Care este cel mai bun blocant pop-up? Am pus 12 la încercare

pop-up anunț
Toată lumea urăște reclame pop-up, făcând din blocatorii pop-up o aplicație accesibilă pentru utilizatorii de internet. Deși majoritatea site-urilor web utilizează acum alte forme de anunțuri, veți găsi în continuare pop-up-uri care afectează majoritatea colțurilor web. În unele cazuri, site-urile infectate cu malware difuzează anunțuri pop-up fără cunoștința proprietarilor. Și în cele mai grave cazuri, aceste ferestre pop-up aleatorii ar putea să nu fie rezultatul unei planificări necorespunzătoare a reclamei, ci a unei bucăți de adware-uri dăunătoare care generează reclame popup pe mașina dvs..

A pune capăt infernului pop-up poate fi complet satisfăcător - și surprinzător de simplu. Există o serie de blocaje pop-up și adware care vă vor asigura că experiența dvs. de navigare pe web este cât se poate de perfectă (și mai puțin enervantă). Veți găsi diferite blocante pop-up disponibile pentru fiecare browser web, cu multe care acoperă toate browserele web acolo.

Cele mai bune blocante de reclame pop-up pentru 2023

Pe baza testării noastre software în mai multe puncte, următoarele 12 blocante pop-up gratuite oferă cele mai bune rezultate pentru consumatori:

 1. Google Chrome
 2. Microsoft Edge
 3. Internet Explorer
 4. Firefox
 5. Operă
 6. AdBlock (Chrome, Opera, Edge)
 7. AdBlock Plus (Chrome, Safari, Opera, Firefox, Internet Explorer)
 8. Distribuitor de confidențialitate (Chrome)
 9. Adfender (Chrome, Firefox, Edge, Internet Explorer, Opera; Doar pentru sistemul de operare Windows)
 10. Smart Popup Blocker (Internet Explorer; Doar pentru sistemul de operare Windows)
 11. Ad Muncher (Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome; Doar pentru sistemul de operare Windows)
 12. uBlock (Chrome, Safari, Firefox)

Unele dintre aceste blocante pop-up vor bloca și anunțuri obișnuite pe pagina. Multe sunt încorporate în browserul web pe care îl utilizați deja și este posibil să fie nevoie să fie activate sau au setările reglate pentru a funcționa corect. Să explorăm mai detaliat aceste opțiuni.

Populația noastră de blocare preferată: Opera
Browser Web Opera

Am pus la încercare o mână de blocanți pop-up și adware. Prin testarea noastră, am constatat că blocatorii pop-up încorporați pe cele mai populare browsere web au făcut cea mai bună treabă la blocarea pop-urilor. Majoritatea nu includ funcții de blocare a anunțurilor. Cu toate acestea, dacă doriți un pop-up încorporat și blocant de anunțuri, mergeți cu browserul Opera. Browserul este rapid, rulează cu mai puține resurse decât Chrome și are un VPN încorporat, lucru pe care îl acceptăm cu siguranță la Comparitech.

Importanța blocării pop-up

Popup-ul și blocarea anunțurilor sunt mai importante decât să scape doar de supărarea mult convenită a unor astfel de reclame. Reclamele de orice fel pot reprezenta un risc pentru securitate.

Dacă primiți o mulțime de ferestre pop-up nedorite, ar putea însemna că aveți adware, un tip de malware, instalat pe sistemul dvs. Poți scăpa de asta destul de ușor. Ghidul nostru despre eliminarea programelor malware și adware-urilor de pe calculatoarele Windows ar trebui să vă ajute să vă curățați sistemul.

Reclamele normale pe multe site-uri web nesecurizate ar putea fi, de asemenea, un risc de virus. Hackerii pot folosi reclame pentru a răspândi malware pe sistemul tău. Acest lucru nu este necunoscut sau neobișnuit și chiar s-a întâmplat cu Yahoo în 2015, când un grup de hackeri au deturnat reclame pe multe dintre paginile principale ale Yahoo, în efortul de a răspândi malware.

Consideră un popup blocker o necesitate absolută pentru propria securitate și sănătate.

Diferența dintre blocarea pop-up și blocarea anunțurilor

Aveți grijă să luați în considerare „blocarea pop-up” și „blocarea anunțurilor” același lucru. Ei sunt adesea folosiți în mod interschimbabil, dar multe site-uri resimt durerosul adblockers.

Blocatorii pop-up vor bloca site-urile web de a trimite orice formă de pop-up sau vor împiedica adware-ul să facă apariția pop-up-urilor. Aceasta poate fi orice încărcă un pop-up, și nu doar reclame. Unele site-uri web utilizează de fapt pop-up-uri în scopuri legitime, cum ar fi pentru logare în diferite zone ale site-ului sau pentru efectuarea plăților. În aceste cazuri, este posibil să doriți să faceți o listă albă a unor site-uri web pe care le utilizați în mod normal care utilizează ferestre pop-out în afara reclamei, dar în scopuri bune.

Cu toate acestea, blocanții de anunțuri vor bloca orice reclamă de pe o pagină. Aceasta va include ferestre de tip pop-up și reclame pe pagina. Deoarece reclamele de pe pagina sunt pâinea și untul majorității site-urilor web, blocanții publicitari au aruncat o secțiune mare a întregii economii a internetului într-o coadă de coadă. După cum o spune Harvard Business Review:

„Dezbaterea despre blocarea anunțurilor devine din ce în ce mai polarizată. Cei care se opun blocării anunțurilor sunt asemănătoare pirateriei de conținut, argumentând că expunerea la reclame este prețul pe care cititorii trebuie să îl plătească pentru conținut gratuit. Cealaltă parte a dezbaterii este susținută de companii care creează software de blocare a anunțurilor, precum și activiști de confidențialitate online. Aceștia critică efectul anunțurilor asupra experienței utilizatorilor, dar cea mai mare preocupare a acestora se concentrează în jurul urmăririi comportamentale, o practică folosită de multe companii de publicitate pentru a afla interesele utilizatorilor în funcție de activitatea lor web. "

Într-adevăr, blocanții de anunțuri introduc un conținut imens în conținutul web gratuit, cea mai mare consecință neintenționată a utilizării lor. Acest lucru a dat naștere la mai multe site-uri care folosesc link-uri sau recomandări de afiliere (lucru pe care îl facem aici la Comparitech din când în când), pentru a ajuta la menținerea proverbială a luminilor. Când utilizați blocanți de anunțuri, luați în considerare impactul pe care îl poate avea asupra site-urilor web de care vă bucurați să utilizați gratuit.

  Ce este TLS și cum funcționează?

Puteți lua în considerare listarea în lista a unor site-uri care vă plac, cunoașteți și aveți încredere, care folosesc publicitate. Aceste reclame generează în continuare venituri pentru aceste site-uri web, chiar dacă nu faceți clic pe reclamă.

Punerea blocajelor pop-up la test

Am decis să testăm o mână mare de blocanți pop-up disponibili pe piața deschisă. Unele au fost blocante încorporate care vin cu browsere web populare. Altele sunt programe de sine stătătoare sau extensii de browser web care oferă câteva avantaje suplimentare. Am testat toate următoarele:

Blocatoare pop-up încorporate în următoarele browsere:

 • Google Chrome
 • Microsoft Edge
 • Internet Explorer
 • Firefox
 • Operă
 • Netscape (doar glumeam)

Aplicații și extensii terțe:

 • AdBlock (Chrome, Opera, Edge)
 • AdBlock Plus (Chrome, Safari, Opera, Firefox, Internet Explorer)
 • Distribuitor de confidențialitate (Chrome)
 • Adfender (Chrome, Firefox, Edge, Internet Explorer, Opera; Doar pentru sistemul de operare Windows)
 • Smart Popup Blocker (Internet Explorer; Doar pentru sistemul de operare Windows)
 • Ad Muncher (Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome; Doar pentru sistemul de operare Windows)
 • uBlock (Chrome, Safari, Firefox)

Toate blocantele pop-up au fost testate folosind două metode diferite. Primul a fost PopupTest.com. Website-ul oferă 17 teste separate pentru diferite metode pop-up. Aceasta include 4 teste pentru pop-up-uri bune, pe care ar trebui să le efectueze un blocant pop-up eficient nu bloc. Am exclus două dintre teste, deoarece se pare că acele două pagini nu produceau ferestre pop-up.

A doua metodă pe care am folosit-o a fost cu un test de anunț nativ pentru anunțuri pe pagina și pop-up produse pe site-urile http://animefushigi.co/latest-anime/ (6 anunțuri pe pagină, 2 ferestre), și o fereastră de conectare bună de la Bungie.net. 

Oferim scoruri pentru fiecare pop-blocker:

 • Scorul PopupTest.com (din 100)
 • Un scor bazat pe pop-up-uri blocate de la animefushigi.co/latest-anime/ și permise de la Bungie.net (-10 pentru a permite pop-up-ul, +10 pentru a-l bloca; +10 pentru a permite pop-up-ul bun, -10 pentru a-l bloca; +10 pentru blocarea anunțului din pagină)
 • Un scor bazat pe funcții suplimentare, cum ar fi listarea în blanc, blocarea anunțurilor pe pagina și urmărirea filtrării cookie-urilor (10 puncte pentru fiecare caracteristică suplimentară, fără scor maxim). 

Aceste scoruri sunt combinate pentru a crea un scor final pentru fiecare aplicație blocantă pop / blocator de anunțuri.

*Notă: Blocatorii pop-up încorporați funcționează în mare parte numai pe ferestrele pop-up, nu și pe anunțurile de pe pagini. Scorul maxim pentru acestea pentru „pop-up-uri native” a fost de 20, în timp ce aplicațiile terțe destinate să blocheze toate formele de reclame au avut un scor maxim de 90..

Rezultatele testelor analizate

Este posibil să fi observat că rezultatele PopupTest.com au fost similare suspect pentru blocanții browserului web și blocanții terți. La testare, am constatat că blocanții pop-up pentru browser încorporat păreau să blocheze ferestrele de testare pe care le-am inclus, în timp ce aplicațiile terțe și extensiile toate le ignorau..

Motivul pentru asta se datorează unui amestec de modul în care pop-up-urile funcționează și modul în care funcționează blocatorii încorporați și terții diferit. Considerăm că acest lucru se datorează faptului că blocatorii de anunțuri terți sunt proiectați în cea mai mare parte pentru a bloca reclame prin filtrare IP sau domeniu. Între timp, blocatorii pop-up încorporați funcționează în principal prin închiderea ferestrelor în mod nediscriminatoriu.

Aceasta explică de ce blocanții terți nu au reușit să blocheze eșantioanele de la PopupTest, în timp ce încorporatele le-au blocat atât de ușor. Se reduce la conținutul de pe pagină și la metoda folosită. Deoarece programele terță parte caută conținut, dacă nu detectează link-uri externe pe pagină sau în ferestrele pop-up, nu le vor bloca. Între timp, unele ferestre pop-up nu deschid ferestre noi din browserul web, ci plătesc reclame javascript încorporate în codul paginii. Deoarece nu creează pagini separate, blocantul încorporat al browserului nu funcționează.

Cu excepția Operei, blocatorii pop-up pentru browser încorporat nu sunt pur și simplu inteligent, în timp ce blocanții terți sunt proiectați să fie mai deosebiți, deși există o variație bazată pe faptul că puteți sau nu puteți ajusta setările.

Blocatoare pop-up pentru browser web încorporat

Nu toate blocantele pop-up sunt aplicații de sine stătătoare. Unele sunt încorporate chiar în browserele web, majoritatea dintre noi le folosim oricum.

Google Chrome

simbol crom

Google Chrome a avut performanțe similare cu Firefox și Microsoft Edge. A trecut toate probele PopupTest.com pe care le-am încercat, inclusiv pop-urile bune. A eșuat testul de anunț nativ de la animefushigi.co/latest-anime/, nereușind să blocheze pop-up-urile care au apărut pe pagină (ambele cronometrate). Toate anunțurile, inclusiv un pop-up enervant din partea de jos a paginii, au continuat să apară. A trecut testul popup bun nativ de pe Bungie.net.

Puteți adăuga excepții la blocatorul pop-up Google pentru a adăuga adrese URL de încredere. Browserul include și un blocant de cookie-uri de urmărire.

Pe baza celor trei teste, blocantul pop-up încorporat Google este bun, dar nu excepțional. Nu reușește să blocheze anunțurile reale, deși nu va face eroarea de a bloca cele bune.

Scorul PopupTest.com: 100 * (cel mai bun punctaj posibil) *

Scorul pop-up original: -10

Caracteristici suplimentare scor: 20

Total: 110

Firefox

Logo-ul Firefox
Firefox are un set limitat de funcții pe blocantul său de anunțuri încorporat. Puteți bloca ferestrele de tip pop-up și cookie-urile de urmărire, cu funcția suplimentară de listare a paginilor web cu lista de excepții, prin excepții. Firefox a trecut probele PopupTest.com, inclusiv pop-urile bune. Nu a reușit să blocheze pop-up-urile care apar pe animefushigi, dar a permis pop-ul bun de pe Bungie.net.

  Cum să utilizați codurile de țară Tor pe Windows, Mac și Linux pentru a vă distruge locația

Blocatorul încorporat pe Firefox este la fel de util ca cel de pe Google Chrome. Nu va bloca ferestrele pe care le doriți, dar este posibil să nu blocheze ferestrele pe care nu le doriți.

Scorul PopupTest.com: 100 * (cel mai bun punctaj posibil) *

Scorul pop-up original: -10

Caracteristici suplimentare scor: 20

Total: 110

Microsoft Internet Explorer
Internet Explorer

Deși Microsoft își propune acum browserul Edge, acesta include încă IE pe sistemele sale de operare mai noi. Blocatorul pop-up încorporat oferă mai multe opțiuni decât toate celelalte browsere, permițându-vă să ajustați rezistența blocării dvs. (de la blocarea numai de la site-uri web nesigure la blocarea tuturor pop-urilor cu ridicata) și vă permit să adăugați excepții.

Cu nivelul de blocare „ridicat” setat, IE a efectuat în mod similar celorlalte browsere web, trecând toate probele PopupTest.com testate, inclusiv permițarea deschiderii pop-urilor bune. Pe animefushigi, IE a blocat la jumătate o singură reclamă (caseta încărcată fără conținut) și nu a reușit să blocheze cealaltă fereastră. Nu a blocat anunțurile din pagină. Din păcate, IE a blocat fereastra de autentificare de pe Bungie.net, o marcă împotriva ei.

În general, blocantul încorporat al IE tinde mai mult spre blocarea lucrurilor pe care doriți să le încarcați, în timp ce nu reușește să blocheze ferestrele pop-up reale.

Scorul PopupTest.com: 100 * (cel mai bun punctaj posibil) *

Scorul pop-up original: -25

Caracteristici suplimentare scor: 20

Total: 95

Microsoft Edge
2016-12-13 15_45_14-microsft edge - Google Search - Opera

Microsoft Edge a avut performanțe similare cu Google Chrome și Firefox pe probele PopupTest.com. Acesta a blocat toate testele pe care le-am folosit de pe site, permițând totodată cu succes toate pop-urile bune. Acesta a blocat în mod surprinzător unul dintre cele două ferestre pop-up care au născut pe animefushigi, ceva Chrome, IE și Firefox nu au reușit. Un punct împotriva ei a apărut cu testul pop-up de conectare la Bungie.net. Edge a permis apariției ferestrei, dar nu a reușit să încarce conținutul.

Din păcate, nu puteți ajusta setările pentru blocatorul pop-up de pe Edge. Aceasta include incapacitatea de a adăuga excepții pentru diferite site-uri sau de a ajusta puterea blocantului în orice fel. În timp ce funcționează marginal mai bine decât celelalte browsere la blocarea ferestrelor, popa, lipsa de opțiuni și blocarea pop-urilor bune nu sunt în întregime pozitive..

Scorul PopupTest.com: 100 * (cel mai bun punctaj posibil) *

Scorul pop-up original: -20

Caracteristici suplimentare scor: 0

Total: 80

Operă
Browser Opera

Browserul web Opera oferă câteva caracteristici de confidențialitate dincolo de blocarea pop-up generică. Este conceput pentru a bloca reclame pe pagină și include un VPN încorporat și un blocant pentru cookie-uri tracker. Browserul a trecut toate probele PopupTest.com pe care le-am folosit, inclusiv testul popup bun. Opera este singurul blocant de reclame încorporat care de fapt a blocat fiecare anunț din pagina animefushigi, inclusiv pop-up-urile și singurul care a determinat animefushigi să mă trimită pe pagina lor de blocare anti-anunțuri..

Opera a permis, de asemenea, pop-up-ul bun de la Bungie.net să se încarce direct. Luată cu celelalte blocuri pozitive, Opera a suflat în esență celelalte browsere web și chiar mulți dintre blocanții terți, chiar în afara apei cu funcționalitate. Deosebit de interesant a fost faptul că acest blocant încorporat părea a fi mai discriminator decât toate celelalte browsere de pe lista noastră, capabile să blocheze mostrele PopupTest.com, permițând totodată popup-uri bune și blocând cele nesatisfăcătoare prin filtrare IP. Acesta este cu adevărat un „cel mai bun dintre ambele lumi”.

Scorul PopupTest.com: 100 * (cel mai bun punctaj posibil) *

Scorul pop-up original: 90 * (cel mai bun punctaj posibil) *

Caracteristici suplimentare scor: 20

Total: 210

Popup programe și extensii blocante de anunțuri

AdBlock

Adblocare blocante pop-up

Adblock a fost impresionant de bine la testare. În timp ce a eșuat mostrele PopupTest.com (așteptate), cu excluderea bunelor pop-up-uri pe care le-a permis, a trecut rapid testul animefushigi, blocând toate reclamele de pe pagina respectivă și solicitând o redirecționare către pagina anti-blocare a anunțurilor. . De asemenea, AdBlock a permis încărcarea ferestrei de autentificare Bungie.net, fără a reuși.

Adevărata forță în AdBlock este cât de personalizabilă este. Puteți schimba un număr mare de setări pe această extensie, incluzând listarea albă, filtrele personalizate și presetate, blocarea individualizată sau permiterea anunțurilor prin clic dreapta și listarea albă pentru anunțuri youtube specifice.

AdBlock apare ca una dintre cele mai bune opțiuni de pe lista noastră, în special datorită câtor funcții sunt încărcate în această aplicație gratuită. Deși este conceput să funcționeze doar cu Chrome, puteți obține această aplicație pe Opera descărcând extensia Google Chrome Extension.

Scorul PopupTest.com: 26

Scorul pop-up original: 90 * (cel mai bun punctaj posibil) *

Caracteristici suplimentare scor: 50

Total: 166

Adblock plus
Populare blocante Adblock Plus

Adblock Plus este o aplicație relativ simplă, cu câteva opțiuni cheie suplimentare. Puteți crea liste de filtre care să permită sau să respingă ferestrele de tip pop-up de pe anumite site-uri web, să permită anunțuri neintruzive, să creați propriile liste de sintaxă de filtrare și să utilizați funcția generală de albire.

A eșuat probele PopupTest.com, a trecut probele bune de pe site și a trecut testul animefushigi cu culori zburătoare. Animefushigi, în special, a fost rapid să mă transfere pe pagina lor de reclame furioase. ABP a permis, de asemenea, Bungie.net să-și creeze fereastra de conectare, un semn bun. Având în vedere blocarea eficientă și funcțiile suplimentare, ABP este cu siguranță o opțiune excelentă pentru cei care doresc să dezactiveze anunțurile pe pagină, dar care nu au nevoie de o mulțime de funcții suplimentare pentru a remedia experiența.

Scorul PopupTest.com: 26

Scorul pop-up original: 90 * (cel mai bun punctaj posibil) *

Scor suplimentar pentru funcții: 30

Total: 146

AdFender
Blocatorii popup Adfender

Adfender are un număr mare de opțiuni disponibile. Venind cu o versiune de probă, se anunță ca fiind capabil să blocheze aproape toate, de la ferestrele pop up la cookie-urile de urmărire până la reclame pe Youtube. Așteptat, nu a blocat niciunul din ferestrele popup de la PopupTest.com, permițând în același timp să se încarce mostrele de tip popup bune..

  Cum să recunoști și să te protejezi împotriva înșelătoriei cardurilor de credit

AdFender a excelat la blocarea tuturor anunțurilor de pe animefushigi, ceea ce a solicitat o redirecționare către pagina anti-anunț blocare destul de rapid. Valorile AdFender, accesate din tava de sistem, arată un număr mare de anunțuri blocate de pe site. Această aplicație a permis, de asemenea, lui Bungie.net să-și încarce fereastra de autentificare fără încetinirea încărcării.

În total, AdFender este unul dintre cele mai personalizabile de pe listă. Puteți ajusta portul de ascultare, puteți aplica setări proxy, seta opțiuni de filtrare HTTPS, răsfoiți anonim prin Tor, blocați cookie-urile de urmărire și blocați anunțuri pe diferite aplicații dincolo de browserele web și puteți vizualiza statisticile dvs. de blocare. Rețineți că majoritatea acestor funcții sunt disponibile numai pe versiunea completă. Versiunea gratuită include doar blocarea avansată a ferestrei.

Scorul PopupTest.com: 26

Scorul pop-up original: 90 * (cel mai bun punctaj posibil) *

Caracteristici suplimentare scor: 70

Total: 186

Popup Blocker inteligent
Blocatoare pop-up inteligente

Smart Popup Blocker este un blocant pe care pur și simplu doriți să-l evitați. Nu numai că nu a reușit eșantioanele PopupTest.com, dar nu a reușit să blocheze niciun pop-up sau reclame de pe pagina din animefushigi. Acesta a permis pop-urile bune de la PopupTest și Bungie.net. Având în vedere că este proiectat să funcționeze cu Internet Explorer, acesta este locul unde a fost testat, fără niciun rezultat.

Smart Popup Blocker poate fi accesat din tava de sistem. În cazul în care descoperiți că funcționează efectiv, Smart Popup Blocker include, de asemenea, lista albă și gestionarea cookie-urilor, astfel încât să puteți șterge cookie-urile de urmărire nedorite.

Există, de asemenea, câteva funcții utile despre care se vorbește despre această aplicație, în afara unui manager de cookie-uri, o listă albă, notificări de sunet și blocare pop-up pentru Windows Messenger (nu este necesar pentru aproape oricine).

Scorul PopupTest.com: 26

Scorul pop-up original: -80

Caracteristici suplimentare scor: 50

Total: -4

Ad Muncher
blocanți pop-up publicitari

Ad Muncher are un număr mare de opțiuni de personalizare. Există setări pentru modificarea comportamentului site-ului, cum ar fi eliminarea muzicii, imaginile de fundal, reîncărcări automate și marcarea automată, prevenirea cookie-urilor tracker, opțiuni de blocare a reclamei foarte detaliate, setări de filtru presetate și personalizabile, eliminarea imaginilor pentru conținutul pentru adulți, dezactivare pentru intranet conexiuni, unele setări de comportament ale browserului, opțiunea de a schimba mesajul de bloc în orice doriți și jurnalele de căutare detaliate.

Ad Muncher a funcționat la fel ca celelalte aplicații terțe. A eșuat testele de probă PopupTest.com și a permis trecerea anunțurilor bune din acel test. De asemenea, a permis pop-ul de conectare bun de pe Bungie.net. În timp ce a blocat cele două ferestre de la animefushigi, nu a reușit să blocheze niciuna dintre reclamele de pe pagina.

Deși nu a reușit să blocheze anunțurile de pe pagina, Ad Muncher a făcut totuși un spectacol bun. Pentru cei cărora le place să citească jurnalele, aceasta este o aplicație de descărcat. Jurnalele sunt incredibil de detaliate și pot fi căutate. Pentru aceasta, probabil că veți dori să ignorați succesul pe care l-a înregistrat din eșantioanele PopupTest.com. Ca un blocant pop-up drept pentru reclame reale, este de primă clasă. Cu toate acestea, pentru anunțuri pe pagină, poate doriți să căutați în altă parte.

Scorul PopupTest.com: 26

Scorul pop-up original: -30

Caracteristici suplimentare scor: 130

Total: 126

uBlock
ublock blocante pop-up

uBlock este foarte eficient la blocarea reclamei. Cel mai mare dezavantaj al acestei extensii este că are doar funcții de personalizare limitate. Vă permite să ascundeți locațiile de bloc, afișează o cantitate limitată de date de jurnal, are filtrare personală și terță parte, permite listarea în alb și permite reguli de filtrare dinamice. Cu toate acestea, nu puteți ajusta puterea filtrului.

uBlock a eșuat mostrele PopupTest.com așa cum era de așteptat, permițând probele bune din test. De asemenea, a trecut testul popup de conectare bun de la Bungie.net. Acesta a blocat toate ferestrele de tip pop-up și anunțurile de pe pagina de pe animefushigi, declanșând redirecționarea paginii de blocare a anunțurilor.

Ca o extensie, aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care nu doresc să descarce niciun program pe computerul lor. Utilizează foarte puțină memorie, ceea ce o face o opțiune bună, eficientă pentru cei care doresc blocarea ușoară și gratuită a anunțurilor.

Scorul PopupTest.com: 26

Scorul pop-up original: 90 * (cel mai bun punctaj posibil) *

Caracteristici suplimentare scor: 50

Total: 166

Badger de confidențialitate
Confidențialitate Blocatorii popup Badger

Blocker gratuit și specializat de la Electronic Frontier Foundation, Privacy Badger este un pic mai greu de evaluat printre restul blocantelor încorporate și ale terților. În cuvintele EFF, Badger-ul de confidențialitate „se concentrează pe a nu permite niciunui script sau imagini„ terțe părți ”vizibile sau invizibile care par să vă urmărească, chiar dacă ați refuzat consimțământul prin trimiterea unui antet Nu urmăriți. La fel se întâmplă că majoritatea (dar nu toate) dintre acești trackers terți sunt reclame.

Când vedeți un anunț, anunțul vă vede și vă poate urmări. Privacy Badger este aici pentru a opri asta. ”Aceasta înseamnă că dacă vedeți un anunț blocat de Privacy Badger, este un tracker. Ca atare, Badgerul de confidențialitate nu blochează multe dintre aceleași reclame pe care le fac ceilalți.

Așa cum era de așteptat, Privacy Badger are foarte puține opțiuni suplimentare. Puteți seta setările filtrului, puteți împiedica WebRTC să vă scurgă adresa IP, să înlocuiți widget-urile sociale și să afișați numărul de anunțuri blocat.

Confidențialitatea Badger a îndeplinit așteptările cu probele PopupTest.com (nu au reușit testele popup proaste, au trecut cele bune) Nu a blocat niciuna dintre reclamele de pe pagina animefushigi, inclusiv pop-up-urile. Putem presupune doar că acest lucru înseamnă că nu au existat anunțuri de urmărire pe pagină. Singurul obstacol din Badgerul de confidențialitate a fost acela că a blocat imaginea încărcării pe fereastra de autentificare Bungie.net. Totuși, acest lucru nu a împiedicat o autentificare.

Scorul PopupTest.com: 26

Scorul pop-up original: -80

Caracteristici suplimentare scor: 50

Total: -4

„Pop Up Chalkboard Slide” de Rick B, licențiat sub CC BY 2.0

About the author

Comments

 1. ai multe site-uri web, inclusiv Yahoo, pentru a distribui malware. Prin urmare, blocarea pop-up-urilor și a anunțurilor este o măsură importantă de securitate pentru a vă proteja sistemul și datele personale. În plus, eliminarea acestor reclame enervante poate îmbunătăți semnificativ experiența dvs. de navigare pe web. În concluzie, recomandăm utilizarea unui blocant pop-up și de anunțuri pentru a vă proteja și a vă îmbunătăți experiența de navigare pe web.

Comments are closed.