Domotz Pro Review

Domotz Pro Review

Organizațiile folosesc Domotz Pro să monitorizeze rețelele clienților. În această recenzie, vom analiza mai atent capacitățile de monitorizare a rețelei Domotz Pro. Cu toate acestea, înainte de a privi funcțiile în sine, vom vedea cum funcționează Domotz Pro.

Cum funcționează Domotz Pro?

Domotz Pro

Domotz Pro is un instrument de monitorizare la distanță a rețelei care este format din trei componente: Aplicație mobilă Domotz Pro, Domotz Pro Cloud și Agent de rețea Domotz. Pentru a începe să folosești Domotz Pro mai întâi trebuie să creați un cont. Odată făcut acest lucru, puteți adăuga o Agentul Domotz. Există două opțiuni pentru adăugarea unui agent;

 • Descărcați versiunea software gratuită pe un agent Windows sau Linux
 • Cumpărați a Caseta Domotz 99,00 USD (76 £)

După ce aveți aceste componente, puteți începe să utilizați Domotz Pro pentru a vă monitoriza rețeaua sau rețelele la distanță.

Prezentare generală a revizuirii Domotz Pro

În această revizuire, am avut în vedere totul, de la procesul de instalare la monitorizarea rețelei, gestionarea de la distanță, alertele și monitorizarea mobilă. Mai jos este o imagine de ansamblu a caracteristicilor pe care le vom analiza în detaliu:

 • Instalare și configurare - Programul este fără client și ușor de implementat cu maparea automată a rețelei și descoperirea automată. Durează mai puțin de 15 minute pentru a termina scanarea dispozitivelor conectate.
 • Monitorizarea rețelei - Puteți monitoriza obiectivele nelimitate cu monitorizare SNMP, analiză lățime de bandă, monitorizare externă gazdă IP și teste de viteză. Este ideal pentru întreprinderile mai mari care gestionează rețele la distanță.
 • Interfața utilizatorului - O aplicație bazată pe web și desktop sunt disponibile. Este ușor de văzut performanța agenților conectați, deoarece acestea sunt codate în culori. De asemenea, o vizualizare pe hartă pentru a vă arăta unde se află dispozitivele.
 • Alerte - Utilizatorul poate configura condițiile de declanșare pentru alerte. Condițiile de declanșare configurabile sunt disponibile pentru stare, viteză și temperatură. Alertele sunt trimise ca o notificare push.
 • management la distanta - Sunt disponibile conexiuni la distanță sigure cu TCP, HTTP, SSH, Telnet și RDP. Este excelent pentru monitorizarea dispozitivelor IoT.
 • Managementul energiei la distanță - Utilizatorul poate alimenta și opri de la distanță PDU și PoE.
 • Administrare și Managementul echipei - Puteți monitoriza mai mulți clienți printr-un singur tablou de bord. Liderii echipei pot invita alți membri ai echipei să monitorizeze un client. Are un sistem de permisiuni pentru a restricționa cine are acces la ce clienți.
 • Aplicații web și mobile - Aplicațiile web și mobile sunt disponibile astfel încât să puteți accesa programul indiferent unde vă aflați. Notificările push vă mențin la curent.
 • Monitorizare mobilă - Puteți efectua monitorizarea SNMP de pe un dispozitiv mobil și puteți vizualiza o vizualizare „Toate dispozitivele importante” pentru a vedea care sunt dispozitivele online.
 • rapoarte - Puteți crea rapoarte automate pentru a vă menține la curent cu privire la performanța rețelei. Rapoartele pot fi programate în viitor.
 • integrările - Integrările funcționează cu furnizori precum Control4, D-Tools, StormAudio WyreStorm, Liberty AV, Denon, Marantz, Creston, Sonos și multe altele. De asemenea, are o API RESTful pentru extensii suplimentare.
 • Prețuri - Există trei opțiuni de tarifare: versiunea Lite 3 USD (2,30 £) pe site, versiunea avansată 6 USD (4,61 £) pe site și versiunea Premium 19 USD (14,59 £) pe site. Un proces de 21 de zile gratuit este, de asemenea, disponibil.

Instalare și configurare

Captura de ecran de instalare Domotz Pro

Domotz Pro este ușor de implementat, deoarece este o soluție fără client. Tot ce trebuie să începeți este să descărcați software-ul. Odată instalat software-ul, Agentul Domotz va monitoriza rețeaua și vă va trimite alerte în cazul în care există probleme. Agentul Domotz este disponibil pe ferestre, Ubuntu, QNAP NAS, Sinologie NAS, ReadyNAS, Zmeura PI, și Mașină virtuală.

Rețeaua este automat mapată astfel încât să nu fie necesar să configurați manual dispozitivele. Scanarea dispozitivelor durează mai puțin de 15 minute, iar scanarea continuă să descopere dispozitive adăugate în viitor.

Simplitatea procesului de instalare și funcția de descoperire automată sunt ideale pentru organizațiile care caută o implementare rapidă. Există relativ puține preocupări de care să vă faceți griji atunci când adoptați această soluție, deoarece există foarte puține modalități de configurare manuală care trebuie realizate.

Capacitățile de descoperire automată a Domotz Pro nu numai că face ca implementarea să nu facă probleme, ci și să elimine inconveniențele adăugării de noi dispozitive. Domotz Pro este o soluție de monitorizare a rețelei cu întreținere redusă atât pe termen scurt cât și pe termen lung.

Monitorizarea rețelei

Panoul de bord Domotz Pro

Utilizatori ai Domotz Pro se va baza pe capacitățile sale de monitorizare a rețelei. Cu toate acestea, accentul de Domotz Pro este puțin diferit de majoritatea instrumentelor de monitorizare a rețelei. Instrumentul este destinat companiilor care încearcă să administreze rețele terțe (în numele clienților). Instrumentul poate fi utilizat pentru a monitoriza de la distanță rețelele pentru probleme de performanță la distanță.

Experiența de monitorizare a rețelei este partea principală a Domotz Pro este oferind. Pentru început, instrumentul poate monitorizați obiectivele nelimitate. Lipsa restricțiilor face acest lucru ideal pentru organizații mai mari sau companii care caută o soluție de monitorizare a rețelei care să fie scalabilă.

Când monitorizați performanța rețelei cu Domotz Pro vi se oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a măsura starea rețelei. Programul include Monitorizare SNMP, analiza lățimii de bandă, și teste de viteză pentru a găsi probleme. Puteți monitoriza dispozitivele SNMPv2 completate cu alerte, iar testele de viteză pot fi rulate manual sau programate de către utilizator.

O caracteristică interesantă din Domotz Pro este acela al monitorizare externă de gazdă IP. Extinderea monitorizării vă permite să monitorizați până la cinci dispozitive de la distanță, de la servicii web la stratul 3 din rețeaua dvs. Acest lucru vă oferă vizibilitate chiar dacă nu sunteți pe site. Când este combinată cu alte funcții, cum ar fi monitorizarea mobilă (vezi mai jos), platforma vă oferă transparență oriunde v-ați afla.

Înrudite: Cele mai bune instrumente de monitorizare a rețelei

Interfața utilizatorului

Interfața de utilizare a aplicației web și desktop este proiectată pentru a vă oferi vizibilitate de sus în jos asupra performanței agenților conectați. Afișarea principală a afișării listei a agenților activi.

Fiecare agent este codat în culori și marcat ca fiind Sănătos, Probleme sau Jos. Dispozitivele sănătoase sunt notate cu verde, cele cu probleme de galben, iar cele de culoare violet. Există, de asemenea, o hartă pe partea dreaptă pentru a vă arăta unde se află agenții. Harta este utilă, deoarece vă oferă context cu privire la structura geografică a rețelei dvs..

Deși interfața utilizator nu are multă profunzime, vă oferă elementele esențiale de care aveți nevoie pentru a vedea performanța dispozitivelor conectate. Nu există informații inutile care să înghesuie afișajul. Tot ceea ce vedeți pe ecran este important și zonele cu probleme rămân proeminente.

Alerte

Pentru a vă asigura că nu pierdeți niciun eveniment important de securitate sau performanță Domotz Pro are un sistem de alerte. Alertele funcționează prin utilizarea utilizatorului configurați condițiile de declanșare sau parametrii pentru dispozitivele conectate. Condițiile dispozitivului pe care le puteți monitoriza includ stare, viteză, și temperatura.

După configurarea unei condiții de declanșare, odată ce declanșatorul este îndeplinit, programul trimite utilizatorului o alertă sau o notificare push. Alertele sunt trimise direct pe e-mail sau dispozitiv, astfel încât să puteți vedea o listă de evenimente semnificative care s-au întâmplat de-a lungul zilei. Acestea sunt utile pentru a vă menține la curent cu evenimentele de securitate.

Sistemul de alerte vă oferă un control complet asupra condițiilor pe care doriți să le monitorizați. De asemenea, posibilitatea de a monitoriza temperatura dispozitivelor conectate vă asigură că resursele dvs. sunt utilizate corect. Dacă nu sunt așa, veți ști aproape imediat.

management la distanta

Captura de ecran a lui Domotz Pro

Funcțiile de gestionare la distanță oferite de Domotz Pro sunt largi. Platforma oferă conexiuni la distanță sigure prin intermediul TCP, HTTP, SSH, Telnet, și RDP. Porturile deschise sunt scanate automat pentru a facilita conectarea la servicii la distanță. În plus, puteți monitoriza și VLAN-urile.

Acei utilizatori care doresc să se încorporeze internetul Lucrurilor Dispozitivele (IoT) sunt, de asemenea, acceptate în mod adecvat, cu o serie de caracteristici. Monitorizați starea dispozitivelor IoT de la furnizori cum ar fi ZigBee, Z-Wave, și Cresnet. Dacă lucrați sau lucrați în numele unei organizații care adoptă dispozitive IoT, Domotz Pro vă oferă o transparență foarte necesară.

Posibilitatea de a monitoriza dispozitivele IoT este deosebit de importantă pentru întreprinderile care se ocupă de transformarea digitală. Domotz Pro oferă astfel caracteristicile de monitorizare a dispozitivelor IoT în întreprinderile care implementează noi produse IoT.

Înrudite: Cele mai bune instrumente de monitorizare a serverului

Managementul energiei la distanță

Dacă doriți un control complet asupra unei rețele la distanță, gestionarea la distanță a energiei este una dintre cele mai neprețuite caracteristici Domotz Pro. Gestionarea la distanță a puterii permite utilizatorului să PDU-uri și PoE dezactivează și pornesc de la distanță. Domotz Pro acceptă mufele inteligente de la furnizori, cum ar fi Belkin, APC, CyberPower, SnapAV, Luxul, Panamax / Bluebolt, Tripp-Lite, și Bryant.

Gestionarea de la distanță a energiei este benefică deoarece vă permite să opriți dispozitivele defecte și să obțineți controlul asupra problemelor de securitate și performanță. De asemenea, ajută la trecerea graniței dintre monitorizarea unei rețele și interacțiunea cu o rețea. Interacțiunea de la distanță cu dispozitivele de rețea oferă opțiuni suplimentare pentru a răspunde la problemele din rețea.

În timpul unui eveniment de securitate, puteți reacționa la probleme mai degrabă decât să urmăriți pur și simplu. De exemplu, dacă temperatura unui dispozitiv atinge niveluri problematice, atunci îl puteți opri și arunca o privire mai atentă. Posibilitatea de a opri dispozitivele în acest mod vă oferă o serie de alte opțiuni pentru a răspunde amenințărilor.

Administrare și Managementul echipei

Potențialul de administrare oferit de Domotz Pro este unul dintre cele mai puternice active ale sale. Clienții pot fi monitorizați printr-un tablou de bord. Tabloul de bord vă permite să vă aruncați și să ieșiți din rețelele clientului diferite și să vă asigurați că nu vă lipsește nimic. Administrare activată Domotz Pro este concentrat pe controlul accesului la agenții Domotz. A Liderul echipei poate invita membrii echipei să colaboreze și să lucreze la un agent Domotz.

Permisiunile pot fi alocate și revocate bazat pe cine trebuie să acceseze anumite materiale. Utilizatorii cu permisiuni adecvate vor putea beneficia de alerte partajate. Ca măsură suplimentară de securitate, Domotz Pro promoții autentificare cu doi factori. Puteți verifica dacă membrii echipei dvs. au completat autentificarea în doi factori pentru a păstra securitatea datelor clientului.

Aplicații web și mobile

Pentru a vă asigura că puteți accesa Domotz Pro oriunde te duci, platforma este disponibilă ca aplicatie web, aplicație desktop sau aplicatie de mobil. Toate aceste aplicații sunt sincronizate pe dispozitive cu notificări push pentru a vă menține la curent. Acest lucru înseamnă că, dacă performanța unui dispozitiv este sub-par, veți ști dacă sunteți la birou sau în mișcare.

Este deasemenea o aplicație mobilă orientată către client care permite clienților să solicite asistență. Prin intermediul aplicației, puteți oferi îndrumări foarte necesare pentru soluționarea problemelor. Mare lucru despre acest lucru este că vă permite să vă extindeți de la monitorizarea rețelelor de clienți până la sprijinirea activă a acestora pentru a rezolva problemele.

Monitorizare mobilă

Monitorizarea rețelei Domotz Pro

Experiența de monitorizare mobilă oferită de Domotz Pro este foarte detaliat. De la un telefon, puteți efectua monitorizare în rețea și SNMP. Pe tabloul de bord principal vi se arată dacă „Toate dispozitivele importante”Sunt online sau nu, numărul dispozitivelor din rețeaua dvs., numărul dispozitivelor online, viteza de descărcare a rețelei, viteza de încărcare, o listă de alerte și opțiuni de colaborare.

Vizualizare listă / hartă și vedere hamburger

Pentru monitorizarea mai multor site-uri puteți comuta între a vizualizare listă / hartă și a vedere hamburger. Vizualizarea hărții vă arată o hartă activă Agenții Domotz. Puteți apoi să filtrați agenții pentru a vedea doar cei care sunt în funcțiune, în jos sau cu probleme.

În această vizualizare a listei, puteți vedea o listă de agenți cu indicatori de sănătate. Indicatorul de sănătate este clasificat în verde pentru sănătos, galben pentru unele dispozitive importante în jos,și violet dacă agentul este deconectat.

meniu hamburger vă oferă o versiune mai condensată a acestor informații. Puteți vedea un prezentare generală a agentului, numărul de solicitări de colaborare, agenți expirati si numărul de Ochii mei Domotz folosiți. Alertele pot fi, de asemenea, activate sau dezactivate cu o comutare pe acest ecran.

Caracteristici suplimentare

O altă caracteristică excelentă a aplicației mobile este accesul la dispozitive la distanță. Domotz Pro ecrane au deschis porturi pentru serviciile disponibile și vă permite să vă conectați la o divizare într-un singur clic. Conexiunile sunt criptate, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la păstrarea datelor în siguranță sau utilizarea unui VPN.

De asemenea, puteți interacționa cu unele configurații din aplicația mobilă. De exemplu, în Alert Manager, puteți comuta dacă „Obțineți o notificare prin e-mail” sau primiți o notificare push ”când este descoperit un dispozitiv nou. Poate face modificări din mers vă permite să interacționați cu experiența dvs. de monitorizare oriunde v-ați afla.

rapoarte

Rapoarte automate sunt o altă ofertă cheie a Domotz Pro. Utilizatorul poate programează rapoarte lunare privind performanța rețelei. Puteți genera rapoarte cu privire la date istorice de performanță, semnal Wifi, activitate utilizator și multe altele. Odată ce raportul a fost creat, îl poți împărtăși cu restul echipei tale.

A fi capabil să automatizarea rapoartelor facilitează verificarea periodică a performanței rețelei. Rapoartele programate sunt și mai valoroase pentru acele organizații care lucrează cu mai mulți clienți care trebuie să gestioneze preocupările de performanță ale multor clienți diferiți cu nevoi unice.

integrările

Domotz Pro oferă integrări cu o serie de alți furnizori externi, inclusiv Control4, D-Tools, StormAudio WyreStorm, Liberty AV, Denon, Marantz, Crestron, Sonos, și altele. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de mai multe, puteți utiliza API-ul Domotz Pro Public. API RESTful vă permite să integrați alte aplicații cu software-ul pentru a personaliza experiența de monitorizare.

Prețuri

Structura prețurilor oferită de Domotz Pro este incredibil de competitivă în comparație cu alți concurenți de pe piață. Există trei opțiuni de tarifare disponibile: versiunea Lite, versiunea Advanced, și versiunea Premium. Versiunea Lite costă 3 USD (2,31 £) pe site, pe lună și se adresează „integratorilor rezidențiali”. Versiunea avansată costă 6 USD (4,61 £) pe site, pe lună și este orientat către profesioniști IT. Versiunea Premium costă 19 USD (14,60 £) pe site, pe lună și se adresează MSP-urilor și organizațiilor mai mari. Fiecare versiune este disponibilă ca Proces gratuit de 21 de zile astfel încât să puteți încerca acea platformă înainte de a face o achiziție.

Revizuirea Domotz Pro: o soluție robustă de monitorizare de la distanță

De la procesul de instalare ușor la abilitățile sale de monitorizare a rețelei la distanță testate de luptă, Domotz Pro oferă o experiență excepțională de monitorizare la distanță. Experiența utilizatorului vă oferă o vizibilitate completă pe rețea și client.

Momentul în care un dispozitiv începe să funcționeze slab sistemul de alerte vă va ține informat. Cu răspunsuri potrivite în loc, puteți rezolva probleme de performanță în timp real.

Potențialul de a integra servicii suplimentare susține în continuare experiența de monitorizare. Utilizatorul nu se limitează la capacitățile oferite de acesta Domotz Pro. Integrarea serviciilor terțe oferă întreprinderilor flexibilitatea necesară pentru a implementa o abordare personalizată a monitorizării rețelei.

În plus, experiența de monitorizare multiplă platformă ajută utilizatorul să rămână la îndemâna datelor de performanță, indiferent unde se află. Aplicațiile web, desktop și mobile se reunesc pentru a crea o experiență de monitorizare completă care sinergizează împreună pentru a acoperi tot.

In timp ce Domotz Pro este accentul se stabilește clar pe monitorizarea la distanță a rețelei (adesea în numele clienților), nu există niciun motiv pentru care o întreprindere nu ar putea să o folosească pentru a monitoriza propria rețea. Ca rezultat, Domotz Pro este un instrument excepțional, indiferent dacă gestionați rețelele de clienți sau încercați să vă asigurați că rețeaua dvs. este performantă așa cum trebuie.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 5 =

Adblock
detector