Hacking with Python – 6 cele mai bune cursuri online pentru hackeri etici

Hacking cu python 6 cele mai bune cursuri online pentru hackeri etici

Hackerii etici joacă un rol important în organizații prin găsirea și remedierea vulnerabilităților din sisteme și aplicații. Python este un limbaj de programare la nivel înalt care este ideal pentru profesioniștii în securitate, deoarece este ușor de învățat și vă permite să creați programe funcționale cu o cantitate limitată de cod.

O selecție decentă de cursuri este disponibilă pentru a afla despre piratarea etică cu Python. Cu toate acestea, nu toate sunt făcute la fel. Acestea variază foarte mult atunci când vine vorba de profunzimea programului, potrivirea pentru diferite niveluri, accesibilitate și preț. Vom intra în mai multe detalii, dar iată o privire la cursurile noastre online de hacking etic Python:

 1. StationX: Python complet pentru hacking și pachetul de securitate cibernetică
 2. Cybrary: Introducere la Python
 3. Cybrary: Dezvoltarea instrumentelor de hacking etic cu Python
 4. CyberTraining 365: Hacking etic cu Python
 5. Udemy: Python 3 pentru ofensiv PenTest: un curs practic complet
 6. Udemy: Programarea rețelei Python | Aplicații de rețea & Instrumente de hacking

Selecțiile noastre pentru cele mai bune cursuri de hacking cu Python s-au bazat pe următoarele criterii:

 • Oferă o mulțime de predări teoretice și practice
 • Oferă valori pentru bani
 • Este clar despre cine este potrivit
 • Poate fi completat complet online
 • Oferă o certificare de finalizare

Cele mai bune cursuri online de hacking etic cu Python

Iată lista noastră cu cele mai bune hacking-uri cu cursuri online Python pentru hackeri etici:

1. StationX: Python complet pentru hacking și pachetul de securitate cibernetică

Cursuri de hacking etic StationX Python.

StationX oferă un pachet de trei cursuri concepute pentru a ajuta la completarea începătorilor Python să devină utilizatori avansați, cu cunoștințe extinse de securitate cibernetică. Include 36 de ore de prelegeri video la cerere.

Cursurile lovesc echilibru perfect între componentele teoretice și cele practice de hacking cu Python. Ba mai mult, ele rămân la punct, astfel încât să nu vă lăsați înconjurat de detalii inutile care ar putea fi copleșitoare, în special pentru începători.

Vei învăța, de exemplu, scrierea propriilor programe de hacking și securitate, probleme de modelare și proiectare și implementare a soluțiilor corespunzătoare.

Cursurile incluse în pachet sunt:

 • Aflați Python și hackingul etic de la Scratch
 • Python pentru începători: Învață programarea Python (Python 3)
 • Cyber ​​Security - aplicații Python și Web

Dacă doriți să începeți o carieră în securitate cibernetică sau pur și simplu doriți să aflați mai multe despre hacking-ul cu Python, acest pachet ar putea fi foarte potrivit. Mai mult, StationX are la dispoziție o mulțime de alte cursuri și pachete grozave. Puteți chiar profita de calitatea sa de membru VIP și puteți accesa toate cursurile cu o taxă anuală scăzută.

2. Cybrary: Introducere la Python

Cursuri de piratare etică Cybrary Python.

Dacă sunteți un cursant la nivel înalt care dorește doar să învețe minimul, acesta ar putea fi pentru dvs. Instructorul Joe Perry menține lucrurile simple în acest curs orientat către non-codificatori. În ea, veți învăța aspectele „must-know” ale Python, mai degrabă decât să ne aprofundați în specificul său.

Introducere în Python conține aproximativ 10 ore de materiale care acoperă concepte de bază până la scripturi avansate. Proiectat pentru a pregăti persoanele care iau în considerare o carieră în testarea penetrării și securitatea cibernetică, se concentrează pe predarea comenzilor și funcțiilor cele mai critice pentru industrie..

Acest curs include două module:

 • Doar elementele de bază
 • Tipuri de date și logică.

După ce ați terminat, dacă doriți să vă extindeți cunoștințele, Cybrary are o mulțime de cursuri din care puteți alege, multe dintre ele fiind gratuite. Va trebui să-ți creezi un cont pentru a accesa oricare dintre cursuri și, odată ce te-ai înscris, vei primi pachetul Insider Pro. Acest lucru costă 99 USD pe lună (sau 83 USD pe lună atunci când facturați anual) și vă oferă acces la mai multe cursuri, un ghid de carieră și un îndrumător. Vine cu un proces de șapte zile gratuit.

Vezi si: Cele mai bune cursuri de hacking etic

3. Cybrary: Dezvoltarea instrumentelor de hacking etic cu Python

Cursuri de piratare etică Cybrary Python.

O altă ofertă populară pe Cybrary este Dezvoltarea instrumentelor de hacking etic cu Python. Acest curs include doar o clipă în valoare de videoclipuri, astfel încât este rapid de finalizat, dar plin de informații utile, inclusiv să vă învețe cum să combini mai multe biblioteci Python și automatizarea culegerii de informații. Veți învăța chiar cum să codați un keylogger și să scrieți un bruteforcer cu parolă ZIP.

Iată modulele incluse în acest curs:

 • Introducere
 • Automatizarea colectării informațiilor
 • Scrierea unui Keylogger în Python
 • ZIP Password Bruteforcing în Python
 • Mergand inainte

Acesta este considerat un curs de nivel intermediar, astfel încât sunt necesare unele cunoștințe de fond în Python. Ar putea fi o idee bună să luați Introducere în Python curs urmat de acesta.

4. CyberTraining 365: Hacking etic cu Python

Cursuri de hacking etic Cybertraining 365 Python.

Hacking etic cu Python este un curs cuprinzător care conține puțin sub opt ore de tutoriale video. În timpul acestui program, veți învăța fundamentele Python, inclusiv codarea simplă folosind variabile, enunțuri și dicționare.

De asemenea, veți avea acces la tutoriale de hacking etic, cum ar fi „buffer overflow and exploit writing with Python” și „Syn Flood atac cu Scapy”. Programul de învățământ include 23 de lecții cuprinse între trei și 36 de minute. Iată câteva exemple de lecție:

 • Manipularea fișierelor Python
 • Ping Sweep cu Scapy
 • Programare orientată pe obiecte în Python
 • Investigarea criminalistică cu Python

Cursul este potrivit pentru începători completi, dar devine destul de complex și ar putea învăța programatori cu experiență un lucru sau două. Fiecare lecție include un examen care vă permite să identificați lipsurile din cunoștințele dvs..

CyberTraining 365 oferă o probă gratuită de 5 zile, așa că dacă ești rapid, s-ar putea să iei acest curs gratuit. După încheierea procesului dvs., veți plăti 9 USD pentru prima lună și 59 USD pe lună după aceea. Puteți obține reduceri dacă vă înscrieți pentru un termen de șase luni sau anual. Dacă sunteți interesat doar de acest curs, este disponibil și pe Udemy pentru 19,99 USD.

5. Udemy: Python 3 pentru PenTest ofensiv: un curs practic complet

Cursuri de hacking etic Udemy Python.

Cursul popular al lui Udemy, Python 3 For Offensive PenTest, este destinat utilizatorilor mai avansați. Acoperă subiecte aprofundate legate de hacking-ul etic și testarea penetrării dar include câteva exemple din lumea reală care vă ajută să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă practică.

Costul pentru acest curs este de 99,99 USD. Durata totală a tuturor videoclipurilor este în jur de cinci ore; aceasta include 58 de prelegeri împărțite în șapte module:

 • Introducere rapidă
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Obținerea accesului - Prima dvs. coajă persistentă
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Advanced Scriptable Shell
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Prinde-mă dacă poți!
 • Python 3: Cum abuzați programele malware împotriva criptografiei? Răspunsuri Python
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Hacking cu parole
 • Windows 7 & 10 Escalarea privilegiilor - Permis de serviciu slab

Un lucru notabil despre acest curs este actualizat regulat, astfel încât să poți fi sigur că lecțiile se referă la cele mai actuale informații și versiuni de program. Mai mult, instructorul de curs, Hussam Khrais, este prompt în răspunsuri la întrebările studenților și va face chiar și actualizări la curs la cerere. Cursurile Udemy vin cu un certificat de finalizare.

După cum am menționat, acest lucru nu este considerat un program pentru începători, iar condițiile preliminare includ Python la nivel de începător (sau un alt limbaj de script) și cunoașterea nivelului intermediar de hacking etic și testare de penetrare.

6. Udemy: Programarea rețelei Python | Aplicații de rețea & Instrumente de hacking

Cursuri de hacking etic Udemy Python.

Acesta este un alt curs, oarecum mai scump, oferit de Udemy, dar care se adresează începătorilor. Cursul este nou pentru platformă, dar dovedește deja un succes care a atras mii de studenți și a acumulat câteva recenzii grozave. Aceasta ia lucrurile încet și explică tot ceea ce trebuie să știi despre configurarea mediului dvs. și a începe cu Python 3.

De asemenea, veți afla despre elementele de bază ale rețelei, inclusiv arhitectura internet și conexiunile TCP Python. Lecțiile practice includ configurarea a peste 15 instrumente de aplicare a codului Python 3 și aplicații de rețea, crearea unui instrument Python 3 man-in-the-middle și construirea unui instrument de răzuire a datelor.

Cursul constă din 26 de prelegeri (aproximativ șase ore de videoclipuri) împărțite în patru module:

 • Introducere în acest curs Python 3
 • Configurarea mediului
 • Noțiuni introductive cu rețeaua Python 3
 • Python 3 Network Hacking

Este destul de scump la 199,99 dolari, dar Udemy oferă reduceri periodice, așa că aveți grijă la acestea.

Udemy oferă multe alte cursuri legate de securitate cibernetică, inclusiv mai multe pe tema hacking-ului cu Python. Iată câteva altele pe care poate doriți să le verificați:

 • Introducere în Python pentru hacking etic
 • Python ofensiv | Stăpânirea hacking-ului etic folosind Python
 • Cyber ​​Security - aplicații Python și Web

De ce să intri în hackingul etic?

Termenul „hacking” aduce adesea în minte infractorilor care stau în spatele unui computer ascunzându-și identitatea și făcând ravagii digitale. Cu toate acestea, nu toți hackerii sunt hackeri răufăcători (pălărie neagră). Hackeri etici (pălărie albă) joacă un rol extrem de important în securitate cibernetică. Ei găsesc și remediează defectele de securitate înainte ca părțile rău intenționate să aibă șansa de a le exploata.

Odată cu faptul că criminalitatea informatică devine o problemă din ce în ce mai importantă, rezultă că industria cibersecurității este în creștere. Ca atare, există o cerere mare de hackeri etici cu cunoștințe și priceput să-i bată pe criminali în pumn. Unele dintre responsabilitățile hackerilor etici implică:

 • Scanează sistemele unei organizații care caută porturi deschise pentru atac
 • Instalați patch-uri astfel încât să fie la zi
 • Testarea sistemelor de detectare și prevenire a intruziunilor
 • Căutați fiecare parte a unei rețele a companiei căutând vulnerabilități
 • Ajutați să faceți față situațiilor care implică fraude angajați online sau furt de active digitale
 • Căutați lucruri cum ar fi serverele și aplicațiile web deturnate și rețelele adepte

O carieră de hacking etic începe cu o înțelegere solidă a modului de cod, urmată de instruirea în domeniile specifice în care doriți să intrați. Este posibil să doriți să urmați o acreditare recunoscută în domeniu, de exemplu, certificarea Certified Ethical Hacker (CEH).

De ce să folosești Python pentru hackingul etic?

Python este limbajul de programare la alegere pentru scoruri de hackeri etici. Într-adevăr, un bun control al Python este considerat esențial pentru avansarea într-o carieră de securitate cibernetică. Unul dintre atragerile principale este că obțineți un limbaj puternic într-un pachet foarte ușor de utilizat.

Python este flexibil și funcțional în timp ce este intuitiv și ușor de citit. Este ideal pentru scrierea de programe mici, care este o parte uriașă a rolului hackerilor etici. În plus, când începeți să folosiți Python, vă alăturați unei comunități imense de fani dedicați. Aceasta înseamnă că, în cazul în care aveți nevoie de sfaturi sau sfaturi sau să vă ocupați de anumite probleme, există o mulțime de resurse - inclusiv documentație și forumuri - pentru a vă adresa.

În afară de securitate cibernetică, Python poate fi un limbaj neprețuit ca parte a unei fundații de cunoștințe și în alte cariere. Cei interesați de dezvoltarea și testarea web, date mari, dezvoltarea jocurilor, inteligența artificială sau dezvoltarea dispozitivelor inteligente pot beneficia cu toții de cunoștințe despre Python.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 53

Adblock
detector