7 cele mai bune cursuri de cybersecurity online pentru începători

Cel mai bun curs de cibersecuritate online pentru începători

Cibersecuritatea este o problemă din ce în ce mai mare pentru afaceri și persoane fizice, iar cererea de instruire în domeniu este în creștere. Doriți să vă întăriți măsurile de cibersecuritate la domiciliu sau la serviciu? Sau poate sunteți un angajator care dorește să intensifice măsurile de securitate ale afacerii dvs. și să-și educe angajații în această privință. Poate ești având în vedere o carieră în domeniul cibersecurității și caută să înceapă. Te poate ajuta un curs online de securitate cibernetică pentru începători.

Oricare ar fi motivele pentru care dorești să te afli mai profund în lumea cibersecurității, este sigur că va fi un curs online potrivit pentru tine. Instrumentele didactice variază foarte mult în ceea ce privește accesibilitatea, domeniul de aplicare, adecvarea pentru diferite niveluri de competență și, desigur, prețul.

Există o mulțime de opțiuni din care să alegeți, astfel încât procesul de selecție poate deveni copleșitor. Acesta este motivul pentru care am creat o listă cu primele șapte cursuri de cybersecuritate online. Înainte de a intra în detalii, iată o listă cu privire la cel mai bun curs de securitate cibernetică disponibil online:

 1. Membru VIP VIP StationX: vă oferă acces nelimitat la o gamă uriașă de cursuri de securitate cibernetică, inclusiv hacking etic, testare de penetrare și multe altele. Acceptă toate nivelurile și o valoare excelentă pentru bani.
 2. Cursul Introducerea specializării în securitate cibernetică: acoperă 4 cursuri de nivel de intrare care să vă ajute în drumul către o carieră în securitatea cibernetică.
 3. SANS Cyber ​​Aces Online: Cursurile acoperă fundamentele de securitate în jurul rețelei, sistemelor de operare și administratorilor de sistem.
 4. edX Essentials of Cybersecurity: O opțiune bună pentru cei care caută un curs acreditat la universitate.
 5. Heimdal Cyber ​​Security pentru începători: Un curs orientat mai mult către utilizatorul general care dorește să-și mărească înțelegerea securității cibernetice.
 6. Introducere cibernetică în IT și cibersecuritate: acoperă tehnica rețelei, administrarea sistemelor, testarea criminalistică și penetrarea.
 7. Cibersecuritatea Harvard: gestionarea riscului în era informațională: Curs de securitate cibernetică care acoperă tipuri de atac, riscuri și strategii de atenuare, alături de aspecte legale. Nu este ieftin la 2.800 de lire sterline.

Ne-am bazat selecțiile de curs pe următoarele criterii:

 • Oferă valoare pentru bani
 • Nu necesită prea multe cunoștințe anterioare de securitate cibernetică
 • Oferă sfaturi practice care pot fi aplicate la domiciliu sau în cariera dvs. de afaceri sau de securitate cibernetică
 • Funcționează complet online, fără a fi nevoie de călătorie
 • Oferă un anumit tip de certificare la finalizare

Cel mai bun curs de securitate cibernetică online pentru începători

Iată lista noastră cu cele mai bune cursuri de cybersecuritate online pentru începători:

1. Membru VIP VIP

Curs online de cybersecurity StationX.

StationX oferă aproape 100 de cursuri legate de securitate cibernetică, inclusiv cele care predau hacking-ul etic, testarea penetrării, rețelele, codarea securității, criminalistica digitală și răspunsul la incident. Are chiar cursuri axate pe trecerea certificărilor de securitate de top și pregătirea examinărilor.

Calitatea de membru VIP la StationX vă oferă acces nelimitat la toate cursurile, multe dintre care au acumulat mii de recenzii grozave. Având în vedere că, în mod normal, fiecare curs costă de la 90 la $ 2.000 de dolari, taxa de 149 USD (de obicei 1.199 dolari) pe an pentru acces la toate cursurile merită. Puteți transmite și descărca prelegeri și le puteți accesa de pe mobil sau desktop. veţi învață cu viteza ta și primiți un certificat de finalizare pentru fiecare curs.

Pentru începători, vă recomandăm să începeți cu Curs complet de securitate cibernetică! care include patru volume cu clase predate de expertul în domeniul cibersecurității și CEO-ul StationX, Nathan House. Acestea sunt modulele din acest curs:

 • Hackerii expuși: Învață să opriți hackerii, să urmăriți blocarea și să preveniți supravegherea guvernului.
 • Securitatea retelei: Aflați despre securitatea rețelei, securitatea wifi și hackerii, firewall-urile, administratorii de parole și multe altele.
 • Navigare anonimă: Descoperiți lumea navigării anonime, inclusiv ascunderea adreselor IP, Tor și VPN-uri.
 • Protecția punctului final: Aflați despre software antivirus, malware, criptare și controlul aplicațiilor.

După ce ați trecut prin asta, puteți continua să navigați și să vedeți ce vă interesează interesul. Prin achiziționarea abonamentului, ați continuat accesul la noi cursuri de formare, care sunt adăugate tot timpul. Cursurile sunt prezentate de experți de top în domeniul securității, astfel încât să știți că veți beneficia de cea mai bună pregătire.

În general, aceasta este o cutie de instrumente de formare care vă poate servi bine pe măsură ce vă porniți într-o carieră în industrie. Întrucât este actualizat regulat, îl poți folosi pentru a fi la curent cu avansurile în securitate cibernetică și pentru a te propulsa mai departe în cariera ta.

Chiar dacă nu urmăriți o carieră în domeniu, s-ar putea să fie totuși o formă potrivită. Deoarece vă puteți adapta învățarea, această apartenență este potrivită pentru cineva care dorește să preia controlul cibersecurității în propria companie sau chiar pentru cineva care este pur și simplu interesat să învețe mai multe despre domeniu..

CELE MAI BUNE CURSURI DE CIBERSECURITATE: StationX este alegerea noastră 1 pentru începători. Membrii VIP StationX oferă acces nelimitat la tot conținutul, inclusiv cursuri axate pe trecerea certificărilor de securitate de top.

2. Cursul Introducere în specializarea securității cibernetice

Curs online de securitate cibernetică.

Modul în care funcționează Coursera este faptul că prezintă mai multe cursuri ca parte a unei specializări. Puteți lua toate cursurile în cadrul unei specializări sau puteți alege unele specifice. Fiecare specializare include un proiect hands-on pe care va trebui să îl finalizați pentru a obține un certificat.

Specializarea Introducere în securitate cibernetică include patru cursuri:

 • Introducere în atacurile cibernetice: Oferă o înțelegere de bază a amenințărilor și a vulnerabilităților și o imagine de ansamblu asupra modului în care se realizează cyberactacks.
 • Măsurile de atac cibernetic: Învață elementele de bază ale apărării și criptografiei cibernetice, inclusiv soluții de autentificare și criptografie cu chei publice.
 • Detectarea și atenuarea cibernetică a timpului real: Discută despre tehnicile de securitate cibernetică în timp real și despre modul de detectare și prevenire a atacurilor comune.
 • Securitatea întreprinderilor și infrastructurii: Introduce subiecte mai avansate, cum ar fi cadrele de conformitate ale întreprinderii și probleme în securitatea mobilă și blockchain.

Acest set de cursuri depășește elementele de bază, deci este mai puțin potrivit pentru utilizatorii de acasă care doresc să-și sporească cunoștințele de securitate cibernetică și mai mult pentru proprietarii de afaceri sau ar fi profesioniști în domeniul cibersecurității. Cadrul de timp propus este nouă ore pe săptămână timp de două luni.

Puteți lua multe cursuri individuale Coursera gratuit. Cu toate acestea, pentru a finaliza o specializare și proiectul hands-on corespunzător pentru a obține un certificat, va trebui să plătiți o taxă lunară. Specializările vin cu o probă gratuită de șapte zile, după care costă între 39 și 79 dolari pe lună pentru fiecare specializare. Aceasta înseamnă că cu cât treci mai repede prin cursuri și proiecte, cu atât mai puțin trebuie să plătești.

După ce ați terminat cu această specializare, puteți întreprinde alte conexiuni, cum ar fi securitatea cibernetică pentru afaceri și criptografia aplicată..

3. Cyber ​​Aces Online

Curs on-line de cybersecurity Institute SANS.

Cursurile online SANS Cyber ​​Aces sunt oferite gratuit de Institutul SANS, despre care nu veți auzi, fără îndoială, dacă sunteți interesat în vreun fel de securitate cibernetică. Această organizație este foarte apreciată în domeniul securității informațiilor și conduce programe de cercetare și educație de trei decenii.

Institutul organizează evenimente de formare personală pe tot globul, dar acestea costă de obicei mii de dolari un pop. Ca atare, să primești o pregătire online gratuită de la acești tipi este un deliciu. Acestea fiind spuse, ofertele actuale sunt limitate, fiind disponibile doar un singur curs. Dar dacă căutați doar un degustator, ar putea fi ideal.

Cursul învață fundamentele cibersecurității, acoperind următoarele:

 • Sisteme de operare: Concentrându-se pe utilizarea liniei de comandă, acest modul învață concepte și comenzi în Linux și utilizarea avansată a Windows.
 • Rețele: Aceasta acoperă elementele fundamentale ale atacurilor computerizate și ale apărării corespunzătoare din punct de vedere al rețelei. Veți afla despre protocoalele utilizate în fiecare strat OSI, în special stratul de rețea.
 • Administrarea sistemului: Modulul final învață funcțiile administrative în mediile populare de scripturi.

Puteți opta pentru a lua cursuri cu sau fără teste, care sunt prezentate într-un format cu alegere multiplă și testați cunoștințele și înțelegerea fiecărui modul.

Acest curs este orientat către un potențial profesionist în domeniul cibersecurității sau către membrii publicului larg. Institutul SANS speră că, oferind cursuri de genul acesta gratuit, oamenii vor fi mai bine educați în domeniul cibersecurității și, în final, va „ajuta la consolidarea securității națiunii noastre”.

4. edX Essentials of Cybersecurity

curs online de cibersecuritate edX.

edX este o resursă excelentă pentru cursurile universitare acreditate. Aceste cursuri sunt concepute chiar de diverse universități și vin cu certificate verificate. Cu toate acestea, acestea costă. Certificatul profesional în esențialitatea cibersecurității este oferit de Universitatea din Washington (UWashingtonX) și costă 356,40 USD.

Durata sugerată pentru întregul program (care include patru cursuri introductive) este de 2–5 ore pe săptămână timp de 16 săptămâni.

Cursurile incluse sunt:

 • Introducere în securitate cibernetică: Răspunde la întrebări și oferă alfabetizare în domeniul cibersecurității.
 • Cybersecurity: Opțiunea CISO: Analizează operațiunile de securitate cibernetică și, în special, ceea ce face un șef de securitate a informațiilor (CISO) în cadrul unei companii.
 • Construirea unui set de instrumente pentru securitate cibernetică: Învață abilitățile necesare pentru a deveni un profesionist în domeniul cibersecurității.
 • Găsirea căii dvs. de carieră de securitate cibernetică: Discută despre diferitele trasee de carieră pe care le-ai putea urma și te ajută să decizi care este cea potrivită pentru tine.

Fiecare curs costă separat 99 USD, astfel încât economisiți aproximativ 40 de dolari cumpărând pachetul. După cum vedeți, fluxul acestui program este adaptat pentru cineva care se gândește să urmeze o carieră în domeniul cibersecurității.

După ce l-ați completat pe acesta, dacă ați căutat ceva mai avansat, programul MicroMasters® în domeniul cibersecurității ar putea fi de interes. Este destul de scump la 1.080 de dolari, dar lungimea și domeniul de aplicare, desigur, merită. Este condus de apreciatul Institut Rochester de Tehnologie și se adresează studenților care doresc să-și lanseze cariera de securitate cibernetică..

5. Heimdal Cyber ​​Security pentru începători

Curs online de cibersecuritate Heimdal.

Heimdal Security este o firmă de renume care oferă tehnologii și informații în lupta împotriva criminalității informatice. Heimdal oferă gratuit cursul Cyber ​​Security pentru începători. În timp ce multe dintre cursurile de pe această listă sunt destinate unor potențiali profesioniști în domeniul cibersecurității, acesta este orientat mai mult către un utilizator general căutând să-și crească cibersecuritatea acasă.

Acest curs este pregătit pentru tine, deoarece lecțiile sunt livrate în curierul de intrare la fiecare două zile. Pe parcursul a 20 de lecții, veți învăța:

 • Bazele cibersecurității, precum vocabularul și crearea unui sistem de securitate
 • Instrumente și tactici care vă pot proteja de malware
 • Cum să-ți faci sistemul mai puțin vulnerabil la amenințările cibernetice
 • Cum să vă păstrați copiii și ceilalți oameni dragi în siguranță online
 • Cum să explorați site-ul în siguranță (inclusiv e-mail și social media)
 • Aptitudini de securitate, cum ar fi cunoașterea modului în care atacurile funcționează și cum pot fi evitate și abordate

Câteva exemple de titluri de lecție sunt „Nu mai există tehnici! Conduceți termenii de securitate de bază în 20 de minute ”,„ Distribuie. Tweet. Proteja. Repeta. - social media, calea sigură ”și„ Ce copii & părinții trebuie să învețe despre securitatea cibernetică. ”Puteți vedea că acest lucru este într-adevăr orientat către utilizatorul de acasă și va fi mai puțin relevant pentru cineva care caută să urmeze o carieră în securitate cibernetică..

6. Introducere cibernetică în IT și securitate cibernetică

Curs on-line de cybersecuritate online.

Dacă dezbateți o carieră în domeniul cibersecurității și vă gândiți la ce cale să urmați, acest curs vă poate potrivi bine. Proiectat pentru a vă ajuta să luați o decizie între principalele domenii ale securității cibernetice, acesta acoperă patru dintre disciplinele primare într-un format modular decât se întinde pe doar patru ore în valoare de videoclipuri.

Veți afla despre administrarea sistemului, tehnica rețelei, răspunsul la incident și criminalistică și testarea penetrării.

Multe cursuri Cybrary sunt gratuite și dacă vă place acest curs, există mult mai multe din care să alegi. Puteți căuta în biblioteca lor în funcție de tipul de curs și nivelul de dificultate. Toate cursurile sunt prezentate în format video, deci sunt minunate pentru elevii vizuali.

Rețineți că, după ce ați intrat, există o versiune destul de agresivă la versiunea Pro a Cybrary, care vă oferă acces la cursuri suplimentare și la alte avantaje, cum ar fi îndrumarea căilor de carieră și un îndrumător. Acest lucru costă 99 USD pe lună, ceea ce este scump, dar există o probă gratuită de 7 zile pentru a vedea dacă este potrivită.

7. Cibersecuritatea Harvard: gestionarea riscului în era informațională

Curs online de cibersecuritate Harvward.

Acest curs Harvard este împărțit în opt module pentru a fi abordate în mai multe săptămâni. Ar trebui să implice aproximativ 8-11 ore pe săptămână. Până la sfârșitul acestui curs, veți putea dezvolta o strategie de atenuare a riscurilor informatice pentru afacerea dvs. sau cea a unui client. Veți avea, de asemenea, cunoștințe despre procesele legale și de conformitate care însoțesc ciberatacii.

Veți afla despre diferitele tipuri de întreprinderi care amenință ciberatacii și care sisteme prezintă cel mai mare risc de atac, precum și importanța unei abordări holistice a cibersecurității. Modulele includ Identificarea amenințărilor unei organizații (modulul 2), Înțelegerea tehnologiei tale (modulul 5) și Riscul cibernetic și legea (modulul 6), printre altele.

După finalizarea acestui curs, veți pleca cu o certificare pentru Progrese în învățare de la Biroul vicepreședintelui Universității Harvard. Așa cum era de așteptat, un curs de acest calibru vine cu un preț mare. În prezent, va trebui să plătiți 2.800 USD pentru a vă înregistra. Dacă nu aveți un buget restrâns, această bucată de hârtie ar putea merita, dar pentru mulți, este pur și simplu inaccesibilă.

De ce să urmezi un curs de securitate cibernetică?

Infracțiunile informatice este o problemă în creștere care devine o parte inerentă a vieții noastre de zi cu zi. Aproape toată lumea folosește acum web-ul într-un fel, o formă sau o formă acasă, la serviciu și din mers. Chiar și relativii puțini care se îndepărtează de tehnologie trebuie să aibă de-a face cu companii pentru care infracțiunile informatice reprezintă o amenințare reală potențială.

Ca atare, a devenit mai mult o cerință de bază pentru ca oamenii să se conștientizeze de riscurile care există și de ceea ce pot face pentru a se proteja. Iată cele trei motive principale pentru a urma un curs de cibersecuritate:

 • Pentru a vă proteja pe tine și familia ta. Este ușor să pledăm ignoranța și să spunem că ar trebui să lăsăm lucrurile experților, dar gândiți-vă astfel: o lăsăm la poliție pentru a prinde hoți, dar asta nu înseamnă că ne obișnuim să lăsăm ușile deschise în față sau lăsându-ne cheile în mașină. Lupta împotriva criminalității informatice trebuie să fie un efort de grup, iar educarea dvs. asupra amenințărilor și a modului de atenuare a acestora este un loc minunat pentru a începe.
 • Pentru a vă proteja afacerea. Întreprinderile, mari și mici, riscă să rămână în urmă atunci când vine vorba de securitate cibernetică. De foarte multe ori, proprietarii de afaceri decid să își intensifice jocul atunci când este prea târziu și au suferit deja pierderi. Atacurile DDoS, încălcările de date, schemele de phishing și multe altele pot semnala pierderi monetare majore și mult stres. Urmărirea unui curs de securitate cibernetică te poate ajuta să fii proactiv în îmbunătățirea securității cibernetice a afacerii tale înainte de a fi prea târziu.
 • Pentru a urmări o carieră de securitate cibernetică. Dacă sunteți pasionat de cibersecuritate și credeți că doriți să urmați o carieră în domeniu, aveți noroc. Se preconizează că până în 2021 vor exista 3,5 milioane de locuri de muncă de securitate cibernetică [PDF]. Se preconizează că această industrie va crește de la 75 de miliarde de dolari în 2015 la 170 de miliarde de dolari în 2020. Urmărirea unui curs de cibersecuritate pentru începători vă poate ajuta să decideți dacă aceasta este într-adevăr apelul dvs. și, dacă da, în ce disciplină doriți să vă specializați. Cursurile de învățare sunt cu costuri reduse și cu calificări adecvate pot deschide potențialul către o carieră cu salarii mari în domeniul cibersecurității.

Vezi si:

 • Cursuri de hacking etic
 • Salariul de securitate cibernetică și perspectivele statului american

Credit imagine: birou de la StockSnap licențiat conform CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 63

Adblock
detector