Recenzie Intelius Identity Protect

Intelius este o companie publică de servicii de informare înregistrată înființată în 2003 în Bellevue, Washington. A intrat public pe piața bursieră în 2008 și a fost achiziționată ulterior în 2015 de HIG Capital. Intelius oferă două servicii principale: verificări de fond și protecție împotriva furtului de identitate. Ne vom concentra pe acesta din urmă, numit Intelius Identity Protect.

Înainte de a ajunge la recenzie, considerăm că este necesar să evidențiem câteva cusururi asupra reputației lui Intelius. Între 2008 și 2010, Intelius s-a confruntat cu probleme legale, inclusiv un proces de acțiune de clasă care acuza compania că a semnat și a taxat clienții pentru apartenența la o companie afiliată, Adaptive Marketing, fără cunoștința lor. Intelius a făcut în mod intenționat mai greu pentru clienți să conteste acuzațiile, potrivit unei Curți Federale care a acuzat compania că a încălcat Legea privind protecția consumatorilor. În plus, Intelius a fost acuzat că a vândut numere de telefon mobil private.

Trecutul umbrit al lui Intelius nu inspiră multă încredere ca un serviciu făcut pentru a proteja confidențialitatea clienților împotriva infractorilor, mai ales atunci când nu a reușit să protejeze clienții de la sine. Cu toate acestea, suntem obligați să oferim un rezultat corect în testarea noastră.

Caracteristici și prețuri

intelius id protect 1

Intelius Identity Protect oferă doar un singur nivel de servicii cu un preț lunar de 19,95 USD (GBP), dar abonamentele trimestriale și anuale vor scădea costurile la 14 și 8,25 USD pe lună. Prețul anual îl face unul dintre cele mai ieftine servicii de protecție împotriva furturilor de identitate disponibile. Sunt incluse atât protecția împotriva furtului de identitate, cât și unele servicii de raportare a creditelor.

Este demn de remarcat faptul că, la sfârșitul perioadei de testare, când am mers să opresc serviciul, IdentityProtect mi-a oferit o reducere de 50% la prețul lunar ca alternativă la anularea abonamentului meu..

  Revizuirea IdentityForce 2023

Prima include cele mai multe protecții obișnuite: monitorizarea numerelor de securitate socială, monitorizarea cărților de credit și debit, protecția contului bancar și monitorizarea adresei și a numărului de telefon. Planul vine cu asigurarea tipică de 1 milion de dolari SUA pentru a acoperi daunele generate de furtul de identitate.

Deoarece Intelius este, de asemenea, o companie de verificare de fond, oferă o monitorizare mai amplă a înregistrărilor publice decât majoritatea concurenților săi. Aceasta include orice înregistrări ale rudelor sau asociaților, adrese, rapoarte despre infractori de sex în apropiere și un raport de proprietate. Raportul de proprietate din contul meu a fost învechit și totuși aveau informațiile anterioare ale proprietarului casei în fișier.

În afară de monitorizarea înregistrărilor publice, protecțiile sunt de bază. Clienții nu pot introduce și monitoriza permisul de conducere, asigurarea medicală, pașapoartele, împrumuturile cu plată sau adresele de e-mail.

Experții în restaurare sunt la dispoziție 24/7 pentru a vă ajuta cu anularea cardurilor, contactarea poliției, soluționarea litigiilor de fraudă și răspunsul la întrebări generale.
intelius id protect 2

Clienții pot solicita un raport de credit gratuit pe lună de la Transunion, una dintre cele trei birouri naționale de rating din SUA. Acest lucru este inclus și în procesul de 7 zile gratuit. Dacă doriți un raport de credit triplu de la toate cele trei birouri, acesta va costa 25 de dolari în plus. 

Identity Protect include o filă pentru reducerea listelor de mailuri, spam și liste de telemarketing, dar acestea sunt, în esență, link-uri către servicii self-service, de renunțare la terțe părți. Intelius nu o va face pentru tine.

Alerte și rapoarte

intelius id protect 3

Clienții primesc e-mailuri de fiecare dată când se produce o schimbare în informațiile monitorizate. Alertele sunt arhivate pe site-ul web în portalul membrilor. Acestea includ orice întrebări în istoricul creditului dvs.; modificări în înregistrările publice, informații negative sau informații generale; și s-au deschis conturi noi în numele vostru.

  Identitate falsă, crimă federală: Legea privind furtul de identitate și determinarea asumării

Identity Protect nu oferă o opțiune de a primi alerte prin SMS.

Rapoartele de credit care vin gratuit cu un cont pot fi trase o dată pe lună din Transunion. Acesta include câteva informații personale, conturi noi și existente, un istoric de plăți de doi ani și, bineînțeles, punctajul dvs..

La fel ca și gama limitată de protecții, alertele și rapoartele disponibile sunt foarte minime. Nu am primit nicio notificare în timpul testării mele.

Configurare și interfață

intelius id protect 4

Configurarea unui cont Identity Protect este destul de simplă și implică în mare parte activarea protecțiilor. Veți avea nevoie de numere de cont bancare, carduri de debit și de credit, numărul de securitate socială, o adresă și un număr de telefon. O bară de progres vă informează dacă ați lăsat oricare dintre aceste câmpuri goale.

Nu veți fi taxat până la expirarea probei gratuite de 7 zile, dar Intelius va pune cardul dvs. de credit pentru a vă asigura că este activ.

Site-ul este curat și intuitiv, constând din șase file. Pagina principală este o imagine de ansamblu simplă asupra protecțiilor și beneficiilor care au fost activate. Creditul meu include raportul de credit Transunion descris mai sus. Alerte este arhiva cronologică a notificărilor pe care le-ați primit. Protecția este aceea în care activezi mai multe cărți de credit, conturi bancare și alte informații. Public Records include orice informație disponibilă în mod public pe care Intelius a putut să o dezvăluie despre dvs., inclusiv infracțiuni și un raport de proprietate. Resursele sunt locurile în care veți găsi întrebări frecvente, o bază de cunoștințe și mărturii.

Identity Protect, la fel ca majoritatea serviciilor similare, este complet bazat pe web. Nu există aplicații desktop sau mobile.

Serviciu clienți

Linia telefonică de asistență pentru clienți m-a conectat la un centru de apel de peste mări, unde reprezentanții au răspuns la telefon cu: „Vă mulțumim pentru apelarea serviciilor de asistență pentru clienți.” Ei nu menționează niciodată Intelius sau Identity Protect, ceea ce pentru mine pare foarte mult ca acesta este un apel general de servicii pentru clienți. centru contractat probabil de mai multe companii. Apelul meu a scăzut în ambele două ocazii cu care l-am contactat.

  6 escrocherii Paypal comune și cum să le evităm

Am fost conectat cu un reprezentant aproape imediat la ambele apeluri, ceea ce a fost bun, dar lucrurile s-au întors în jos de acolo. Procesul de verificare a fost inconsecvent; un reprezentant mi-a cerut ultimele patru cifre ale cardului meu de credit, în timp ce celălalt mi-a cerut un e-mail, nume și cod poștal. Am pus o întrebare suficient de simplă: pot schimba raportul de credit lunar gratuit din Transunion în Experian? Un simplu număr nu ar fi fost suficient, dar am fost pus în așteptare pentru mai mult de cinci minute înainte ca apelul să cadă la a doua încercare. În mod clar, acesta nu este genul de echipă dedicată de asistență pe care doriți să vă gestionați de identitatea și restaurarea creditului.

Telefonul este singura metodă de a contacta Identity Protect și este disponibil 24/7. Nu există niciun sistem de chat sau de transmitere a biletelor în direct.

Pot cel puțin să raportez că serviciul este fără spam și fără anunțuri.

Verdict

Chiar și cu un raport lunar de credit inclus în preț, este dificil să se justifice protecțiile limitate și serviciul îngrozitor pentru clienți. Consumatorii pot obține mult mai mult de la orice alt serviciu de protecție împotriva furtului de identitate pe care l-am revizuit până în prezent. Dacă doriți doar cea mai ieftină opțiune de pe piață, abonamentul anual se va potrivi nevoilor dvs. Însă Intelius Identity Protect va trebui să-l intensifice în mod serios pentru a primi recomandarea noastră și a renunța la reputația umbră a acesteia.

Accesați Intelius

About the author

Comments

  1. mcare în contul lor sau când se găsesc informații noi despre identitatea lor. Aceste alerte includ, de exemplu, schimbări în adresa de domiciliu sau înregistrări noi de credit. Rapoartele sunt disponibile online și pot fi descărcate în format PDF. Acestea includ informații despre istoricul de credit, istoricul de locuințe, istoricul de angajare și istoricul de infracțiuni. Configurare și interfață Configurarea serviciului este ușoară și rapidă. După ce v-ați înregistrat, veți primi un e-mail de confirmare și veți fi invitat să vă conectați la contul dvs. online. Interfața este simplă și ușor de utilizat, cu meniuri clare și opțiuni bine organizate. Serviciu clienți Serviciul clienți este disponibil prin telefon și e-mail. Am contactat serviciul clienți prin e-mail și am primit un răspuns prompt și util. Verdict Intelius Identity Protect este un serviciu de protecție împotriva furtului de identitate decent, cu un preț accesibil și o monitorizare extinsă a înregistrărilor publice. Cu toate acestea, trecutul umbrit al companiei poate fi un dezavantaj pentru unii clienți. În general, recomandăm acest serviciu pentru cei care caută o protecție de bază împotriva furtului de identitate la un preț accesibil.

Comments are closed.