A 2019-es legjobb szülői felügyeleti szoftver és alkalmazás

A szülői felügyelet jobban meg tudja határozni, hogy a fiatalabb emberek hogyan használják az internetet, és segíti a gyerekeket az online felnövekedés útja során. De a megfelelő szoftver megszerzése a megfelelő munka elvégzéséhez nem mindig olyan vágott és száraz, mint amilyennek látszik, ezért a Comparitech nehéz munkát végzett Önnek. Kimerítően teszteltük a 2019-ben a piacon forgalomba hozott számos szülői felügyeleti szoftvercsomagot és alkalmazást, és részletes útmutatót írtunk, amely segít megtalálni az Ön igényeinek, költségvetésének és szülői stílusának legmegfelelőbbet..


Ha nem akarja elolvasni a teljes cikket, az alábbiakban összefoglaljuk az elérhető öt legjobb szülői felügyeleti szoftvert:

  1. Qustodio szülői felügyelet (INGYENES Kísérlet): Legfontosabb ajánlásaink. Különféle eszközökkel működik. Könnyű beállítás, kiterjedt szűrés és átfogó figyelés.
  2. Kaspersky Safe Kids: Felhasználóbarát kialakítás, pontos tartalomérzékelés és nagyszerű ügyfélszolgálat.
  3. Norton család: Költségvetés-barát áron kombinálja a vírusvédelmet és a szülői felügyeletet, de drága, ha csak az előzőt választja.
  4. Mobicip: Kezdőbarát felület, egyszerűsített beállításokkal és könnyen kezelhető kezelőszervekkel. Hiányzik bizonyos funkciók a mobiltelefonon.
  5. Bark.us: Figyelemmel kíséri az alkalmazások és a közösségi média széles skáláját, átalányárral, korlátlan eszközök és gyermekek számára.

Szülői felügyeleti alkalmazások

Mindenki azt akarja, hogy megvédje gyermekét, amikor csak tud. Ahogy gyermeke növekszik, szüksége van egy szülői felügyeleti szoftvercsomagra, amely képes növekedni és alkalmazkodni. Olvassa el a szülői felügyeleti szoftverekről szóló végső útmutatónkban, hogy mindent megtudjon, amit tudnia kell a növekvő gyermekvédelmi termékek kategóriájáról.

A szülői felügyelet telepítése minden operációs rendszerre (ingyenes)

A szülői felügyelet nélkülözhetetlen része a család arzenáljának, amikor gyermekeinek először vadon kell vándorolni, ám ezeknek a korlátozásoknak a bevezetése néha nehéz folyamat lehet, ha nem tudja, mit csinál. idő előtt.

Ha többet szeretne megtudni a mai legnépszerűbb operációs rendszerekben elérhető natív szülői felügyeleti lehetőségekről, olvassa el az útmutatónkat, és mindent megtudhat, amit tudnia kell!

Windows (7 és újabb)

A 7-es és újabb Windows verziókban elérhető szülői felügyelet beállításához kezdje meg a Beállítások alkalmazás navigálásával a Rajt menü:

A 2019-es legjobb szülői felügyeleti szoftver és alkalmazás

Innentől használja a keresősávot, és írja be Családi lehetőségek:

A 2019-es legjobb szülői felügyeleti szoftver és alkalmazás

Ezzel eljuthat a szülői vezérlőpultra. Innen görgessen le Családi lehetőségek, egy link, amely eljuttatja a Microsoft-fiókjához a kívánt böngészőben:

Az összes családi opciót a böngészőből kezeljük. Ez a módszer annak megakadályozására szolgál, hogy a gyerekek megváltoztassák a Windows belső beállításait, amelyek megpróbálhatják felülírni az OS által a felhőtől kapott utasításokat. Itt található a családi műszerfal, ahol kezelheti képernyőidejük és az általuk hozzáférhető tartalom különböző aspektusait..

Képernyő idő

A 2019-es legjobb szülői felügyeleti szoftver és alkalmazás

A határidők kezeléséhez először kattintson a megjelölt linkre Képernyő idő. Ezután kapcsolja be a kezelt eszközökön a beállítást, függetlenül attól, hogy a Windows 10 PC vagy az Xbox One konzol:

Annak eldöntéséhez, hogy mikor férhetnek hozzá és nem tudnak hozzáférni eszközükhöz, egyszerűen kattintson azokra az időblokkokra, amelyeket engedélyezni vagy tiltani szeretne az adott időszak korlátozására.

Tartalmi korlátozások

Itt korlátozhatja azokat a játékokat, alkalmazásokat és programokat, amelyeket a gyerekek életkoruk és preferenciáik alapján használhatnak..

A 2019-es legjobb szülői felügyeleti szoftver és alkalmazás

Sajnos a sokkal pontosabb korlátozó képességek nagy része kizárólag a Microsoft alkalmazásokra korlátozódik, amelyek, mint a legtöbbünk tudjuk, a programcsomagnak csak nagyon kis részét teszik ki, amelyet mi és gyermekeink szeretnénk naponta használni..

Hasonlóképpen, a Windows 10 egyetlen webblokkoló opciója az Internet Explorer és a Microsoft Edge számára elérhető. Ez azt jelenti, hogy ha korlátozásokat szeretne korlátozni a meglátogatott webhelyek típusaira vagy a megtekintett tartalomra, akkor először más böngészőket, például Firefoxot, Chrome-ot és Opera-t kell elhelyeznie a tiltott alkalmazások listáján annak érdekében, hogy rávegyék őket az Edge használatára. utolsó lehetőségként:

MacOS (Sierra +)

Ahhoz, hogy a szülői felügyelet működjön a macOS rendszeren (Sierra és újabb), kezdje meg nyitásával Rendszerbeállítások, és keresse meg felhasználók & csoportok:

A 2019-es legjobb szülői felügyeleti szoftver és alkalmazás

Kattints a zár balra lent, és hitelesítse magát a rendszergazdai jelszóval. Ezután válassza ki a bal oldali listából azt a fiókot, amelyre szülői felügyeletet szeretne helyezni:

A 2019-es legjobb szülői felügyeleti szoftver és alkalmazás

Egy gomb felirattal Nyissa meg a szülői felügyeletet ennek után meg kell jelennie a felhasználók & csoportok ablak. Kattintson erre, és megnyílik egy öt füllel rendelkező ablak: Alkalmazások, háló, Üzletek, Idő, Magánélet, és Egyéb:

A 2019-es legjobb szülői felügyeleti szoftver és alkalmazás

Ban,-ben Alkalmazások ablakban korlátozhatja, hogy milyen szoftverhez fér hozzá gyermeke, valamint olyan kezelőszervekkel, mint például a kamera bekapcsolása, a többjátékos játékokhoz való csatlakozás a Game Center szolgáltatáson keresztül, vagy korlátozott számú névjegyre korlátozható a Mail alkalmazáson keresztül.

Az háló fül csak azt várakozik, amire számíthat: minden, ami köze van ahhoz, amit a Safari segítségével elérhetnek vagy nem tudnak elérni. Itt elég szokásos internetes szörfözési korlátozások vannak, és nem említésre méltó, mint amit hasonló szülői felügyeleti alkalmazásoknál elvárnának.

Az Üzletek fül letilthatja az iTunes, az iTunes U és az iBooks Store hozzáférését, és korlátozza azokat a játékokat, alkalmazásokat és filmeket is, amelyekhez gyermeke hozzáférhet az iTunes áruházban.

Idő ugyanúgy működik, mint a listán szereplő más időkorlátozók, lehetővé téve a szigorú ellenőrzést, hogy pontosan mennyi ideig engedélyezi gyermekének a Mac használatát, és milyen napszakonként automatikusan kikapcsol..

Az Magánélet A fül érdekes abban, hogy lehetővé teszi annak ellenőrzését, hogy milyen adatokat gyűjt a gyermekére harmadik féltől származó alkalmazások, és lehetővé teszi, hogy jobban ellenőrizze, hogy milyen típusú információkat gyűjtenek kedvenc alkalmazásai és játékai rájuk, miközben böngésznek és játszanak..

Végül ott van a Egyéb fül, amely különféle esélyeket kezel és olyan végeket ér, mint az irányítás Siri és diktálás, alapvető hardverek, például nyomtatók hozzáadása / eltávolítása, valamint a dokkoló zárolása a módosítástól vagy a Finder egyszerűsítése, hogy csak olyan eredményeket jelenítsen meg, amelyek a háztartás fiatalabb tagjai számára megfelelőek.

iOS (12+)

A szülői felügyelet használatához iOS 12 rendszeren először be kell állítania Család megosztása ha még nem tetted meg. Ezután, miután hozzáadta a gyerekeket az iCloud-fiókodhoz, nyissa meg a Beállítások alkalmazást, és görgessen le Képernyő idő:

A 2019-es legjobb szülői felügyeleti szoftver és alkalmazás

Ezután nyissa meg a kezelt gyermek fiókját:

A 2019-es legjobb szülői felügyeleti szoftver és alkalmazás

Innentől az irányítópultra kerül, ahol kezelheti a különböző lehetőségeket, például Állásidő, Alkalmazási korlátok, Mindig engedélyezett alkalmazások és Tartalmi korlátozások.

Állásidő

Az állásidő ugyanúgy működik, ahogy a neve is sugallja, és akár teljesen, akár szelektíven letiltja gyermekének az iOS-eszközéhez való hozzáférését az előre meghatározott órákban. Downtime blokk létrehozásához kezdje megérintve a Állásidő opció a Családmegosztás fő képernyőjén:

Ezen a képernyőn két lehetőség láthatós - Start, és Vége:

A 2019-es legjobb szülői felügyeleti szoftver és alkalmazás

Egyszerűen válassza ki gyermeke állásidejét, és kész!

Alkalmazási korlátok

Az alkalmazáskorlátozások meglehetősen egyszerűek, és alapvetően lehetővé teszik annak meghatározását, mely alkalmazásokat nem érinti az Ön által bevezetett időkorlátozások Állásidő beállítások.

Az alkalmazások beállításához érintse meg a gombot Alkalmazási korlátok, majd válassza ki a listából, mely alkalmazásokat tartalmazza vagy nem tartalmazza a Állásidő blokkoló lista:

A 2019-es legjobb szülői felügyeleti szoftver és alkalmazás

A 2019-es legjobb szülői felügyeleti szoftver és alkalmazás

Tartalom & Adatvédelmi korlátozások

Az iOS szülői felügyeletének valódi húsa itt játszik szerepet, és ez nélkülözhetetlen, ha 12 évesnél fiatalabb gyermekeid vannak, és tartaniuk kell a szemüket minden olyan anyagtól, amely megkérdőjelezhető..

Nagyon sok konfigurációs lehetőség van ebben a szakaszban, így nem fogunk mindegyiket belefoglalni (kivéve, ha egész nap itt akarsz lenni), de a főbb szakaszok iTunes és App Store vásárlások, amely ellenőrzi, hogy milyen iTunes tartalmakhoz férnek hozzá.

A következő Engedélyezett alkalmazások, amely általában azt szabályozza, hogy melyik hivatalos Apple-alkalmazásokat használhatja gyermeke. Végül ott van Tartalmi korlátozások, amely lebontja a különféle típusú tartalmak minden aspektusát, amelyhez gyermeke hozzáférhet, legyen az iTunes áruházban, az interneten, az iTunes alkalmazásokban vagy a podcast-okban:

A 2019-es legjobb szülői felügyeleti szoftver és alkalmazás

Android

A Google szülői felügyeleti rendszereit egy, az úgynevezett alkalmazáson keresztül kezeli Családbarát, és bár ezekben az esetekben általában javasoljuk a hivatalos útvonalat, a felhasználói értékelések ezrei sokkal inkább mondják. A Google Play oldalon közzétett vélemények szerint az alkalmazás gyakran megengedi a gyerekeknek, hogy túllépjék azokat az korlátokat, amelyeket az alkalmazás az állásidőre helyez, és küzdenek annak érdekében, hogy ne töltsön le olyan egyéb alkalmazásokat, amelyek egyszerűen megkerülhetik a családbarát korlátozásokat..

A másik lehetőség a szülői felügyelet beállítása a Google Play áruházhoz, de ez ismét csak arra vonatkozik, amit letölthetnek, és valójában nem ellenőrzi az Android-eszközüknek a Play Áruházon kívüli viselkedésének semmilyen aspektusát..

Ezért javasoljuk az egyik fent említett szülői felügyeleti lakosztály kiválasztását. Szinte mindegyikükben bizonyos szintű Android-megvalósítás található, néhányuk lehetőséget kínál az alkalmazás lopakodó telepítésére, így gyermeke még azt sem fogja tudni, hogy korlátozva van, amíg nem jelenik meg egy figyelmeztető üzenet..

A fizetett szülői felügyelet esete

Lehet, hogy azt kérdezi, hogy nincs-e okostelefonjuk vagy számítógépük már szülői felügyeleti lehetőségekkel? Miért kellene extraért fizetnem bármi mást??

Szülői felügyeleti szoftver

A fő probléma, amellyel sok szülő szembesül ezzel a megközelítéssel, az, hogy minden gyermek által használt platformon új szabályokat és rendeleteket kell felállítani és végrehajtani. Fiatalabb, öt évnél fiatalabb gyermekek esetében ez nem annyira probléma, de ha egyszer tizenéves / tizenéves / tizenéves életkorba kezdsz felállni, azaz mindenki egy kissé visszalépéssel néz szembe..

Összefüggő: A gyermekek online adatvédelme - Útmutató a szülők, gondozók és oktatók számára

A szülői felügyeleti szoftver sok minden lehet a család számára. Néhányuknak ez egyszerűen annak a módja, hogy figyelemmel kíséri, amit gyermekeik online csinálnak, kivel beszélnek, vagy kivel beszélnek. A tizenévesek témájának megvitatásakor ez a bizalom kiegyensúlyozó cselekedetévé válik, amelyet egy borotva szélére ültetnek a gyermekeik védelmét szolgáló szülő és a tinédzser, aki a szülő szemében megbízhatónak szeretné bizonyulni..  

Függetlenül attól, hogy mit választanak az interneten, az ingyenes út elérése minden eszköz számára, amelyet megpróbál megóvni (okostelefon, laptop, asztali számítógép, játékkonzol stb.), Ismét vissza kell mennie a fájdalmas folyamaton, hogy eldöntse, gyermeke megteheti vagy nem tudja megtenni az adott platformon.

Ezért javasoljuk, hogy a szülői felügyeleti szoftvercsomaggal járjon, ahelyett, hogy a Windowson, a Chrome-on, az iPhone-n stb. Esetlegesen felmerülő egyedi vezérlőket használja. A szülői felügyeleti szoftver egyszerre működik az összes eszközön egyszerre, és összes gyermeke tevékenységét központosítja. egy könnyen kezelhető műszerfalba. A jó szülői felügyeleti szoftver segítségével mindenki egyszerre módosíthatja a böngészési korlátozásokat, vagy testreszabhatja a szabályokat, ha inkább ez a stílusod. Az operációs rendszeren belüli szülői felügyeleti beállítások nem kínálják ezt.

Az alábbiakban áttekintett összes szülői felügyeleti csomag támogatja az operációs rendszereket mind asztali, mind mobil eszközökön, és garantálja, hogy minden eszközön azonos szintű, állandó védelmet kap - függetlenül attól, hogy melyik gyermeke végül úgy dönt, hogy a legjobban böngészi.

Jellemzőket kell keresni

Amikor feliratkozik egy új szülői felügyeleti szolgáltatásra, fontos, hogy előre tájékoztassa, milyen funkciók vagy beállítások felelnek meg legjobban az Ön helyzetének. Például, bár néhány lakosztályban lehet az összes harang és síp (az árnak egyeznie kell), lehet, hogy nem kell sok különféle lehetőségre, és akár elégedett lehet az alacsonyabb költségű opcióval is.

A vásárlás gombjának megnyomása előtt tudjuk, hogy mit tud a szülői felügyeleti szoftver (vagy nem tud) megtenni, mielőtt megnyomná a vásárlást. Ezért szántuk az időt, hogy itt részletesebben leírjuk, mit kell tudni ezekről a funkciókról..

Web böngésző figyelése: Az első (és valószínűleg a legnyilvánvalóbb) funkció, amelyet minden önmagát tiszteletben tartó szülői felügyeleti szoftvernek rendelkeznie kell, a gyermek böngészési szokásainak figyelemmel kísérése. Ez a beállítás mindent magában foglalhat, a tevékenységek egyszerű megfigyelésétől kezdve a webhelyek vagy webhelykategóriák közvetlen blokkolásáig, elsődleges megjelenítésükig.
A böngésző figyelése

Az erős tevékenység szülői felügyeleti hálózatának létrehozása szempontjából elengedhetetlen az internetes tevékenységek figyelemmel kísérése a gyermek összes eszközén, és a böngészési adatok egy helyre történő központosítása. Elsődleges figyelmet kell szentelnie mindenkinek, aki új fiókot jelent fel az alább felsorolt ​​szolgáltatások valamelyikével.

Időbeosztás: A funkciók listáján szereplő „kötelező rendelkezés” egy másik lehetőség az időbeosztás előírása gyermekeinek készülékein. Az összes szülői felügyeleti szoftver, amelyet felülvizsgáltunk, lehetővé teszi Önnek ezt úgy, vagy úgy, de ezt megteheti, de az egyes alkalmazások közötti időblokkok kezelésének módja eltérhet.
Időbeosztás

Egyes szolgáltatások csak akkor blokkolhatják mobil vagy asztali webböngészőjét (nyitva hagyva őket, hogy folytathassák a sms küldést / más alkalmazások használatát, miután a blokk felbukkant), míg mások lehetővé teszik, hogy minden egyes alkalmazást vagy játékot, amelyet egy adott napi rendszerességgel. Néhányan akár az eszköztől függően is teljesen megszakítják az internethez való hozzáférést, és egy bizonyos idő elteltével minden tevékenységet letiltanak.

Alkalmazás blokkolása: Ez egy másik fő vonzerő, amelyet figyelembe kell venni, mert megakadályozza a gyerekeket (vagy konkrétabban ebben az esetben a tinédzsereket) abban, hogy megtalálják az utat a böngészõjükre elõírt blokkok körül. Tegyük fel például, hogy megakadályozta a meztelenség megjelenítését egy Android böngészőben ... mi akadályozza meg a gyermekét abban, hogy egyszerűen beírja a „pornót” a Google Play Áruházba, és töltse le a sok alkalmazás közül az egyiket, amely lehetővé teszi, hogy felnőtt tartalmak között egy böngésző? Az alkalmazás blokkolása, erről van szó.

Közösségi hálózat figyelése: A szociális média megjelenésével sok szülő elvesztette magát, amikor pontosan hogyan kezeli gyermeke személyes számláját.
közösségi médiafigyelés

A közösségi média azok a helyek, ahol a gyerekek manapság a legtöbbször kapcsolatba lépnek a barátaival, ezért fontos mindent megtenni, hogy biztosítsuk számukra a szabadságot, amellyel függetlenül érezzék magukat, miközben ügyeljünk arra, hogy senki sem próbáljon velük kellemetlen kapcsolatot létesíteni. amíg másképp néz ki.

Az olyan megoldások, mint az uKnowKids „ismerik” a gyerekeket és tinédzsereket, ezért a lakosztály funkcionalitásának 90% -a a gyermeke online médiaellenőrzéséhez, naplózására és figyelemmel kísérésére összpontosít..

Helymegfigyelés: Sok mobilszolgáltató már kínál bizonyos típusú GPS-alapú helymegfigyelést azoknak a szülőknek, akiknek gyermekeik telefonját csatolták a fiókhoz. A szülői felügyeleti szoftverek nagy része az, hogy ahelyett, hogy havonta fizetnék az opciót (néha akár 10 dollár is megfigyelt eszközönként néhány szolgáltatónál), az okostelefon helymegfigyelését kínálják a teljes csomag részeként. Ez pénzt takaríthat meg, miközben figyelemmel kísérheti gyermekét, amikor elhagyják a házat. 

Hívás és SMS figyelés: Végül van hívás- és SMS-figyelési lehetőség. A tesztelt szoftverek közül ez a szolgáltatás csak az Androidon érhető el, mivel az iOS az alkalmazási engedélyeket saját platformon kezeli (az uKnowKids-en kívül, később még inkább).

Ennek ellenére, ha valamelyik gyermeke használ egy Android-eszközt, annak lehetősége, hogy ellenőrizze, hogy melyik kapcsolattartóval beszéljen - és olvassa el az egyes szülői felügyeleti lakosztályokkal folytatott beszélgetések feljegyzéseit - megadhatja a szülőknek a szükséges nyugalmat..

A nagy szülői felügyeleti szoftver kulcsa

De mi van néhány szülői felügyeleti szoftver opcióval, amelyek életképesebbé teszik őket, mint mások? Milyen funkciókkal kell rendelkeznie a szülői felügyeleti szoftveralkalmazásoknak, hogy biztosítsák számukra ezt a szélességet a többihez képest?

Egy jól megtervezett irányítópult: A piacon jelen lévő minden szülői felügyeleti szoftver egy helyen kezdődik és végződik: az irányítópulton.
Szülői felügyeleti műszerfal

Az irányítópulton a szülők felügyelhetnek mindent, amit szülői ellenőrzéseik tesznek, kezdve attól, amit blokkolnak, és amit gyermekeik néznek, és így tovább. A jó szülői felügyeleti szoftver ezt a folyamatot a lehető legkönnyebbé teszi bárki számára, összefoglalva azt, amit tudni kell vizuálisan tiszta formátumban, miközben megkönnyíti a szabályok gyors megváltoztatását vagy új korlátok hozzáadását menet közben..

Mobil megfigyelés és értesítések: A jó szülői felügyelet másik kulcseleme az a képesség, hogy azonnal értesítse Önt, ha gyermeke valahol navigál, ahol nem kellene lennie. A kifizetés itt kétszeres: az egyik lehetővé teszi, hogy naprakészen tartsd a böngészési szokásaik valós időben történő változását. Másodszor, ha a szülői felügyeleti szoftver rendelkezik „hozzáférési kérelem” funkcióval, akkor engedélyezheti a weboldal azon listára való felvételét, amelyben valószínűleg hamis pozitív lekérdezés történt a telefonjáról vagy az asztalról, de gyermeke hozzáférést akar vagy igényel.
mobil megfigyelés

Ez lehetővé teszi gyermekének impedancia nélküli böngészését az elfogadott tartalmak között, és tudatja velük, hogy bízik benne abban, hogy a helyes döntéseket meghozzák, miután a webhely mindent megtisztított.

Rugalmas árképzési tervek: Nincs két otthon vagy család pontosan ugyanaz, ezért alapvető fontosságú, hogy a szülői felügyeleti társaságok széles körű árazási terveket kínálnak minden élethelyzet kielégítésére. Például a Qustodio lehetővé teszi az előfizetést az 5/10/15-es eszközszerkezetre, amely szintén ennek megfelelően díjazott. Tehát ha a házában csak egy kicsi van, amely felügyeletre szorul, akkor nem fog ragaszkodni az olyan extra eszközök fizetéséhez, amelyeket soha nem szándékoznak használni.

Szilárd támogató csoport: Végül, minden szülői felügyeleti társaságnak rengeteg támogatási opcióval kell rendelkeznie, amelyek közül választhat annak érdekében, hogy segítséget nyújtson olyan szülőknek, akik nem feltétlenül képesek olyan technológiai hozzáértésnek, mint a saját gyerekeik. Nem titok, hogy manapság a gyerekek gyakran jobban képesek megfejteni a technikát, mint a szülők. Ennek leküzdése érdekében a szülői felügyeleti társaságoknak olyan érzékeny támogató személyzettel kell rendelkezniük, amely képes mindent megmutatni a szülőknek mindazonáltal, amit tudniuk kell a gyermekek ellenőrzéséhez.

Természetesen egyik megoldás sem akadályozza meg tartósan gyermekeit abban, hogy újabb vagy még találékonyabb módszereket találjanak megfigyelőszoftverük megkerülésére, ezért mindig örülünk, hogy visszahívhatunk egy második oktatóanyagot, miután kitalálták a módját. menjünk át a kerítés első lyukán.

A 2019-es legjobb szülői felügyeleti szoftver

1. Qustodio szülői felügyelet - legjobb az egészben

Qustodio

A szülői felügyeleti lakosztályok korai napjaik óta hosszú utat jelentenek, és a jellemzők és a funkcionalitás fejlődése sehol sem nyilvánvalóbb, mint a Qustodio esetében. A Qustodio egy olyan alkalmazáscsomag, amely lehetővé teszi a szülői felügyelet telepítését Windows, OSX, Android, iOS és Kindle rendszerekre, és az egyik legátfogóbb listát kínálja azokról a szolgáltatásokról, amelyeket a szolgáltatáson eddig láttak..

Őszintén szólva: a szülői ellenőrzés tapasztalatának egyetlen szempontja sem olyan, amelynél a Qustodio objektíven nem a legjobb (kivéve egy kis iOS-varázslatot, amelyet az uKnowKids később levon a listáról). Emellett, függetlenül attól, hogy elindítja a programot - a szűrők nagy száma, amelyet alkalmazhat gyermekeinek böngészési szokásaira, életkoruktól függően, vagy akár csak az általános kinézethez és érzéshez - a Qustodio minden utolsó labdát kopogtat a parkból.

Ha bármiért hibáznunk kellene a Qustodio-t (és hidd el bennünket, tényleg belekeveredünk a szalmába, hogy bármi rosszat találjunk az itt található szolgáltatással), akkor a gyerekek képtelenek lennének „hozzáférést kérni”, amikor egy olyan webhely ellen futnak fel, amely rossz okból lett blokkolva. Ez a szolgáltatás általában megkönnyíti a szülők számára, hogy zöld színben világítsák meg gyerekeiket útközben, különösen, ha az alkalmazás valamilyen formában tartalmaz mobil értesítési lehetőséget a szokásos hozzáférési kérési szolgáltatás mellett. Enélkül a gyerekeknek néhány órát kell várniuk, mielőtt elkezdenek az adott domain kézi feloldásához a Qustodio irányítópulton keresztül..

A kisebb panasztól eltekintve, a Qustodio minden más szülői felügyeleti csomagot felülmúlja, bizonyítva, hogy még ha nem is olyan nagy név, mint a Norton vagy a Kaspersky, ez még nem azt jelenti, hogy még mindig nem teheted nagyobb, jobb, karcsúbb és jelentõsebb, mint a többi.

Weboldal: www.qustodio.com

2. Kaspersky Safe Kids - a legjobb felhasználói élmény

A Kaspersky ma volt és továbbra is az egyik legjobb víruskereső szoftver-szolgáltató az interneten manapság, és annak ellenére, hogy bármilyen zavaró hírről hallottál néhány évvel ezelőtt az ügyvezető igazgatóról és a Kreml kiberbiztonsági egységéhez fűződő kapcsolatáról, ők továbbra is a legjobbak. számunkra a 2019-es legjobb szülői felügyeleti szoftver iránti kérelemben.

Miért? Nos, ez mind a felhasználóbarát jellegű. A Kaspersky Safe Kids szinte minden olyan mutatónál kiemelkedik, amelyen teszteltük, függetlenül attól, hogy az alkalmazást milyen intuitív módon állította be a szülők számára, vagy mennyire pontos volt az észlelő ügynöke, amikor a gyermek böngészési előzményeit elemezte, és tudta, mely webhelyekre van szükség. meg lehet jelölni, és amelyet békén lehet hagyni.

Az érzékelési tesztek során közel 100% -os pontosságot értünk el, amely a listán bemutatott összes lehetőség legjobb pontszáma. Ezt részben a szoftver könnyű kezelhetőségének köszönhetően sikerült elérni, amely rendkívül egyszerűvé tette, hogy pontosan testreszabhassák és pontosan ellenőrizzék, hogy a tartalom milyen típusú (vagy nem képes) átjutni a vezetékeken a gyermekek szemébe a hálózat.

Adja hozzá az ügyfélszolgálati lehetőségek nagy sorozatát, valamint a Kaspersky díjnyertes víruskereső szoftverét (egy olyan frissítést, amely külön van a Safe Kids-től, de ha úgy dönt, hogy zökkenőmentesen integrálható a szoftverbe), és receptre van szüksége a szülői ellenőrzés sikeréhez.

Weboldal: www.kaspersky.com/safe-kids/

3. Norton család - legjobb ár-érték arány
Norton család

Annak ellenére, hogy a szülői felügyeleti alkalmazások Norton Family hálózatához történő éves átutalás előzetes 49,99 USD-es előre ára nem tűnik a legolcsóbb lehetőségnek, 59,99 USD / év a az egész könyvtár a Norton vírusvédelmi és hálózati védelmi alkalmazásai közül csak a legjobb ajánlat, amit a városban talál.

Felismerve azt a problémát, amellyel sok család szembesült, amikor fizetni kellett mind a víruskereső csomagért, mind a szülői felügyeleti alkalmazásért, a Norton kihasználta a költségvetéstudatosabb fogyasztót, és egy szinte tökéletes szülői felügyeleti lehetőséget becsomagolt a a védelemre épülő szoftverek nagyobb hálózatát, hogy a megtakarításokat Önhöz juttassák.

10 dolláros kiegészítésként a Norton Premiere-re történő frissítés havi 0,83 dollárba kerül a szülőknek, hogy megszerezzék a legjobb védelmi pénzt. A Norton ugyanazokat a tervezési elemeket a víruskereső opcióiból a szülői felügyeleti csomagba ülteti be, és az erőfeszítés kifizetődik.

A felügyeleti műszerfal és a beállítások menü között minden jól meg van határozva és a normál felhasználó számára könnyen érthető, de érdekes módon kínál fejlettebb lehetőségeket is, amelyekkel gondolni is lehet (bárki számára, aki ilyen jellegű dolgot foglal magában)..

Ha valaki olcsón vásárol, és akarja, hogy a lehető legjobban megvédje gyermekeit minden oldalról (rosszindulatú programok, kémprogramok és rosszindulatú hivatkozások együtt), akkor a Norton Family, valamint a Norton Antivirus Premier alkalmazáscsomag a megfelelő választás te!

Olvassa el a Norton Family teljes beszámolóját.

Weboldal: https://family.norton.com

4. Mobicip - a legjobb a nem tech hozzáértésű szülők számára
Mobicip szülői felügyelet

Az egyik legnagyobb probléma, amellyel sok kevésbé tech-oktatással ellátott szülő szembesül, amikor megpróbálja gyermekeit vagy tinédzsereit új szülői felügyeleti hálózatba szorítani, és valójában egy lépéssel a gyermekei előtt maradhat, amikor a hálózatot megtartja. jelölje be.

Nem minden szülő rendelkezik a legfrissebb ismeretekkel arról, hogy mi az a webszűrő rendszer, vagy hogyan lehet megvédeni hozzáférési jelszavukat gyermekeik kíváncsiskodó szemétől. Ez gyakran megkönnyíti a gyerekek számára a blokkok megkerülését, akár a mesterlevelek kitalálásával, akár egy olyan szülővel, aki nem biztosítja gyermeke online életének minden szempontját, és úgy gondolták,.

Szerencsére a Mobicip az egész folyamatot megkönnyítette, mint valaha, a szülői felügyelet beállítását és olyan szoros futtatását, mint a dob. A Mobicip eltávolítja az összes szükségtelen kopott élt, amely néhány más szülői felügyeleti lakosztály rendelkezésére áll a telepítés során, mindezt egyszerűsítve, így az még a legkevésbé technológiai szempontból is hajlandó megérteni könnyen és intuitíven.
Mobicip profilok
A Mobicip hatalmas mennyiségű „ellenőrzést” hoz a szülői felügyeleti piacra, lehetővé téve, hogy kifejezetten megszabadítsa azt, amit gyermeke láthat vagy nem lát helyszíni alapon, valamint szűri a tágabb kategóriákat, mint például a „pornográfia”. Vagy „rossz nyelv” menet közben.

Igaz, hogy kissé csalódtak vagyunk az iOS-hez és a mobiltelefonhoz összességében elérhető szolgáltatások mennyiségében, de ettől a kis figyelmeztetéstől eltekintve a Mobicip továbbra is az egyik legjobban megtervezett, leginkább intuitív beállítási folyamatot kínálja, amelyet a szülői felügyeleti szoftverekkel még láthattunk. . Ha valaki küzd, hogy lépést tartson gyermekeivel az interneten, ne keresse tovább, mert a Mobicip fedezte magát.

Olvassa el a teljes Mobicip áttekintést.

Weboldal: www.mobicip.com

5. Bark.us - a legjobb közösségi médiafigyelés

bark.us ss

A Bark.us lehetővé teszi, hogy gyermekeinek annyi eszközét védje, amennyit csak akar, átalányáron, szintek és hozzáadott díjak nélkül. Ha sok gyereked van nyomon követni, ez nagy érték lehet. Az összes tevékenységet egyetlen web-irányítópulton keresztül figyeljük.

A Bark.us figyeli a szöveges üzeneteket, a Youtube-ot, az e-maileket és a közösségi médiát. Összességében több mint 40 népszerű alkalmazás csatlakoztatható. A Bark.us a mobil eszközökre - az Android, iOS és az Amazon Fire-re - összpontosít, de MacOS, Windows és Chromebook esetén is működik..

Az alkalmazás nem csupán az online tevékenységek nyilvántartását vezet, és kiszűri a nem kívánt tartalmat. Felismeri az online ragadozókra, a felnőttkori tartalomra, a nemi erőszakra, az internetes bikákra, a kábítószer-fogyasztásra és az öngyilkossági gondolatokra utaló tevékenységeket is. A szülők értesítéseket kapnak e-mailben vagy szöveges üzenetben, amikor ezek a kérdések felbukkannak.

A szülők időmegtakarítása érdekében a Bark műszerfal egyszerű pillanatképet nyújt a gyerekeinek munkájáról, például arról, hogy mely alkalmazásokat használják leggyakrabban és milyen gyakran.

Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában rendelkezésre áll bármilyen probléma megoldásához.

Milyen mást kell tudnod

A szülői felügyeleti lakosztályok különböző formájú és méretűek, és minden család számára van egy program vagy alkalmazásgyűjtemény, amely az egyes helyzetekben a legjobban működik. Ennek ellenére, ha fáradt a hiányos szoftvercsomagoktól, amelyek nem feltétlenül mérik fel a várt módon, egyszerűen nincs baj a mi első számú választásunk, a Qustodio Parental Control.

De mire kell még gondolkodnia, amikor az otthoni hálózatot meg akarja óvni mindenkitől, aki megpróbálhatja ártani Ön (vagy gyermekei) digitális károsodásának? Nos, először is fontos, hogy az internetre mindig az összes otthoni gépére telepített szilárd vírusvédelmi megoldással készüljön, tehát nézze meg a 2019-es Legjobb Antivírus éves fordulóját, hogy megvédje hálózatát olyan veszélyekkel szemben, mint a rosszindulatú programok, az adware és a spyware. könnyedén.

Ezután azt javasoljuk, hogy adjunk hozzá egy újabb biztonsági réteget a hálózatra a 2098-as legjobb VPN-k segítségével. A VPN egy biztos módszer a gyermekek valódi személyazonosságának védelmére, miközben online böngésznek, megakadályozva a hackereket és a hirdetőket Ugyanúgy, mint a következő szörfözés során a rájuk vonatkozó adatgyűjtés során.

Nem számít, mit választ a gyermeke online módon, mint szülő, fontos, hogy mindig figyelemmel kíséri a munkáját, hogy irányítsa (vagy legalábbis kedvesen becsukja) őket a megfelelő irányba. A hálózatra telepített szilárd szülői felügyelet garantálja, hogy gyermekei biztonságban maradnak, miközben élvezhetik az internet által kínált összes különféle tudást. Tehát akár tanulmányozzák a SAT-ját, akár csak a Minecraft videók maratonját nézik, átvegyék az irányítást a családod böngészési szokásai között, és válasszák ki a 2019. évi legjobb szülői felügyeleti csomagot!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 88