8 најбољих алата и софтвера за заштиту од нежељене поште

8 најбољих алата и софтвера за заштиту од нежељене поште


Без филтера против нежељене поште, само једним погрешним кликом можете угрозити уређај и мрежу. Е-поруке су једна од најчешћих улаза за злонамјерни софтвер у пословном окружењу. Чување нежељене поште и злонамерних порука е-поште постало је неопходно. У овом ћемо чланку погледати најбољи софтвер против нежељене поште на тржишту.

Овде је наша листа најбољег софтвера против нежељене поште:

  1. СоларВиндс МСП Маил Ассуре (БЕСПЛАТНО ИСПИТИВАЊЕ) Посебна услуга која блокира нежељену пошту, вирусе и злонамерни софтвер.
  2. СпамТитан Веб интернетски филтер за нежељену пошту који покрива Мицрософт Оффице 365.
  3. Машина за прање поште Блокатор нежељене поште за Виндовс Ливе Маил, Оутлоок, Оутлоок Екпресс, Инцредимаил, Тхундербирд, ГМаил, Хотмаил, Иахоо, ЕМ клијент.
  4. ЗЕРОСПАМ Цлоуд спам, рансомваре и пхисхинг блокер.
  5. Цомодо Доме Антиспам Услуга за блокирање нежељене поште путем е-поште.
  6. МКС Гуарддог Филтер за нежељену пошту који такође блокира ДДОС нападе, пхисхинг нападе, малваре и вирусе.
  7. СПАМфигхтер Филтер за нежељену пошту за Оутлоок, Оутлоок Екпресс, Виндовс Ливе Маил, Виндовс Маил и Тхундербирд.
  8. ОРФ Фусион Спам филтер са системом тестирања са 23 слоја.

Најбољи софтвер за заштиту од нежељене поште

1. СоларВиндс МСП Маил Ассуре (БЕСПЛАТНО ИСПИТИВАЊЕ)

8 најбољих алата и софтвера за заштиту од нежељене поште

СоларВиндс МСП Маил Ассуре је интелигентни мотор за заштиту поште и филтрирање на који је навикао блокирај нежељену пошту, вируса, и злонамерних програма од кршења е-поште. Програму се пружају информације од преко 1,8 милиона домена да кориснику пружи бољи увид у тренутне претње. Када користи софтвер, корисник то може преглед проблематичних порука у карантину и на црну листу сумњивих пошиљалаца од контакта са њима.

СоларВиндс Маил Ассуре је решење засновано на облаку, што олакшава конфигурисање и имплементацију. Да бисте започели праћење, само морате додати нови домен. Једном инсталиран имате користи ССЛ / ТЛС енкрипција саобраћаја.

Алат је идеалан за пословне кориснике јер нуди интеграција за Оффице 365. Ако услуга е-поште Оффице 365 падне, корисник може слати е-поруке са СоларВиндс Маил Ассуре'с веб заснована контролна табла уместо тога. У случају квара арматурна плоча омогућава вам да наставите и радите.

Генерално ако тражите решење против нежељене поште која тада штити вашу е-пошту од нападача СоларВиндс Маил Ассуре је добар избор. Да бисте видели цену за СоларВиндс Маил Ассуре мораћете директно да се обратите продајном тиму. Постоји и 30-дневно бесплатно пробно време.

СоларВиндс МСП Маил АссуреСтарт 30-дневна БЕСПЛАТНА пробна верзија

2. СпамТитан

8 најбољих алата и софтвера за заштиту од нежељене поште

СпамТитан је веб засновано решење против нежељене поште за Мицрософт Оффице 365 рачуни. Алат је осмишљен тако да открива пхисхинг напади, напади подметања копља, и напади нула дана. Да бисте препознали најновије претње СпамТитан користи мешавину машинског учења и Баиесове анализе да би идентификовао нове нападе. Заштита од претњи од нула дана је одлична за минимизирање изложености према новим претњама.

Листа ИП адреса и црне листе контролише да ли пошта стиже у поштанско сандуче или се блокира од будуће комуникације. За ширу сигурност можете да примените различите степене Нивои поузданости до корисника, корисничке групе, и домени. Сегментирањем окружења е-поште на овај начин можете много ефикасније управљати потенцијалним улазним тачкама.

Ако користите Оффице 365 онда СпамТитан може бити погодан за вашу организацију. Цена СпамТитан зависи од броја поља за е-пошту које желите да заштитите и броја корисника. Цене почињу од 37,50 УСД (29,81 ГБП) за једног корисника и један емаил бок који се наплаћује месечно.

3. Машина за прање поште

8 најбољих алата и софтвера за заштиту од нежељене поште

Машина за прање поште је програм који се користи за блокирање нежељене поште пре него што стигне у вашу пошту. Алат је компатибилан са свим добављачима е-поште на радним површинама и мобилним уређајима. Провајдери е-поште које подржава Машина за прање поште укључују Изгледи, Оутлоок Екпресс, Инцредимаил, Тхундербирд, Виндовс Ливе Маил, Гмаил, Хотмаил, Иахоо, ЕМ клијент, и још. Различити распон налога е-поште који подржава Машина за прање поште софтвер чини свестраним у пословном окружењу.

Да бисте спречили да вируси уђу у вашу примљену пошту, програм вам омогућава прегледајте и избришите е-поруке пре него што их преузму на свој рачунар. Блокирањем е-порука као што је ова, можете прегледати информације унутар е-поште без отварања и препустити рачунару ризику за пренос вируса..

Филтрирање је још један начин Машина за прање поште прати долазне поруке е-поште због сумњивих знакова. Тхе филтер може уочити нежељени садржај и увредљиве речи тако да пошиљалац може бити аутоматски на црној листи из будуће преписке. Да бисте зауставили лажне дојаве, можете додати колегама и клијентима на листу пријатеља.

Постоје две верзије Машина за прање поште доступно за преузимање: Бесплатна поштарска машина и Маилвасхер Про. Бесплатна поштарска машина је доступан бесплатно и подржава једну адресу е-поште. МаилВасхер Про креће се од 39,95 УСД (£ 31,74) и подржава више адреса е-поште уз подршку седам дана у недељи.

4. ЗЕРОСПАМ

8 најбољих алата и софтвера за заштиту од нежељене поште

ЗЕРОСПАМ је решење засновано на облаку против нежељене поште која штити од Спам, рансомваре, и емаил пхисхинг. Ако вам неко пошаље е-пошту са лошом везом или злонамерним прилогом, ЗЕРОСПАМ блокираће га. За даљу заштиту, програм користи ТЛС енкрипцију како би ваше интеракције био заштићен од превртања. У случају да се клијент-сервер поквари, алат ће користити аутоматско ред чекања како би вам помогао да се вратите на уобичајене операције што пре.

Тхе ниска лажно позитивна стопа од ЗЕРОСПАМ је један од главних разлога за коришћење производа. Оно успоставља равнотежу између прегледавања штетних порука без блокирања комуникације од стране легитимних корисника. Из перспективе за предузећа, ово је платформа против нежељене поште која не спречава свакодневне операције.

Раствор је такође отпоран на пад. ЗЕРОСПАМ се напаја преко мреже 20 чворова за филтрирање домаћин преко три канадска података како бисте били сигурни да ће сервис остати на мрежи. То значи да чак и ако нешто падне, услуга остаје на располагању кад вам затреба.

5. Цомодо Доме Антиспам

8 најбољих алата и софтвера за заштиту од нежељене поште

Цомодо Доме Антиспам је алат за спречавање нежељене поште дизајниран за пословне кориснике. Цомодо Доме Антиспам скенира и филтрира е-пошту да бисте заштитили претинац пристигле поште од цибер нападача. Када преузимате датотеке из пристигле поште, Цомодо Доме Антиспам користи своју Валкирие платформу пресуде за анализу датотека како се преузимају. Можете отворити и комуницирати са датотеком без икаквог ризика од инфекције, чак и од најновијих напада малваре-а.

Филтрирање е-поште контролише врсту порука које видите када отворите свој рачун е-поште. Е-поруке са вирусима су блокиране тако да их нећете стављати ван мреже да бисте били сигурни да имате потпуну транспарентност у вези с е-маиловима који се шаљу у вашу примљену пошту. Кроз управљачка конзола можете да прегледате архивиране и карантиноване поруке е-поште.

Постоје три инсталације Цомодо Доме Антиспам на располагању: Дељени сервер, Обложени домаћин, и На сајту. Да бисте погледали цене, потребно је да директно контактирате компанију. Ако тражите решење против нежељене поште са флексибилним опцијама размештања, Цомодо Доме Антиспам топло се препоручује.

6. МКС Гуарддог

8 најбољих алата и софтвера за заштиту од нежељене поште

МКС Гуарддог је блокатор нежељене поште који користи ТЛС енкрипцију за заштиту поштанског сандучета. Пхисхинг напади, злонамерних програма,ДДОС напади, и вируса само су неке од ствари које су МКС Гуарддог брани против. Једном када је комуникација блокирана, можете погледати извештај о карантени који ће показати поруку која је била блокирана.

Легитимна пошта се прослеђује директно на ваш сервер е-поште. МКС Гуарддог аутоматски синхронизује адресе е-поште са Виндовс АД-а, ЛДАП, и цПанел системи за практичност. У случају да ваш сервер падне, пошта ће се складиштити и аутоматски доставити следећи пут када будете на мрежи.

МКС Гуарддог је одлична јефтина алтернатива за заустављање нежељене поште у њеним нумерама. Алат ради као СааС пакет и креће по цени од 0,25 УСД (0,20 €) по адреси е-поште, месечно. Кориснички или надимци домена не наплаћују се.

7. СПАМфигхтер

8 најбољих алата и софтвера за заштиту од нежељене поште

СПАМфигхтер је филтер за нежељену пошту компатибилан са Изгледи, Оутлоок Екпресс, Тхундербирд, Виндовс Маил, и Виндовс Ливе Маил. СПАМфигхтер'сфилтрирање ради на више језика и може да блокира нежељену пошту на енглеском, шпанском, немачком, француском, италијанском, пољском, данском и многим другим. Након означавања сумњиве поруке е-поште, софтвер ће додати пошиљаоца на црну листу и спречити ће будуће поруке е-поште да стигну у вашу поштанску пошту.

Корисничким интерфејсом је једноставно кретати се и можете погледајте статистику уживо о блокираним порукама. Поред тога, такође имате Извештавање о злоупотреби нежељене поште кликом на дугме ако желите прикупити информације. Могућност организовања свих ових информација помаже вам да сазнате све о ономе што покушавате да допре до вашег налога.

Постоје две верзије СПАМфигхтер за преузимање: СПАМфигхтер Стандард и СПАМфигхтер Про. СПАМфигхтер Стандард доступан је бесплатно са рекламама и ограниченим функцијама, као што је ограничење уноса на црну листу / у списак листе. СПАМфигхтер Про почиње од 29,99 УСД (23,86 фунти) са неограниченим ставкама на црној листи / списковима, филтрирањем језика и још много тога.

8. ОРФ Фусион

8 најбољих алата и софтвера за заштиту од нежељене поште

ОРФ Фусион је део софтвер за филтер нежељене поште дизајниран посебно за случајеве пословне употребе. Алат елиминише лажне позитивне резултате и осигурава да легитимна пошта стигне у пошту. Једно од јединствених продајних места ОРФ Фусион је да има 23 слојевита испитивања да проверите статус поште. Ови тестови су комбинација тестова са црне листе и спискова списка који заустављају злонамерну пошту без утицаја на оригиналну пошту.

Можете да креирате сопствене спискове датотека како бисте били сигурни да ваши поуздани пошиљаоци неће проћи филтрирање нежељене поште. Корисник такође има контролу над оним што се дешава са оним мејловима које је ухватио филтер нежељене поште. На пример, можете да их одбијете да одбаце пренос, задрже пошту или да је преусмере на други поштански сандучић.

Све у свему, ОРФ Фусион'с ниска лажно позитивна стопа чини га идеалним за предузећа која траже сигурност која не спречава њихову способност комуникације. ОРФ Фусион интегрише са Мицрософт Екцханге и тхе ИИС СМТП услуга. Цена производа почиње од 55 УСД (43,75 £) годишње за 10 корисника.

Најбољи софтвер против нежељене поште

Међу пружаоцима софтвера за заштиту од нежељене поште постоји толико разноликости да је тешко изабрати. Ако нисте сигурни да не можете погријешити с алатом попут СоларВиндс Маил Ассуре или СпамТитан. Оба су алата једноставна за употребу са списком беле и црне листе да бисте контролисали која пошта стиже у пошту.

Слика АндиПанди-а из Пикабаи-а

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 87

Adblock
detector