Revizuirea Identity Guard 2020

Dacă ați fost victimă a fraudei sau informațiile dvs. personale au fost scurse într-o încălcare a datelor, protecția împotriva furtului de identificare este o investiție înțeleaptă. Identity Guard este una dintre numeroasele companii care oferă un astfel de serviciu, așa că am testat-o ​​pe mine însumi pentru a vedea cum se împotrivește concurenței.


Pentru această recenzie Identity Guard am vrut să aflu:

 • Identity Guard merită prețul?
 • Cum mă ajută Identity Guard să mă protejeze?
 • ID Guard este ușor de configurat și utilizat?
 • ID Guard are asistență bună pentru clienți?
 • Ce acoperă asigurarea de membru?

Compania mamă a Identity Guard a început în 1996 ca companie de monitorizare a creditelor. Ulterior, s-a extins la mai multe produse, inclusiv antivirus și serviciul său de protecție împotriva furtului de identitate. Lansat în 2013, Identity Guard a fost unul dintre cele mai bine examinate servicii de pe piață. Am prezentat-o ​​în pas în această recenzie pentru a vedea dacă într-adevăr ține pasul.

SALVAȚI 33% Dacă vă gândiți să vă înscrieți la Identity Guard, în prezent există o economie de 33%. Se facturează ca o ofertă de timp limitată, deși nu este clar când expiră contractul.

Cât costă Identity Guard? Ce plan ar trebui să obțineți?

de stabilire a prețurilor

Garda de identitate oferă apartenențe individuale și familiale, fiecare cu trei niveluri, pentru un total de șase planuri unice:

 • Individual (un adult)
  • Valoare: 8,99 USD pe lună
  • Total: 19,99 USD pe lună
  • Premier: 24,99 USD pe lună
 • Familie (toți adulții și copiii dintr-o gospodărie)
  • Valoare: 14,99 USD pe lună
  • Total: 29,99 USD pe lună
  • Premier: 34,99 USD pe lună

Toate planurile includ următoarele:

 • Asigurare de 1 milion USD *
 • Un manager de caz dedicat
 • Identitatea și monitorizarea contului
 • Alerte de tranzacții cu risc ridicat
 • Acces la aplicația mobilă
 • Extensia de navigare web sigură

Total nivelul adaugă scor de credit gratuit * monitorizare și alte alerte, inclusiv preluări de cont bancar și cereri de deschidere de conturi de verificare sau de economii cu informațiile dvs.. Sincer, cred că aceste lucruri ar trebui să facă parte din orice serviciu de protecție împotriva furtului de identitate, așa că este păcat că aceștia percep o primă pentru asta.

LECTURĂ DE CITITOR: Înscrieți-vă la oferta totală și plătiți doar 19,99 USD / lună

scorul de credit de pază id

Premier planificați grămezi pentru mai multe suplimente, inclusiv un complet raport de credit cu trei birouri și a raport de insight social care analizează setările de confidențialitate pe rețelele de socializare populare.

Am testat planul Premier pentru această recenzie, dar Eu personal merg cu planul Total. Este livrat cu toate protecțiile necesare și puteți obține raportul de credit gratuit în altă parte (toți cetățenii americani au dreptul la un raport de credit gratuit pe an de la fiecare dintre cele trei agenții naționale de raportare a creditului). Raportul de perspectivă socială nu valorează diferența de preț pentru o persoană, după părerea mea, dar poate fi util dacă aveți copii care sunt activi pe social media.

Asigurare de membru: ce acoperă Identity Guard dacă mi se fură ID-ul?

Fiecare plan de pază ID este livrat 1 milion USD în asigurare și rambursare fonduri furate.

Ce înseamnă de fapt asta?

Pe lângă banii care vi s-au furat efectiv, asigurarea acoperă taxele legale și administrative suportate pentru restabilirea identității dvs., sub rezerva aprobării prealabile. Taxele de investigator privat pot fi, de asemenea, aprobate.

Puteți depune salarii pierdute, cheltuieli de călătorie, îngrijire pentru bătrâni, îngrijirea soțului și îngrijirea copilului, deși acestea sunt limitate la o limită mult mai mică. Pot cere doar până la 10.000 de dolari în salarii pierdute sau 1.000 de dolari în cheltuieli de călătorie, de exemplu.

Nu există nicio deducere pentru a depune o reclamație.

Monitorizare, alerte și rapoarte

tabloul de bord de pază id

Identity Guard monitorizează o mare varietate de conturi și informații și, la rândul meu, mă avertizează atunci când recunoaște orice modificări suspecte. Pot vizualiza rapoarte periodice cu privire la anumite activități care pot indica fraudă prin tabloul de bord online.

Pot monitoriza majoritatea lucrurilor pe care ID Guard le face singură, dar este foarte convenabil ca ID Guard să o facă pentru mine. Acestea includ tranzacțiile neautorizate pe cardul meu de credit și contul bancar. Identity Guard îmi permite să înregistrez un număr nelimitat de cărți de credit și mai multe conturi bancare pentru monitorizare.

întrebări privind amenințarea pazei id

Alte lucruri nu sunt la fel de simple pentru a urmări pe cont propriu și aici stă adevărata valoare a monitorizării ID Guard. De exemplu, nu verific regulat informații precum:

 • Cod numeric personal
 • Număr de identificare al asigurărilor de sănătate
 • Cont de investitii
 • Numărul permisului de conducere
 • Numarul pasaportului
 • Numar de telefon
 • Adresa de acasa

Ori de câte ori informațiile mele apar într-una dintre scanările sale, aplicația de credit sau web-ul întunecat, ID Guard mă va avertiza atunci când este detectat.

scorul de gestionare a riscului de pază id

Cum face asta? Identity Guard a făcut echipă recent cu IBM Watson pentru a încorpora inteligența artificială în sistemul său de monitorizare. Site-ul web prevede:

„Suntem prima și singura companie de monitorizare a furtului de identitate care folosește tehnologia de calcul cognitiv IBM® Watson ™ pentru a rezolva problemele furtului de identitate. Cu IBM® Watson ™ punem la dispoziție inteligența artificială, auto-învățarea mașinii, interacțiunea om-calculator, procesarea limbajului natural și extragerea de date pentru a rezolva probleme complexe de monitorizare a furtului de identitate, caracterizate de incertitudine și ambiguitate. Monitorizăm mai multe date și colectăm mai multe informații despre amenințări ca niciodată pentru a oferi o mai bună securitate membrilor noștri. "

Identity Guard monitorizează „tranzacțiile cu risc ridicat”, inclusiv preluări de conturi, transferuri bancare, rambursări de impozite, cereri de împrumut cu plata, aplicații de servicii de utilitate și aplicații de servicii celulare. Deși toate planurile acoperă aceste tranzacții cu risc ridicat, planul Valoare exclude în mod special preluarea conturilor bancare. Nu sunt sigur de ce nu este inclusă o tranzacție cu risc ridicat și mi se pare că orice serviciu de protecție împotriva furtului de identitate ar trebui să vă monitorizeze contul bancar, așa că sunt dezamăgit să văd abonații planului de valoare.

alerte de pază id

Alertele îmi cer să verific activitatea ori de câte ori informațiile sunt actualizate pe contul meu înregistrat - parole și adrese, de exemplu - sau când cineva încearcă să deschidă noi conturi sau abonamente sub numele meu. Majoritatea companiilor și băncilor cu carduri de credit vă permit să configurați alertele de activitate în mod gratuit în conturile dvs., astfel încât există o valoare mai mică în asta, deși nu vor urmări hoții să deschidă noi conturi sub numele dvs..

Alertele sunt trimise prin e-mail și sunt afișate în tabloul de bord al site-ului Web al Identity Guard. Puteți obține notificări și prin intermediul aplicației mobile pe iOS și Android.

protejare a confidențialității social media

Raportul Social Insight este disponibil numai pentru utilizatorii Premier care își conectează contul de Facebook. Cu toate acestea, ID Guard nu monitorizează efectiv aceste conturi; doar se uită la setări și vă spune care dintre ele trebuie să schimbați. Acest lucru nu merită costul suplimentar, după părerea mea, dacă nu aveți copii.

Interfață și configurare

înscriere gardă id

Configurarea contului dvs. Guard Guard este o problemă destul de simplă. Vei începe introducând detalii personale de bază, inclusiv numărul tău de securitate socială. După ce ați finalizat, veți ajunge la un tablou de bord din care puteți adăuga alte conturi și numere de identificare pagini urmărite după cum este necesar.

id gardă închisă

Oarecum îngrijorător, nu există un proces de autentificare în doi pași sau chiar o verificare prin e-mail la conectarea de pe un dispozitiv sau browser nou. Așadar, dacă cineva învață parola contului dvs. de identitate Guard, puteți sfârși mai rău decât dacă nu v-ați fi înscris în primul rând. Verificarea în doi pași ar trebui să fie o prioritate maximă pentru ID Guard.

Aplicația mobilă Identity Guard

android pază id

Aplicația mobilă pentru iOS și Android este cam aceeași cu tabloul de bord al site-ului, cu un aspect similar, dar mai prietenos pentru utilizatorii de telefonie mobilă. Nu există prea multe diferențe de funcționalitate între cele două.

Are un fel de protecție anti-phishing încorporată pentru a vă ajuta să vă protejați de a merge pe site-uri de phishing, dar mă întreb dacă adaugă cu adevărat vreo valoare. Aplicația implicită pentru browserul dvs. din telefon probabil face deja acest lucru pentru dvs..

Extensii de browser Identity Guard

extensie crom protector id

Extensia browser-ului Chrome Identity Guard, Navigare sigură, adaugă câteva îmbunătățiri de confidențialitate și securitate browserului dvs. web, inclusiv:

 • Protecție împotriva luptei împotriva vocației - vă împiedică să vă împiedicați pe site-urile cunoscute
 • Protecția de urmărire - blochează cookie-urile de urmărire
 • Protecție HTTPS - încarcă versiunea HTTPS a unui site web, oricând este disponibil
 • Blocatorul de reclame - blochează anunțurile
 • Blocant Flash - împiedică încărcarea Flash pe paginile web

Toate aceste funcții sunt utile, dar puteți obține mai mult sau mai puțin aceeași protecție împotriva altor extensii gratuite ale browserului. Din păcate, este disponibil numai pentru Google Chrome în acest moment.

id gardă https

Identity Guard obișnuia să ofere abonaților acces la un manager de parole numit antivirus ID Vault și ZoneAlarm, dar asta nu mai pare să fie cazul.

Serviciu clienți

În ciuda faptului că este o companie de internet, Identity Guard se bazează foarte mult pe telefoane pentru a comunica cu clienții. Dacă pierdeți portofelul sau localizați taxe frauduloase, sunați la numărul 1-800. Dacă aveți o întrebare cu privire la contul dvs. sau la o altă anchetă care nu este urgentă, sunați la numărul 1-800. De asemenea, este listată o adresă de e-mail de asistență, dar ID Guard observă că nu va putea răspunde la întrebări legate de informații personale.

Pentru probleme de urgență, biroul de asistență pentru clienți este gestionat de luni până vineri, între orele 8 și 11 până la 23:00. iar sâmbăta între orele 9:00 și 18:00 ET. Puteți accelera procesul de pe telefon, oferind reprezentantului de asistență un cod PIN de verificare găsit în Ajutor secțiunea din tabloul de bord al contului.

Dacă credeți că ați fost fraudat sau identitatea dvs. furată, agenții de restaurare a identității sunt disponibili 24/7.

Un apel la serviciul clienți m-a lăsat mulțumit. Am fost pus în reținere aproximativ un minut înainte de a intra în contact cu un reprezentant, care mi-a pus mai întâi mai multe întrebări pentru a-mi verifica identitatea. Serviciul pentru clienți a fost util și politicos.

Pagina de asistență a site-ului web oferă un sortiment decent de întrebări frecvente și alte resurse pentru lucruri precum depunerea de cereri de asigurare și litigiile de credit..

În afară de reclamele de pe site-ul web, nu am primit nicio adresă de spam sau oferte promoționale de la Identity Guard în căsuța de e-mail.

Anularea unui membru este foarte ușoară. Puteți face acest lucru din pagina contului dvs. de pe site-ul web, făcând clic pe un buton simplu sau apelând ID Guard la telefon.

Verdict

Identity Guard este un serviciu de protecție împotriva furtului de identitate solid și destul de cuprinzător, cu o poliță de asigurare bună. Este ușor de configurat și oferă atât planuri individuale, cât și familiale. Aș recomanda planul total de nivel mediu, care include unele necesități care nu sunt incluse în planul de valoare, dar nu și extra-valorile abordate în planul Premier.

LECTURĂ DE CITITOR: Înscrieți-vă pentru oferta totală și plătiți doar 13,33 USD / lună

Dezvăluire: Comparitech este acceptat de cititor. Uneori câștigăm o taxă atunci când cumpărăturile sunt făcute de la link-uri de pe acest site. Acest lucru nu influențează modul în care evaluăm produsele și nu costă nimic pentru cititorii noștri. Citiți mai multe aici.Vizit Identity Guard

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 71