Ghiduri de studiu de certificare CISSP, foaie de lucru + cele mai bune cursuri pentru examen

Fisa Cheat CISSP

O certificare certificată de securitate a sistemelor informaționale (CISSP) poate oferi carierei tale de securitate cibernetică un impuls uriaș. Acest certificat este de peste două decenii și obținerea acestuia este una dintre cele mai bune metode de a-ți dovedi competența în securitatea informațiilor.

Totuși, promovarea examenului CISSP nu este o problemă. Cu opt domenii de studiat, fiecare acoperind o serie de subiecte complexe, este ușor să fii copleșit înainte de a începe chiar să studiezi. Pentru a ușura presiunea și a vă ajuta la maximizarea timpului dvs., avem la dispoziție o mulțime de resurse utile.

Mai jos veți găsi link-uri către „foi de înșelare” cuprinzătoare pentru a vă asigura că sunteți complet pregătiți în ziua examenului. De asemenea, oferim link-uri către unele dintre cele mai bune ghiduri de studiu CISSP și recomandăm unele cursuri de top care să ia în considerare luarea ca parte a pregătirii dvs. Să începem!

Foi de înșelat pentru studiul la examenul CISSP

Am creat fișele de înșelare finale pentru a vă ajuta să susțineți examenul. Urmați linkurile de mai jos pentru a vedea fișele în profunzime și ușor de navigat pentru fiecare din cele opt domenii CISSP.

 • Domeniul 1: Securitatea și gestionarea riscurilor
 • Domeniul 2: securitatea activelor
 • Domeniul 3: Arhitectură și inginerie de securitate
 • Domeniul 4: Comunicații și securitatea rețelei
 • Domeniul 5: Gestiunea identității și accesului
 • Domeniul 6: Evaluarea și testarea securității
 • Domeniul 7: Operațiuni de securitate
 • Domeniul 8: Securitatea dezvoltării de software

Ghiduri de studiu CISSP și teste de practică pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru examen

Dacă aveți cunoștințele de bază, dar nu sunteți deloc la nivelul de care aveți nevoie este o foaie de înșelăciune, există câteva ghiduri de studiu utile pentru a vă ajuta cu pregătirea dvs..

Pentru început, există materialele oficiale de studiu de la (ISC) 2. Acestea includ Ghidul de studiu oficial (ISC) ² CISSP, Teste oficiale (ISC) ² Testele de practică CISSP, CISSP pentru manechine, aplicațiile oficiale de testare și practică CISSP și aplicațiile oficiale CISSP Flash Card.

Cu toate acestea, dacă căutați alternative, există câteva resurse excelente. Rețineți că mulți editori ai cărților de mai jos furnizează aplicații mobile pentru a însoți ghiduri de studiu, astfel încât să vă puteți pregăti pentru examen în timp ce sunteți în mișcare.

Manuale de ghid de studiu:

 • CISSP All-in-One Guide Guide, a opta ediție
 • Ghid de studiu CISSP Ediția a III-a
 • A unsprezecea oră CISSP®: Ghid de studiu ediția a treia
 • Ghid de certificare CISSP (ediția a treia) (Ghid de certificare) Ediția a treia
 • CISSP For Dummies (Pentru manechine (Computer / Tech)) Ediția a VI-a

Multe dintre ghidurile de studiu de mai sus și cursurile de mai jos includ teste de practică și întrebări. Cu toate acestea, dacă doriți un pic de antrenament suplimentar, iată câteva seturi de teste de practică pe care poate doriți să vă puneți mâna pe.

Întrebări practice suplimentare:

 • Oficial CISSP (ISC) 2 teste de practică Ediția a II-a
 • Examenele de practică CISSP, ediția a cincea ediția a V-a
 • Întrebări, răspunsuri la examenul CISSP & explicaţii
 • Motor de testare CCCure

Alte resurse pe care le puteți găsi utile pentru pregătirea examenului sunt comunitatea reddit CISSP și podcastul CISSP.

Cele mai bune cursuri pentru examenul CISSP

Fișele de înșelare și ghidurile de studiu de mai sus te pot ajuta în pregătirea ta pentru examen. Dar este posibil să aveți nevoie de cursuri mai aprofundate care vă învață conținutul complet al certificării CISSP. În funcție de locul în care vă aflați, este posibil să aveți la dispoziție instruire în clasă. Cu toate acestea, aceste programe nu sunt accesibile pentru toată lumea și adesea pot costa mii de dolari pentru un loc.

Cealaltă opțiune este să urmezi un curs online, iar în timp ce multe dintre acestea sunt de asemenea scumpe, unii nu vor rupe banca deloc. Cu atât de multe disponibile, poate fi greu să alegeți opțiunea potrivită pentru dvs. Iată recomandările noastre de top pentru cursuri care au opțiuni complet online:

 1. StationX: pachetul complet CISSP
 2. Antrenament oficial (ISC) ² CISSP autodepasit
 3. Simplilearn: Certificare CISSP
 4. Cybrary: CISSP
 5. SANS: MGT414: Program de instruire SANS pentru certificarea CISSP®
 6. Cunoaștere globală: Curs pregătire certificare CISSP
 7. Infosec: CISSP Certification Boot Camp

Să aruncăm o privire mai atentă la fiecare dintre acestea și la ce au de oferit.

1. StationX: pachetul complet CISSP

StationX: pachetul complet CISSP

Pachetul complet CISSP de la StationX este recomandarea noastră de top. Oferă tot ce ai nevoie pentru a avea succes la examen, totul la un preț extrem de mic. Cursul a fost actualizat pentru a acoperi versiunea din 2018 a certificării CISSP, ceea ce înseamnă că materialul este relevant până în 2021 (când urmează actualizarea).

Acest pachet include:

 • O introducere la certificarea CISSP
 • Peste 17 ore de antrenament
 • Aproape 600 de pagini de diapozitive descărcate
 • Un plan de studiu
 • 1.000 de întrebări de practică
 • Sfaturi pentru a găsi mii de CPE-uri gratuite

În afară de a vă învăța ce trebuie să știți, acest curs conține sfaturi neprețuite despre cum să studiați eficient și despre abordarea corectă pe care trebuie să o luați atunci când răspundeți la întrebări. De asemenea, veți descoperi următorii pași după ce treceți examenul și sfaturile care vă vor ajuta în cazul în care veți eșua prima dată. Acest curs poate conta către CPE, dar poate fi necesar să vă consultați cu (ISC) ² pentru a afla exact câte.

CEA MAI BUN CURS PENTRU EXAMENUL CISSP: StationX este alegerea noastră # 1 Acest curs de vânzare, de obicei, pentru 400 de dolari, dar îl puteți obține la un preț incredibil de mic de 52 USD.

2. Pregătire oficială (ISC) ² CISSP autodepășită

Antrenament oficial (ISC) ² CISSP autodepasit

Acesta este cursul oficial oferit chiar de (ISC) 2. Evident, principalul bonus al acestui program este că puteți fi sigur că acesta este sută la sută relevant pentru examenul de certificare CISSP actualizat. Nu are o marcă de preț imensă (în comparație cu alte cursuri), dar poate depăși bugetul multor examinatori.

Un dezavantaj este că materialul este disponibil doar pentru o perioadă limitată de plată, așa că, în timp ce acesta este supranumit un „antrenament propriu-zis”, nu puteți merge prea repede. Dacă intenționați să luați mai mult de 120 de zile (în jur de patru luni) pentru a studia testul, s-ar putea să vă descoperiți că trebuie să faceți din nou taxa.

Iată ce vă puteți aștepta de la acest program de formare:

 • Ghidul oficial de formare a studenților (ISC) 2
 • 30 de ore de instrucțiuni video, cuprinzând peste 300 de înregistrări
 • Câștigă 40 CPE
 • Plăci flash interactive
 • Activități pentru lectură independentă
 • Exemple de scenarii din lumea reală și studii de caz
 • Verifică cunoștințele odată ce fiecare domeniu este completat
 • Întrebări de evaluare după terminarea cursului

Preț: Acest curs costă 849 USD, ceea ce este rezonabil în comparație cu mulți alții de pe listă.

3. Simplilearn: Certificare CISSP

Simplilearn: Certificare CISSP

Simiplilearn oferă două opțiuni pentru cursul său online, ambele fiind investiții mari. Unul este să mergeți cu cursul online Flexi-Pass în care participați la cursuri online conduse de un instructor. Această opțiune include 90 de zile de cursuri și acces pe viață la materialul de învățare. Cursul de învățare ușor mai puțin costisitor cu auto-Paced vă oferă acces nelimitat la conținutul cursului, dar fără clase.

Ambele opțiuni includ:

 • 67 de ore de învățare
 • Suport 24/7
 • 30 CPE
 • 5 lucrări de practică pentru a vă ajuta să vă pregătiți
 • Un voucher pentru examenul CISSP

În majoritatea regiunilor, Simplilearn oferă o garanție de aprobare a examenului și vă va oferi un voucher suplimentar pentru examen dacă nu treceți prima dată.

Preț: Flexi-Pass-ul clasei online costă 2.899 USD, în timp ce programul Self-Paced Learning este puțin mai mic, la 2.499 dolari. Există o garanție de returnare de șapte zile, valabilă atât timp cât nu ați accesat mai mult de 25 la sută din conținutul cursului sau nu ați participat la mai multe clase online.

4. Cybrary: CISSP

Cybrary: CISSP

Cursul CISSP al Cybrary cuprinde 19 ore de instruire video care acoperă toate domeniile CISSP. Conținutul video pentru acest curs este gratuit (va trebui să vă înscrieți pentru un cont gratuit), dar dacă doriți să deblocați funcții suplimentare ale serviciului Cybrary, trebuie să achiziționați un abonament.

Funcțiile suplimentare disponibile abonaților includ laboratoarele virtuale, care vă ajută să aplicați ceea ce ați învățat și să obțineți experiență practică în domeniul dvs. și să practicați teste care să vă ajute să vă pregătiți pentru examen.

Acest curs anunță că merită! 5 CPEs, deși este posibil să vă puteți consulta cu (ISC) 2 pentru a vedea dacă puteți solicita 19 CPEs (unul pe oră). Mai jos discutăm despre CPE.

Preț: Un abonament Cybrary vă oferă acces la câte cursuri doriți și costă 49 ​​de dolari pe lună pe o bază lunară sau 25 de dolari pe lună atunci când plătiți anual.

5. SANS: MGT414: Program de instruire SANS pentru certificarea CISSP®

SANS: MGT414: Program de instruire SANS pentru certificarea CISSP®

Institutul SANS oferă cursul său CISSP în mai multe formate, inclusiv live în clasă sau on-line la cerere. Aceasta este cea mai scumpă opțiune din listă, deci nu este o soluție bună dacă sunteți la buget. Cu toate acestea, dacă căutați un curs solid și cuprinzător și poate aveți un angajator dispus să achite factura, acesta va livra. Institutul SANS are renume în industria securității informației și oferă programe de educație și cercetare de peste treizeci de ani.

Cursul are 46 CPE și, în afară de lecții, include:

 • Un caiet de curs pentru fiecare domeniu
 • Peste 300 de întrebări de testare și pregătire a cunoștințelor pentru fiecare domeniu
 • Fișiere audio ale conținutului cursului

MGT414 disecă fiecare dintre cele opt domenii CISSP în componentele sale principale și explică modul în care acestea se raportează între ele și alte fațete ale cibersecurității. Dacă găsiți conținutul CISSP uscat (ceea ce fac mulți oameni), atunci aceasta ar putea fi o opțiune bună pentru dvs. Unul dintre obiectivele autorilor în crearea cursului a fost acela de a aduce viața conținutului CISSP folosind studii de caz, exemple și povești.

Preț: Acesta este un curs scump la 7.020 USD.

6. Cunoștințe globale: Curs pregătire certificare CISSP

Cunoaștere globală: Curs pregătire certificare CISSP

Cunoștințe globale vă oferă două opțiuni pentru a lua cursul său Prep certificare CISSP: într-un cadru de clasă live sau într-o sală virtuală. Ambele cursuri durează cinci zile consecutive și oferă o revizuire cuprinzătoare a conținutului CISSP, cu accent pe cele opt domenii principale.

Acesta nu este potrivit dacă preferați să lucrați online în ritmul propriu. Rețineți că pagina principală a produsului precizează că există o versiune la cerere disponibilă, dar aceasta nu este accesibilă la momentul scrierii.

Potrivit unui reprezentant al companiei, ar trebui să puteți solicita 40 CPE pentru acest curs.

Preț: Atât cursurile live cât și cele virtuale au același preț: 3.595 USD.

7. Infosec: CISSP Certification Boot Camp

Infosec: CISSP Certification Boot Camp

Cursurile Infosec sunt salutate pentru conținutul și calitatea instructorilor. Acesta este un alt curs pe care îl puteți lua în persoană sau într-un cadru virtual. Opțiunea Flex Classroom implică instrucțiuni live într-o locație fizică, care include materiale de curs, prânzuri pregătite și acces la forum comunitar.

Flex Pro este un curs imersiv, transmis în direct pentru cursanții online. Din păcate, nu este posibil să urmezi acest curs în ritm propriu, deși sunt furnizate materiale pentru revizuire dacă decideți să mergeți cu opțiunea online.

Poate trebuie să confirmați cu (ISC) ² câte CPE puteți solicita pentru acest curs, dar ar trebui să puteți solicita unul pe oră de clasă.

Preț: Va trebui să contactați Infosec pentru stabilirea prețurilor exacte, dar am fost cotați în jur de 4.500 USD.

Întrebări frecvente la examenul CISSP

Sunteți aproape gata să studiați și să abordați examenul de certificare CISSP. Dar mai întâi, iată răspunsurile la câteva întrebări comune:

Care sunt condițiile necesare pentru examenul CISSP?

Pentru a primi o certificare CISSP, candidații trebuie să dețină cel puțin cinci ani de experiență în mai multe (două sau mai multe) domenii CISSP. Stagiile plătite și neplătite sunt forme acceptabile de experiență de muncă. Educația relevantă poate înlocui maximum un an de experiență, dar există limitări. O diplomă universitară de patru ani sau echivalent poate conta ca un an de experiență de muncă. În mod alternativ, o acreditare relevantă (ISC) aprobată 2, cum ar fi Testerul de Penetrare Certificat (GPEN) sau Cisco Certified Network Associate Security (CCNA Security) poate conta ca un an de experiență de muncă.

Dacă vă întrebați ce certificări trebuie să vizați înainte de CISSP, există de fapt multe căi pe care le puteți lua. Acestea fiind spuse, o cale populară este obținerea CompTIA Network + și CompTIA Security + înainte de a urmări (ISC) 2 SSCP și în final (ISC) 2 CISSP.

Care este formatul examenului CISSP?

La sfârșitul anului 2017, formatul examenului CISSP a fost schimbat. Cea mai recentă versiune folosește testarea computerizată a adaptării (CAT). Cu CAT, examenul este adaptat nivelului de capacitate al examinatorului în timpul testului. Fiecare întrebare sau set de întrebări ulterioare este selectat în funcție de modul în care ați avut parte de întrebări anterioare.

Un bonus al acestui stil de test este că îți poți dovedi abilitatea în mai puțin timp. În timp ce examenul CISSP în stil vechi a durat șase ore pentru a finaliza și a cuprins 250 de întrebări, noua versiune durează doar trei ore și vă puteți aștepta să răspundeți la 100-150 de întrebări..

Ce sunt CPE-urile și cum funcționează sistemul?

Creditele de educație profesională continuă, denumite CPE, sunt acordate pentru educație și pregătire în domeniul dvs. Acestea sunt necesare pentru menținerea certificării dvs. CISSP. Ar trebui să câștigați 40 CPE în fiecare an pentru un total de 120 în ciclul dvs. de certificare de trei ani.

Puteți câștiga CPE studiind pentru examenul CISSP, inclusiv prin luarea programelor de formare de mai sus. Din păcate, (ISC) 2 nu este foarte viitoare când vine vorba de informații despre specificul câștigului CPEs prin studiul examenelor. Urmând informațiile furnizate în forumurile oficiale (ISC) 2, se acceptă, în general, că puteți solicita maxim 30 CPEs pentru „auto-studiu” pentru examenul CISSP.

Răspuns forum CPE.

Se pare că puteți solicita CPEs suplimentare pentru completarea programelor de formare, cum ar fi cele enumerate mai sus în partea de sus a programului de auto-studiu. Cu toate acestea, acest lucru nu este complet clar, așa că vă sugerăm să contactați (ISC) 2 pentru mai multe informații despre cazul dvs. specific. I-am contactat cu privire la acest aspect, dar nu am mai auzit la momentul scrierii. Vom actualiza acest articol pe măsură ce vom afla mai multe informații.

După ce ați trecut examenul CISSP, pentru a vă menține certificarea, va trebui să câștigați CPEs în mod continuu. Acestea pot fi obținute în diverse moduri, cum ar fi participarea la instruire și conferințe legate de domeniul tău. De obicei, un CPE este creditat pentru fiecare oră a unei activități date, dar există excepții. Puteți afla mai multe despre CPE în manualul (ISC) 2 CPE.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 84 = 94

Adblock
detector