Тест за скорост

Тестът за широколентова скорост, който събира пари за благотворителност

Тест за скорост на милиарди се провежда ежегодно. Ако само 1% използва този тест за скорост, бихме могли да съберем милиони за благотворителност!

Тест за скорост

начало

Изтегли
-- Mbps

Качи
-- Mbps

Ping
-- г-ца

Свързване...

-- г-ца
Ping

-- Mbps
Изтегли

-- Mbps
Качи

--
IP

--
интернет доставчик

....
Сървър

Споделяне на резултатите

Повторен опит----
Доставчик на услуги...--
Тестов сървър

$ 1236,43

Дарението е повишено

Даряваме 1 цент за всеки тест за скорост (макс. Един на потребител)

Благотворителна подкрепаТест за скоростТест за скорост

Какъв е тестът за широколентова скорост?

Измервайте скоростта на широколентовия си интернет за секунди с помощта на нашия безплатен инструмент и печелете пари за благотворителност, докато го правите. Това е идеята зад теста за широколентова скорост на Comparitech, който измерва скоростта на изтегляне, скоростта на качване и закъсненията (ping) за всякакъв тип широколентова връзка: ADSL, кабел, фибри и дори мобилни връзки като 3G и 4G LTE.

Как работи тестът за широколентова скорост?

Всеки път, когато използвате теста, се свързвате с най-близкия наличен тестов сървър, за да осигурите точни резултати с минимални задръствания. Малки, временни файлове, наречени пакети, се качват от и се изтеглят на вашето устройство от този сървър, за да се анализира скоростта на връзката. Comparitech не съхранява вашия IP адрес или някаква идентифицираща информация, но ние използваме бисквитки и анализи, за да проверим дали потребителят е провел тест в миналото и да предотврати злоупотреба. Тестът не използва Flash.

Резултатите от този тест отразяват скоростта на вашата интернет връзка в момента на тестване, но може да не дават ясна индикация за общите ви скорости на интернет или честотна лента. За да осигурите по-точни резултати, изключете приложенията и услугите, които консумират честотна лента в интернет, и изключете други устройства във вашия дом или офис, които също могат да консумират честотна лента..

Ние използваме облачните сървъри на Amazon. Тестовете са защитени и се провеждат от най-близкия облачен възел въз основа на местоположението на потребителите, най-бързия TTL и държава. Не разрешаваме на доставчиците на мрежови доставчици да действат като тестов хост, изключвайки пристрастни или ощипани резултати.

Тестване на скоростта за благотворителност

За всеки потребител, който провежда широколентов тест за скорост, Comparitech дарява един цент (0,01 щатски долара) или на Фондация за електронни граници (EFF), на нестопанска група за застъпване на цифрови права, или на Компютри 4 Африка, която финансира достъп до компютри в развиващите се страни на посочения континент. Водещият онлайн тест за скорост се провежда 3 милиарда пъти годишно. Ако успеем да накараме само един процент от тези хора да използват нашия тест за широколентова скорост, можем да съберем милиони за благотворителност.

Можете да видите Comparitech, изброени като средства за набиране на средства от EFF тук.

Искате да преминете към по-бърза широколентова услуга? Проверете интернет доставчиците по пощенски код (само за САЩ)

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 + = 34

Adblock
detector