Най-добрият софтуер и приложения за родителски контрол на 2019 г.

Родителският контрол дава на главите на домакинството по-добра представа за това как по-малките използват мрежата и помага да се ориентират децата по време на тяхното израстване онлайн. Но получаването на подходящ софтуер за вършене на правилна работа не винаги е толкова нарязан и сух, колкото изглежда, поради което Comparitech направи тежкото повдигане за вас. Изчерпателно тествахме няколко от най-добрите софтуерни пакети и приложения за родителски контрол на пазара през 2019 г. и написахме подробно ръководство, за да ви помогнем да намерите този, който отговаря на вашите нужди, бюджет и стил на родителство, най-добрия.


Ако не искате да прочетете цялата статия, ето резюме на петте най-добри софтуер за родителски контрол, налични:

  1. Qustodio Родителски контрол (БЕЗПЛАТНА ПРОБА): Нашата топ препоръка. Работи с широка гама от устройства. Лесна настройка, широко филтриране и цялостен мониторинг.
  2. Kaspersky Safe Kids: Лесен за употреба дизайн, точно откриване на съдържание и страхотно обслужване на клиентите.
  3. Семейство Нортън: Комбинира антивирусен и родителски контрол на благоприятна за бюджета цена, но скъпа, ако изберете само първата.
  4. Mobicip: Удобен за начинаещи интерфейс с опростена настройка и лесни за управление контроли. Липсват някои функции на мобилни устройства.
  5. Bark.us: Наблюдава широка гама от приложения и социални медии с фиксирана цена за неограничени устройства и деца.

Приложения за родителски контрол

Всеки иска да може да защити детето си, когато може. С нарастването на вашето дете се нуждаете от софтуерна програма за родителски контрол, която може да расте и да се адаптира. Прочетете в нашето крайно ръководство за софтуер за родителски контрол, за да разберете всичко, което трябва да знаете за тази нарастваща категория продукти за защита на децата.

Как да инсталирате родителски контрол на всяка ОС (безплатно)

Родителският контрол е жизненоважна част от арсенала на всяко семейство, когато става въпрос за това да оставите децата си да се скитат по интернет за първи път, но поставянето на тези ограничения понякога може да бъде труден процес, ако не знаете какво правите напред във времето.

За да научите повече за родните опции за родителски контрол, налични във всички най-популярни операционни системи днес, прочетете в нашето ръководство, за да разберете всичко, което трябва да знаете!

Windows (7 и по-нови)

За да настроите родителския контрол, наличен във версии на Windows 7 и по-нови, започнете, като отворите приложението Настройки от вашия начало меню:

Най-добрият софтуер и приложения за родителски контрол на 2019 г.

Оттук използвайте лентата за търсене и въведете Семейни опции:

Най-добрият софтуер и приложения за родителски контрол на 2019 г.

Това ще ви отведе до панела за родителски контрол. Оттук превъртете надолу до Семейни опции, връзка, която ще ви отведе до вашия акаунт на Microsoft в предпочитания от вас браузър:

Всички опции за семейството се управляват от браузъра, метод, използван за предотвратяване на възможността децата да оправят вътрешни настройки в Windows, които могат да се опитат да отменят всички инструкции, които ОС получава от облака. Тук ще намерите вашето семейно табло за управление, където можете да управлявате различни аспекти от времето им на екрана и съдържанието, до което им е разрешено да имат достъп.

Време на екрана

Най-добрият софтуер и приложения за родителски контрол на 2019 г.

За да управлявате времеви ограничения, започнете с кликване върху връзката с етикет Време на екрана. След това включете опцията за устройствата, които искате да управлявате, независимо дали е компютър с Windows 10 или конзола Xbox One:

За да решите кога могат и не могат да имат достъп до своите устройства, просто кликнете върху часовите блокове, които искате да активирате или деактивирате, за да ограничите този конкретен период.

Ограничения на съдържанието

Ето къде можете да ограничите видовете игри, приложения и програми, които децата могат да използват въз основа на тяхната възрастова група и вашите предпочитания.

Най-добрият софтуер и приложения за родителски контрол на 2019 г.

За съжаление голяма част от по-специфичните ограничителни възможности са ограничени изключително до приложенията на Microsoft, които, както повечето от нас знаят, съставляват само много малка част от пакета от програми, които ние и нашите деца обичаме да използваме ежедневно..

По същия начин, единствените опции за блокиране на уеб в Windows 10 са тези, които са достъпни за Internet Explorer и Microsoft Edge. Това означава, че ако искате да поставите ограничения за видовете сайтове, които посещават, или съдържанието, което виждат, ще трябва първо да поставите други браузъри като Firefox, Chrome и Opera в списъка със забранени приложения, за да ги коригирате да използват Edge в краен случай:

MacOS (Сиера +)

За да получите родителски контрол, работещ на macOS (Sierra и по-горе), започнете с отваряне на вашия Системни предпочитания, и отидете до Потребители & Групи:

Най-добрият софтуер и приложения за родителски контрол на 2019 г.

Щракнете върху ключалка в долната лява част и се удостоверявайте с паролата на администраторския акаунт. След това изберете акаунта от списъка отляво, върху който искате да поставите родителски контрол:

Най-добрият софтуер и приложения за родителски контрол на 2019 г.

Бутон с надпис Отворете родителския контрол трябва да се появи след това в Потребители & Групи прозорец. Кликнете върху това и ще се отвори прозорец с пет раздела: Apps, мрежа, Магазини, път, поверителност, и друг:

Най-добрият софтуер и приложения за родителски контрол на 2019 г.

В Apps прозорец можете да ограничите до какъв софтуер вашето дете ще има достъп, както и контроли като това дали може или не да включат камерата, да се присъединят към игрите за мултиплейър чрез Game Center, или са ограничени до избран брой контакти чрез приложението Mail.

Най- мрежа разделът се справя точно с това, което очаквате: всичко, което е свързано с това, което могат или нямат достъп чрез Safari. Доста стандартни ограничения за сърфиране в мрежата тук, няма какво да се отбележи, освен това, което трябва да очаквате в подобни приложения за родителски контрол.

Най- Магазини раздела може да деактивира достъпа до iTunes, iTunes U и iBooks Store, а също така ще ограничи типовете игри, приложения и филми, до които детето ви може да получи достъп чрез iTunes store.

път работи по същия начин, както другите ограничители на времето в този списък, което ви позволява възможността стриктно да контролирате точно колко време детето ви е позволено да използва Mac и по кое време на деня автоматично се изключва.

Най- поверителност раздела е интересен с това, че ви позволява да контролирате какъв вид данни се събират на вашето дете от приложения на трети страни и ви позволява по-добре да контролирате какъв тип информация техните любими приложения и игри се събират върху тях, докато те разглеждат и играят.

Накрая има друг раздел, който обработва различни коефициенти и завършва като контрол над Siri и диктовка, добавяне / премахване на основен хардуер като принтери, заедно с блокиране на Dock да се променя или опростяване на Finder, за да се показват само резултати, подходящи за по-младите членове на домакинството.

iOS (12+)

За да използвате родителски контрол на iOS 12, първо трябва да настроите Фамилно споделяне ако още не сте След това, след като добавите децата към вашия iCloud акаунт, отворете Настройки приложение и превъртете надолу до Време на екрана:

Най-добрият софтуер и приложения за родителски контрол на 2019 г.

След това отворете акаунта на детето, което искате да управлявате:

Най-добрият софтуер и приложения за родителски контрол на 2019 г.

От тук ще бъдете отведени до таблото за управление, където можете да управлявате различни опции като престой, Ограничения на приложението, Винаги разрешен приложения и Ограничения на съдържанието.

престой

Времето за престой работи почти точно както предполага и името и напълно или избирателно деактивира достъпа на детето ви до iOS устройството му през предварително определени часове. За да създадете прекъснат блок, започнете с докосване на престой опция от основния екран за споделяне на семейството:

От този екран ще видите две опцииs - Старт, и Край:

Най-добрият софтуер и приложения за родителски контрол на 2019 г.

Просто изберете часовете за престой на детето си и сте готови!

Ограничения на приложението

Ограниченията на приложенията са доста прости и по същество ви позволяват да определите кои приложения не са засегнати от времеви ограничения, наложени от вашия престой настройки.

За да зададете приложенията, докоснете Ограничения на приложението, и след това изберете от списъка кои приложения са или не са включени в престой списък за блокиране:

Най-добрият софтуер и приложения за родителски контрол на 2019 г.

Най-добрият софтуер и приложения за родителски контрол на 2019 г.

съдържание & Ограничения за поверителност

Тук се играе истинското месо от родителския контрол на iOS и е от съществено значение, ако имате деца под 12-годишна възраст и трябва да пазите очите си от всякакви материали, които биха могли да бъдат съмнителни..

В този раздел има голям брой опции за конфигуриране, така че няма да навлизаме в тях всички (освен ако не искате да сте тук цял ден), но основните секции се разбиват на Покупки на iTunes и App Store, който контролира какво съдържание в iTunes имат достъп.

Следваща е Разрешени приложения, което по принцип контролира кои официални приложения на Apple е разрешено да използва вашето дете. Накрая има Ограничения на съдържанието, която разгражда всеки аспект на различните видове съдържание, до което детето ви може да има достъп, независимо дали е в iTunes store, в мрежата, в iTunes приложения или подкасти:

Най-добрият софтуер и приложения за родителски контрол на 2019 г.

андроид

Google управлява своите системи за родителски контрол чрез приложение, известно като Семеен, и въпреки че в тези случаи обикновено препоръчваме да преминете по официалния маршрут, хиляди отзиви на потребители казват друго. Според рецензиите, публикувани на страницата на Google Play, приложението често позволява на децата да надхвърлят границите, които приложението поставя при престой, и се бори да не ги изтеглят от други приложения, които просто могат да заобиколят ограниченията на Family Safe..

Другата опция е да настроите родителски контрол за магазина на Google Play, но отново това обхваща само това, което те могат да изтеглят и всъщност не контролира нито един аспект от това как се държи тяхното устройство Android извън магазина на Play.

Ето защо препоръчваме да изберете един от посочените по-горе пакети за родителски контрол. Почти всички те разполагат с някакво ниво на внедряване на Android, като няколко предлагат опция за скрито инсталиране на приложението, така че детето ви дори да не знае, че е ограничено, докато не се появи предупредително съобщение.

Случаят за платен родителски контрол

Може би питате, нали техният смартфон или компютър вече имат опции за родителски контрол? Защо да плащам допълнително за всичко друго?

Софтуер за родителски контрол

Основният проблем, с който се сблъскват много родители с този подход, е, че за всяка платформа, която детето ви използва, трябва да се създаде и приложи нов набор от правила и разпоредби. За по-малките деца под петгодишна възраст това не е толкова голям проблем, но след като започнете да се разхождате между възрастта / възрастта / тийнейджърите, тогава всеки започва да се сблъсква с малко въздействие.

Свързани: Защита на поверителността на децата онлайн - Ръководство за родители, грижи и възпитатели

Софтуерът за родителски контрол може да бъде много неща за семейството. За някои това е просто начин да наблюдават какво правят децата им онлайн, с кого говорят или с кого говорят. Но когато обсъждаме темата за тийнейджърите, тя се превръща в балансиращ акт на доверие, кацнал на ръба на бръснача между родителя, който иска да защити детето си, и тийнейджъра, който иска да се установи като надежден в очите на родителя.  

Независимо от това, което решат да правят в мрежата, безплатният маршрут означава за всяко устройство, което се опитвате да защитите (смартфон, лаптоп, десктоп, игрална конзола и т.н.), трябва да се върнете отново през болезнения процес, за да решите какво вашето дете може или не може да прави на тази конкретна платформа.

Ето защо се препоръчва да използвате софтуерния пакет за родителски контрол, вместо да използвате отделните контроли, които може да намерите в Windows, Chrome, iPhone и др. Софтуерът за родителски контрол работи едновременно на всички устройства наведнъж и централизира дейността на всичките ви деца в едно лесно за управление табло. С добър софтуер за родителски контрол можете да направите съществени промени в ограниченията на сърфиране на всички наведнъж или да персонализирате правило по правило, ако това е по-скоро вашият стил. Никакви настройки за родителски контрол в OS не предлагат това.

Всички пакети за родителски контрол, които разгледахме по-долу, поддържат основните операционни системи както на десктоп, така и на мобилни устройства и гарантират, че ще получите еднакво ниво на постоянна защита на всяко устройство - без значение кое от вашето дете в крайна сметка реши да прегледа най-много.

Функции за търсене

Всеки път, когато се абонирате за нова услуга за родителски контрол, важно е да знаете предварително какви видове функции или настройки ще отговарят най-добре на вашата ситуация. Например, въпреки че някои апартаменти могат да имат всички звънци и свирки (с цена, която трябва да съвпада), може да не се нуждаете от толкова много различни опции и дори може да се окажете също толкова удовлетворени с опция за по-ниска цена вместо това.

Познаването какво може да направи (или не може) софтуер за родителски контрол, преди да натиснете бутона за покупка, е жизненоважна част от процеса, поради което отделихме време да разберем подробно това, което трябва да знаете за тези функции, подробно тук.

Мониторинг на уеб браузъра: Първата (и вероятно най-очевидната) функция, която трябва да има всеки уважаващ себе си софтуер за родителски контрол, е възможността да се наблюдават навиците на сърфиране в мрежата на вашето дете. Тази настройка може да обхване всичко - от просто наблюдение на тяхната активност до директно блокиране на показването на уебсайтове или категории уебсайтове.
Мониторинг на уеб браузъра

Наблюдението на уеб активността на всички устройства на вашето дете и централизирането на данните им за сърфиране на едно място е съществена част от създаването на силна мрежа за родителски контрол. Тя трябва да бъде основна грижа за всеки, който се регистрира за нов акаунт с една от изброените по-долу услуги.

Времево планиране: Друг „must-have“ в нашия списък с функции е възможността да наложите планиране на времето на устройствата на децата си. Целият софтуер за родителски контрол, който прегледахме, ще ви позволи да направите това по един или друг начин, но как те се справят с времевите блокове от приложение до приложение, могат да се различават.
Времево планиране

Някои услуги могат да ви позволят да блокирате само техния уеб браузър за мобилни или настолни компютри (оставяйки ги отворени, за да продължат да изпращат текстови съобщения / да използват други приложения, след като блокът се повиши), докато други ви позволяват конкретно да очертаете часа на всяко приложение, което използват или игра, която играят ежедневно. Някои дори ще прекъснат достъпа до интернет изцяло в зависимост от устройството, деактивирайки всички дейности през определено време.

Блокиране на приложение: Това е друга основна функция, която трябва да се търси, тъй като не позволява на децата (или по-конкретно в този случай на тийнейджърите) да намерят начин около блоковете, наложени в уеб браузъра им. Кажете например, че сте блокирали голотата да не се показва в уеб браузър за Android ... какво да попречи на детето си просто да напише „порно“ в магазина на Google Play и да изтегли едно от многото приложения, които им позволяват да преминават през съдържание за възрастни без използването на браузър? Блокиране на приложение, това е какво.

Мониторинг на социалните мрежи: С нарастването на социалните медии много родители се изгубиха, когато става въпрос за това как точно се справят с личните акаунти на детето си.
мониторинг на социалните медии

Социалните медии са местата, където децата се свързват най-много с приятелите си в наши дни, поради което е важно да направите каквото можете, за да им осигурите свободата, от която се нуждаят, за да се чувстват независими, като същевременно се уверите, че никой не се опитва да осъществи неприятен контакт с тях докато търсиш другия начин.

Решения като uKnowKids „познават“ деца и тийнейджъри, поради което 90% от функционалността на пакета е фокусирана върху сканиране, регистриране и наблюдение на живота на социалните медии на вашето дете онлайн.

Мониторинг на местоположението: Много мобилни оператори вече предлагат някакъв вид GPS базиран мониторинг на местоположението за родители, които имат прикрепени към акаунта телефони на детето си. Голямата част за софтуера за родителски контрол е, че вместо да плащате сметка за тази опция всеки месец (понякога до 10 долара за наблюдавано устройство с някои доставчици), мониторингът на местоположението на смартфона се предлага като част от пълния пакет. Това може да ви спести пари, като същевременно ще ви помогне да следите внимателно детето си, когато те напускат къщата. 

Мониторинг на обаждания и SMS: И накрая, има възможности за наблюдение на обаждания и SMS. От целия софтуер, който тествахме, изглежда, че тази функция е достъпна само за Android поради начина, по който iOS обработва разрешенията за приложения на собствената си платформа (освен uKnowKids, повече за това по-късно).

Въпреки това, ако някое от децата ви използва устройство с Android, възможността да контролира с кои контакти могат да говорят - както и да прочете записа на тези дискусии с определени пакети за родителски контрол - може да даде на родителите спокойствие, от което се нуждаят.

Ключове към страхотния софтуер за родителски контрол

Но какво става за някои опции за софтуер за родителски контрол, които ги правят по-жизнеспособни от другите? Какви функции трябва да имат софтуерните приложения за родителски контрол, за да им дадат това предимство пред останалите?

Добре проектиран табло: Всеки софтуер за родителски контрол на пазара днес започва и завършва на едно място: таблото за управление.
Табло за родителски контрол

Таблото за управление е мястото, където родителите могат да наблюдават всичко, което правят родителският им контрол, от това, което блокират, до това, което децата им гледат и т.н. Добрият софтуер за родителски контрол прави този процес възможно най-лесен за всеки, използвайки, обобщавайки това, което трябва да знаят във визуално чист формат, като същевременно го прави лесен за бърза промяна на правилата или добавяне на нови ограничения в движение.

Мобилен мониторинг и известия: Друг ключов компонент за добрия родителски контрол е възможността незабавно да ви уведомява, ако детето ви навигира някъде, където не трябва да бъде. Изплащането тук е двойно: едно, това ви позволява да сте в течение с начина, по който навиците им за сърфиране се променят в реално време. Второ, ако софтуерът за родителски контрол има функция „достъп до заявка“, можете да включите в белият сайт, който може да е посочил фалшиво положително от вашия телефон или десктоп, но вашето дете иска или има нужда от достъп до.
мобилен мониторинг

Това позволява на вашето дете да продължава да разглежда одобрено съдържание без съпротива и им дава да разбере, че им се доверявате да вземат правилни решения, след като сайтът изясни всичко.

Планове за гъвкави цени: Нито два дома или семейства не са абсолютно същите, поради което е жизненоважно компаниите за родителски контрол да предлагат широк спектър от планове за ценообразуване, за да се погрижат за всяка жизнена ситуация. Например, Qustodio ви позволява да се абонирате за структура от 5/10/15 устройства, която също е на цена. Така че ако имате само едно малко дете в къщата си, което се нуждае от надзор, няма да останете да плащате за допълнителни устройства, които никога не възнамерявате да използвате на първо място.

Солиден екип за поддръжка: И накрая, всяка компания за родителски контрол трябва да има голям брой възможности за подбор, за да избере, за да помогне на родителите, които може да не са толкова технични, колкото собствените си деца. Не е тайна, че тези дни децата често могат да бъдат по-добри в дешифрирането на технологии, отколкото родителите могат. За да се борят с това, компаниите за родителски контрол трябва да имат отзивчив помощен персонал, способен да ръководи родителите през всичко, което трябва да знаят, за да поддържат децата си под контрол.

Разбира се, никое решение няма да попречи трайно на вашите деца да намерят по-нови или дори по-изобретателни начини за заобикаляне на софтуера им за наблюдение, поради което винаги е хубаво да можете да се обадите обратно и да получите втори урок, след като измислят начин да се прекара през първата дупка в оградата.

Най-добрият софтуер за родителски контрол на 2019 г.

1. Родителски контрол на Qustodio - Най-доброто наоколо

Qustodio

Комплексите за родителски контрол изминаха дълъг път от ранните си дни и никъде това еволюция на функции и функционалност не е по-очевидна, отколкото в Qustodio. Qustodio е набор от приложения, които ви позволяват да инсталирате родителски контрол в Windows, OSX, Android, iOS и Kindle, като предлага един от най-изчерпателните списъци с функции, които сме виждали в услуга до момента.

Накратко: няма нито един аспект от опита за родителски контрол, който Qustodio обективно не е най-добрият (освен за малко iOS магия, която uKnowKids изтегля по-късно в този списък). Освен, че независимо дали се настройва програмата, големият брой филтри, които можете да приложите към навиците на сърфиране на децата си в зависимост от възрастта им или дори само от цялостния вид и усещане - Qustodio избива всяка последна топка чиста от парка.

Ако трябваше да погрешим Qustodio за нещо (и повярвайте ни, ние наистина се хващаме на сламки, за да открием нещо нередно с услугата тук), би било невъзможността децата да „поискат достъп“, когато се изправят срещу сайт, който беше блокиран по грешна причина. Тази функция обикновено улеснява родителите да осветяват децата си в движение, особено ако приложението включва някаква форма на опция за уведомяване за мобилни устройства в допълнение към редовната услуга за заявка за достъп. Без нея децата може да трябва да изчакат няколко часа, преди да заобиколите, за да деблокирате ръчно този конкретен домейн през таблото за управление на Qustodio.

Освен тази малка жалба, обаче, Кустодио засенчва всеки друг набор от родителски контрол в своя клас, доказвайки, че дори да не сте голямо име като Нортън или Касперски, не означава, че все още не можете да го направите по-голям, по-добър, по-строг и по-малко, отколкото останалите.

Уеб сайт: www.qustodio.com

2. Безопасни деца на Kaspersky - най-доброто потребителско изживяване

Касперски беше и продължава да бъде един от най-добрите доставчици на антивирусен софтуер в интернет днес, и въпреки всяка тревожна новина, която може би сте чували преди няколко години за изпълнителния директор и връзките му с отдела за киберсигурност на Кремъл, те все още са най-добрият избор за нас в спор за най-добрия софтуер за родителски контрол на 2019 г..

Защо? Е, всичко се свежда до удобството на потребителя. Kaspersky Safe Kids превъзхожда почти всеки показател, на който сме го тествали, независимо дали интуитивно е приложението да бъде настроено за родителите, или колко точно е бил неговият агент за откриване, когато ставаше дума за анализ на историята на сърфиране на дете и знае кои сайтове трябва да да бъде поставен под знаме и което може да бъде оставено на мира.

Постигнахме почти 100% оценка за точност във всичките ни тестове за откриване, най-добрият резултат от всички опции, представени в този списък. Това се постигна отчасти благодарение на аспекта на лесната употреба на софтуера, който направи изключително просто внимателно да персонализирате и контролирате точно какъв вид съдържание може (или не може) да премине през проводниците в очите на всяко дете в мрежа.

Към това добавете страхотна серия от опции за обслужване на клиенти, както и награждаваният от Kaspersky антивирусен софтуер (ъпгрейд, който идва отделно от Safe Kids, но може да бъде интегриран в софтуера безпроблемно, ако решите) и имате рецепта за успех на родителския контрол.

Уеб сайт: www.kaspersky.com/safe-kids/

3. Семейство Нортън - най-добра стойност
Семейство Нортън

Въпреки, че плашещата цена от 49,99 долара за годишен пропуск към мрежата на семейство Нортън на приложения за родителски контрол може да не изглежда като най-евтината опция там, $ 59,99 на година за цялата библиотека на приложенията за антивирусни и мрежови защити на Norton е почти най-добрата сделка, която ще намерите в града.

Признавайки проблема, с който се сблъскваха много семейства, когато ставаше дума да плащат както за антивирусен пакет, така и за приложение за родителски контрол над него, Нортън се възползва от по-бюджетния потребител и опакова почти перфектен вариант за родителски контрол в тяхната по-голяма мрежа базиран на защита софтуер, който да прехвърли спестяванията върху вас.

Като допълнение за $ 10, опцията за надграждане до Norton Premiere само ще струва на родителите допълнителни $ 0,83 на месец, за да получат някои от най-добрите пари за защита, които могат да купят. Norton внедрява много от същите дизайнерски елементи от своите антивирусни опции в пакета за родителски контрол, а усилията се отплащат.

Всичко, от контролното табло за наблюдение до менюто с настройки, е добре изложено и лесно за разбиране за нормалния потребител, но също така предлага интригуващо количество по-модерни опции, с които също може да се размине (за всеки, който се занимава с подобни неща).

Ако сте човек, който пазарува с бюджет и иска абсолютно най-добрият начин да защитите децата си на всеки фронт (включени са злонамерен софтуер, шпионски софтуер и злонамерени връзки), тогава Norton Family плюс пакетът от приложения на Norton Antivirus Premier са правилният избор за ти!

Прочетете пълния преглед на семейството на Нортън.

Уеб сайт: https://family.norton.com

4. Mobicip - Най-добро за родители, които не са технични
Мобиция родителски контрол

Един от най-големите проблеми, с който се сблъскват много родители с по-малко технологии, когато се опитват да накарат децата си или тийнейджърите да се устроят в нова мрежа за родителски контрол, всъщност е да могат да останат една крачка пред децата си, когато става въпрос за поддържане на мрежата проверка.

Не всички родители имат най-актуалните знания за това какво представлява система за филтриране в мрежата или как да защитят паролите си за достъп от любопитни очи на децата си. Често това улеснява децата да заобикалят блоковете си, независимо дали това е чрез отгатване на главния пропуск или родител, който не гарантира всеки аспект от онлайн живота на детето им, както и те са мислели, че са го направили.

За щастие, Mobicip направи целия процес за настройка на собствения ви родителски контрол и работа толкова здраво, колкото барабан, по-лесно от всякога. Mobicip премахва всички ненужни изтрити ръбове, които някои други пакети за родителски контрол имат в процеса на настройка, рационализирайки всичко, така че да е лесно и интуитивно дори и най-слабо технологично наклонените сред нас да разберат.
Профили за участие
Mobicip също така носи огромно количество „контрол“ на пазара за родителски контрол, което ви позволява конкретно да намалите това, което детето ви може или не може да вижда в отделен сайт, както и да филтрира за по-широки категории като „порнография “Или„ лош език “в движение.

Признахме се, че бяхме малко разочаровани от количеството функции, налични за iOS и мобилни устройства като цяло, но освен този малък нюанс Mobicip все още предлага един от най-добре проектираните и най-интуитивни процеси за настройка, които сме виждали в софтуера за родителски контрол все още , Ако сте някой, който се бори да бъде в крак с децата си, когато става въпрос за мрежата, не търсете повече, защото Mobicip ви е обхванал.

Прочетете пълния ни преглед на Mobicip.

Уеб сайт: www.mobicip.com

5. Bark.us - най-добрият мониторинг на социалните медии

bark.us ss

Bark.us ви позволява да защитите колкото се може повече от устройствата на вашите деца на фиксирана цена, без редове и допълнителни такси. Ако имате много деца, които да следите, това може да бъде голяма полза. Цялата тази дейност се следи през едно табло за уеб.

Bark.us следи текстови съобщения, Youtube, имейл и социални медии. Общо могат да бъдат свързани повече от 40 популярни приложения. Bark.us се фокусира върху мобилни устройства - Android, iOS и Amazon Fire, но също така работи и за MacOS, Windows и Chromebook.

Приложението прави повече от просто да записва онлайн активност и филтрира нежелано съдържание. Той може също така да открие активност, която показва онлайн хищници, съдържание за възрастни, секстинг, кибербулинг, употреба на наркотици и мисли за самоубийство. Родителите получават сигнали чрез имейл или текстово съобщение, когато тези проблеми се появят.

За да спестите време на родителите, таблото за управление Bark предлага обикновен преглед на снимките за това, какво правят вашите деца, например кои приложения използват най-много и колко често ги използват.

Поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да помогне при всякакви проблеми.

Какво друго трябва да знаете

Комплекти за родителски контрол се предлагат в много различни форми и размери и за всяко семейство има програма или колекция от приложения, които ще работят най-добре за техните индивидуални ситуации. Това каза, че ако ви е омръзнало от по-слаби софтуерни пакети, които може да не измерим по всички начини, които можете да очаквате, няма просто да се объркате с нашия избор номер 1, родителски контрол Qustodio.

Но за какво друго трябва да се замислите, когато става въпрос за осигуряване на домашната ви мрежа от всеки, който може да се опита да ви нанесе цифрови вреди (или вашите деца)? Е, първо, важно е винаги да идвате в интернет, подготвени със солидно антивирусно решение, инсталирано на всички ваши домашни машини, така че разгледайте годишната ни обзор на най-добрия антивирус на 2019 г., за да защитите мрежата си от заплахи като зловреден софтуер, рекламен софтуер и шпионски софтуер с лекота.

На следващо място, препоръчваме да добавите още един слой сигурност в мрежата си с помощта на най-добрите VPN мрежи за 2098 г. VPN е сигурен начин да защитите истинската идентичност на децата си, докато те сърфират онлайн, предотвратявайки както хакери, така и рекламодатели. подобно от събирането на данни за тях по време на следващата им сесия за сърфиране.

Без значение какво детето ви е решило да прави онлайн, важно е като родител винаги да следи внимателно какво прави, за да можете да ги насочите (или най-малкото - любезно да ги напънете) в правилната посока. Наличието на солиден набор от родителски контрол, инсталиран във вашата мрежа, гарантира, че децата ви остават в безопасност, докато също се наслаждават на всички различни знания, които интернет може да предложи. Така че независимо дали учат за своите SAT или просто гледат маратон от видеоклипове на Minecraft, поемете контрола върху навиците на сърфиране в семейството си и вземете най-добрия пакет за родителски контрол за 2019 г. днес!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 78