustav uključuje: sustav ulaznica i problema u obradi i prosljeđivanju tijekova rada. Sustav Help Desk nudi i sljedeće: a platforma baze znanja.

Ako se odlučite prebaciti na lokalnu verziju, možete instalirati softver Spiceworks Help Desk na Windows. Instalirana verzija je prilagodljiva i može se proširiti dodacima. Mnogi proizvođači poslovnog softvera stvaraju dodatke za Spiceworks kako bi se njihove aplikacije integrirale u sustav Help Desk. Neki korisnici također proizvode vlastite prilagodbe i besplatno ih stavljaju na raspolaganje drugima putem foruma zajednice korisnika. Ovi dodaci čine sustav Help Desk vrlo fleksibilan. ušteda troškova kreiran od strane Cloud Help Desk-a i lokalnog centra za pomoć Spiceworks-a, vrlo su privlačni za startap i male tvrtke.

4. Zoho Desk

Snimka zaslona Zoho Desk

Zoho Desk uključuje alate za samopomoć i AI procesi da biste smanjili količinu posla koju vaši ljudski operateri trebaju učiniti kako bi podržali svoju korisničku zajednicu. Izborno korisnički forum još je jedan objekt koji možete implementirati kako biste smanjili potražnju svog stručnog tima za podršku.

Nadzorna ploča za svaki agent grupira otvorene zadatke u vremenskim rasponima koje određuje voditelj tima. To agenti omogućuje prebacivanje između karata s jednakom hitnošću i jasno razumiju rokove. Rješavanje problema vode se skripte koje osiguravaju da operateri ne previdje važne korake za prikupljanje podataka ili provjeru sustava. Ulaznice se mogu dijeliti, a komunikacija između članova tima koji surađuju na rješenju je omogućena putem a alat za chat.

Značajke mrežnog pristupa i suradnje u alatu znače da se vaš tim može široko distribuirati, pa čak i kod kuće. Upravljačkoj ploči operatora i upravitelja može se pristupiti i s mobilnih uređaja koji rade Android ili iOS.

Alat za upravljanje uključuje nadzor i analitičke značajke. Nekoliko postupaka upravljanja timom, poput registracije raspoloživosti članova tima i dodjele zadataka, može se automatizirati.

Zoho Desk se lako integrira s drugim Zoho proizvodima, uključujući Zoho CRM, Zoho knjige, i Zoho Bug Tracker. Sustav se može koristiti ako u svom timu za podršku imate samo tri agenta. Postoje dva plaćena plana, s većim paketom koji uključuje više mogućnosti automatizacije i izvješćivanja. Možete dobiti 15-dnevno besplatno probno razdoblje bilo kojeg od plaćenih planova.

5. Freshdesk

Snimka zaslona Freshdesk

Freshdesk je dio stabilne prodaje i HR podrške softvera proizveden od Freshworks. Ovoj platformi za pomoć putem Interneta pristupa se tako da vam nije potrebna instalacija softvera. Platforma je veoma jaka kanali za samopomoć, isporuku stranica s FAQ-om, bazu znanja i korisničkim forumima kako bi se omogućilo korisnicima da sami pronađu rješenja prije nego što se obrate Službi za pomoć.

Rješenja za korisničke probleme možete isporučiti tako da agenti za podršku daju odgovore putem foruma. Ako korisnici i dalje trebaju stupiti u kontakt, možete učiniti dostupnim za komunikaciju e-poštu, telefon, chat i kanale web obrasca. Rješenja može pružiti tvrtka automatizirani botovi da dodatno smanjite potražnju za svojim ljudskim agentima.

Karte može riješiti grupa stručnjaka putem Freshdeska Skupljanje tima platforma. Ovo je chat chat koji omogućuje menadžerima da dodijele nekoliko tehničara za istu kartu. Razgovori pridruženi ulaznici dostupni su samo dodijeljenom osoblju. Detekcija sudara u agentu sustav automatski uklanja korijene dupliciranih poziva za podršku i spaja karte. Moguće je dodijeliti karte od zasebnih korisnika kao skupnu kartu ako se problemi koje prijavljuju slične.

Alat za upravljanje uključuje SLA praćenje i praćenje performansi agenta. Dodjela ulaznica može se postaviti automatski ili se obaviti ručno. Izvješća o izvedbi mogu se povremeno pokretati i mogu se automatski slati menadžerskom timu e-poštom.

Freshdesk se naplaćuje u sustavu pretplate. Postoji pet nivoa plana s najnižim paketom Sprout besplatno korištenje iako nema ograničenja broja agenata koje možete dodati na račun. Četiri plaćena plana dostupna su za 21-dnevno besplatno probno razdoblje.

Odabir mrežnog sustava za pomoć

Jednostavnost pokretanja sa sustavom za pomoć temeljenim na oblaku ovu opciju čini vrlo popularnom za startapove i male tvrtke. Činjenica da postoje prvi niski troškovi zbog modela pretplate koji koriste ove usluge također čini internetske platforme vrlo privlačnim za tvrtke s malo novca za uštedu.

Čak se i tvrtke s velikim IT proračunima privlače na stolove za pomoć putem interneta, jer fleksibilnost koju ovi sustavi pružaju omogućuje vrlo lako proširenje usluga podrške po volji i ugovaranje broja agenata u budućnosti, bez rizika pretjerane ponude licenci za softver. Pristupačnost platformi za pomoć na bazi oblaka dodaje još jednu atrakciju tvrtkama koje zapošljavaju stručnjake iz cijelog svijeta. Mogućnost pružanja nadzorne ploče službi pomoći kućnim agentima smanjuje i troškove pružanja uredskog prostora i komunalnih usluga.

Logika primjene softvera za internetsku službu za pomoć umjesto lokalnog sustava lako je uočiti i vjerovatno je da će potražnja za web platformama servisnih stolova i dalje rasti.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =

Adblock
detector