Revizuirea IdentityForce 2023

Dacă informațiile dvs. personale au fost scurse într-o încălcare a datelor sau ați fost victima unei fraude, protecția împotriva furtului de identitate vă poate proteja de consecințele negative. IdentityForce este unul dintre mai multe astfel de servicii, așa că am testat-o ​​pe mine însumi pentru a vedea cum se împotrivește concurenței.

Pentru această recenzie IdentityForce, am vrut să aflu următoarele:

 • IdentityForce merită prețul?
 • Cum mă protejează IdentityForce?
 • IdentityForce este ușor de configurat și de utilizat?
 • IdentityForce are un suport bun pentru clienți?
 • Ce acoperă asigurarea de membru?

IdentityForce nu se află în partea de sus a listei celor mai cunoscute agenții de protecție împotriva furtului de identitate, dar este cu siguranță că cotletele trebuie să concureze atât în ​​ceea ce privește caracteristicile, cât și protecția. Compania este în jur de peste trei decenii, deși nu exact în forma sa actuală, și se pare că a obținut o informație reală despre ce își doresc clienții în acea perioadă..

OFERI ALERTA: Identity Force oferă un proces gratuit aici. Aceasta include, de asemenea, o reducere de la prețul lunar dacă decideți să continuați.

Cât costă IdentityForce? Ce plan ar trebui să iei?

identificarea forțelor de prețPlanurile vin în două niveluri: UltraSecure și UltraSecure + Credit.

 • UltraSecure costă 17,95 USD pe lună sau 179,50 USD pe an
 • UltraSecure + Credit costă 23,95 USD pe lună sau 239,50 USD pe an.

Aceste prețuri sunt în creștere în comparație cu serviciile rivale, care adesea percep aproximativ 10 dolari pe lună la nivelul de bază. UltraSecure + Credit, după cum sugerează și numele, include rapoarte de credit din cele trei birouri naționale de credit. Pe cont propriu, acele rapoarte costă individual în jur de 10 $ sau 12 $, deși puteți obține gratuit pe an de la fiecare birou principal. Identity Force îți monitorizează zilnic creditul, îți urmărește scorul lunar și vine cu un simulator de scoruri de credit.

tablou de bord cu forța id

În afară de informațiile despre credit, cele două niveluri sunt identice. Obțineți toate protecțiile tipice:

 • Forța de identitate va monitorizează piața neagră pentru ca informațiile dvs. personale să vadă dacă sunt cumpărate sau vândute sau comercializate oriunde.
 • Alerte de activitate vă anunță când cineva face cumpărături frauduloase cu cardurile dvs. de credit și bancare și puteți seta alerte ori de câte ori o taxă, retragere sau transfer depășește o anumită sumă.
 • În caz de furt de identitate, experți în restaurare vă va ajuta cu documente și alte birocrații pentru a anula și înlocui cardurile.
 • Primesti 1 milion USD de asigurare pentru a compensa orice daune ca urmare a furtului de identitate, care este egal pentru curs.
  Cum să recunoașteți și să evitați înșelătorii eBay

De la ultima dată când am revizuit IdentityForce, compania a adăugat planuri de familie și de afaceri. Cu toate acestea, prețurile nu sunt listate, așa că trebuie să solicitați o ofertă.

Când am încercat să mă înscriu, formularul online mi-a respins cărțile de plată și nu avea să treacă. A trebuit să mă înscriu la telefon, iar reprezentantul mi-a informat că site-urile întâmpină această problemă în timpul „și afluxului de comenzi”.

Asigurări IdentityForce: ce este acoperit?

Planul de asigurare de 1 milion de dolari IdenityForce acoperă unele cheltuieli fără buzunar și salariile pierdute, dacă ID-ul dvs. este furat. Veți fi rambursat pentru costurile asociate cu restabilirea identității dvs., cum ar fi comandarea rapoartelor de credit, înregistrări medicale, taxe de depunere a cererilor, efectuarea de apeluri telefonice la distanță și expediere. De asemenea, include:

 • 1.500 USD pe săptămână în salarii pierdute, până la cinci săptămâni
 • 1.000 de dolari pentru o consultație legală
 • 2.000 USD cheltuieli de călătorie
 • 2.000 de dolari cheltuieli pentru îngrijirea vârstnicilor și a copiilor
 • 1.000 de dolari în costuri contabile

Absent de această listă sunt banii care vi s-au furat de fapt. Dacă un criminal reușește să-ți fure bani de fapt, aceste daune nu sunt acoperite de polița de asigurare IdentityForce. Merită menționat faptul că unii rivali oferă rambursarea fondurilor furate.

Nu există nicio deducere pentru a depune o reclamație.

Monitorizare, alerte și rapoarte

La fel ca în cazul oricărui serviciu de protecție împotriva furtului de identitate, pot ține evidența a numeroase informații despre monitoarele Identity Force, precum tranzacțiile neautorizate. Dar compilarea tuturor într-un singur loc este convenabilă și există câteva lucruri pe care nu le-aș putea face singure, cum ar fi monitorizarea pieței negre.

tablou de bord 2 for id

Ceea ce Identity Force face foarte bine este să monitorizezi o mare varietate de informații fără să treci cu vederea nimic:

 • Cod numeric personal
 • Numărul permisului de conducere
 • Beneficii și conturi medicale
 • Credite cu plata
 • Evidență judiciară
 • Înregistrările infractorilor sexuali
 • Schimbări de adresă
 • Numere de telefon
 • Carduri de credit
 • conturi bancare
 • Conturi de social media
 • Scorul de credit
 • Numarul pasaportului
 • Adresa de email

conturile monitorizate cu forța de identitate

Îmi pot lega atât serviciile bancare, cât și cardurile de credit, precum și conturile online asociate cu aceste carduri. De exemplu, introduc numărul cărții de credit pentru a putea fi monitorizat, dar am conectat și contul meu Chase online. Acest lucru pare un pic redundant, dar în esență pune toate notificările pe care le-aș primi în mod normal de la Chase într-un singur loc cu toate celelalte conturi.

  Recenzie Intelius Identity Protect

istoricul tranzacțiilor cu forța de identitate

Rețineți că a trebuit să permit Chrome să ruleze „scripturi nesigure” pentru a adăuga conturi pentru monitorizarea tranzacțiilor. După ce acordați site-ului web permisiunea de a rula acele scripturi, Chrome a marcat conexiunea site-ului ca fiind nesigură. Identity Force încarcă formulare de autentificare ale terților pentru conturile bancare și carduri de credit în tabloul de bord, care ar putea cauza o vulnerabilitate de securitate. Este neconcordant, să spunem cel puțin, deși Microsoft Edge nu a semnalat aceeași problemă.

forța de identitate crom nu este securizată

Un alt dezavantaj este că recunoaște doar băncile cunoscute, astfel încât banca cu uniunea de credit mică cu care nu am putut fi legată. Încă am putut introduce contul și numerele de rutare pentru a putea fi monitorizat pentru abuz.

ID force alertă de monitorizare prin e-mail

Alerte sunt trimise prin e-mail și pot configura opțional alerte SMS. Arhiva tuturor acestor alerte apare de asemenea sub fila asociată de pe site-ul web.

De asemenea, site-ul web conține un blog de încălcări ale datelor recente care ar putea să fi pus sau nu datele în pericol.

Când am revizuit ultima dată IdentityForce, Ștergeți acum raportul a scanat detalii personale pe site-urile publice și v-a permis să ștergeți sau să renunțați la partajarea informațiilor respective. Se pare că această caracteristică este nu mai este disponibil din această recenzie.

Monitorizarea social media

id force info sociale

IdentityForce poate monitoriza Facebook, Twitter, Instagram și Youtube pentru „activități necorespunzătoare și postări care ar putea fi percepute drept violente, folosesc profanitate sau ar putea fi catalogate drept intimidare cibernetică sau discriminatorii.” Nu mi se pare deosebit de util, dar s-ar putea veniți la îndemână dacă aveți copii pe care doriți să îi monitorizați pe rețelele de socializare.

Instrumente pentru Protecția PC-ului IdentityForce

instrumente de protecție pentru PC-ul id force

Fiecare cont este livrat cu un software gratuit de protecție împotriva furtului de identitate realizat de SentryBay, un dezvoltator de software antivirus. Disponibil numai pentru Windows, aceasta vă împiedică să deschideți pagini de phishing online, oprește malware-ul să facă capturi de ecran și previne funcția de blocare a blocărilor – un tip de virus care înregistrează orice introduceți și îl trimiteți hackerului. Nu este un program cu antivirus complet și abordează doar aceste trei amenințări, așa că nu aruncați antivirusul existent. Este menit să fie un supliment, nu un înlocuitor.

Configurare și interfață

configurarea contului de forță id
Identity Force are cele mai curate interfețe concepute mai intuitiv ale oricărui serviciu de protecție împotriva furtului de identitate pe care l-am revizuit încă. Am început să introduc numere de identificare precum SSN-ul meu, permisul de conducere și pașaportul. Am trecut apoi la conturi bancare, cărți de credit, social media și multe altele.

  Înșelătorii de loterie - Cum funcționează?

Configurarea este un proces nedureros, dar în mod evident necesită să ai multe informații la îndemână, cum ar fi numerele de rutare și numerele de telefon. Puteți introduce aceste informații mai târziu.

id force 2fa

Încurajez cu insistență pe oricine folosește Identity Force să configureze autentificarea cu doi factori (2FA). Acest lucru necesită să introduc un număr PIN trimis la telefon sau adresă de e-mail la logarea de pe un dispozitiv nou. Poate fi o durere, dar merge foarte mult în protejarea contului meu dacă un hacker reușește să-mi fure parola.

Aplicația mobilă IdentityForce

id force android

O aplicație mobilă IdentityForce este disponibilă pentru Android și iOS. Acest lucru vă va permite să monitorizați alertele, tranzacțiile și scorul de credit din mers. Cu toate acestea, nu pot adăuga sau modifica informații. În schimb, trebuie să configurez totul pe site.

Serviciu clienți

Asistența vine sub formă de telefon și e-mail. Dacă aveți întrebări generale despre produs, trebuie să apelați în zilele lucrătoare în timpul programului de lucru. Pentru membri, experții în restaurare ID sunt la dispoziție 24 de ore din 24.

Am întâlnit câteva probleme de înregistrare și am contactat serviciul clienți prin e-mail pentru a le rezolva. M-au direcționat către asistența telefonică, care a reușit să-mi rezolve problema fără sughițe. Datorită naturii sensibile a protecției împotriva furtului de identitate, cele mai multe solicitări de servicii pentru clienți vor trebui probabil soluționate prin telefon, deoarece e-mailul nu este suficient de sigur.

calculatorul de comparare a cărții de credit id force

Site-ul web include, de asemenea, întrebări frecvente, un glosar de termeni și sfaturi generale și recomandă instrumente pentru a vă proteja. Mai multe calculatoare sunt de asemenea disponibile pentru compararea împrumuturilor, compararea cărților de credit, leasing auto versus cumpărare, consolidare ipotecară și multe altele. Acestea sunt utile, dar nu fac parte din protecția de bază oferită.

Serviciul este fără spam, fără reclame sau upsells. Am primit mai multe alerte de la Identity Force decât orice alt serviciu testat până acum, dar nu mi s-a părut niciodată că se teme de frică sau nu sunt adecvate.

Verdict

Identity Force este un pic pe partea scumpă, dar oferă o protecție foarte completă cu o interfață bine concepută. Nu lasă clienții să-și dorească ascunzând avantajele cu valoare adăugată pe nivelurile premium de raft, cu excepția rapoartelor de credit. Dezavantaj, polița de asigurare nu compensează fondurile furate și am întâlnit câteva probleme cu site-ul și tabloul de bord..

Dezvăluire: Comparitech este acceptat de cititor. Uneori câștigăm o comisie atunci când cumpărați produse prin link-uri de pe această pagină. Citiți mai multe.Vizit Identity Force

About the author

Comments

 1. a română:

  Protecția împotriva furtului de identitate este foarte importantă în era digitală în care trăim. Dacă informațiile dvs. personale au fost compromise sau ați fost victima unei fraude, IdentityForce poate fi o soluție pentru a vă proteja de consecințele negative. Am testat acest serviciu și am fost interesat să aflu dacă merită prețul, cum mă protejează și dacă este ușor de utilizat. IdentityForce nu este printre cele mai cunoscute agenții de protecție împotriva furtului de identitate, dar oferă caracteristici și protecție comparabile cu competitorii săi. Planurile vin în două niveluri: UltraSecure și UltraSecure Credit, iar prețurile sunt mai mari decât ale altor servicii similare. Cu toate acestea, IdentityForce oferă monitorizare zilnică a creditului, alerte de activitate și asistență în caz de furt de identitate. În plus, puteți obține asigurare de membru de până la 1 milion de dolari pentru a compensa orice daune ca urmare a furtului de identitate. În general, IdentityForce este o opțiune bună pentru protecția identității dvs. personale.

 2. Romanian:

  Protecția împotriva furtului de identitate este foarte importantă în era digitală în care trăim. IdentityForce este un serviciu care oferă această protecție și am decis să îl testez pentru a vedea dacă merită prețul. Am fost impresionat de caracteristicile oferite de IdentityForce, inclusiv monitorizarea zilnică a creditului și alertele de activitate. De asemenea, am apreciat faptul că oferă o asigurare de 1 milion de dolari pentru a compensa orice daune ca urmare a furtului de identitate. Cu toate acestea, prețurile sunt mai mari decât ale altor servicii similare, iar procesul de înscriere poate fi dificil. În general, IdentityForce este o opțiune bună pentru cei care caută o protecție puternică împotriva furtului de identitate.

 3. IdentityForce este un serviciu excelent de protecție împotriva furtului de identitate. Am testat personal acest serviciu și am fost impresionat de caracteristicile sale și de nivelul de protecție pe care îl oferă. Deși prețurile sunt mai mari decât ale altor servicii similare, merită investiția pentru a vă proteja informațiile personale și financiare. Planurile de asigurare oferite de IdentityForce sunt, de asemenea, foarte bune și acoperă o gamă largă de cheltuieli asociate cu restabilirea identității dvs. În general, recomand cu încredere IdentityForce pentru oricine caută o protecție puternică împotriva furtului de identitate.

Comments are closed.