Mai mult de 35 de inițiative pentru a spori mai multe femei în securitate cibernetică

35 de inițiative pentru creșterea mai multor femei în securitate cibernetică

Problemele legate de securitatea cibernetică amenință cu destabilizarea internetului și a tehnologiilor conexe, provocând efecte de ondulare în alte industrii. Pentru a combate acest lucru, este nevoie tot mai mare de profesioniști cibersecuritate educați, talentați și entuziaști.

Industria cibersecurității este una dominată de bărbați. Dar problema nu este că există prea mulți bărbați în industrie, ci mai degrabă că nu există suficiente femei.

Din fericire, diferența de gen nu a trecut neobservată. Numeroase persoane și organizații își dau seama că trebuie să luăm măsuri. Prioritățile includ atragerea mai multor femei în domeniul cibersecurității și abilitarea acestora pentru a avea succes în cariera lor.

În întreaga lume există numeroase inițiative cu scopul comun de a sprijini femeile în securitate cibernetică. Adesea includ educație, instruire, rețea, mentorat și socializare, printre alte oferte.

În acest articol, aruncăm o privire mai atentă la decalajul de gen și provocările cu care se confruntă femeile în securitatea IT, înainte de a evidenția unele dintre inițiativele dedicate să le ajute.

Contents

De ce este important să închidem diferența de gen

Un raport realizat de Cybersecurity Ventures afirmă că femeile reprezintă 20% din forța de muncă în domeniul cibersecurității, în timp ce un studiu (ISC) 2 care utilizează criterii diferite identifică numărul ușor mai mare la 24%. Chiar dacă procentul de femei în securitate cibernetică a crescut începând cu 2013 - când femeile reprezentau doar 11 la sută din forța de muncă din industrie - există în mod evident o diferență de gen.

Femeile în statistici de securitate cibernetică.Sursa: Proiecte de securitate cibernetică.

În afară de un decalaj de gen, există, de asemenea, un decalaj sever de talent, 53% din organizații au raportat o „penurie problematică” a abilităților de securitate cibernetică. Și nu vorbim doar despre firme de cibersecuritate aici. Majoritatea industriilor în aceste zile se bazează pe tehnologie pentru a funcționa și astfel au nevoi în ceea ce privește securitatea cibernetică.

A avea mai multe femei în securitate cibernetică ar contribui la creșterea industriei și ar satisface nevoia drastică a companiilor pentru talentul de vârf. Interesant, studiul (ISC) 2 a constatat că femeile din acest domeniu sunt, în general, mai bine educate decât bărbații, iar un procent mai mare de femei ating pozițiile de vârf..

În afară de asta, există alte beneficii pentru echipele de infosec echilibrate pe sexe inclusiv:

 1. Ajutând să aducem diferite perspective pe masă
 2. Modificarea status quo-ului pentru a îmbunătăți percepțiile interne și externe
 3. Oferirea de oportunități de învățare și creștere

Să ne uităm la acestea într-un pic mai detaliat:

1. Aducerea unor perspective diferite în tabel

Diversitatea poate oferi beneficii în majoritatea industriilor, dar este deosebit de importantă în domeniul securității cibernetice. După cum explică Priscilla Moriuchi, directorul dezvoltării strategice a amenințărilor la viitorul înregistrat:

Avem nevoie de oameni cu medii diferite, deoarece oamenii pe care îi urmărim (actori amenințători, hackeri, „băieți răi”) au, de asemenea, o mare varietate de experiențe și experiențe..

2. Modificarea status quo-ului

Susan Morrow, scriitoarea Institutului Infosec, explică:

Există cel puțin o percepție că industria este „techie” și, prin urmare, este mai potrivită pentru bărbați decât pentru femei. Aceasta este o problemă socială. Câmpurile STEM, în general, au devenit asociate cu bărbații.

Și acest lucru nu se aplică doar străinilor care se uită. Lisa Kearney, fondatoarea Women’s CyberSecurity Society din Canada, a fost director al securității produselor la o firmă din Columbia Britanică atunci când i-a spus un coleg de sex masculin:

Nu vă faceți griji cu privire la participarea la această întâlnire; este tehnic.

Întrucât aceste percepții se bazează pe status quo și nu pe dovezi științifice, închiderea diferenței de gen ar putea ajuta la corectarea acestora.

3. Oferirea de oportunități de învățare și creștere

(ISC) 2 au descoperit că femeile în securitate cibernetică sunt în general mai bine educate; 44 la sută dintre bărbații aflați în securitate cibernetică au o diplomă postuniversitară, comparativ cu 52 la sută dintre femei. Ba mai mult, femeile din domeniu au mai multe șanse să ajungă la poziții de conducere. Acest lucru arată că diversitatea de gen vine cu oportunități de creștere și de învățare. Întreaga forță de muncă și organizația în ansamblu pot beneficia de recrutarea de femei mai înalt calificate și ambițioase.

Închiderea diferenței de gen va contribui la deschiderea drumului către un viitor al diversității de gen (și, sperăm, la alte tipuri de diversitate) în domeniul cibersecurității.

De ce femeile sunt descurajate de cibersecuritate

Educația științifică, tehnologică, engleză și matematică (STEM) primește o apăsare uriașă în curriculum-uri în diverse părți ale globului, iar mulți absolvenți apar cu abilitățile și dorința de a urmări o carieră în infosec.

Cu toate acestea, cu multe alte industrii legate de STEM dintre care să aleagă, dezechilibrul evident de gen în industria cibersecurității poate crea percepții negative care descurajează unele femei de pe teren.

Reformarea concepțiilor greșite comune pe care femeile le au despre securitate cibernetică este importantă pentru a le ajuta să vadă oportunitățile din domeniu. Iată câteva exemple de percepții negative și modalități alternative de vizualizare a acestora.

oportunități pentru femei în securitate cibernetică

Principalele provocări pentru femeile care încearcă să intre în domeniu

Chiar și odată ce o femeie a decis să urmeze o carieră în securitate cibernetică, s-ar putea confrunta cu o serie de obstacole. De exemplu, un studiu din 2017 (ISC) 2 a constatat că 51 la sută dintre femeile aflate în securitate cibernetică s-au confruntat cu o formă de discriminare.

În timp ce această cifră este alarmantă, anumite tactici pot ajuta la depășirea problemelor. Învățarea despre provocările cu care se pot confrunta femeile și să fie înarmată cu soluții potențiale poate face intrarea și rămânerea în industria cibersecurității mai ușor de gestionat.

provocări și soluții pentru femei în securitate cibernetică

Multe dintre soluțiile discutate aici sunt puternic susținute de inițiativele de mai jos.

Inițiative pentru a obține mai multe femei în infosec

Deși diviziunea de gen în cybersecuritate este clară, din fericire multe femei (și bărbați) din industrie recunosc problema și fac măsuri pentru a reduce decalajul. Din SUA până în Ucraina, o multitudine de inițiative de pe tot globul ajută la atragerea fetelor și femeilor în cariere în securitate cibernetică și asistarea celor deja în domeniu.

Mai jos este o listă cu unele dintre cele mai bune inițiative pe care le-am descoperit, inclusiv informații despre cine servește fiecare inițiativă și cum să te implici. Veți găsi, de asemenea, sfaturi de la reprezentanții unora dintre organizații care vizează să ajute femeile care încep în cariera lor de securitate cibernetică..

1. WiCyS (Femeile în securitate cibernetică) (global)

WiCys este o organizație non-profit care își propune să reunească femeile în securitate cibernetică pentru a împărtăși experiență și cunoștințe și pentru a oferi oportunități de mentorat și de rețea.

Cine este pentru?

Inițiativa este destinată tuturor femeilor implicate în securitate cibernetică, inclusiv în mediul academic, cercetare, guvern și industrie.

Misiune

WiCys servește atât femeile din domeniul cibersecurității, cât și companiilor care pot beneficia de expertiza lor. Femeile se bucură de oportunități de învățare și dezvoltare a carierei, indiferent de stadiul carierei lor de securitate cibernetică în care se află. WiCys oferă, de asemenea, companiilor o conductă de candidați calificați în domeniul cibersecurității la toate nivelurile. Promovează faptul că, în afară de a fi înalt calificat, femeile candidate pot spori diversitatea în cadrul forței de muncă și îmbunătățirea percepțiilor externe.

Cum să vă alăturați WiCys

Dacă sunteți interesat să deveniți membru al WiCys, taxele anuale de membru sunt de 15 dolari pentru studenți, 55 de dolari pentru membrii facultăților, angajați guvernamentali sau nonprofit și 95 $ pentru membrii industriei. Participarea la conferința anuală WiCys suportă taxe suplimentare (35 - 400 USD).

femeile din inițiativele de securitate cibernetică

2. Societatea femeilor din Cyberjutsu (WSC) (SUA)

O altă organizație non-profit, WSC a fost fondată în 2012 și servește acum mii de femei din întreaga lume. Se concentrează pe carierele de securitate cibernetică a femeilor, inclusiv furnizarea de instruire, rețea și consiliere.

Cine este pentru?

În timp ce WSC poate fi util pentru toate femeile în securitate cibernetică, este cel mai benefic pentru cei care se gândesc să înceapă o carieră în domeniu sau să înceapă doar. Are o mulțime de programe concepute pentru a le oferi femeilor un picior în industrie, inclusiv ateliere, evenimente în rețea, forumuri de muncă și grupuri de studiu pentru pregătirea certificării.

Misiune

Misiunea generală a acestei organizații este de a abilitati femeile sa aiba succes în rolurile de securitate cibernetică. Oferind educație și oportunități profesionale, este un ghișeu unic pentru speranțele de securitate cibernetică feminină.

Cum să vă alăturați WSC

Taxele anuale de membru pentru WSC încep de la 50 USD pentru personalul militar și studenți și cresc la 100 USD pentru alte femei. Există, de asemenea, un membru al bărbaților care costă 50 USD și include acces limitat la conținut online.

Sfaturi cheie

Pentru orice femeie care intră în cyber, fii neînfricată. Luați inițiativa de a învăța și crește. Oamenii te vor provoca. Nu cedati niciodata.

Mari Gallaway, CEO, Women’s Society of Cyberjutsu

3. WoSEC: Femeile cibersecurității (global)

Această organizație are grijă de aspectul social al femeilor în securitate cibernetică. Are un grup mare de Twitter și Meetup în diferite locații din SUA, precum și în Canada, Franța, Elveția, India, Kenya și alte țări.

Cine este pentru

Acest grup se adresează în special celor care ar dori să experimenteze camaraderia de a întâlni femei cu gânduri similare în industria cibersecurității. Numărul de locații pentru grupurile Meetup sunt limitate, deci este potrivit doar dacă locuiți în anumite zone sau doriți să călătoriți (sau poate să începeți propriul capitol).

Misiune

Inspirat de un grup Cyber ​​Ladies Meetup din Israel, cofondatorul Tanya Janca (@shehackspurple) a dorit să creeze un mediu similar pentru femei (și pentru oricine se identifică ca femeie) pentru a-și face prieteni în industria cibersecurității. Membrii se întâlnesc pentru a discuta despre munca lor precum și să se consilieze reciproc și să facă rețea. De asemenea, participă la evenimente tipic dominate de bărbați în grupuri, astfel încât să nu se simtă niciodată ca cel ciudat.

Cum să vă alăturați WoSEC

Nu există taxe de membru pentru WoSEC. O listă de capitole poate fi găsită la sfârșitul acestui cod precum o postare de blog a unei fete, împreună cu link-uri către grupurile Meetup respective. De asemenea, puteți căuta „WoSEC” pe site-ul Meetup pentru a vedea dacă există un grup în zona dvs..

4. Inițiativa Diana (SUA)

Inițiativa Diana este o conferință pentru femei în domeniul cibersecurității, care a avut loc la Las Vegas. A fost dezvoltat de un grup de femei care au considerat că este nevoie de o conferință de infosec dedicată femeilor. Conferința include prezentări ale vorbitorilor din comunitatea infosec, oportunități de creare de rețele și mentorat și „sate” care învață lucruri precum blocarea și lipirea.

Cine este pentru

Conferința este destinată femeilor și persoanelor non-binare care lucrează sau intră în industria securității informației sau a disciplinelor conexe.

Misiune

Promovată ca „o conferință pentru femei, diversitate și includerea în securitatea informațiilor”, inițiativa Diana urmărește promovarea diversității în domeniu și ajută la schimbarea culturilor la locul de muncă.

Cum să vă alăturați inițiativei Diana

Conferința de două zile are loc în august și puteți cumpăra bilete prin intermediul site-ului Diana Initiative. Puteți face un bilet gratuit oferind voluntariat pentru a ajuta la configurarea și desfășurarea conferinței.

5. Femeile OWASP din AppSec (WIA) (Global)

Proiectul Open Web Security Security (OWASP) este o organizație non-profit care se concentrează pe îmbunătățirea securității software. Women in AppSec (WIA) este o divizie a OWASP care este dedicată femeilor în securitatea aplicațiilor.

Cine este pentru

OWASP WIA se adresează tuturor femeilor din securitatea aplicațiilor, inclusiv instructorilor, studenților și profesioniștilor din industria securității informației sau în dezvoltarea aplicațiilor. Inițiativa se bazează în SUA și evenimentele emblematice ale OWASP AppSec se desfășoară în diverse locații, inclusiv în SUA și Europa, dar grupul este deschis femeilor de pe glob cu grupuri Meetup care se formează în diverse locații.

Misiune

Unul dintre obiectivele principale ale WIA este atragerea mai multor femei pentru a deveni membre active în OWASP și în alte comunități AppSec. De asemenea, încearcă să ofere oportunități de formare și mentorat femeilor din industrie, precum și să ofere sprijin financiar prin sponsorizare, subvenții și burse..

Cum să vă alăturați WIA

Calitatea de membru este gratuită și oricine poate deveni „membru participant” prin e-mailul secretarului organizației. Pentru a deveni „membru cu drept de vot”, trebuie să fiți membru al OWASP și membru participant al grupului timp de trei luni. OWASP WIA este foarte activ pe Twitter.

femeile în inițiative de securitate cibernetică sans

6. SANS Women’s Immersion Academy (SUA)

Institutul (SANS) este un furnizor de renume mondial de cercetare, instruire și certificare în domeniul securității informațiilor. A creat diverse „Academii de imersiune CyberTalent” pentru a da startul carierelor de securitate cibernetică a participanților în timp ce ajuta la închideți diferența de competențe în industria cibersecurității. După cum sugerează și numele său, Women’s Immersion Academy este conceput exclusiv pentru femei.

Cine este pentru

Există cerințe destul de stricte pentru program, inclusiv faptul că solicitanții sunt în anul superior la facultate, de preferință înscriși într-un domeniu legat de calculatoare, IT sau alte subiecte tehnice STEM. Este deschis numai cetățenilor americani sau rezidenților legali permanenți. Nu este deschis tuturor celor care au obținut un master sau doctorat în securitatea informațiilor sau celor care au experiență care lucrează în securitatea informațiilor.

Misiune

Academia SANS Women’s Immersion oferă un program accelerat de intensiv de formare pentru a ajuta femeile să lanseze rapid o carieră în securitate cibernetică.

Cum să vă alăturați Academiei de imersiune SANS Women

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Academiile de imersiune este că sunt bazate pe burse, fără a fi necesară plata. Programul din 2019 este complet, dar puteți afla detalii despre momentul în care trebuie să aplicați pentru programul 2020.

Sfaturi cheie

Reţea. Reţea. Reţea. Cunoașteți cât mai mulți oameni în domeniu. Și dacă sunteți o femeie care dorește să intre în cibersecuritate, nu vă fie frică să vă bazați pe alte femei din industrie. Vă recomand să construiți un sistem puternic de asistență printre alte femei din domeniul InfoSec. Caută sfaturi profesionale. Întrebați-vă unde ar trebui să vă concentrați timpul; ce domenii de studiu sunt cele mai relevante; și ce trebuie să faci pentru a obține un loc de muncă.

Xena Olsen, analist Intel Cyber ​​Threat la Serviciile Financiare și absolvent al Academiei SANS Women’s Immersion 2017

7. Cod ca o fată (global)

Code Like A Girl este o publicație online (prin intermediul Medium) și un grup comunitar (prin Facebook) pentru femeile din tehnologie. Publică și împărtășește povești care strălucește o lumină pozitivă asupra femeilor din tehnologie.

Cine este pentru

Conținutul produs de Code Like A Girl este în principal concentrat în jurul femeilor în tehnologie, dar o mare parte din acestea oferă o citire demnă pentru oricine este interesat în domeniu. Subiectele includ modelele de rol feminin în tehnologie, modalități de codare și depanare, precum și sfaturi despre învățarea copiilor la cod. O mulțime de materiale pot fi deosebit de benefice pentru angajatorii care încearcă să reducă diferența de gen.

Misiune

Misiunea echipei din spatele Code Like a Girl este de a schimba percepțiile despre femei și tehnologie și de a ajuta la încurajarea femeilor de fiecare vârstă să ia în considerare o carieră în tehnologie.

Cum să te alăture Codului ca o fată

Pentru a te implica în comunitatea Code Like A Girl, poți începe prin a te alătura grupului Facebook. Puteți urma, de asemenea, publicarea pe Medium, Twitter sau Facebook.

femeile aflate în inițiative de securitate cibernetică defcamp

8. Ladies in Cybersecurity de DefCamp (România)

DefCamp este o conferință anuală de hacking și securitate a informațiilor care reunește experți de top din domeniul cibersecurității pentru a-și împărtăși cunoștințele și cercetarea. Doamnele în Cybersecurity de DefCamp sunt similare conferință infosec cu o formație complet feminină.

Cine este pentru

În timp ce evenimentul conține numai vorbitori de sex feminin, poate participa orice persoană. Ca și în cazul altor conferințe DefCamp, aceasta se desfășoară în București, România, dar este deschisă participanților din întreaga lume.

Misiune

Organizatorii conferinței vor să pună în evidență femeile din domeniul cibersecurității și să arate că acestea pot oferi cunoștințe și orientări care pot fi benefice pentru toată lumea, nu doar pentru alte femei. Vorbitorii vorbesc despre amenințările de securitate cibernetică și despre propriile lor povești în industria infosecului, plus ateliere practice și sesiuni unu la unu.

Cum să vă alăturați doamnelor în securitate cibernetică prin DefCamp

Evenimentul din 2019 s-a desfășurat în martie, dar puteți consulta site-ul „Doamnele din Cybersecurity” pentru detalii despre următorul eveniment.

Sfaturi cheie

Infosec este un domeniu foarte atractiv și recomandăm tuturor femeilor care ar dori să ia un gust din ele să înceapă lent, să citească mult, să exploreze diferitele părți ale cibersecurității, să caute modele de rol și să învețe pas cu pas. Poate părea un pic copleșitor, dar, pe măsură ce înveți, va deveni foarte plină de satisfacții. Pentru a fi mai specific, este întotdeauna important să aveți o mentalitate analitică, dar care să înțeleagă elementele de bază, cum funcționează aplicațiile web și mobile, modul în care se realizează rețeaua și comunicarea între sisteme și să cunoașteți și un pic de programare populară limbi precum java, PhP, C ++ sau Javascript.

Florina Dumitrache, coordonator eveniment, Doamnele în securitate cibernetică de DefCamp

femeile din inițiative de securitate cibernetică australia

9. Rețeaua femeilor australiene în securitate (ASWN) (Australia)

AWSN derulează evenimente și inițiative orientate spre ajutorarea femeilor care intră sau lucrează în industria cibersecurității.

Cine este pentru

Această inițiativă se adresează persoanelor care identifică femei din Australia care sunt interesate de o carieră în securitate cibernetică sau care lucrează deja în domeniu și ar dori sprijinul unei comunități de femei cu gândire similară. Există capitole care se desfășoară în opt orașe din Australia: Brisbane, Canberra, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth și Sydney.

Misiune

Scopul principal al acestei rețele este creșterea numărului de femei implicate în comunitatea de securitate, oferind sprijin și inspirație. Se rulează evenimente locale și programe de informare, și oferă îndrumare, colaborare și coaching. De asemenea, promovează oportunități de voluntariat și de invitat.

Cum să vă alăturați AWSN

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre AWSN, puteți contacta organizația prin formularul de contact web.

Sfaturi cheie

Fii tu insuti! Nu ezitați să dați drumul la fiecare oportunitate. În calitate de echipă de conducere a rețelei australiene pentru femei în securitate (AWSN), am fost abordată de mai mulți manageri și proprietari de afaceri care lucrează în securitate cibernetică sau informațională și caută mai multe femei, mai mult diversitate, în general, pentru echipele lor. Aceștia se plâng frecvent de lipsa femeilor solicitante pentru posturile pe care le reclamă. Aceștia caută diversitate și sunt atenți la dezechilibrul de gen din echipele lor și, mai important, doresc să ajungă pentru a îmbunătăți acest dezechilibru care va merge înainte.

Chris Miller, capitolul co-conducător al Canberra Australian Women in Security Network

10. Cercle des Femmes de la CyberSécurité (CEFCYS) (Franța)

CEFCYS este o organizație franceză dedicată femeilor în securitate cibernetică. Oferă programe de educație, formare, mentorat și conștientizare, publică rapoarte și cărți albe, educă recrutorii cu privire la diferența de gen din industria cibersecurității și găzduiește și sponsorizează evenimente.

Cine este pentru

Organizația este destinată femeilor care lucrează în domeniul cibersecurității sau care doresc să înceapă o carieră în domeniul cibersecurității. De asemenea, salută bărbații care doresc să muncească pentru a ajuta la creșterea numărului de femei în domeniu. Majoritatea evenimentelor găzduite și sponsorizate de CEFCYS se desfășoară în Franța.

Misiune

Scopul CEFCYS este „promovarea și promovarea prezenței și conducerii femeilor în profesiile de securitate ale sistemelor informaționale.”

Cum să vă alăturați CEFCYS

Calitatea de membru la CEFCYS costă 50 de euro pe an. Pentru a deveni membru, tu trebuie cooptat de către doi membri existenți. Puteți trimite un e-mail la [email protected] pentru a solicita cooptarea.

11. CybHER (SUA)

CybHER încurajează fetele să intre în domeniul cibersecurității, oferind resurse studenților K-12. Până acum, a ajuns la peste 14.000 de fete cu eforturile sale.

Cine este pentru

Inițiativa oferă resurse fetelor din gimnaziu și celor din programele colegiale.

Misiune

CybHER vizează direct studenții K-12 pentru a-i educa cu privire la domeniul cibersecurității și a-i încuraja să se alăture industriei. Eforturile de sensibilizare includ prezentări la evenimente STEM, grupuri de social media și eveniment de premiere.

Cum să vă alăturați CybHER

Unul dintre proiectele sale cele mai notabile este GenCyber ​​Girls, sponsorizat de NSA, în CybHER® Security Camp 2019. Acesta este un tabără gratuită de vară pentru elevii 6 - 9 care are loc la Dakota State University. Tabăra din acest an a avut loc la sfârșitul lunii iunie 2019, dar puteți urmări site-ul web pentru informațiile de înregistrare a anului viitor..

12. Implicarea femeilor în apărarea cibernetică (Canada)

Aceasta este o inițiativă din partea armatei canadiene de a efectua cercetări pentru ce există atât de puține femei cu roluri de securitate cibernetică în Canada. Implicarea Femeilor în Cyber ​​Defense este un sondaj care urmărește să descopere barierele cu care se confruntă femeile.

Cine este pentru

Sondajul se adresează tuturor femeilor cu vârsta peste 18 ani din Canada.

Misiune

Scopul final este să înțelegem de ce femeile nu se alătură industriei, astfel încât armata canadiană să poată folosi aceste informații recrutare de ajutor în apărarea cibernetică a Canadei.

Cum să vă alăturați implicării femeilor în apărarea cibernetică

Dacă sunteți cetățean canadian sau rezident, puteți să vă ajutați să faceți sondajul urmând acest link sau dând un clic pe butonul Faceți sondajul nostru link pe pagina de start a site-ului.

13. Femeile 4Cyber ​​ale ECSO (Europa)

Organizația europeană pentru securitate cibernetică (ECSO) este o organizație non-profit cu sediul belgian, care a fost înființată în 2016. Women4Cyber ​​este o nouă inițiativă a organizației anunțată în 2018. Reunește 20 de femei de top din domeniul cibersecurității, care vor veni cu pași acționabili și orientări pentru atragerea mai multor femei în domeniul cibersecurității.

Cine este pentru

Inițiativa este în fazele inițiale, deci nu este clar cine va beneficia exact, dar sunt inițiate inițiative care vor ajuta femeile în securitate cibernetică în toată Europa.

Misiune

Inițiativa Women4Cyber ​​urmărește să creeze un „câmp de securitate cibernetică mai incluzibil între femei și bărbați”. ESCO recunoaște necesitatea de a atrage și de a menține mai multe femei în domeniul cibersecurității și vrea să ia măsuri concrete pentru a facilita acest lucru.

Cum să vă alăturați Women4Cyber

Echipa existentă a fost curată, dar vor exista șanse mari să se alăture proiectelor viitoare. Puteți fi la curent cu Women4Cyber ​​urmând @ecso_eu sau hashtag-ul # Women4Cyber ​​pe Twitter și LinkedIn.

femeile din inițiativele de securitate cibernetică forum pentru femei

14. Forumul executiv al femeilor (EWF) (SUA)

EWF este o organizație de membru pentru femeile aflate în poziții de influență în industria securității informației. A fost fondată în 2002 de Joyce Brocaglia, care este CEO al Alta Associates, o firmă de recrutare lider în domeniile riscurilor IT și securității informațiilor. Evenimentul său emblematic, Conferința națională a EWF de trei zile, atrage peste 500 de lideri globali ai gândirii feminine.

Cine este pentru

EWF se adresează conducătorilor de sex feminin și liderilor emergenți din industriile de securitate a informațiilor, confidențialitate și gestionarea riscurilor. Organizația are sediul în SUA, dar are membri în întreaga lume.

Misiune

Scopul EWF este de a aduce aceste femei împreună pentru a împărtăși idei și a construi relații de încredere. Oferă programe de mentorat și conducere și găzduiește evenimente, inclusiv mese în rețea și întâlniri și saluturi. Un program de divulgare guvernamentală servește la educarea membrilor guvernului și a personalului și implicarea mai multă a femeilor în procesul legislativ.

Cum să vă alăturați EWF

O membru individuală costă 395 USD pe an. Un membru guvernamental și academic este de 195 $ pe an. Vă puteți alătura înregistrându-vă mai întâi un cont pe site-ul EWF și trimitând o solicitare de membru.

Sfaturi cheie

În calitate de CEO al Alta Associates, cea mai importantă firmă de căutare executivă care este specializată în securitate cibernetică și fondatoarea Forumului executiv al femeilor privind securitatea informațiilor, gestionarea riscurilor și confidențialitate (EWF), cea mai mare organizație membră pentru femei din cyber; sfatul cheie pe care l-aș oferi este să mă implic activ într-o asociație sau organizație din industrie precum EWF. Făcând acest lucru, veți putea construi relații de încredere cu profesioniști de la toate nivelurile în domeniul cibersecurității, veți avea oportunități de educație, de avansare în carieră și de a vă crea marca personală și reputația în industrie..

Joyce Brocaglia, fondatoare, Forumul executiv al femeilor

femeile din inițiative de securitate cibernetică doamnele din Londra

15. Ladies of London Hacking Society (LLHS) (Marea Britanie)

LLHS este o organizație dedicată promovării femeilor în securitate cibernetică. Acesta organizează Meetup-uri în fiecare lună, care implică discuții, ateliere și multe altele.

Cine este pentru

În ciuda numelui, inițiativa este în creștere și există un alt grup Meetup în Norwich (LNHS) și unul din Bristol în curând. Este deschis tuturor femeilor din domeniul cibersecurității, iar bărbații sunt bineveniți să dea discuții și să organizeze ateliere.

Misiune

Scopul este de a reuni femeile în securitate cibernetică care doresc împărtășiți abilități și cunoștințe tehnice.

Cum să vă alăturați LLHS

Vă puteți alătura gratuit unui grup local Meetup (Londra sau Norwich). Puteți găsi organizația și pe Twitter, LinkedIn și Facebook.

Sfaturi cheie

Aș spune femeilor care încep în cyber să nu mai ceară permisiunea și să nu mai aștepte oportunități. Dacă doriți să faceți o tranziție internă, întrebați cum vă poate ajuta angajatorul, nu dacă vă vor permite acest lucru.

Aș sfătui femeile să ignore universitatea tradițională, nu aveți nevoie de o diplomă pentru a face acest lucru. Tot ceea ce aveți nevoie este disponibil la îndemână, dacă aveți un computer și un browser care funcționează, mergeți și învățați aceste lucruri gratuit și adăugați-le la profilul și CV-ul dvs. LinkedIn. Cursurile despre udemy, udacity, pluralsight, cybrary și edx sunt gratuite sau ieftine și sunt mai actualizate și în conformitate cu industria infosec decât orice rută tradițională.

Le-aș sfătui, de asemenea, să nu se gândească prea mult și să se panicheze în ceea ce nu știu. Nimeni din această industrie nu știe totul. Nu este posibil, există un milion de subdiviziuni, nu veți zgâria niciodată suprafața în toate. Nu vă faceți griji, cu toții avem sindromul impostorului în infosec și o modalitate sigură de foc de a cunoaște pe cineva care vă aruncă, este atunci când se referă la ei înșiși ca experți ai lumii pe o temă largă. Evitați acei oameni ca ciuma.

Eliza May Austin, fondator și director, Ladies of London Hacking Society

femeile în inițiative de securitate cibernetică minoritare

16. Consorți internaționali de profesioniști în domeniul cibersecurității minoritare (ICMCP) (SUA)

ICMCP este o asociație non-profit care le permite femeilor și minorităților să aibă succes în industria cibersecurității. Oferă o mulțime de resurse, inclusiv programe de mentorat, evaluări de abilități și oportunități de muncă și burse pentru femeile în securitate cibernetică.

Cine este pentru

Inițiativa vizează toate femeile și minoritățile interesat de securitate cibernetică sau deja în industrie. Are programe care se adresează studenților, dar, de asemenea, depune multă muncă pentru a-i ajuta pe cei care au intrat deja în forța de muncă.

Misiune

ICMCP încearcă să sporească reprezentarea femeilor și a minorităților în domeniul cibersecurității. Face acest lucru prin programe care promovează recrutarea, păstrarea și includerea.

Cum să vă alăturați ICMCP

Calitatea de membru vă oferă acces la diferite instrumente educaționale, de dezvoltare a carierei și de rețea. Există trei niveluri de membru dintre care puteți alege, cu niveluri mai mari care oferă resurse suplimentare. Sunt începători (15 dolari pe lună), practicieni (30 USD pe lună) și executivi (50 USD pe lună). Calitatea de membru este gratuită pentru studenți.

Sfaturi cheie

Dezvoltarea unor competențe tehnice de bază. Un CISSP nu este suficient. Alegeți o zonă a spațiului larg de securitate și săriți. Citiți cărți și articole, participați la cursuri, participați la conferințe, ocupați oameni cu experiență specifică. În cele din urmă, deveniți un lider de gândire în acest subiect, luându-l din unghiul care funcționează cel mai bine pentru tine.

Vanessa Pegueros, membru al consiliului internațional, consorțiul internațional al minorilor profesioniști în domeniul cibersecurității

17. Girls Go CyberStart (SUA)

Girls Go CyberStart este o serie de provocări interactive concepute pentru a-i interesa pe fetele de liceu să fie interesate de securitate cibernetică.

Cine este pentru

Programul este derulat în 27 de state, inclusiv California, Pennsylvania și Texas, și este deschis celor care se identifică ca fiind de sex feminin. Pentru a fi eligibile, fetele trebuie să aibă 13 ani până la jumătatea lunii februarie a anului de program și să fie înscrise în clasele 9, 10, 11 sau 12.

Misiune

Girls Go CyberStart are scopul de a ajuta la abordarea lipsa experților din domeniul securității cibernetice din SUA prin încurajarea fetelor de liceu să ia în considerare carierele în domeniu.

Cum să te alături Girls Go CyberStart

Aportul din 2019 este închis, dar site-ul Girls Go CyberStart are un formular pentru a vă înregistra interesul pentru anul viitor.

Sfaturi cheie

Nu lăsați diferența de gen să vă oprească în a face ceea ce doriți: rămâneți motivați și credeți în voi înșivă. Profitați de toate competițiile și resursele de acolo și nu vă fie frică să spargeți toate punctele de vedere stereotipice ale securității cibernetice - de fapt, vedeți lipsa femeilor în securitate cibernetică ca o oportunitate.

Sarah Hoyle, Girls Go CyberStart

18. Patch-uri Cybersecurity HP Scouts pentru fete (SUA)

Organizația Girl Scouts ține pasul cu vremurile și oferă acum un patch care răsplătește cunoașterea cibersecurității. Programul de corecție și jocul însoțitor a fost dezvoltat de Hewlett Packard Enterprises (HPE). Programul învață cele mai bune practici pentru siguranța online iar confidențialitatea și jocul simulează amenințări de securitate cibernetică, precum phishing și cyberbullying.

Cine este pentru

Programul de patch-uri se adresează juniorilor Scout pentru fete între 9 și 11 ani.

Misiune

Motivul principal pentru dezvoltarea acestui plasture este de a le oferi fetelor cunoștințele și instrumentele de care au nevoie pentru a rămâne în siguranță online. Există, de asemenea, speranța că, prin colaborarea cu femeile în securitate cibernetică la HPE, fetele vor fi încântate de tehnologie.

Cum să vă alăturați fetei Scouts HPE Cybersecurity Patch

Pentru a-ți începe copilul cu Girl Scouts, poți completa un formular online pentru a găsi trupe în comunitatea ta.

19. Fetele Mastercard-ului4 (Global)

Girls4Tech este o inițiativă STEM bazată pe Mastercard pentru a ajuta la încurajarea fetelor tinere să dezvolte tehnologie și abilități conexe. Aceasta implică evenimente în care participanții învață și practică abilitățile STEM.

Cine este pentru

Inițiativa de bază vizează fetele, cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Dar un nou program, Girls4Tech 2.0, va fi destinat fetelor mai mari, cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani. Are sediul în SUA, dar evenimentele au fost găzduite în 25 de țări, iar programul a fost tradus în 11 limbi, inclusiv spaniolă, chineză și limbă de semne.

Misiune

Programul expune fetelor la noua tehnologie și îi învață și îi inspiră prin modele de rol și activități practice. Scopul său final este de a împuternici fetele tinere să devină lideri tehnologici.

Cum să vă alăturați Mastercard’s Girls4Tech

Girls4Tech este condus prin parteneriate, cel mai important fiind cu Scholastic. De asemenea, există colaborări cu organizații de pe tot globul, inclusiv un program umanitar cu American Airlines și un program sportiv și STEM în parteneriat cu Major League Baseball (MLB). Puteți consulta site-ul Girls4Tech pentru mai multe detalii.

20. Femeile IAPP care conduc confidențialitate (globală)

Asociația Internațională a Profesioniștilor în Confidențialitate (IAPP) este o organizație de confidențialitate a informațiilor cu caracter neutru. Publică știri, găzduiește întâlniri și conferințe și oferă instruire în materie de confidențialitate și certificări. „Secțiunea” pentru femei care conduce confidențialitatea IAPP este o spațiu dedicat profesioniștilor în domeniul confidențialității feminine să ne unim.

Cine este pentru

Această inițiativă este orientată către femeile care se află deja în domeniul confidențialității și doresc să își avanseze cariera.

Misiune

Women Leading Privacy oferă un spațiu pentru profesioniștii din domeniul confidențialității feminine pentru a împărtăși sprijinul în carieră, rețea și pentru a găsi oportunități de muncă.

Cum să vă alăturați confidențialității femeilor din IAPP

Pentru a vă alătura acestei secțiuni, trebuie să fiți mai întâi membru al IAPP, costul anual fiind de 50 de dolari pentru studenți, 100 de dolari pentru guvern, membri fără scop lucrativ, pensionari și învățământ superior și 275 de dolari pentru profesioniști.

21. Femei în tehnologie (WIT) (SUA)

WIT este o securitate cibernetică & Grup de interes tehnologic special (Cyber) & Tech SIG) pentru lărgirea oportunităților pentru fete și femei în domeniul securității informației și tehnologiei. Oferă educație tehnologică, oportunități de îndrumare și de rețea și dezvoltare de lider.

Cine este pentru

WIT este orientat către femei la toate nivelurile unei cariere de tehnologie, de la fete de vârstă școlară la directori de sex feminin. Organizația este destul de localizată, cu membrii aflați în principal în Washington DC, Maryland și Virginia.

Misiune

Scopul principal al WIT este acela de a avansați femeile în tehnologie. Mai exact, dorește să crească numărul femeilor în funcții de conducere, să educe femeile în tehnologie și să ofere un mediu de rețea pentru ca femeile să colaboreze și să învețe unele de la altele. Oferă materiale de instruire online și programe de educație personală și găzduiește evenimente regulate.

Cum să vă alăturați WIT

Vă puteți înscrie online plătind o taxă de membru de 115 $ pe an (50 USD pentru angajații și studenții federali sau de stat).

femei în inițiative de securitate cibernetică kansas

22. Femei în securitate - Kansas City (WiS-KC) (SUA)

Aceasta este o organizație non-profit foarte localizată, cu sediul în Kansas City, Missouri. Oferă ateliere de lucru, consiliere și rețea și sponsorizează burse pentru femeile care urmează diplome sau certificări în securitate cibernetică sau informații.

Cine este pentru

Acesta își propune să servească femeile la toate nivelurile din comunitatea locală de securitate a informațiilor.

Misiune

Scopul este să inspirați și susțineți femeile în securitatea informațiilor și oferirea acestora cu accent. Face acest lucru prin educație și instruire și găzduind evenimente regulate.

Cum să vă alăturați WiS-KC

Nu există membru sau înregistrare pentru WiS-KC, dar puteți verifica site-ul pentru detalii despre participarea la ședințele lunare sau vă puteți abona la lista de mail pentru actualizări.

Sfaturi cheie

Nu vă fie teamă de a eșua - eșecul este un mod în care puteți crește ca individ. Dacă veți eșua; eșuează repede, nu reușește înainte și eșuează des.

Amber Stone, președinte, Women in Security - Kansas City

23. Femei în securitate și confidențialitate (WISP) (SUA)

WISP este o inițiativă din California care ajută femeile să aibă succes în industria de confidențialitate și securitate. Oferă educație, rețea, îndrumare și instruire în leadership, inclusiv găzduirea și sponsorizarea evenimentelor naționale.

Cine este pentru

Organizația are resurse și evenimente pentru toate femeile interesate de securitate cibernetică. Cu toate acestea, servește mai ales membrilor capitolelor sale principale din Seattle, Washington DC, Los Angeles și Boston. Noi capitole vor fi formate în New York și Dublin (Irlanda). Calitatea de membru este cea mai potrivită pentru femei care caută să-și avanseze cariera în sectoarele de confidențialitate și securitate.

Misiune

Misiunea principală a WISP este „avansarea femeilor pentru a conduce viitorul vieții private și a securității.” Pentru a face acest lucru, oferă sesiuni de pregătire în securitate personală, ateliere (cum ar fi codare sigură, inginerie pentru confidențialitate și selecție de blocare) și un colegiu -un program de mentorat special (Tandems WISP) și sponsorizează diverse evenimente de înaltă informație.

Cum să vă alăturați WISP

Pentru a vă implica cu WISP, vă puteți înscrie la buletinul lor sau le puteți urmări pe Twitter, Facebook și LinkedIn.

24. Femeile în apărare (WID) (SUA)

Înființată în 1985, WID este o filială a Asociației Naționale a Apărării Industriale (NDIA) care ajută la implicarea și promovarea femeilor în domeniile securității naționale. Este reprezentat de 20 de capitole din întreaga SUA.

Cine este pentru

Membrii alianței WID includ bărbați și femei din diferite domenii, inclusiv organizații din industrie și de apărare, forțele armate ale SUA, agenții guvernamentale și mediul academic.

Misiune

Această inițiativă este pusă la punct pentru a încerca să creeze o forță de muncă diversă în cadrul securității naționale și pentru a îmbunătăți cunoștințele, conexiunile și abilitățile de conducere ale femeilor. La scară națională, organizația colaborează pentru a pleda pentru cele mai bune practici, politici și tehnologie pentru cei implicați în securitatea națională. La nivel local, membrii participă la evenimente de capitol și îndrumare, precum și o femeie în programul de burse de cibersecuritate.

Cum să vă alăturați WID

Vă puteți înscrie la WID pe site-ul web al organizației. Calitatea de membru este gratuită pentru personalul militar activ și angajații guvernamentali. Pentru membrii universității și ai industriei, există o taxă anuală de 40 USD.

25. Femeile în cybersecuritate (WiCS) (Global)

BAE Systems este o companie multinațională din Marea Britanie, specializată în securitate, apărare și aerospațial. Inițiativa sa WiCS este condusă de firma sa Applied Intelligence, specializată în securitate. Oferă programe de formare, inclusiv instruire anti-prejudecată pentru managementul superior, și găzduiește și participă la discuții despre evenimentele de securitate.

Cine este pentru

Această inițiativă pare a fi mai concentrată pe plan intern, WiCS contribuind la crearea de valuri în cadrul aplicației Intelligence în sine. Cu toate acestea, aceasta are impact asupra securității cibernetice în ansamblu prin discuții la diferite evenimente de securitate cibernetică.

Misiune

Obiectivele WiCS sunt de a motiva și de a împuternici femeile să exceleze în domeniile lor de securitate, să atragă mai multe femei în industrie și să ofere sprijin femeilor de-a lungul carierei lor.

Cum să vă alăturați WiCS

Pentru a afla mai multe despre grup sau pentru a invita un membru să vorbească la un eveniment, puteți contacta WiCS la [email protected]

femeile aflate în inițiative de securitate cibernetică se apucă

26. LATAM Femeile în securitate cibernetică (WomCy) (America Latină)

WomCy este o organizație de apartenență din America Latină dedicată creșterii numărului de femei în securitate cibernetică.

Cine este pentru

Organizația se adresează femeilor de toate vârstele din America Latină, inclusiv fetelor de vârstă școlară și femeilor care au deja o carieră de securitate cibernetică.

Misiune

Scopul lui WomCy este închiderea decalaj de securitate cibernetică în America Latină țări. Aceasta face acest lucru prin discuții și consiliere în carieră pentru fetele de vârstă școlară, precum și servicii de educație, îndrumare și recrutare pentru femeile care doresc să progreseze în cariera lor de securitate cibernetică..

Cum să vă alăturați WomCy

Pentru a vă implica cu WomCy, puteți începe prin a vă înscrie pe site-ul și a urma inițiativa pe LinkedIn și Twitter.

Sfaturi cheie

Există percepția că pentru a urma o carieră în domeniul cibersecurității trebuie să aveți o diplomă în informatică sau abilități avansate de inginerie. Da, există roluri care necesită acestea. Există însă și o mare varietate de alte poziții care nu necesită o diplomă tehnică. Și dacă sunteți una dintre acele femei interesate de această carieră care excelează în poziții care aplică leadership, comunicare și colaborare în echipă, atunci Cybersecurity este și pentru dvs..

În al doilea rând, începe să privești rolurile în sine și cerințele lor pentru a ajuta la potrivirea cu experiența anterioară, chiar dacă într-un alt domeniu. Există poziții de securitate cibernetică care necesită exact abilitățile pe care le-am menționat: manageri, marketing de produse, finanțe, analiști, conformitate, confidențialitatea datelor. De asemenea, merg neîmplinite. În cele din urmă, conectați și aflați de la alte femei care sunt deja în aceste roluri. Femeile tind să ofere ființelor umane care doresc să împărtășească modul în care au început în cariera lor și cum au reușit. Mentoratul se poate face în mai multe moduri, nu numai prin programe oficializate. Aduceți această conversație la universități - Arte Liberale, Studii Sociale - și arătați-le studenților că aceste roluri există în Cibersecuritate. Inițiativele de acest gen ajută studenții o imagine realistă și nu concepții greșite că Cybersecurity este doar pentru geeks.

Leticia Gammill, președinte, LATAM Femeile în securitate cibernetică

27. Unirea femeilor în cyber (UWIC) (SUA)

Evenimentul emblematic al UWIC este un simpozion anual cu zeci de vorbitori de sex feminin (plus câțiva bărbați) și sute de participanți. Acesta sponsorizează alte activități și întâlniri pe parcursul anului.

Cine este pentru

Simpozionul reunește femei lidere care își împărtășesc cunoștințele și experiența cu alte femei în domeniul cibersecurității.

Misiune

UWIC încearcă să utilizeze succesul liderilor de securitate cibernetică pentru a ajuta la descoperirea și abordarea lor probleme care ar putea împiedica alte femei de la atingerea pozițiilor de conducere. UWIC are parteneri din companii, mediul academic, guvern, investiții și non-profit.

Cum să vă alăturați UWIC

Simpozionul din 2019 a avut loc în luna mai, dar vă puteți înscrie pe site-ul UWIC pentru a primi actualizări despre evenimentele viitoare.

femeile în inițiative de securitate cibernetică pe care le asigură

28. Ea se asigură (Africa)

She Secures este o inițiativă de sensibilizare a cibersecurității și de implicare a mai multor femei în domeniu la o vârstă mai tânără. Găzduiește evenimente de rețea, bootcamps, webinarii, sesiuni de mentorat și hackathons și conectează membrii cu oportunități de stagiu. De asemenea, ajută membrii să găsească locuri de muncă de securitate pentru femei.

Cine este pentru

Această inițiativă a început în Nigeria, dar are membri din toată Africa și din alte părți ale lumii. Unele programe își propun să ajute tinerii să descopere cibersecuritatea, în timp ce alții vizează femeile care doresc să intre sau să își dezvolte cariera în industria cibersecurității.

Misiune

Ea securizează vrea implicarea tinerilor în cybersecuritate, în special femeile tinere. De asemenea, își propune să ajute femeile aflate deja în securitate cibernetică să își atingă obiectivele de carieră.

Cum să te alăture She Secures

Vă puteți alătura gratuit She Secures prin alăturarea grupului WhatsApp al inițiativei (linkul se află în partea de jos a acestei pagini).

Sfaturi cheie

Am spune să fim curioși și să fim mai mult decât dispuși să învețe, chiar dacă nu știți jack despre ceea ce încercați să intrați, când oamenii văd că sunteți dispuși să învețe și nu doar așteptați ca ei să vă hrănească cu instrumente și resurse, ar fi fericiți să vă împrumute timpul sau urechile, deoarece știu că nu sunteți unul dintre acei leneși care vin să își piardă timpul.

Niciodată nu renunțați la oportunitatea de a cunoaște oameni noi în industrie prin întâlniri în domeniul cibersecurității, happy-hours sau conferințe ... Spunând că „rețeaua dvs. este valoarea voastră netă nu poate fi niciodată supraevaluată”, așa că mențineți-o echilibrată, alăturați-vă oricărei femei în securitate cibernetică grupați sau cercuri în comunitatea dvs. și participați la cât mai multe dintre acele întâlniri și urmăriți contactele pe care le-ați întâlnit la plecare. În cele din urmă, fiți la curent cu noutățile / tendințele în materie de securitate cibernetică - prin bloguri, site-uri de știri sau cu jucătorii dvs. preferați din industria cibersecurității pe social media.

Sophina și Lilian, Fondatori, Ea asigură

29. SHE CISO SHEC Labs Meta Defense Labs. (Marea Britanie și Sri Lanka)

Meta Defense Labs este o companie de securitate cibernetică cu sediul atât în ​​Marea Britanie, cât și în Sri Lanka. Inițiativa sa SHe CISO Exec. este o platformă pentru mentorat și formare a femeilor în conducerea cibersecurității. Se pare că este în primele faze, dar rulează întâlniri, tabere de pornire și evenimente de rețea.

Cine este pentru

SHE CISO Exec. este orientat în cea mai mare parte către femei care sunt interesate de securitate cibernetică sau sunt în fazele incipiente ale carierei lor. De asemenea, bărbații sunt bineveniți să se alăture programelor. Până în prezent, au avut loc evenimente la Londra, Marea Britanie și Colombo, Sri Lanka.

Misiune

Scopul principal este crearea unui grup de talente mai mare și mai bun în sectorul securității informației. În timp ce SHe CISO Exec. recunoaște necesitatea de a atrage mai multe femei în industrie, nu este exclusiv pentru femei.

Cum să vă alăturați SHe CISO Exec

Nu există un proces oficial de înscriere, dar dacă sunteți interesat să participați la evenimente, puteți trimite organizația prin e-mail direct la [email protected]

femeile în inițiative de securitate cibernetică seidea

30. Seidea (Marea Britanie)

Seidea este o inițiativă axată pe încurajarea femeilor cu minorități etnice, negre și etnice, pentru a ajuta la reducerea decalajului de securitate cibernetică. Conduce seminarii web, prelegeri și mese rotunde cu figuri proeminente din industria cibersecurității.

Cine este pentru

Grupul se adresează femeilor cu minorități etnice și negre, cu interes pentru cibersecuritate. Majoritatea activităților se desfășoară în Londra, Marea Britanie, dar există unele programe online.

Misiune

Seidea speră să ajute la reducerea decalajului de gen în domeniul cibersecurității introducerea femeilor tinere în modele de rol în cadrul industriei cu care se identifică și oferind programe de instruire și educație.

Cum să te alăture Seidea

Puteți accesa site-ul web Seidea pentru a vă înregistra la evenimente individuale sau utiliza formularul de contact pentru a afla mai multe despre inițiativă.

Sfaturi cheie

Fiți conștienți de sine, înțelegeți-vă seturile de abilități și zonele dvs. de puncte forte. După ce te-ai evaluat, îți recomand să te uiți la diferitele locuri de muncă din sector și să înțelegi ce ți se potrivește pe baza personalității, abilității și experienței tale. Acest lucru v-ar ajuta să înțelegeți unde vă aflați, unde doriți să mergeți, permițându-vă să identificați lipsurile. Identificarea lacunelor este importantă, deoarece vă permite să veniți cu un plan de strategie. Aș sugera, de asemenea, unui partener de responsabilitate care să vă țină pe cale.

Stephanie Itimi, fondator, Seidea

31. Cyber ​​Shikshaa (India)

Cyber ​​Shikshaa este produsul unei colaborări între Consiliul de Securitate a Datelor din India (DSCI) și Microsoft și oferă programe de formare în domeniul cibersecurității pentru femei. programele intensive sunt de patru luni pe durata și are loc în centrele de instruire din diferite locații din India.

Cine este pentru

Programele de instruire sunt destinate femeilor din India care sunt interesate să urmeze cariere în domeniul cibersecurității. Solicitanții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 21 și 26 de ani, să dețină o diplomă de inginerie și să aibă un venit familial mai mic de șapte laci.

Misiune

Principalul obiectiv al Cyber ​​Shikshaa este de a ajuta la creșterea carierei femeilor subestimate din India, contribuind în același timp la eliminarea lacunelor de talente și de gen în industria cibersecurității.

Cum să vă alăturați Cyber ​​Shikshaa

Candidații eligibili se pot înregistra la program complet gratuit. Datele de început și locațiile variază, dar există mai multe programe care se derulează pe tot parcursul anului.

32. Femeile din CyberWire în securitate cibernetică (SUA)

CyberWire este un magazin de știri în domeniul cibersecurității din Maryland. Inițiativa sa Women in Cybersecurity este centrată în jurul unei recepții anuale care sărbătorește femeile în domeniu.

Cine este pentru

Recepția are loc în Washington, DC, și întâmpină femei din toată regiunea. Acesta se adresează în mod special diferitelor niveluri de profesioniste în domeniul securității cibernetice din mediul academic, sectorul privat și guverne

Misiune

Recepția pune în evidență femeile din industria cibersecurității și oferă un mediu pentru cei care urmează cariere de securitate cibernetică să se conecteze cu mentori.

Cum să vă alăturați Femeilor din CyberWire în securitate cibernetică

Recepția Femeilor în securitate cibernetică este eveniment invitat numai, dar puteți solicita considerare pentru o invitație. Detaliile pentru solicitarea unei invitații vor fi postate pe pagina evenimentului.

femeile din inițiativele de securitate cibernetică

33. Women CyberSecurity Society (WCSS) (Canada)

Societatea de securitate a femeilor non-profit oferă programe și servicii de dezvoltare a carierei, instruire și consiliere pentru femeile din cariere de securitate cibernetică..

Cine este pentru

Organizația este destinată fetelor și femeilor care sunt deja în securitate cibernetică sau se gândesc să înceapă o carieră de cibersecuritate. Are sediul în Vancouver, Canada, dar are șase capitole în întreaga lume.

Misiune

Scopul este de a oferi femeilor și fetelor care au interes pentru cibersecuritate pentru a reuși în cariera lor. Acest lucru este realizat de furnizarea de programe educaționale, sprijin și servicii pentru a ajuta la depășirea provocărilor cu care se confruntă femeile în domeniul cibersecurității.

Cum să vă alăturați WCSS

Taxa anuală de membru este de 59 dolari CAD, care vă oferă acces la instrumente și resurse educaționale și evenimente.

Sfaturi cheie

Aveți un Plan de dezvoltare a carierei și organizații de cercetare la care vă gândiți să lucrați și instruirea în care doriți să investiți timpul și banii în.

Lisa Kearney, fondatoare & CEO, Women CyberSecurity Society

femeile aflate în inițiative de securitate cibernetică acum în India

34. ISSA India Femeile în securitate cibernetică (W-CS) (India)

W-CS este un grup de interese special afiliat la capitolul India al Asociației Securității Sistemelor Informaționale (ISSA). Acesta găzduiește evenimente online și întâlniri în persoană.

Cine este pentru

Această inițiativă se adresează oricărei femei din India care sunt interesate sau au deja o carieră în domeniul cibersecurității.

Misiune

W-CS își propune să ajute la formarea conexiunilor între femei în industria cibersecurității și inspira generatia urmatoare a femeilor care urmează o carieră în domeniu.

Cum să vă alăturați W-CS

Înscrierea la W-CS este gratuită și necesită pur și simplu să completați un formular online.

Sfaturi cheie

Ai încredere în abilitățile tale și continuă să mergi mai departe. Înțelegerea nuanțelor de securitate este grea și este nevoie de practică. Așadar, crede în tine și nu renunța!

Pragati Ogal Rai, președinte, Femeile în securitate cibernetică, un capitol ISSA India

35. Grupuri LinkedIn pentru femei în securitate cibernetică

O căutare rapidă pe LinkedIn va genera multe pagini și grupuri dedicate să ajute femeile în securitate cibernetică și domenii conexe. Iată câteva dintre cele care mi-au ieșit în evidență:

 • Mentor & Mentee Women in Cybersecurity (2.250 de membri)
 • Liga femeilor în securitate cibernetică (LoWiCyS) (784 de urmăritori)
 • Women Know Cyber ​​Group (249 membri)
 • Grupul Femei în Securitate (326 membri)
 • Ajutor A Sister Up (881 membri)
 • AFWIC Femeile africane în securitate cibernetică (1.983 de urmăritori)
 • Femei din CyberSec | Elveția (37 de membri)
 • Seattle Women in Cyber ​​Security and Information Information (SWiCSIS) (104 membri)
 • Femei în conducere cibernetică (270 de membri)
 • Femei și minorități în securitate cibernetică (61 de membri)
 • Femei în securitate cibernetică (20 de membri)
 • Femei în securitate cibernetică din Spania (126 membri)
 • Femeile din comunitatea cybersecurity Amsterdam (39 de membri)

Sfaturi cheie pentru femeile interesate de infosec ca o carieră

În mod clar, există o mulțime de inițiative pentru a vă implica pentru a vă ajuta să începeți sau să îți promovați cariera în domeniul cibersecurității. De fapt, cu atât de multe opțiuni, indiferent de locul în care vă aflați, poate fi copleșitor să vă gândiți de unde să începeți.

Pentru a vă ajuta, iată câteva dintre lucrurile cheie la care trebuie să vă gândiți atunci când vă faceți o cale parțială:

 1. Construiți o rețea de asistență
 2. Găsiți un mentor
 3. Explorați diferite zone
 4. Practică, practică, practică
 5. Crede în tine
 6. Faceți un stagiu
 7. Căutați rapoarte despre diversitate
 8. Urmați hashtag-urile relevante

Să ne uităm la acestea într-un pic mai detaliat:

1. Construiți o rețea de asistență

Cei mai mulți profesioniști de succes în aproape orice industrie vă vor spune că o rețea de asistență este esențială. In afara de oferind perspective exterioare, o rețea de asistență vă poate permite să accesați experiențele altora și vă poate oferi oportunități de formare și dezvoltare a competențelor. Construirea de relații puternice cu alții în domeniu te poate duce chiar la următoarea ta slujbă.

2. Găsiți un mentor

O componentă cheie a unei rețele solide este un mare îndrumător. Având pe cineva să respingă ideile și să caute sfaturi în carieră poate fi de neprețuit. De asemenea, mentorii pot să vă ajute să formați conexiuni cu jucători cheie din domeniul dvs., ceea ce duce la alte oportunități de rețea sau de muncă.

După cum ne spune Steve Morgan, fondator și redactor-șef la Cybersecurity Ventures și coautor al cărții „Women Know Cyber: 100 Fascinating Femey Fighting Cybercrime”, femeile care intră în domeniu ar trebui să ...

[…] Construiți o rețea de femei și bărbați cu care să colaboreze, să obțină sfaturi și să învețe.

El continuă să spună:

Social media ajută la realizarea acestui lucru. Trimiteți o notă personală spunându-le oamenilor de ce doriți să vă conectați cu ei pe LinkedIn și veți obține cele mai bune rezultate în acest fel. Participați la conferințe locale de securitate cibernetică și cunoașteți alte persoane din industria noastră. Există putere în unitate.

femeile aflate în inițiative de securitate cibernetică sustrag morganul

Noureen Njoroge al grupului LinkedIn Mentor & Mentee Women in Cybersecurity este de acord:

Cariera de securitate cibernetică este o călătorie și nu o destinație. Există multe domenii de securitate prin care va trebui să navigați până când veți găsi nișa. În această industrie, trebuie să fii adaptabil la schimbare, pe măsură ce peisajul amenințărilor este în continuă evoluție. Pentru aceia dintre noi care încep această călătorie, aș recomanda cu drag să obțineți un îndrumător. El sau Ea este puntea dintre educația ta, experiența de muncă și succesul în domeniul cibersecurității. Fii pasionat de obiectivele tale în securitatea cibernetică, pentru că urmărirea unui îndrumător dezvăluie pasiunea protejatului.

femeile în inițiativa cibersecurității

3. Explorați diferite zone

Unele femei adoră pur și simplu ceea ce fac și nu își pot imagina că fac altceva. Dar dacă ești curios despre alte domenii de securitate cibernetică, permiteți-vă să explorați. Unele domenii cheie care pot fi de interes sunt evaluarea riscurilor, inteligența amenințărilor, guvernanța, operațiunile de securitate, arhitectura de securitate, cadre și standarde și educația utilizatorilor.

De exemplu, cineva interesat de evaluarea riscului de securitate cibernetică se poate specializa în testarea penetrării și poate ajuta companiile să găsească vulnerabilități de securitate care ar putea fi exploatate de hackeri.

Figura de mai jos ilustrează unele dintre căile pe care le-ar putea parcurge cariera de ciberseguritate.

Cariere de securitate cibernetică.Faceți clic pentru a mări.

Puteți consulta instrumentele educaționale oferite de unele dintre grupurile pe care le-am discutat anterior, dar există și multe cursuri de cibersecuritate online gratuite și plătite..

4. Exersează, practică, practică

După ce ai cunoștințe de bază în domeniul cibersecurității, nu există lipsă de programe, evenimente și competiții care să te ajute să îți perfecționezi abilitățile. Iată doar câteva dintre diferitele tipuri de activități cu care te poți implica:

 • Capture Flag (CTF): Aceste evenimente sunt competiții în care persoane sau echipe se întrec pentru rezolvarea unei probleme de securitate, cum ar fi preluarea sau apărarea unui sistem informatic.
 • Hackathon: Hackathons se desfășoară adesea pe parcursul mai multor zile și implică programatorii care colaborează intensiv la proiecte software.
 • Bounty Bug: Multe companii oferă o recompensă monetară sau de alt tip pentru persoanele care descoperă și dezvăluie vulnerabilitățile din sistemele companiei. De exemplu, programul de recompense pentru buguri de la Facebook oferă beneficii de până la 40.000 de dolari. BugCrowd oferă o listă actualizată de rambursări de erori.

Pagina Facebook Bug Bounty.

O căutare rapidă pentru oricare dintre aceste (sau competiții de securitate cibernetică în general) va genera o serie de evenimente online și în persoană pentru a participa la.

Deși poate părea intimidant la început să intri în aceste evenimente, sunt probabil alții ca tine, care abia încep.

Așa cum ne sfătuiește Njoroge

[…] Fiți îndrăzneți, aveți încredere și nu vă fie frică să dați greș. Ai fi surprins de cât de mult ai putea obține în viață, dacă ești dispus să încerci, să eșuezi, să înveți din eșecul tău și să încerci din nou și din nou până când vei reuși.

Valentine și Andrea, fondatorii comunității grupului LinkedIn Women in Cybersecurity Community Amsterdam au sfaturi similare:

Indiferent de ce, mergi doar pentru asta. Nu există o formulă secretă pentru realizarea unei cariere de securitate cibernetică. Dacă vrei ceva, cere-l, dar rămâne mereu smerit. Îndrăzniți să puneți întrebări și îndrăzniți să mergeți pentru oportunitățile care vă vin. Și cel mai mult: învățați cât puteți pe parcurs!

femei în inițiative de cybersecurity amsterdam

5. Crede în tine

Deși sunteți obligat să atingeți anumite blocaje rutiere de-a lungul drumului, nu uitați că acest lucru este egal, desigur, în diverse industrii și nu înseamnă că securitatea cibernetică nu este potrivită pentru dvs. Emili Evripidou, proprietar de produse la Hellenic Bank și co-fondator al Women in Security Group Ltd. are câteva sfaturi despre acest subiect:

Fiecare fată și fiecare băiat care își începe cariera ar trebui să-și amintească că sunt cei mai buni ambasadori ai lor și pot reuși doar dacă cred că pot face asta.

Adesea te vei regăsi în situații în care oamenii ar putea încerca să te dea jos, fie pentru că nu știu ce poți obține încă, fie pentru că se potrivesc nevoilor lor individuale. Dacă se întâmplă asta, amintește-ți cine ești și toate progresele pe care le-ai făcut până acum, în mediul academic, în cariera ta și în viața ta. Nimeni nu te poate da jos dacă nu le lași.

Inutil să spun că veți avea mai multe muniții cu atât vă dezvoltați mai mult și abilitățile. Așadar, încearcă să obții cea mai bună educație pe care o poți, chiar și după universitate, și pune-te în situații în care poți aduna experiențe, atât în ​​profesia ta, cât și în viața personală.

femeile din inițiative de securitate cibernetică Grecia

6. Faceți un stagiu

Dacă vă luptați pentru a acumula experiență în domeniul securității cibernetice, poate doriți să luați în considerare finalizarea unui stagiu. Cu atât de multe oportunități online, s-ar putea să fiți capabil să luați un rol partajat la distanță asta îți permite libertatea de a lucra de acasă la timpul propriu.

În afară de a verifica unele dintre numeroasele inițiative enumerate mai sus, CyberInternAcademy este o resursă utilă dacă căutați un stagiu fără experiență anterioară.

7. Căutați rapoarte despre diversitate

Rețineți că, deși lista noastră de inițiative exemplifică faptul că multe companii sunt foarte conștiente de diferența de gen și caută în mod activ să o închidă, nu se poate spune același lucru pentru fiecare companie.

Căutarea unei companii care concurează vizibil pentru egalitatea de gen vă va ajuta de două ori. În primul rând, vă poate crește șansele de a fi angajat în primul rând. În plus, înseamnă că este mai probabil să găsiți o cultura companiei care salută diversitatea și că ai dori să rămâi înăuntru.

Un semn bun că o companie îmbrățișează și promovează diversitatea este un raport intern pe această temă. De exemplu, Intel își prezintă angajamentul față de diversitate în cadrul forței de muncă din raportul său din 2018.

Raport Intel Diversitate și Incluziune Globală.

Pentru a le găsi, puteți căuta un nume al companiei împreună cu „raportul diversității”. În mod alternativ, puteți căuta pe site-ul dedicat DiversityReports.org, care clasează chiar companiile în funcție de câte femei dețin diverse tipuri de roluri în cadrul afacerii..

Pentru o privire cu privire la diversitatea de gen în unele dintre companiile de vârf de tehnologie, această diagramă Information Is Beautiful oferă câteva statistici de deschidere a ochilor..

8. Urmați hashtag-urile relevante

Deși există o multitudine de informații legate de femei în domeniul securității cibernetice, din fericire, în aceste zile este relativ simplu să fii la curent cu ceea ce se întâmplă în domeniu.

Doar urmărind hashtag-urile relevante pe Twitter și LinkedIn, veți putea fi la curent cu noutățile despre inițiative, evenimente, oportunități de rețea, deschideri de locuri de muncă și multe altele.

Iată câteva sugestii pentru a vă începe:

 • #cyberwomen
 • #womenincyber
 • #womenincybersecurity
 • #womenintech
 • #womeninsecurity
 • #womeninappsec
 • #womeninstem
 • #securitate cibernetică
 • #cyberaware
 • #informationsecurity
 • #infosecurity
 • #infosec
 • #atacuri cibernetice
 • #cyberrisks
 • #scurgeri de date
 • #CTF
 • #hackathon
 • #bugbounty

17+ povești din viața reală pentru a inspira și motiva

Te gândești la o carieră în securitate cibernetică, dar ai nevoie de o apăsare suplimentară? Aceste articole, podcast-uri și videoclipuri evidențiază femeile în securitate cibernetică și sunt sigur că te inspiră și te motivează.

 1. Sunt o femeie în securitate cibernetică: povestea unui iubitor de cod: Raluca Ada Popa, profesor asistent de informatică la UC Berkeley, descrie pasiunea ei pentru cibersecuritate și codificare.
 2. Întâlnește-te cu femeia însărcinată cu apărarea Microsoft împotriva atacului cibernetic: Povestea lui Ann Johnson, vicepreședinte corporativ responsabil pentru Grupul de soluții de cibersecuritate la Microsoft.
 3. Fostul ofițer CIA combate escrocherii de inginerie socială la agențiile civile și militare: un raport despre Rosa Smoak, vicepreședinte senior al operațiunilor cibernetice la KnowBe4.
 4. CISO HPE Elizabeth Joyce despre Irlanda, securitatea cibernetică și cercetașii fetei: un profil al lui Elizabeth Joyce, vicepreședinte senior și responsabil al securității informațiilor la Hewlett Packard Enterprise (HPE).
 5. Interviu în Washington DC cu FBI despre securitate cibernetică: Un interviu video cu Amy Hess, director adjunct executiv al filialei criminale, informatică, de reacție și servicii a FBI.
 6. EP 30: Shamoon: Un interviu podcast cu Chris Kubecka, autorul cărții Down the Rabbit Hole An OSINT Journey.
 7. Ar trebui să lucrez în securitate cibernetică? Sfaturi din partea femeilor din industrie: sfaturi în carieră în domeniul cibersecurității din partea unora dintre liderii care lucrează în Symantec.
 8. Interviu cu femei de excepție în domeniul cibersecurității - Ziua internațională a femeilor: interviuri cu Sheila A. Berta, analist securitate IT la ElevenPaths din Argentina, și Silvia Barrera, inspector la Poliția Națională Spaniolă.
 9. Femeile în securitate cibernetică: interviu cu Sara Newman: Un interviu cu Sara Newman, practică de conducere și co-fondator al Securys Limited.
 10. De ce Deidre Diamond dorește mai multe femei în securitate cibernetică: un interviu cu Deidre Diamond, fondator și CEO al CyberSN și #brainbabe.
 11. Cum este să funcționezi în securitate cibernetică: o colecție de interviuri cu vorbitori DefCamp
 12. Cum este să lucrezi în securitate cibernetică (partea a 2-a): interviuri suplimentare cu vorbitori DefCamp.
 13. Femeile în tehnologie: Vorbește doi experți de securitate feminină proeminenți (interviul CxOTalk): Interviuri cu Jo Stewart-Rattray, Director de securitate a informațiilor și asigurare IT pentru BRM Holdich în Australia și președinte al Consiliului consultativ pentru femei pentru conducerea ISACA și Tammy Moskites, Director general și executiv de securitate pentru Accenture.
 14. Femeile în software și securitatea cibernetică: Dr. Lorrie Cranor: un interviu de podcast cu dr. Lorrie Cranor, director CyLab.
 15. Women in cybersecurity: interviuri video cu femei în securitate cibernetică la Cisco.
 16. Hackerii: sistemul imunitar al internetului | Keren Elazari: O discuție TED (video) de expertul în cybersecuritate Keren Elazari.
 17. Discuție despre cybersecurity cu Shannon Lietz: Introducerea femeilor în securitate cibernetică cu Hacker Girl Foundation: Un interviu video cu Shannon Lietz, Lider și Director al DevSecOps la Intuit.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 75

Adblock
detector