8 најбољих РММ решења и алата

8 најбољих РММ решења и алата

Шта је РММ?

Даљинско надгледање и управљање (РММ) је софтвер који обично користе управљани провајдери услуга који им омогућава даљинско надгледање и прикупљање података на радним станицама и серверима њиховог клијента, без обзира где се налазе у њиховим просторијама. Међутим, овај сет алата може бити користан и за интерну ИТ подршку. РММ заиста може убрзати ваш систем подршке корисницима, а истовремено повећава сигурност вашег система.

Покривамо пуно детаља у алатима које приказујемо у наставку, али ако имате само времена за кратак сажетак, ево га наша листа 8 најбољих РММ алата:

  1. СоларВиндс РММ (БЕСПЛАТНО ИСПИТИВАЊЕ) Део је скупа објеката намењених управљаним пружаоцима услуга.
  2. Атера (БЕСПЛАТНО СУЂЕЊЕ) Цлоуд РММ за МСП-ове са ПСА, даљинским приступом и моделом цене само са Паи-пер техником.
  3. Сите24к7 Надгледање сервера (БЕСПЛАТНО ИСПИТИВАЊЕ) Свеобухватан мрежни пакет за надгледање система који би добро функционисао за даљинско надгледање клијентових мрежа и сервера.
  4. Паесслер ПРТГ мрежни монитор Обједињени монитор мреже, сервера и апликација који укључује функције даљинског праћења.
  5. Цомодо Оне Бесплатан РММ и систем за надгледање мреже који нуди технолошки гигант за сигурност.
  6. ЦоннецтВисе Аутомате Монитор система са нагласком на аутоматизацију процеса.
  7. Пулсеваи РММ, ПСА и антивирусне услуге све у једном пакету.
  8. Касеиа ВСА Систем даљинског праћења и управљања који укључује аутоматизовану подршку задацима.

Ако имате управљаног провајдера сервиса (МСП), добијање директног приступа уређајима корисника за управљање софтвером није само решење проблема. Систем можете користити за кориснике у возилу; посебно је корисно ако ваши клијенти примене политику „донеси свој уређај“ (БИОД) или користе мобилне уређаје за своје особље.

РММ ће проширити процесе аутоматизованог управљања системом на удаљене локације или клијентске локације и помоћи вам да смањите варијације конфигурације и грешке које су уобичајене када се ручно имплементирају. Ови алати такође смањују трошкове јер вам није потребно да одржавате технички или удаљени кадар. Сигурност система користи од РММ-а зато што садржи ефикасну заштиту на даљину и уклања опасност од мало познатог техничког особља који обилази локације - ситуација која би могла бити поклон маскираном уљезу.

Добијање РММ софтвера има пуно смисла за компаније које централизују управљање објектима за рад на више локација, виртуелни посао који запошљава независне уговараче, особље које ради код куће или МСП.

Више о овим опцијама можете прочитати у наредним одељцима.

Најбољи алати за РММ

Елементи даљинског праћења и управљања на које морате тражити приликом истраживања ове категорије софтвера разликоват ће се у складу са ситуацијом вашег предузећа. Ако планирате да обновите сав софтвер за управљање системом, они алати који делују као модули у ширим системима управљања инфраструктуром требало би да вас привуку. Можете потражити чисте РММ функције које помажу централизованим ИТ одељењима ако желите да комплетирате интерно одељење за подршку. РММ системи који чине део ширих МСП система подршке требало би да вас занимају ако је ваша компанија провајдер услуга.

Шест система на нашој листи најбољих РММ алата задовољавају различита специјализована тржишта. Описи у наставку требали би вам омогућити одабир правог РММ софтвера за ваше предузеће.

1. СоларВиндс РММ (БЕСПЛАТНО ИСПИТИВАЊЕ)

СоларВиндс РММ

СоларВиндс је водећи произвођач алата за управљање ИТ инфраструктуром и производи пакет софтвера посебно намењен МСП-овима. Међу МСП системима СоларВиндс наћи ћете Даљинско надгледање и управљање модул.

Као алат који је посебно дизајниран како би омогућио особљу МСП-а приступ уређајима компанија-клијената, СоларВиндс РММ долази са врло једноставном корисничком конзолом. Приступ удаљеним уређајима није ограничен на рад са особљем. Аутоматизовани процеси такође могу добити приступ корисничкој инфраструктури за оба праћења, дијагностика перформанси, и управљање софтвером. Ово укључује контролу управљачког софтвера и оперативног система и укључује управитеља закрпа и антивирусни монитор.

Можете побољшати свој надзор надгледања додавањем модула СоларВиндс Риск Интеллигенце. Тхе СоларВиндс Маил Ассуре модул проширује безбедносну заштиту на ваше системе е-поште и можете понудити клијентима услуге опоравка путем СоларВиндс Бацкуп модул. МСП услуге које нуде СоларВиндс довршавају МСП Манагер и СоларВиндс преузимају контролу, који нуди дијагностичке алате. Сви су ови модули намијењени да раде заједно са услужним програмом РММ на формирању пакета за управљање ИТ услугама (ИТСМ). Међутим, сви ови алати се продају засебно и могу радити као самостални алати, тако да можете једноставно да се држите употребе РММ-а без потребе да купујете остале модуле.

Конзола за услугу је веб базиран, тако да не требате да бринете да софтвер можда није компатибилан са оперативним системом вашег домаћина. Удаљени уређаји који се могу надгледати помоћу РММ система могу такође користити било који оперативни систем и могу пратити виртуализације. РММ може надгледати радне површине, лаптоп рачунари, сервери, и мобилни уређаји.

Контролна табла централизира све услужне програме које ће вам требати помоћно особље како би правилно управљали клијентима. Екрани контролне табле укључују: функционалност превлачења и повлачења да доделите задатке ресурсима и аутоматизујете многе процесе управљања које ће ваше особље предузети. Ова функционалност расподјеле протеже се и на функције управљања особљем, омогућујући вођи тиму да додијели пројекте особљу преко надзорне плоче.

Функције управљања и праћења проширују се на безбедносне и перформансе на инфраструктури клијента који ће се на контролној табли оператера појавити као упозорења. Ти се статуси такође могу аутоматски регистровати преко система модул за извештавање.

Можете испробати СоларВиндс РММ на а 30-дневно бесплатно пробно време. Та пробна понуда се односи и на остале елементе у СоларВиндс МСП пакету.

СоларВиндс РММСтарт БЕСПЛАТНО пробно раздобље од 30 дана

2. Атера (БЕСПЛАТНО ИСПИТИВАЊЕ)

Атера

Атера је платформа заснована на облаку намењена малим и средњим предузећима. То је савршено средство за управљаче даватеља услуга јер комбинује РММ услужне програме са аутоматизација професионалних услуга (ПСА) функције. То значи да овај алат пружа све елементе потребне за МСП да би подржао клијенте и наплатио их за утрошено време.

Приступ окружењу онлине тако да не треба да бринете о одржавању сервера или Атера софтвера. Пакет се наплаћује претплатом по седишту, тако да посао једног оператера добија све сјајне погодности у којима велика корпорација ужива из овог окружења, а да не мора унапред давати велике количине новца. Како ваш посао расте и добијате више особља, то једноставно морате додајте још претплате на свој Атера налог.

Флексибилност ценовне политике Атера система и мрежна конфигурација чине ово врло атрактивним предлогом за мале МСП који се ослањају на фрееланцерс са даљинским управљањем за дежурство. Не морате чак да обезбедите канцеларијски простор за помоћно особље и можете да ангажујете стратешки лоциране операторе широм света који ће клијентима пружити 24-часовну подршку уз минималне трошкове.

Као и основно надгледање уређаја, Атера нуди и читав низ аутоматизација процеса Опције. Мониторирани уређаји се периодично скенирају, генеришући подаци у реалном времену у управљачкој конзоли о перформансама и потенцијалним проблемима са статусом. Пакет укључује управљање закрпама и мониторинг залиха такође.

Атера се нуди у три издања. Зове се најјефтинији план Про и пружа све алате који су вам потребни за надгледање и одржавање опреме на удаљеном веб месту вашег клијента.

Следећи пакет се зове Раст. Ово омогућава више истодобних сесија. Садржи агент за праћење који се инсталира на Мац рачунарима и даје вам мобилну апликацију за пријаву на управљачку конзолу. Пакет раста такође укључује систем за ћаскање како би олакшали подржаним корисницима да контактирају ваше оператере.

Назван је горњи план који нуди Атера Снага. Ово укључује функције подршке у бази података, као што су спремање снимака и репликација ради континуитета пословања, што вам омогућава да понудите додатне услуге заштите података својим клијентима.

Сви планови Атере вам дају двофакторска аутентификација да бисте заштитили комуникацију са клијентима и са Атера системом. Ова безбедност се проширује на 2ФА за е-пошту. Сваки од планова доступан је на 30-дневно бесплатно пробно време.

30-дневна БЕСПЛАТНА пробна верзија АтераСтарт-а

3. Надгледање сервера Сите24к7 (БЕСПЛАТНО ИСПИТИВАЊЕ)

8 најбољих РММ решења и алата

Тхе Сите24к7 Надгледање сервера услужни програм је доступан у неколико издања, а једно од њих је прилагођено МСП-овима. Комплетан пакет алата за надгледање инфраструктуре у овом систему ће веома добро функционирати за компаније које нуде уговоре о подршци системима. То је зато што је Сите24к7 систем заснован у облаку. Помоћу овог алата можете пратити било коју мрежу било где у свету све док је та мрежа повезана на интернет.

Модел цена за ову услугу је заснована на претплати. Оно што ово чини веома занимљивим предлогом за МСП јесте да се трошкови не одређују на техничкој основи. Уместо тога, они се изравнавају по серверу или УРЛ адреси. Компанија нуди четири цене услуге, али можете проширити пакет за мало новца да бисте га додали на више надгледања сервера. То би могло бити врло економично за МСП који сервисирају више клијената.

Сите24к7 не прати само сервере, већ такође делује посебно добро за надгледање веб локација. Тај задатак укључује праћење понашања мрежа, веза, мрежних сервиса, сервера и апликација.

Пакет ће вас упозорити на све статусне претње. Та упозорења можете гледати на интернетској конзоли и такође вам их послати као е-поруке или текстуалне поруке. Услуга укључује приступ путем апликације за мобилне уређаје, тако да можете пратити перформансе инфраструктуре чак и када сте ван уреда.

Као мрежна услуга, овај алат може бити којима се приступа са било којег оперативног система преко прегледача. Може да надгледа рад уређаја Виндовс, Виндовс Сервер, Линук, Бесплатно БСД Уник, и ОС Кс. Како надзире мреже, апликације и сервере, Сите24к7 је врло погодан за надгледање виртуализација. Може да комуницира са њима Мицрософт Хипер-В и ВМваре виртуализацију и Контејнери за приколице.

Као систем са даљинским приступом, Сите24к7 нема проблема са надгледањем перформанси других услуге засноване на облаку. Ако ниједну своју инфраструктуру не држите на лицу места, и даље можете да употребите Сите24 / 7 за надгледање перформанси. Може да прати на мрежи Мицрософт Азуре сервери и Амазон Веб Сервицес.

Сите24к7 је доступан у четири нивоа услуге, који су Стартер, Про, Класично, и Ентерприсе. Сваки виши план садржи више услуга укључених у пакет. Можете добити 30-дневно бесплатно пробно време комплетне услуге Сите24к7. Ако одлучите да не платите на крају пробног периода, ваш рачун ће се аутоматски пребацити на бесплатан пакет Сите24к7. Ово је ограничено на надгледање до пет УРЛ адреса или пет сервера.

Сите24к7 Мониторинг СерверСтарт 30-дневна БЕСПЛАТНА пробна верзија

4. Паесслер ПРТГ Нетворк Монитор

Паесслер ПРТГ

Паесслер ПРТГ мрежни монитор је јединствени систем за надгледање инфраструктуре. Покрива мреже, сервере и апликације. Иако се систем нуди у цјеновним опсезима, сваком купцу се испоручује исти софтверски пакет. Трошак софтвера зависи од тога колико делова пакета активирате.

У Паесслеровој терминологији, услужни програм за надгледање назива се „сензор“. Софтвер прилагођавате својим потребама бирајући које сензоре да активирате. Архитектура ПРТГ-а омогућава се коришћењу МСП-а. Монитор може да прати догађаје на удаљеним локацијама. Ова способност служи централном одељењу за ИТ управљање ВАН-ова на више локација. Због тога вам није потребно задржати техничко ИТ особље на свим својим веб локацијама. Исти сценариј односи се на МСП-ове, тако да Паесслер може бити покренут као ИТСМ за управљање инфраструктуром клијената.

РММ-ову апликацију ПРТГ-а требало би допунити систем за управљање Хелп Деск-ом треће стране да би добио потпуну подршку МСП-а. То је зато што систем за праћење Паесслера не укључује функције управљања тимом и потврду нивоа услуга у укупним МСП решењима.

Иако је недостатак праћења задатака слабост ПРТГ-а, ова опција доноси одређене знатне користи. Интегрисани приступ ПРТГ значи да аутоматски добијате све мрежа, сервер, и алати за надгледање апликација која вам је потребна како би се осигурали перформансе удаљене локације. На инструментној табли можете да видите промет у реалном времену око клијентске мреже, па чак и везе између ваше веб локације и клијента.

ПРТГ укључује одличне резултате карактеристике мапирања тополошке мреже и укључује визуализацију скупа апликација која илуструје зависности између корисничког софтвера и основних услуга и хардвера који их подржавају. Ова функција нуди сјајан начин да одмах видите који елемент система изазива проблеме са перформансама.

Паесслер не разликује власништво над веб локацијама, тако да ако имате лиценцу за ПРТГ и активирате сензоре за даљинско праћење, софтвер можете да користите за управљање објектима компанија-клијената једнако лако као и да можете да надгледате своје удаљене локације. Механизми контроле приступа Паесслеру омогућавају вам да дефинисати различите корисничке групе са додијељеним нивоима приступа. То омогућава МСП-овима да особама клијента дају привилегију за преглед, што вам омогућава да купци стекну контролу над њиховим надгледањем система. Можете чак понудити ПРТГ као агенцију, пружајући потпуну контролу купчевом особљу, омогућавајући вам да понудите пакет само за софтвер са опционом подршком.

Могућност дељења ПРТГ имплементације са својим купцима олакшава се софтверском опцијом софтвера као услуге (СааС). Ово Верзија Паесслеровог система заснована на облаку уклања неопходност инсталирања софтвера за конзолу на локацијама клијената. Међутим, за прикупљање података морате инсталирати агентски софтвер на све локације. Можете добити 30-дневно бесплатно пробно коришћење Цлоуд-ПРТГ-а са неограниченим сензорима. Алтернативно, можете одлучити да инсталирате ПРТГ софтвер на локацију. Пакет се покреће на Виндовс Серверу. Постоји и бесплатна пробна радња локалног ПРТГ са неограниченим сензорима која се може преузети преко 30 дана. Након пробног периода можете наставити користите софтвер бесплатно ако активирате само до 100 сензора.

Паесслер ПРТГ Нетворк МониторДовнлоад 30-дневна БЕСПЛАТНА пробна верзија

5. Цомодо Оне

Цомодо РММ

Цомодо је главни играч у игри услуге безбедности везе. Компанија је креирала бесплатну платформу за даљинско надгледање и управљање, под називом Цомодо Оне. Ово је „фреемиум“ алатка јер је основни систем бесплатан за употребу, али морате платити додатне функције, попут безбедносних функција везе. Будући да се РММ односи на даљински приступ путем јавног медија на Интернету, мало је вероватно да би иједна компанија икада користила ову услугу без сигурности. Дакле, на кружни начин плаћате за Цомодо Оне. С обзиром на то да Цомодо има одличну репутацију за своје производе који се баве сајбер сигурношћу, заштиту у Цомодо Оне вреди платити.

Систем Цомодо Оне нуди се као Цлоуд услуга. Може да надгледа ЛАН, ВАН, друге Цлоуд услуге и хибридне системе. Алат је такође ефикасан монитор за Веб апликације. Будући да је услуга у облаку, оперативни систем је неутралан. Можете га користити за надзор Линук, Виндовс, и Мац ОС рачунари и оперативни системи за мобилне уређаје.

Цомодо Оне укључује модул за даљинско надгледање и управљање. Такође има опцију управљања мобилним уређајима, управитеља мобилних апликација, аутоматизованог управитеља закрпа и даљинско управљање и приступну јединицу. Ово је врло свеобухватно ИТСМ пакет.

Поред свих ових објеката који су од интереса за МСП-ове, Цомодо Оне нуди и услужне програме за праћење система који укључују мрежни монитор перформанси, услужни програм за процену ризика, ревизију система и управитеља залиха, мапирање топологије и уређај за поштовање правила.

РММ модул укључује аутоматизација професионалних услуга (ПСА) који вам пружа могућности карата и праћења задатака за потребе вашег тима за управљање. Алат олакшава даљински приступ и дељење радне површине који техничарима омогућава ручно да решавају проблеме на удаљеним уређајима.

Док је управљачка конзола приступити путем Интернета преко веб прегледача, надзиране крајње тачке морају имати инсталиран агент. Дакле, можете било где да надгледате било који уређај, под условом да је на њему инсталиран даљински агент. Оба ова путања за комуникацију требало би да буду шифрована да би се обезбедила поверљивост и тада ће они који плаћају Комодо наплаћивати додатке.

Мреже са инсталираним даљинским агентом могу се аутоматски пресликати и извршити ревизију преко Цомодо Оне. Фаза откривања доводи до мрежног инвентара, који пружа руту за даљински приступ. Цомодо Оне систем ће континуирано надгледати пријављене уређаје, пазећи на сигурносне слабости и неовлашћене промене конфигурације са 18 тестова система. Корисне додатне услуге укључују ДДоС заштита, ДНС услуге, Цлоуд стораге, управљање мобилним уређајима, и аутоматизовано сигурносно копирање података.

6. ЦоннецтВисе Аутомате

Повезивање крајње тачке везе

ЦоннецтВисе Аутомате је систем управљања мрежом који укључује РММ објекти. Алат вам омогућава даљинско надгледање крајњих тачака, мрежа, сервера и софтвера. Ово је сјајан систем за ИТ подршку јер укључује упозорења о статусу и директан даљински приступ. Даљински приступ може се дати аутоматизованим процесима као што су управљање закрпама, контрола конфигурације, и роллоутс ажурирања софтвера.

Могућност употребе овог алата за непосредни удаљени приступ значи да се може користити за задатке подршке један на један. То укључује разговоре са корисником и омогућава техничару да исправља системске грешке директно. Овај сценарио такође омогућава да се алат користи за обуку, тимске задатке и семинаре.

Као што име овог производа сугерише, централни елемент услужног програма је могућност аутоматизације многих процеса путем скрипта, која може бити и написана и извршена унутар окружења. Скрипте се могу применити и као радни токови, а у пакету су предлошке и унапријед написани процеси. Дакле, ово је флексибилан алат који је идеалан за МСП или ИТ одељења за подршку који служе многим удаљеним корисницима.

Модули за управљање корисницима у пакету омогућавају вам да подесите процесе укрцавања које покреће корисник након е-поште. Стандардни поступци подешавања могу се креирати путем групне политике како би се осигурало да се фиксна, у складу конфигурација примењује на свим уређајима истог типа и функција. Остало функције самопослуживања система пружају корисницима могућност да проверавају статусе својих налога и извршавају административне задатке, као што су промена самих лозинки. Ови услужни програми помоћи ће вам да смањите број дневних задатака који се очекују од техничара за ИТ подршку.

ЦоннецтВисе Аутомате се нуди као услуга претплате заснована на облаку. Овај модел цена чини систем потпуно скалабилним и доступним свим врстама организација за подршку, од услуге једне особе до великих тимова МСП који сервисирају више организација. Услуга се може преузети као 14-дневно бесплатно пробно раздобље.

7. Пулсеваи РММ

Пулсеваи

Пулсеваи је дизајниран да подржи МСП. Пакет је подељен у три модула: Пулсеваи РММ, Пулсеваи ПСА, и Пулсеваи Антивирус. ПСА модул ће вам помоћи да доделите задатке тимовима, укључујући приступ карата за кориснике и праћење напретка. РММ модул ће вашем тиму пружити алате за ефикасно управљање удаљеним системима.

Ово је услуга заснована у облаку, тако да не морате да инсталирате конзолу на сопствене сервере. Алат може да надгледа Линук, Виндовс, и Мац ОС системима и посебно је ефикасан у праћењу апликација и веб услуга. Пулсеваи се интегрише са вашим постојећим системима управљања приступом, као што је Ацтиве Дирецтори, и може да надгледа ВМВаре, Цитрик, и Хипер-В виртуализације.

Значајке услуге Пулсеваи укључују радни процес и аутоматизација задатака заснованих на скрипту, управљање закрпама, контрола конфигурације, Упозорења о статусу СНМП-а, инсталација софтвера, и управљање ажурирањем. ПСА модул спроводи политике и ревизије за СЛА и поштовање сигурносних стандарда.

Приступној табли за услугу може се приступити кроз апликација за мобилне уређаје, па је веома погодно за поједине извођаче који желе да пружају 24-часовне услуге. То такође значи да можете извући свој технички тим на терен или веслати за њиховим столовима без губитка контакта.

Модел одређивања цијена за услугу темељи се на претплати и наплаћује се по надзираној крајњој точки. То Пулсеваи чини изузетно скалабилним. Служи се појединцима, малим и великим предузећима, укључујући и МСП који опслужују многе клијенте.

Функције надгледања рада тима такође укључују упозорења како би се осигурало поштовање распореда задатака и омогућавање додавања додатних ресурса задацима за које се чини да заостају. За текуће надгледање система, здравље ваше властите мрежне мреже и клијената може да помогне прилагођеним упозорењима која комбинују услове рада. Они вам омогућавају да избјегнете кризе и додијелите додатну инфраструктуру или прерасподијелите постојеће ресурсе. Додатне услуге доступне на Пулсеваи укључују услуга за бацкуп података у облаку и специјализована заштита веб сервера.

Подршка за надгледање рада и услуга клијентима и члановима тима систем извештавања у Пулсеваиу. Систем укључује стандардне унапред написане извештаје и такође можете да саставите своје прилагођене формате извештаја.

Постоји бесплатна верзија Пулсеваи-а за индивидуалну употребу која вам омогућава да подржите две крајње тачке. Шира, плаћена верзија, названа Тим, доступан је у 14-дневном бесплатном пробном року. Такође можете одлучити да добијете Тим као локалну верзију. Тим укључује више налога и групних смерница за рачуне техничара који вођама тимова омогућавају контролу права приступа.

8. Касеиа ВСА

Касеиа ВСА

Касеиа је систем за праћење ИТ инфраструктуре у облаку који има РММ могућности производа ВСА.  Модул за даљински приступ Касеиа ВСА назива се Ливе Цоннецт. Овај систем олакшава директне, ручне везе и везе које служе аутоматизованим процесима.

ВСА омогућава много аутоматизације стандардних задатака на које су МСП и његово особље позвани да обављају. Ова листа задатака укључује укрцавање корисника. Алат ће управљати инсталација софтвера и пратиће доступност закрпа и ажурирања за оперативни систем, фирмвер и софтвер клијента.

Касеиа ВСА не управља рутинским задацима. Систем упозоравања у алату ће обавестити ваше особље о било каквим проблемима са статусом опреме на мрежама ваших купаца. Ова функција значи да не морате да чекате да се корисници јаве са жалбама пре него што откријете да је мрежа под напоном..

Веома користан модул Касеиа ВСА је АссетИК. Ово је документациона платформа која вам омогућава да подесите интернетску помоћ за кориснике, напишете скрипте радног тијека подршке за техничаре или чак пружите интерактивне приручнике за обуку. Касеиа ВСА такође укључује Ревизија усклађености СЛА-а и сигурносних стандарда. Остале функције укључују резервне копије и мрежно складиштење и модул који координира са вашим антивирусним софтвером како би се осигурало да се софтвер и база података претњи редовно ажурирају.

МСП би такође требали размотрити инсталирање Касеиа БМС поред ВСА. БМС систем ће вам пружити ПСА функције за испоруку система за улазнице, програм за праћење задатака и систем наплате.

Касеиа ВСА је погодна за индивидуалне техничаре за подршку и особље за ИТ подршку. Интернетска услуга компаније Касеиа заснована на претплати чини је потпуно скалабилном - плаћате само за број крајњих тачака које подржавате. Можете добити 14-дневно бесплатно суђење Касеиа ВСА. Ако сте МСП, имали бисте користи од инсталирања Касеиа ВСА и Касеиа БМС-а. Такође можете добити 14-дневну бесплатну пробну верзију система за управљање пословањем.

Одабир РММ алата

На тржишту постоји много заиста добрих РММ алата. Многи од њих су врло слични и врло је тешко бирати између њих. Добар пример те ситуације лежи у сличности између Касеиа ВСА, Пулсеваи, и ЦоннецтВисе Аутомате.

Добро место за почетак приликом одлучивања између ваших кандидатских система је утврђивање да ли би вам било боље услуга заснована у облаку или ако желите инсталирајте софтвер на сопствени сервер. Провера захтева оперативног система ваших кандидатских система такође ће сузити ваше могућности и довести вас ка РММ-овима који су написани да раде на систему вашег сервера..

Бесплатна суђења и бесплатне опције које нуде алати препоручени на нашој листи такође ће вам помоћи да одлучите који систем је најприкладнији за вас. Искористите ове могућности бесплатног тестирања како би се осигурало да системи које разматрате испуњавају све ваше захтеве.

Да ли користите РММ? Да ли бисте препоручили систем који користите другима? Јесте ли испробали било који од алата на овој листи? Оставите поруку у Коментари одељак испод и поделите своје искуство са заједницом.

Даљински алати за надгледање и управљање од суштинског су значаја за управљачке провајдере услуга, а такође ће се показати корисним за централизоване интерне ИТ одељења.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − = 7

Adblock
detector