A legjobb személyazonosság-lopás-védelmi szolgáltatások 2019-re

Legjobb személyazonosság-lopás elleni szolgáltatások

A bűnözők számára a személyazonosság-lopás soha nem volt vonzóbb bűncselekmény. Valaki személyazonosságának ellopása olcsóbb és könnyebb, mint valaha, gyakran csekély kockázattal jár a beragadás. A személyes adatok, az adathalász, a rosszindulatú programok, a hackerek és a csalók adatainak megsértése között óvatosságot és éberséget igényel a személyazonosság-lopás elleni védelem..

Ha a múltban személyazonosság-lopás áldozata volt, akkor nagyobb a veszélye annak, hogy megismétlődik. És ha gyermekei vagy idős családtagjai szintén vigyáznak, a személyazonosság-lopások megakadályozása teljes munkaidőben járhat.

Azonosító lopások elleni védelem megkönnyíti ezt a terhet.

A személyazonosság-lopás elleni szolgáltatások segítenek a személyes adatait, a számláit és a hitelt fenyegető tényezők nyomon követésében. Segíthetnek személyazonosságának helyreállításában, sőt megtéríthetik a személyazonosság ellopásával kapcsolatos károkat és költségeket. A személyazonosság-lopás elleni védelmi szolgáltatások azonban nem azonosak, tehát melyiket választja?

Ha nem akarja elolvasni a teljes cikket, az alábbiakban bemutatjuk a figyelembe veendő szolgáltatások listáját:

Azt találtuk, hogy ezek a legmegfelelőbb személyazonosság-lopás elleni szolgáltatások:

 1. Identity Force: Legfontosabb ajánlásaink. Átfogó felügyelet a könnyen használható műszerfalba csomagolva. Az azonosító-helyreállítási támogatás éjjel-nappal elérhető.
 2. Személyi őr: Olcsóbb lehetőség jó biztosítási kötvénnyel. Könnyű beállítani, és az AI használatával segíti a figyelést és a riasztásokat.
 3. Megbízható azonosító: Családi tervet kínál, és ingyenes hiteljelentésekkel jár.
 4. LifeLock: Az azonosító lopások elleni védelem legnagyobb neve jó lefedettséget kínál, ha kilép a prémium szintű tervekből.
 5. Intelius Identity Protect: Költségvetési alternatíva, amely havi hiteljelentéseket tartalmaz.

Ezeket a vállalatokat az alábbi kritériumok alapján értékeltük:

 • Megfigyelés, védelem és riasztások
 • A pénz értéke
 • Biztosítás és kártérítés
 • Ügyfélszolgálat és számlázás
 • Beállítás és könnyű használat

Lásd a részletesebb lebontást alább.

Legjobb személyazonossági szolgáltatások

Számos jó hírű cég kínál személyazonosság-lopás elleni védelmet. Itt van néhány fontolóra veendő:

1. Azonosító erő

Azonosító erő

Legfontosabb ajánlásaink. Noha az Identity Force drága oldalról szól, széles körű információ átfogó védelmét és megfigyelését kínálja. Mindegyik egy könnyen használható webes műszerfalba van csomagolva.

Az Identity Force figyelemmel kíséri a fekete piacokat. Testreszabhatja a figyelmeztetéseket a terhelésekre, a kifizetésekre és az átutalásokra vonatkozóan. A helyreállítási szakértők, akik rendelkezésre állnak a nap 24 órájában, segítik a papírmunkát a kártyák törlésében és cseréjében.

Egy millió dolláros biztosítási kötvény kompenzálja a személyazonosító adatok ellopásával kapcsolatos költségeket, de nem a ténylegesen ellopott pénzeszközöket. Családi és üzleti tervek állnak rendelkezésre, de nincsenek szintek, azaz teljes lefedettséget kapnak, és a hozzáadottérték-alapú juttatásokat nem zárják le drágább tervekben.

Előnyök:

 • Átfogó ellenőrzés
 • Könnyen használható kialakítás
 • 24/7 azonosító helyreállítási támogatás
 • Egy méret mindenkinek megfelelő terv

Hátrányok:

 • Kicsit drágább, mint a riválisok
 • Nem lopott pénzeszközök visszatérítése

A legjobb személyazonosság-lopás-védelem: Az Identity Force egy lekerekített szolgáltatást kínál, amely segít megvédeni az azonosító lopásoktól, és segíti az áldozatokat a gyógyulásban. Az alaptervhez tartozik egy 14 napos ingyenes próbaverzió.

Olvassa el az Identity Force teljes áttekintését.

2. Személyi őr

Személyi őr

Személyi őr Három szintű védelem érkezik, kezdve a fiókok és a kártya megfigyelésével, a riasztásokkal és az áldozatok segítésével. Figyelemmel kíséri az internetet és a fekete piacot a személyes adatainak visszaélése miatt, és segít az elveszett vagy ellopott kártyák törlésében és cseréjében. Az IBM® Watson ™ AI segíti az Identity Guard szolgáltatást a gyanús tranzakciók megtalálásában és felismerésében.

Úgy találtuk, hogy az Identity Guard könnyen beállítható és használható. Nagyszerű biztosítási kötvényt is tartalmaz, amely fedezi az ellopott pénzeszközöket, valamint az identitásának helyreállításával kapcsolatos költségeket. Családi tervek állnak rendelkezésre.

Előnyök:

 • AI által támogatott megfigyelés és riasztások
 • Könnyen beállítható és használható
 • Jó biztosítási kötvény lopott pénzeszközök visszatérítésével

Hátrányok:

 • Nincs kétlépcsős azonosítás a bejelentkezéskor
 • A legolcsóbb tervhez nincs elengedhetetlen figyelemmel kísérés

AI-TÁMOGATOTT ID-TALAK ELLENŐRZÉSE: Az Identity Guard egy átfogó és hatékony szolgáltatás az azonosító lopások elleni védelemhez. Az összehasonlító olvasók 33% -ot spórolhatnak meg a következő tervükön.

Olvassa el az Identity Guard teljes áttekintését.

3. IdentityIQ

Az IdentityIQ újabb szereplő az személyazonosság-lopás elleni védelemben, amely akár 1 millió dollár összegű lopott pénzeszközök visszatérítését és a zsebéből fakadó költségeket fedez fel. A szolgáltatás három árszínvonalat kínál, a legfontosabb különbség az, hogy hányszor kap hitelinformációkat.

Az IdentityIQ aktívan figyeli az internetet és a sötét internetet az Ön adataival kapcsolatban, és figyelmezteti Önt bármi gyanúsra. A helyreállítási szakértők mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsék az Ön személyazonosságának helyrehozását. A hitelfigyelés ellenőrzi a személyes adatainak változásait, új hitelkérdezéseket és kölcsönöket, valamint a késedelmes számlák jelentéseit.

A legmagasabb szintű terv lehetővé teszi a 24 év alatti gyermekek védelmét is.

Előnyök:

 • Jó általános védelem
 • Rendszeres hiteljelentéseket és pontszámokat tartalmaz
 • Lopott pénzeszközök visszatérítése

Hátrányok:

 • A „család” védelme nem terjed ki a szülőkre vagy a házastársakra, csak a gyerekekre
 • A magasabb szintek nem adnak nagy értéket

4. LifeLock

LifeLock

A LifeLock alapvető szintje magában foglalja a csalásokkal kapcsolatos figyelmeztetéseket, az elveszett pénztárca védelmét, a napi 24 órás támogatást, a csökkentett levélszemét-eket és az ellopott pénzeszközök visszatérítését 25 000 dollárban. A magasabb szintek magukban foglalják a bírósági nyilvántartások letapogatását, az adatok megsértéséről szóló értesítéseket, az éves hiteljelentést, a fióktevékenységről szóló figyelmeztetéseket és legfeljebb 1 millió dolláros visszatérítést. A fiktív személyazonosító szkennelések az Ön adatai alapján hamis személyazonosságot építő embereket keresnek. A legfelső szint a fájlmegosztó hálózati vizsgálatokat, a számlaátvételi figyelmeztetéseket, a befektetési számlák figyelését és a hitelkérelmekkel kapcsolatos figyelmeztetéseket tartalmazza.

Azt találtuk, hogy a LifeLock könnyen használható és beállítható. Ha a felső szintű terveket választja, akkor megkapja a piac egyik legátfogóbb védelmi csomagját.

Előnyök:

 • 24/7 élő támogatás
 • Átfogó figyelés és riasztások a legfelső szintre
 • Lopott pénzeszközök visszatérítése

Hátrányok:

 • Néhány alapvető védelem a legdrágább réteg számára fenntartva
 • Bajba jutott vállalati történelem

MOST NORTONNAL: A legtöbb LifeLock terv most magában foglalja a Norton 360-at, hogy megvédje eszközeit az online fenyegetésektől. Az 1 éves előfizetések 60 napos pénz-visszatérítési garanciákkal járnak.

Olvassa el a teljes LifeLock áttekintést.

5. Intelius Identity Protect

Intelius

Az Intelius helyreállítási szakértői éjjel-nappal rendelkezésre állnak, hogy segítsék a kártyák törlését, a rendőrséggel való kapcsolatfelvételt és a csalási viták megoldását. Minden terv tartalmaz egy ingyenes éves hiteljelentést a Transunion-tól, internetes megfigyelést, bankszámla védelmet, nyilvános nyilvántartások megfigyelését, valamint cím- és telefonszám-megfigyelést. Egy millió dolláros biztosítási kötvény fedezi a személyazonosító adatok ellopásával járó károkat.

Az Intelius egyéves terve az elérhető legolcsóbb lehetőségek közül az egyik, bár hiányzik néhány védelem, amelyet a drágább versenytársak találnak..

Előnyök:

 • Megfizethető
 • Tartalmaz egy havi hiteljelentést

Hátrányok:

 • Hiányzik néhány alapvető ellenőrzési szempont
 • Rossz ügyfélszolgálat

KÖLTSÉGVETÉSI IDŐVÉDELEM: Az Intelius olcsó 1 éves terveket kínál, és 7 napos ingyenes próbaverziót kínál.

Olvassa el a teljes Intelius Identity Protect áttekintést.

Mi a személyazonosság-lopás?

A személyazonosság-lopás és az identitáscsalás két kifejezés, amelyek gyakran felcserélhetően használják annak leírására, hogy valaki más személyes adatait békés célokra - például hitel vagy pénzügyi haszonszerzés céljából - hozzájárulásuk nélkül használják. A személyazonosság-ellopás általában magánszemélyes adatok ellopását jelenti személyiség megszemélyesítés vagy személyazonosság-csalás céljából.

Mivel sokan online tárolnak személyes adatokat és hozzáférési számlákat, sok személyazonosság-lopás történik az interneten keresztül. A csaló számára az online bűncselekmények további előnye, hogy soha nem kell személyesen igazolniuk személyazonosságukat.

Számos személyazonosság-lopás is offline módban történik. A családtagok és gondozók gyakran a felelősek a gyermekek és az idős emberek személyazonosságának eltulajdonításához. A dömpingelt búvárok ásni tudják az eldobott dokumentumokat, hogy részleteket találjanak azokról, akiket csalnak.

Számos bűncselekményt sorolnak személyazonosság-lopás alá, ideértve a hitelkártya-csalást is. De amikor a legtöbb ember gondolkodik az azonosító lopásról, akkor azt társítják, hogy a bűnözők új hitelkeretet nyújtsanak az áldozat nevében a társadalombiztosítási (USA) vagy a társadalombiztosítási (Egyesült Királyság) számuk alapján. A csalók előfordulhat, hogy fizetésnapi kölcsönöket vesznek fel, hitelkártyákat igényelhetnek, és az áldozat személyazonossága alapján új számlákat nyithatnak meg.

A következmények számos és terhet jelentenek az áldozatok számára. Hitelképességük szinte biztosan megsérül, saját hibájuk nélkül. A fizetést igénylő adósok levélben, telefonon, sőt személyesen is megcélozzák őket. A károk kijavítása hónapokig is eltarthat.

A dolgok még rosszabbá tétele érdekében a személyazonosság-lopás sokáig, akár évekig is észrevétlenül maradhat. Ez sokkal nehezebbé teszi a tettes felkutatását és a bűncselekmény felmérését, ezért sok ember fordul személyazonosság-lopás figyelő és védelmi szolgálatához..

Én vagyok a személyazonosság-lopás veszélye?

Egyszerűen fogalmazva: igen. Nagyon bárki állampolgár lehet személyazonosság-lopás.

Még akkor is, ha óvatosan óvja adatait, nem te vagy az egyetlen, aki birtokolja azokat. Valószínű, hogy a kormány és a vállalkozások milliókkal együtt adatbázisokban tárolnak rólad kapcsolatos információkat. A munkáltató, a biztosítók, az adó-előkészítők, a hitelintézetek, a telefon- és internetszolgáltatók, az adótisztviselők és még sok minden más hozzáférhet a legértékesebb személyes adataihoz..

És egyikük sem tökéletes. A hackerek által eltávolított nagyobb adatbázisok adatainak megsértése manapság nagyobb, mint valaha, és riasztóan gyakori. A bűnözőnek nem kell feltörnie a számítógépet, betörnie a házába, vagy csalni egy adathalász e-maillel, hogy információt találjon, amely felhasználható személyazonosság-lopáshoz.

Hogyan lehet megakadályozni a személyazonosság-lopást?

Az éberség kulcsfontosságú a személyazonosság-lopás megelőzésében. Figyeljen figyelemmel bankszámlájára és hitelkártya-kimutatásaira, és évente legalább egyszer ellenőrizze hitelképességét. Tegyen lépéseket a személyes információk elrejtésére - online és offline.

Hiteljelentések

Az Egyesült Államok törvényei szerint Önnek joga van egy ingyenes hiteljelentés beszerzésére évente. A hivatalos weboldal az évescreditreport.com. Alaposan át kell vizsgálnia és ellenőriznie kell minden olyan tevékenységet vagy hitelkeretet, amely gyanúsnak vagy ismeretlennek tűnik.

A hiteljelentés nem egyezik a hitelképesség ponttal. A hitelképesség 300 és 850 közötti szám, amely jelöli a hitelkockázatot - mennyire valószínű, hogy időben kifizeti a számlákat. A kiszámítás a hitelinformációs jelentésben szereplő információk alapján történik.

Bankszámla- és hitelkártya-kimutatások

Magától értetődik, hogy a hitelkártyájával és a bankszámlakivonatokkal kapcsolatos minden ismeretlen tevékenység rossz jel. Jelentse ezeket azonnal a bankjának.

A kis összegeket sem szabad lemosni. A bűnözők gyakran néhány cent centtel felszámolják hitel- és betéti kártyáikat, hogy ellenőrizzék, továbbra is aktívak-e.

Tartsa biztonságban az információit

Társadalombiztosítási (vagy társadalombiztosítási) kártyáját, születési anyakönyvi kivonatát, bankszámla papírját, biztosítási okmányait, adólapjait, útlevélét és egyéb kritikus dokumentumait zárt, rejtett helyeken tárolja. Ez a helys, egy valamivel s, mert szintén rossz ötlet az összes ilyen anyag tárolása egy helyen, ahol egy betörő rábotlik, és mindent elvihet.

Mielőtt kidobná, alaposan aprítsa le a papírokat és tartalmazzon személyes információkat.

Kérjen megbízható szomszédot, hogy gyűjtsön leveleit utazás közben.

Az online információkkal kapcsolatban mindig hozzon létre erős, egyedi jelszavakat minden fiókjához. Mielőtt bármilyen információt megadna egy weboldalon, ellenőrizze, hogy a webhely HTTPS-re van-e titkosítva, és hogy a domain (például “salīdzitech.com”) megegyezik-e a vállalat nevével. Használjon VPN-t, ha bármilyen fiókba jelentkezik, vagy személyes adatait írja be a nyilvános wifi-ben.

Ha fontos dokumentumai vannak a számítógépen vagy az okostelefonon, akkor mindenképpen titkosítsa azokat. Nézze meg ezeket a hasznos eszközöket a fájlok és mappák titkosításához, vagy a teljes meghajtót olyan eszközökkel, mint például a Veracrypt. Ne tárolja a titkosítási kulcsot ugyanabban az eszközben, mint a titkosított fájlok.

Engedélyezze a valós idejű antivírusokat, például a Windows Defender vagy egy harmadik fél eszközét, és mindig tartsa naprakészen a programokat és az operációs rendszert..

Fektessen be személyazonossági adatok védelmébe

Számos cég előfizetési alapú szolgáltatásként kínál személyazonosság-lopást. Ezek a vállalkozások figyelemmel kísérik hitelét, bankszámláját, hitelkártyáját és egyéb pénzügyeit szokatlan tevékenységek szempontjából. Közülük sokan figyelik az internetet és a sötét internetet információkkal kapcsolatban, így proaktív lépéseket tehetnek az azonosító lopások megelőzése érdekében idő előtt. Legtöbbjük valamilyen biztosítást vagy kompenzációt kínál a jogi díjak megkönnyítése érdekében.

Noha ezek a szolgáltatások hasznosak lehetnek, nem mindenki számára elérhetők. A személyazonosság-lopás elleni szolgáltatások nagy részét kivitelezheti önmagában, mindaddig, amíg fegyelmezni kell a hiteljelentés és a számlák rendszeres ellenőrzésével. A személyazonosság-lopás elleni védelmi szolgáltatásokat leginkább azoknak az embereknek ajánljuk, akik korábban személyazonosság-lopások áldozatai voltak, mert nagyobb a veszélye annak, hogy újból megcsapják őket.

Mit tegyek, ha személyazonosság-lopás áldozata vagyok?

Ha személyazonosság-lopás áldozata vagy, és úgy gondolja, hogy valószínűleg az lenne, kövesse ezeket a lépéseket, hogy visszatérjen a lábához.

Csalás-figyelmeztetések és a hitel befagy

Ha csaló tevékenységet észlelt a beszámolójában, azonnal tegyen vissza csalási figyelmeztetést a beszámolójába. Ez lehetővé teszi a nagy hitelintézetek - az Equifax, az Experian és az Transunion az Egyesült Államokban - tudását, hogy valaki visszaél az adatokkal, és megnehezíti a tolvajok számára, hogy új hitelkereteket nyújtsanak az Ön nevében. A vállalkozásoknak számlanyitás előtt kapcsolatba kell lépniük Önnel személyazonosságának ellenőrzése érdekében. Csalás-riasztás beállításához csak az egyik legnagyobb hitelintézettel kell kapcsolatba lépnie, és törvényüknek értesítenie kell a másik kettőt..

Csalás figyelmeztetések az elmúlt 90 napban.

Egy másik szélsőségesebb lehetőség a hitel-befagyasztás. Ez megakadályozza az összes hitelezőt abban, hogy hozzáférjen a hitelállományához. Vegye figyelembe azonban, hogy ez megakadályozza a jogos hitelezőket, hogy hozzáférjenek a fájlhoz, ezért ne tegye ezt, ha jogszerűen próbál megnyitni új hitelkeretet.

Nyújtson be személyazonosság-lopási jelentést

Miután lezárta hitelét a további károk elkerülése érdekében, lépjen az FTC-re, és tegyen panaszt. Töltse ki az esemény részleteit, és kinyomtathatja a nyilatkozatot. Írja le a jelentés számát, vagy szerezzen be egy példányt.

Ezután nyújtson be rendőrségi jelentést. Vigye magával az aláírás és az FTC jelentés számát. Miután megkapta az aláírási nyilatkozatot és a rendőrségi jelentést, kapcsolatba léphet az adósokkal.

Lépjen kapcsolatba adósokkal

Olvassa el a hitelinformációs jelentését, és vegye fel a kapcsolatot azokkal az adósokkal, akik új hitelkeretet nyitottak meg, amelyeket Ön még nem ismer fel. Ne feledje, hogy az adósságot a vállalkozások gyakran eladják harmadik fél számlagyűjtőinek, tehát a felsorolt ​​adósok némelyike ​​nem ismeri jól, hogy törvényes hitelkeret-e vagy sem.

Magyarázta meg, mi történt, és zárja be a fiókjait. Minden üzlet különbözik, ezért kérdezze meg, hogy mit kell tennie, hogy szükség esetén visszatérítést kapjon. Az eset igazolásához felhasználhatja az előző lépésben tett nyilatkozatokat és rendőrségi jelentéseket.

Mindig emlékezzen arra, hogy kérjen visszatérítési bizonylatot, rögzítse az adósokkal folytatott bármilyen kommunikációját, és írásban kövesse nyomon.

Lehet, hogy kapcsolatba kell lépnie a hitelintézettel is, hogy megoldja a hiteljelentésben szereplő hibákat.

Személyi lopás statisztikája

A 2017. évi Equifax-csapkod 143 millió amerikait fenyegeti a személyazonosság-lopás magas kockázata, amikor ez óriási mennyiségű személyes információt szivárogtatott fel, beleértve a társadalombiztosítási számokat. Még azelőtt a személyazonosság-lopás komoly probléma az Egyesült Államokban és szerte a világon.

2017-ben 16,7 millió ember szenvedett személyazonosság-lopást, és több mint egymillió gyermek volt. A közösségi médiában aktív embereknek nagyobb a személyazonosság-lopás kockázata, mint azoknak, akik nem. A személyazonossággal való visszaéléssel kapcsolatos panaszok legtöbbje 30 és 59 év közöttiek.

Pozitív szempontként a fogyasztók egyre jobban tudnak azonosítani a csalási kísérleteket. Az áldozatok 78% -a fedezte fel a csalást egy héten belül. Ha többet megismer a személyazonosság-lopásokról és felhívja a figyelmet annak megelőzésére, megvédi magát és családját a növekvő veszélytől.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =

Adblock
detector