uKnowKids pregled roditeljskog nadzora

Uvod

uKnowKids je paket roditeljskog nadzora koji jedinstven pristup novoj paradigmi djece na web stranicama društvenih mreža nudi novo rješenje rastućeg problema s kojim se suočavaju mnogi roditelji tweerova i tinejdžera u modernom dobu.

Umjesto da se pridržava tradicionalnog modela roditeljskog nadzora web filtriranja i blokiranja sadržaja, uKnowKids se samo bavi nadzorom društvenih mreža i jedinstvenom prodajom samo za praćenje mobilnih aktivnosti. No, jesu li ove dvije funkcije dovoljne da opravdaju cjenovni plan mjesečne pretplate?

Da biste to saznali, pročitajte u našem roditeljskom pregledu uKnowKids!

Instalacija / Postavljanje

instalacija nepoznatih

Kao i svaki paket roditeljskog nadzora koji vrijedi njegove soli, postupak podešavanja uKnowKids-a bio je toliko jednostavan kao pita od jabuka, mada, da budem fer, nikad nisam osobno pravio pitu od jabuka, tako da ne mogu ni potvrditi ni poreći koliko je lagan taj određeni recept.

Nakon što smo se prijavili za pretplatu, vodili smo se kroz proces dodavanja svakog djeteta u mrežu kroz prikladan tutorial. Vodič ne samo da je objasnio što je potrebno za pokretanje softvera za praćenje, već je pružio i oglednu nadzornu ploču koja će se kretati u cjelini s detaljnim objašnjenjima kako je nadzorna ploča radila i koje su značajke dostupne ovisno o načinu postavljanja naše osobne konfiguracije..

Da biste postavili postavljanje na mobilni uređaj, morat ćete imati otključan telefon svog djeteta, jer postoji niz aktivacijskih kodova i vjerodajnica koje će biti potrebno unijeti na sam uređaj prije nego što se nadzor aktivira.

Dizajn / korisničko iskustvo

Iako su neki elementi postupka kupnje i ugradnje zbog kojih sam se zabrinuo mogli proizvodima biti pomalo datiran kada se postave u usporedbu s konkurencijom, bio sam iznenađen kad sam pronašao jednu od najsitnijih i najbolje dizajniranih nadzornih ploča još jednom kad smo prošli postava.

Kompanija se naziva "Launchpad", nadzorna ploča skuplja sve različite mreže društvenih medija koje ste odabrali za praćenje i masiranje aktivnosti vašeg djeteta na jednoj filtrirajućoj stranici. Možete prelaziti između koraka od sedam i trideset dana i točno odabrati koji će se računi na društvenim mrežama prikazati klikom na njihove odgovarajuće ikone u gornjem lijevom kutu.

postavke nadzorne ploče uknowkids

Ne samo da je nadzorna ploča bila lijepa za pogled, već je i sam stupanj fleksibilnosti koji nudi u usporedbi s nekim ponudama roditeljskog nadzora ponekad bio zaista zapanjujući. Kad god tražite sadržaj njihovog društvenog umrežavanja, možete filtrirati po bilo kojoj vrsti radnje koju se sjetite: Likes, Comments, Messages i sve ostalo između toga.

Možete vidjeti najnovije slike koje su postavljene na njihove feedove, koliko vremena provode na društvenim medijima, a protežu se u 24-satnom rasponu, tko im najviše kontaktira, i puno više. Većina nagrada s pet zvjezdica koje uKnowKids dobivaju zahvaljujući dubokoj razini kontrole koju roditelji dobivaju kada je u pitanju skeniranje i katalogiziranje života djeteta na društvenim mrežama te da se sve to prikaže u jednoj jezgrovitoj slici s glavne nadzorne ploče.

To olakšava brzi pregled kartica na njihov društveni život, umjesto da se prisiljava da ručno istražuju sve pojedinosti. Naravno, i za roditelje koji nose korisnike postoji i ova opcija koja vam omogućuje pretraživanje svih njihovih društvenih računa odjednom za određene ključne riječi ili označene aktivnosti koje bi mogle biti na rubu prihvatljive ili ne.

Samo u slučaju da niste sigurni što je zaklela riječ ili samo sleng za djecu ovih dana, uKnowKids nudi zgodan set obojenih kodova i gumba s informacijama koji će se pojaviti kada se sumnjive riječi ili fraze upotrebe na računu društvenih medija.

Na primjer, na vlastitoj Facebook stranici govorio sam o "matematičkom rocku" u jednom od mojih nedavnih ažuriranja statusa. Math rock je glazbeni žanr koji je uglavnom bezuvjetan, tako da tamo nije bilo razloga za zabrinutost, ali ono što je dobilo crvenu zastavu bila je riječ "rock", što bi baza podataka uKnowKids (u ovom konkretnom slučaju pogrešno) mogla potencijalno bi mogla biti druga riječ za kokain.

uknowkids mod otkrivanja

Oznake poput ove postavljene su u društvenom feedu na društvenim mrežama i poprimaju različite boje, ovisno o ozbiljnosti korištene riječi (zakleti se da su crveno-narančaste, mogući sleng dobiva plavu boju itd.).

Uz ovu legendu možete brzo prelistati stotine komentara, slika ili poruka odjednom, a ako želite, tražite samo zastave, a ne kopajte po gadnim detaljima samog sadržaja. To postavlja dobru granicu povjerenja između vas i vašeg djeteta, a istovremeno vam omogućuje da općenito znate kako razgovaraju sa svojim prijateljima istovremeno.

Da sam ovdje uzeo jednu malu kost, bila bi vremena utovara za neke detaljnije značajke praćenja društvenih mreža mogu biti brže. Doduše, toliko mi se svidjelo iskustvo iskustva na nadzornoj ploči, zvuči kao da ovdje stvarno dijelim dlačice, ali testiram sav softver koji ocjenjujemo u Comparitechu na vrhu linijskog stolnog računala (i7-7700K sa 16 GB DDR4-3000MHz RAM-a na 256 GB SSD-u), i kad god bi došlo do pomicanja novog dijela društvenog feeda, moj bi se preglednik usporio na gotovo chug da bi se učitala sljedeća serija sadržaja.

Značajke

Po ovakvoj cijeni, uKnowKids nudi ono što se lako može smatrati jednim od najsposobnijih i najnapaženijih paketa roditeljskog nadzora na današnjem tržištu. Premium članstvo (bilo koji uređaj) standardno ima sljedeće značajke:

Operativni sustavi: iOS, Android
Nadgledanje SMS-a i poziva (Android i iOS)
Praćenje lokacije (samo za mobilne uređaje)
Praćenje društvenih medija (Facebook, Twitter, Instagram)

Mobilni

Za mnoštvo različitih paketa roditeljskog nadzora koje smo pregledali ove godine, svi oni, iako imaju velik broj značajki za nadzor sustava Android, izgledaju nevjerojatno kratko na prednjoj strani praćenja iOS-a.

Naravno, za to nisu krivci pružatelja usluga. Za razliku od Googlea koji u osnovi omogućuje svima koji imaju pregršt binarnog pristupa korijen pristup svom Android telefonu (statistika zlonamjernog softvera ne laže), iOS je poznat po ekosustavu zatvorenog kruga koji mnogim aplikacijama onemogućuje stvaranje dozvola za nadzor na iOS uređaj. Ovo je bezgrešna metoda kojom se osigurava da broj sigurnosnih ranjivosti ostane nizak na mobilnom operativnom sustavu, ali otežava proizvođačima aplikacija trećih proizvođača da stvarno preuzmu kontrolu nad telefonom na način koji bi roditelju trebao biti potreban za gledanje njihovih djeca.

mogućnosti mobilnih telefona

Ali za svaki paket roditeljskog nadzora koji je jednostavno digao ruke i priznao poraz, sada postoje uKnowKids. uKnowKids je prva (i koju smo do sada pregledali) aplikacija koja vam u stvari može dati moć nadzirati svakodnevne aktivnosti na iOS uređaju vašeg djeteta, uključujući: telefonske pozive, kontakte, tekstualne poruke, lokaciju, snimanje fotografija, e-poštu poslano i još mnogo toga.

Softver to postiže povezivanjem iCloud računa vašeg djeteta s nadzornom pločom uKnowKids, tako da svaki put kada se njihov uređaj sinkronizira s oblakom, sve što pošalje (tekstualne zapise, sve što je napisano u aplikaciji Notes, e-poruke itd.) Skenira i evidentira uKnowKids u tranzitu. uKnowKids čak može pratiti izbrisane tekstove, za slučaj da vaš tinejdžer misli da je pronašao rupu u sustavu.

Ova razina funkcionalnosti na iOS-u čini uKnowKids očiglednim izborom za bilo koji dom većine Applea, ili čak samo roditelje Android koji imaju nekoliko djece s iOS-om koji trče oko kuće.

Također se spominje da je praćenje lokacije na iOS-u i Androidu radilo u osnovi identično i bilo je vrlo prilagodljivo. Opcije geofitinga upozoravaju vas ako vaše dijete tijekom određenog dana tijekom dana napusti određeno područje na karti i možete točno konfigurirati koliko često telefon izvještava na novoj lokaciji, bilo da je riječ o danu, satu ili čak do minute.

Nadgledanje društvenih mreža

Obično ne koristimo čitav dio samo da bismo prodrli u značajke praćenja društvenih mreža koje nudi paket roditeljskog nadzora ... ali ako bi bilo onih koji su to zaslužili, to bi bilo uKnowKids.

Dubina i širina uKnowKids garantiraju da imate posljednje informacije o onome što vaše dijete sprema na mreži nema premca u ovoj industriji. Ako je vaša glavna briga i cilj s roditeljskim nadzorom mogućnost stvaranja cjelovite indeksirane slike o tome kako vaše dijete svakodnevno koristi društvene medije, uKnowKids je program za dobivanje.

Sve započinje prilično standardnom tarifom: Facebook, Instagram i Twitter poveznice na računima koji upotrebljavaju autorizaciju aplikacija da bi dobili pristup sadržaju na djetetovom računu društvenih medija. No, gdje neke aplikacije mogu pružiti samo kratki pogled u njihov internetski društveni svijet, poput ažuriranja statusa koje su osobno objavili, uKnowKids je gotovo iznad svih.

To uključuje detaljno izvješće o svakom postu koji im se svidio, porukama koje su poslane / primljene, komentarima koje su dobili / ostavili - djela. Ovdje se bilježi i indeksira gotovo svaka aktivnost koja bi vaše dijete moglo upisati na svoje društvene račune i može se pretraživati ​​po ključnim riječima, vrsti aktivnosti ili vrsti medija kako bi vam pomogli da razvrstite buku i dođete do onoga što tražite za brzo i učinkovito.

uknowkids instagram

Ali čekaj, još nismo gotovi. Samo u slučaju da je vaše dijete svjesno da se nadzire njihov glavni račun na društvenim mrežama, pa ga oni javno održavaju čistim računom (s tajnim računom sa strane kako bi nadoknadili), uKnowKids su isto pomislili na to. Uz pomoć funkcije Social Scan možete upisati nejasan skup parametara poput adresa e-pošte, imena ili čak škole u koju dijete ulazi kako bi pronašao i identificirao bilo koji drugi račun koji bi mogao imati na web lokacijama kao što su LinkedIn, Tumblr , Flickr, Youtube i još mnogo toga.

društveno skeniranje nepoznanica

Ako Social Scan pronađe podudaranje za bilo koju od tih domena, dat će vam vezu za pregled profila, iako je nažalost mogućnost praćenja aktivnosti računa u stvarnom vremenu još uvijek ograničena na samo Facebook, Twitter i Instagram..

Konačno, spominjemo da iako nismo uspjeli dobiti rani poziv za korištenje usluge prije pisanja ove recenzije, uKnowKids trenutno beta testira značajku koja će primijeniti sve iste značajke praćenja i evidentiranja koje koristi na ostatak. od glavnih društvenih mreža na potpuno novi niz mobilnih aplikacija.

Prilikom pokretanja uključivat će se: WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, Kik, Skype, Facetime i još mnogo toga. Tehnički uKnowKids vam već može dati kontaktne podatke s Facetime i Skype poziva (tko je zvao, u koje vrijeme, trajanje poziva itd.), Ali nakon što je nadogradnja aktivna, zapravo ćete moći vidjeti točno kakav sadržaj sadrži djeca šalju ili primaju u popularnim aplikacijama kao što je Snapchat, prvi (i jedini) u industriji do sada.

(Napomena: uKnowKids još uvijek nije potvrdio točne mogućnosti / ograničenja novih značajki praćenja aplikacije, stoga budite prilagođeni Comparitechu za ažuriranja kako budu dostupna.)

Izvođenje

UKnowKids je samo alat za praćenje društvenih mreža jasno i bez pitanja iznad glave i ramena. Njegova sposobnost da se upusti u svaki pojedinačni aspekt društvenog medija ne prepoznaje se među bilo kim konkurentima, pa bismo s tog stajališta trebali dati ocjenu 10/10 s dodatnim procvatom na vrhu.

Ali naravno, društveni mediji samo su jedan dio dječjeg mrežnog iskustva i ne bismo vršili svoju dužnost kao recenzenti da nismo spomenuti onu veliku, blještavu rupu u životopisu uKnowKids-a: web filtriranje i blokiranje sadržaja.

Za razliku od tradicionalnih opcija roditeljskog nadzora koje sve nude izvjesnu ravnotežu praćenja društvenih mreža i stvarne mogućnosti blokiranja web sadržaja, uKnowKids se u potpunosti usredotočuje na prvobitno. U skladu s tim, uspješnost društvenog nadzora uKnowKids i dalje je bila izvanredna. Ono što program obećava učiniti će biti izvanredan na svim frontovima i trebao bi ga smatrati glavnim izborom kada je u pitanju praćenje korištenja društvenih medija u vašem domaćinstvu.

cijena

Model cijene za uKnowKids je zanimljiviji od nekih drugih opcija roditeljskog nadzora, samo što ako želite koristiti jednu od njegovih najvećih prodajnih značajki (iOS paket), morat ćete platiti za opciju unaprijed..

model cijene uknowkids-a

Dopustite mi da objasnim. Prvo, postoje tri razine Premium članstva koje započinju nakon besplatne probne verzije od 7 dana: mjesečno, godišnje i trajanje. Ta tri plana koštaju 10, 100 i 180 USD, i uključuju sve nadgledanje na društvenim mrežama i podršku za sve nadzor nad mobilnim uređajima samo na Androidu.

cijene u uknowkids ios

Za dobivanje značajki iOS-a, bez obzira na plan koji kupujete, morat ćete platiti ravan honorar u iznosu od 60 USD kako biste imali potpuno uKnowKids iskustvo. Pretpostavljam da je to vjerojatno jer je do sada uKnowKids jedini i jedini softverski paket u gradu koji nudi tako opsežan popis opcija za iOS, i iako ne objašnjavaju točno kako su uspjeli izvući toliko mogućnosti praćenja na ozloglašen operativni sustav zatvorene petlje, jasno je da znaju vrijednost toga i ne boje se dodatno naplatiti na vratima da uđu..

Minimalni iznos od 10 dolara na mjesec (i 60 USD unaprijed) za pristup samo značajkama praćenja društvene mreže / mobilnih uređaja može se činiti strmim za neke obitelji, posebno one koji će možda trebati dodatni dodatak za drugi paket kako bi dobili mogućnosti filtriranja na webu kao i većina ostalih softvera ponude.

Korisnička podrška

chat servis za kupce

uKnowKids ima samo jednu mogućnost da se obratite podršci, putem e-pošte, a tvrtka kaže kako je njihovo prosječno vrijeme trajanja oko 12 sati, s najviše 24 sata da vam se jave o bilo kojim pitanjima..

Poslali smo upit i odgovor smo dobili za oko 14 sati, što je unutar raspona koji navodi tvrtka. Odgovor na naše pitanje bio je točan i precizan, a iz ograničenog iskustva koje smo imali s našim agentom za podršku bili su u mogućnosti učinkovito pomoći u svim problemima koje smo postavili kao početno pitanje, kao i u nekoliko sljedećih upita.

Zaključak

Sigurno, iako uKnowKids možda nije baš ono što očekujete kada čujete izraz "softver za roditeljski nadzor" zbog nedostatka bilo kakvih stvarnih mogućnosti filtriranja sadržaja, ono što mu nedostaje u tradicionalnim značajkama nego što to nadoknađuje u nadzoru društvenih medija. maks.

uKnowKids budno pazi na gotovo svaki aspekt djetetovog iskustva na društvenim mrežama, a istovremeno se hvali impresivnim brojem inovacija za iOS. Zapravo, na osnovu onoga što je uKnowKids postigao samo na iOS-u rekao bih da vrijedi punu kupoprodajnu cijenu, bez obzira na sve što nedostaje sa strane. Upotrebljen u kombinaciji s drugim paketom roditeljskog nadzora (poput obitelji Norton ako već imate pretplatu na Premier), uKnowKids je više nego dovoljno sposoban da zaštiti vas i vašu obitelj od zloglasnih glumaca na mreži.

Sa obimno detaljnom nadzornom pločom, solidnim pomoćnim osobljem i dovoljno mobilnih funkcija praćenja da bi se bilo koji roditelj mogao okretati kroz glavu, uKnowKids je nesumnjivo jedna od najboljih opcija softvera za roditeljski nadzor ove godine na policama..

Posjetite UknowKids

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 33

Adblock
detector