Sebesség mérés

A szélessávú sebesség-teszt, amely pénzt gyűjt a jótékonysági célokra

Milliárd sebesség-tesztet hajtanak végre évente. Ha csak 1% használná ezt a sebességi tesztet, milliókat szerezhetnénk jótékonysági célból!

Sebesség mérés

Rajt

Letöltés
-- Mbps

Feltöltés
-- Mbps

fütyülés
-- Kisasszony

Csatlakozó...

-- Kisasszony
fütyülés

-- Mbps
Letöltés

-- Mbps
Feltöltés

--
IP

--
ISP

....
szerver

Oszd meg az eredményeket

Próbálja újra----
Szolgáltató betöltése...--
Teszt szerver

1236,43 USD

Emelkedett az adomány

Adományozzunk 1 centot minden egyes sebességtesztre (maximum egy felhasználónként)

Jótékonysági támogatásSebesség mérésSebesség mérés

Mi a szélessávú sebesség-teszt??

Mérje meg szélessávú internetének sebességét másodpercek alatt az ingyenes eszköz segítségével, és pénzt kereshet jótékonysági célokra, miközben csinálja. Ez az ötlet a Comparitech szélessávú sebesség-tesztének mögött, amely a letöltési sebességet, a feltöltési sebességet és a késleltetést (ping) méri minden típusú szélessávra: ADSL, kábel, száloptika, sőt olyan mobil kapcsolatokra, mint a 3G és a 4G LTE.

Hogyan működik a szélessávú sebesség-teszt??

A teszt minden egyes használatakor a legközelebbi elérhető tesztkiszolgálóhoz kapcsolódik, hogy a pontos eredményeket minimális torlódással biztosítsák. A kapcsolati sebesség elemzése érdekében kicsi, ideiglenes, csomagoknak nevezett fájlokat töltöttek fel és töltöttek le az eszközére az adott szerverről. A Comparitech nem tárolja az Ön IP-címét vagy azonosító adatait, de sütik és elemzések használatával ellenőrizjük, hogy a felhasználó teszt-e a múltban, és megakadályozzuk a visszaéléseket. A teszt nem használja a Flash-t.

A teszt eredményei tükrözik az internetkapcsolat sebességét a tesztelés idején, de nem feltétlenül adják egyértelműen az általános internetsebességet vagy sávszélességet. A pontosabb eredmények érdekében kapcsolja ki az internetes sávszélességet fogyasztó alkalmazásokat és szolgáltatásokat, és húzza ki az otthoni vagy irodai más eszközöket, amelyek esetleg sávszélességet is fogyasztanak..

Az Amazon felhőszervereit használjuk. A tesztek biztonságosak és a legközelebbi felhőcsomóponttól készülnek, a felhasználók elhelyezkedése, a leggyorsabb TTL és az ország alapján. Nem engedélyezzük a harmadik fél hálózati szolgáltatóinak, hogy tesztgazdaként működjenek, kiküszöbölve az elfogult vagy megfejtött eredményeket.

Gyorsteszt jótékonysági szempontból

A szélessávú sebesség-tesztet futtató összes felhasználó számára egy százalékot (0,01 USD) adományoz az Electronic Frontier Foundation (EFF), egy non-profit digitális jogok képviseleti csoportjának, vagy a Computers 4 Africa-nak, amely finanszírozza a fejlődő országok számítógépekhez való hozzáférését. az említett kontinensen. A vezető online sebességteszt évente 3 milliárdszor futtatható. Ha az embereknek csak egy százalékát tudjuk felhasználni a szélessávú sebesség-tesztünkre, milliókat szerezhetnénk jótékonysági célokra.

Itt láthatja a Comparitech-et EHA alapfinanszírozóként.

Szeretne váltani egy gyorsabb szélessávú szolgáltatásra? Ellenőrizze az internetszolgáltatókat irányítószám alapján (csak az Egyesült Államokban)

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 31

Adblock
detector