8 najboljih alata i softvera za zaštitu od neželjene pošte

8 najboljih alata i softvera za zaštitu od neželjene pošte

Bez filtra protiv neželjene pošte, samo jednim pogrešnim klikom možete ugroziti uređaj i mrežu. E-poruke jedna su od najčešćih ulaza za zlonamjerni softver u poslovnom okruženju. Čuvanje neželjene pošte i zlonamjernih poruka e-pošte postalo je nužno. U ovom ćemo članku istražiti najbolji softver protiv neželjene pošte na tržištu.

Ovdje je naš popis najboljeg softvera protiv neželjene pošte:

  1. SolarWinds MSP poštansko jamstvo (BESPLATNO ISPITIVANJE) Posebna usluga koja blokira neželjenu poštu, viruse i zlonamjerni softver.
  2. SpamTitan Internetski filtar neželjene pošte koji pokriva Microsoft Office 365.
  3. Mailwasher Blokator neželjene pošte za Windows Live Mail, Outlook, Outlook Express, Incredimail, Thunderbird, GMail, Hotmail, Yahoo, EM klijent.
  4. ZEROSPAM Cloud blok neželjene pošte, ransomware i phishing.
  5. Comodo Dome Antispam Usluga za blokiranje neželjene pošte putem e-pošte.
  6. MX Guarddog Filtar neželjene pošte koji blokira i DDOS napade, phishing napade, zlonamjerni softver i viruse.
  7. Pederi Filter za neželjenu poštu za Outlook, Outlook Express, Windows Live Mail, Windows Mail i Thunderbird.
  8. ORF Fusion Filtar neželjene pošte s 23-slojevitim sustavom testiranja.

Najbolji softver za zaštitu od neželjene pošte

1. SolarWinds MSP poštansko jamstvo (BESPLATNO ISPITIVANJE)

8 najboljih alata i softvera za zaštitu od neželjene pošte

SolarWinds MSP Mail Assure inteligentni je motor za zaštitu pošte i filtriranje na koji je naviknut blokada neželjene pošte, virusi, i malware od kršenja e-pošte. Programu se pruža informacija od preko 1,8 milijuna domena pružiti korisniku bolji uvid u trenutne prijetnje. Kada koristi softver, korisnik to može pregled problematičnih poruka u karanteni i na crnu listu sumnjivih pošiljatelja od kontakta s njima.

SolarWinds Mail Assure je rješenje temeljeno na oblaku, što olakšava konfiguriranje i implementaciju. Za početak praćenja samo morate dodati novu domenu. Jednom instaliran koristi od vas SSL / TLS enkripcija prometa.

Alat je idealan za poslovne korisnike jer nudi integracija za Office 365. Ako se usluga e-pošte Office 365 smanji, tada korisnik može slati e-poštu Poruke SolarWinds Mail Assure internetska nadzorna ploča umjesto toga. U slučaju kvara, nadzorna ploča omogućuje vam da održavate uslugu i radi.

Sve u svemu ako tražite rješenje protiv neželjene pošte koja tada štiti vašu e-poštu od napadača SolarWinds Mail Assure je dobar izbor. Da biste pogledali cijenu za SolarWinds Mail Assure morat ćete izravno kontaktirati prodajni tim. Tu je i 30-dnevno besplatno probno razdoblje.

SolarWinds MSP Mail AssureStart 30-dnevna BESPLATNA proba

2. SpamTitan

8 najboljih alata i softvera za zaštitu od neželjene pošte

SpamTitan je namijenjeno internetsko rješenje za zaštitu od neželjene pošte za Microsoft Office 365 računi. Alat je dizajniran za otkrivanje phishing napadi, napadi koplja, i nula-dan napada. Da biste prepoznali najnovije prijetnje SpamTitan koristi mješavinu strojnog učenja i Bayesove analize kako bi identificirao nove napade. Zaštita od prijetnji od nulta dana je izvrsna za minimiziranje izloženosti prema novijim prijetnjama.

Popis IP adresa i crnu listu kontrolira je li pošta stigla u vašu pristiglu poštu ili je blokirana od buduće komunikacije. Za širu sigurnost možete primijeniti različite stupnjeve Razine povjerenja u neželjenu poštu do Korisnici, korisničke grupe, i domena. Segmentiranjem okruženja e-pošte na ovaj način možete mnogo učinkovitije upravljati potencijalnim ulaznim točkama.

Ako upotrebljavate Ured 365 zatim SpamTitan može biti pogodan za vašu organizaciju. Cijena od SpamTitan ovisi o broju e-poštnih okvira koje želite zaštititi i broju korisnika. Cijene kreću od 37,50 USD (29,81 GBP) za jednog korisnika i jedan račun za e-poštu koji se naplaćuje mjesečno.

3. Stroj za pranje pošte

8 najboljih alata i softvera za zaštitu od neželjene pošte

Mailwasher je program koji se koristi za blokiranje neželjene pošte prije nego što stigne u vašu poštu. Alat je kompatibilan sa svim pružateljima usluga e-pošte na stolnim i mobilnim uređajima. Davatelji usluga e-pošte podržani od strane Mailwasher uključiti pogled, Outlook Express, Incredimail, velika ptica nalik orlu, Windows Live Mail, GMail, Hotmail, prostak, EM klijent, i više. Raznovrsni raspon računa e-pošte koji podržava Mailwasher softver čini svestranim u poslovnom okruženju.

Program vam omogućuje da spriječite ulazak virusa u pristiglu poštu pregledajte i izbrišite e-poruke prije nego što ih preuzmu na vaše računalo. Blokiranjem e-poruka poput ove, možete pregledavati podatke unutar e-pošte, a da ih ne otvorite, a računalo prepustite riziku za prijenos virusa..

Filtriranje je još jedan način da Mailwasher prati dolazne e-poruke zbog sumnjivih znakova. filter može uočiti neželjeni sadržaj i uvredljive riječi tako da pošiljatelj može biti automatski na crnoj listi iz buduće prepiske. Za zaustavljanje lažnih upozorenja možete dodati svoje kolege i klijente na svoj popis prijatelja.

Postoje dvije verzije sustava Mailwasher dostupno za preuzimanje: Besplatno pranje pošte i Perilica rublja Pro. Besplatno pranje pošte dostupan je besplatno i podržava jednu adresu e-pošte. MailWasher Pro počinje od 39,95 USD (31,74 £) i podržava više adresa e-pošte s podrškom sedam dana u tjednu.

4. ZEROSPAM

8 najboljih alata i softvera za zaštitu od neželjene pošte

ZEROSPAM je rješenje temeljeno na oblaku protiv neželjene pošte koja štiti od spam, Ransomware, i lažno predstavljanje putem e-pošte. Ako vam netko pošalje e-poštu s lošom vezom ili zlobnom privitkom, ZEROSPAM blokirat će ga. Za daljnju zaštitu program koristi TLS enkripciju kako bi vaše interakcije bio zaštićen od proklizavanja. U slučaju da klijent-poslužitelj padne, alat će upotrijebiti automatsko slanje reda u poštu kako bi vam se pomoglo da se što prije vratite.

niska lažno pozitivna stopa od ZEROSPAM jedan je od glavnih razloga korištenja proizvoda. Ono uspostavlja ravnotežu između pregledavanja štetnih poruka bez blokiranja komunikacije od strane zakonitih korisnika. Iz poslovne perspektive, ovo je platforma protiv neželjene pošte koja ne ometa svakodnevne operacije.

Otopina je otporna i na opadanje. ZEROSPAM pokreće ga mreža preko 20 čvorova za filtriranje domaćin preko puta tri kanadski podaci kako biste bili sigurni da će usluga ostati na mreži. To znači da čak i ako nešto padne, usluga ostaje na raspolaganju kad vam zatreba.

5. Comodo Dome Antispam

8 najboljih alata i softvera za zaštitu od neželjene pošte

Comodo Dome Antispam je alat za sprječavanje neželjene pošte dizajniran za poslovne korisnike. Comodo Dome Antispam skenira i filtrira e-poštu da biste zaštitili pretinac pristigle pošte od cyber napadača. Pri preuzimanju datoteka iz pristigle pošte, Comodo Dome Antispam koristi svoju platformu presude datoteke Valkyrie za analizu datoteka prilikom preuzimanja. Možete otvoriti i komunicirati s datotekom bez ikakvog rizika od infekcije, čak i od najnovijih napada zlonamjernog softvera.

Filtriranje e-pošte kontrolira vrstu poruka koje vidite kada otvorite svoj račun e-pošte. E-poruke s virusima blokirane su i nemojte se stavljati izvan mreže da biste bili sigurni da imate potpunu transparentnost u vezi s e-mailovima koji se šalju u vašu mapu. Kroz upravljačka konzola možete pregledavati arhivirane i karantirane e-poruke.

Postoje tri instalacije od Comodo Dome Antispam dostupno: Zajednički poslužitelj, Oblak domaćina, i Na stranici. Da biste pogledali cijene, potrebno je izravno kontaktirati tvrtku. Ako tražite rješenje protiv neželjene pošte s fleksibilnim opcijama implementacije, Comodo Dome Antispam toplo se preporučuje.

6. MX Guarddog

8 najboljih alata i softvera za zaštitu od neželjene pošte

MX Guarddog je blokator neželjene pošte koji koristi TLS enkripciju za zaštitu pristigle pošte. Phishing napadi, malware,DDOS napadi, i virusi samo su neke od stvari koje MX Guarddog brani protiv. Nakon što je komunikacija blokirana, možete pogledati izvještaj o karanteni koji će pokazati poruku koja je bila blokirana.

Legitimna pošta prosljeđuje se izravno na vaš poslužitelj e-pošte. MX Guarddog automatski sinkronizira adrese e-pošte s Windows AD-a, LDAP, i cPanel sustavi za praktičnost. U slučaju da vaš poslužitelj padne, pošta će se pohraniti i automatski dostaviti sljedeći put kada budete povezani s mrežom.

MX Guarddog odlična je jeftina alternativa za zaustavljanje neželjene pošte u svojim tragovima. Alat djeluje kao SaaS paket i započinje s cijenom od 0,25 USD (0,20 £) po adresi e-pošte, mjesečno. Korisnički ili pseudonim domena ne naplaćuje se.

7. SPAMfighter

8 najboljih alata i softvera za zaštitu od neželjene pošte

Pederi je filtar neželjene pošte kompatibilan sa pogled, Outlook Express, velika ptica nalik orlu, Windows Mail, i Windows Live Mail. Pederi-afiltriranje radi na više jezika i može blokirati neželjenu poštu na engleskom, španjolskom, njemačkom, francuskom, talijanskom, poljskom, danskom i mnogim drugim. Nakon označavanja sumnjive e-pošte softver će dodati pošiljatelja na crnu listu i blokirati da buduće e-poruke dođu do vaše mape pristigle pošte..

Korisničko sučelje je jednostavno za kretanje, a vi to možete pogledajte statistiku uživo o blokiranim porukama. Pored toga, imate i vi Izvještavanje o zloupotrebi neželjene pošte klikom na gumb ako želite prikupiti informacije. Mogućnost organiziranja svih ovih podataka pomaže vam osigurati da znate sve o onome što pokušava doprijeti do vašeg računa.

Postoje dvije verzije sustava Pederi preuzeti: SPAMfighter Standard i SPAMfighter Pro. SPAMfighter Standard dostupan je besplatno uz reklame i ograničene značajke, kao što je ograničenje unosa na crnu listu / uvrštene liste. SPAMfighter Pro počinje od 29,99 USD (23,86 £) s neograničenim unosima na crnu listu / bijelu listu, filtriranjem jezika i više.

8. ORF Fuzija

8 najboljih alata i softvera za zaštitu od neželjene pošte

ORF Fusion je komad softver za filter neželjene pošte dizajniran posebno za slučajeve poslovne uporabe. Alat eliminira lažne pozitivne rezultate i osigurava da legitimna pošta dođe do vaše mape pristigle pošte. Jedno od jedinstvenih prodajnih mjesta u ORF Fusion je da ima 23 slojevita ispitivanja za provjeru statusa pošte. Ovi su testovi mješavina crnih popisa i popisa bijelih popisa koji zaustavljaju zlonamjernu poštu bez utjecaja na istinsku poštu.

Možete stvoriti vlastite popise za provjeru da vaši pouzdani pošiljatelji neće proći kroz filtriranje neželjene pošte. Korisnik također ima kontrolu nad onim što se događa s onim porukama e-pošte koje je uhvatio filtar neželjene pošte. Na primjer, možete ih odbiti kako bi odbacili prijenos, zadržali poštu ili je preusmjerili na drugi poštanski sandučić.

Sve u svemu, ORF Fusion's niska lažno pozitivna stopa čini ga idealnim za poduzeća koja traže sigurnost koja ne sprečava njihovu sposobnost komuniciranja. ORF Fusion integrira sa Microsoft Exchange i the IIS SMTP usluga. Cijena proizvoda počinje od 55 USD (43,75 £) godišnje za 10 korisnika.

Najbolji softver za zaštitu od neželjene pošte

Među pružateljima softvera za zaštitu od neželjene pošte postoji toliko raznolikosti da je može biti teško odabrati. Ako niste sigurni, ne možete pogriješiti s alatom poput SolarWinds Mail Assure ili SpamTitan. Oba su se alata lako koristiti s listama bijelih i crnih popisa za kontrolu pošiljaka koji stižu u poštu.

Slika AndyPandy-a iz Pixabay-a

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 36 =

Adblock
detector