Data Rescue 5 преглед 2018

Data Rescue 5 е всеобхватна програма за възстановяване на данни с чист потребителски интерфейс и обширни опции за конфигуриране за зареждане, но всички тези фактори са достатъчни, за да спечелят място сред великите?

Прочетете в нашия преглед на Data Rescue 5, за да разберете!

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ:

Спестете $ 40 за спасяване на данни 5

Спестете 100 долара на Data Rescue 5 Pro

Инсталиране и потребителски опит

Изтеглянето и инсталирането на Data Rescue беше много бърз процес и отне по-малко от пет минути от времето, когато бяхме на уебсайта на компанията, до момента, в който стартирахме първото си дълбоко сканиране. Това е толкова бързо или по-бързо от конкурентните продукти, които сме тествали.

От всички прегледани досега софтуер за възстановяване на данни, Data Rescue 5 има най-професионалното и чисто оформление на групата. Това е добре не само защото прави сканирането по-лесно, но и защото помага да се осмисли повече огромният брой опции за конфигуриране, достъпни за всяко търсене.

спасяване на данни 5 дизайн

Всичко, от типа на файловете до реалния размер на файла, може да бъде избрано, когато решите параметрите си за търсене, и човек може да намали процеса на получаване на сканиране до някои от най-подробните опции, които сме виждали в софтуера за възстановяване на данни все още.

Това може да улесни бързото изпращане на софтуера за възстановяване в правилната посока, за да намерите конкретните файлове, които търсите, особено за експертни потребители. Но процесът не е толкова интуитивен, колкото би могъл да бъде, и може да затрупа повече начинаещи потребители, които дори не са сигурни какво е файловата мрежа, камо ли как точно да навигирате по един, за да търсите файла, от който се нуждаете.

Data Rescue също позволява на потребителите със стандартен лиценз и професионален лиценз да активират софтуера си директно от клиента, което винаги е добре дошло в нашата книга.

Характеристика

спасяване на данни 5 функции

  • Операционни системи: Windows, OSX
  • FAT (FAT12, FAT16 и FAT32), ExFAT, ext2, ext3, HFS + и NTFS възстановяване на файловата система
  • 150+ поддържани файлове, включително компресирани файлове (ZIP, RAR, ISO и т.н.)
  • Безопасно изтриване на изтриване на файл

Data Rescue 5 поддържа огромен брой файлове, повечето от които са често срещани, някои не толкова (вижте изображението по-горе). Друга отлична характеристика е добавянето на изтриване на Secure Erase и можете да прочетете повече за това как всичко работи при нашата разбивка на технологията тук!

производителност

За да тестваме възможностите за възстановяване на данни Data Rescue 5, ние съхранихме (и изтрихме) пет различни типа файлове - * .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip и * .txt -, за да видим как може да възстанови данни от SSD, HDD и USB флаш устройство.

За първия тест пуснах основно сканиране на моя 1TB Seagate 7200RPM, за да видя какво може да издърпа. Записахме продължителността на сканирането на нашата тестова система, която разполага със седмо поколение Intel Core i7-7700K 4.2GHz процесор (овърклок до 5.1GHz при течно охлаждане с затворен контур), 16 GB DDR4-3000MHz RAM, 256 GB m.2 SSD, 1TB HDD и NVIDIA GTX 1070 GPU.

спасяване на данни 5 изпълнение

Едва забелязахме каквото и да е въздействие върху нашата система, докато пускаме дълбокото сканиране. Data Rescue 5 използва около 15% от нашия CPU при максимум, по-малко от 1% RAM и само 47,1MB / s на твърдия диск..

За пълно дълбоко сканиране на 1TB тест драйв, който търсеше всичките 150+ файлове, които Data Rescue 5 може да възстанови, трябваше да изчакаме старателно 6 часа и 34 минути, но резултатите, които получихме, си заслужаваха чакането.

спасяване на данни 5 резултати

На всеки тестов пробег за всеки тип задвижване, Data Rescue 5 постигна перфектните 100%. Data Rescue успешно възстанови тестовите файлове, но също така получи перфектни оценки на функцията за предварителен преглед на файлове (няма по-повредени семейни снимки, които изглеждат като някакво изкуство на бъгове полудяло).

Ценообразуване

Data Rescue 5 лесно е една от най-малко прощаващите опции, които разгледахме, когато става въпрос за това да ви накарат да платите премиен лиценз, като вземете предвид какво получавате от демонстрационния продукт. Докато повечето софтуер за възстановяване на данни включва безплатна пробна версия с ограничение, като например колко данни можете да възстановите (до 500MB в случай на софтуер като Disk Drill, 2GB с EaseUS и т.н.), Data Rescue 5 блокира цялостно възможностите си за възстановяване зад платената версия.

Все още можете да сканирате дискове и да преглеждате всички файлове / папки, които са били намерени при сканирането. За да ги върнете в действителност, ще трябва да платите пълните 99 долара за цял живот лиценз на обикновения софтуер за спасяване на данни 5. Същото важи и за Професионалната версия, освен че ще платите 299 долара и ще получите лиценз само за една година.

Професионален лиценз ще ви позволи да инсталирате Data Rescue на толкова твърди дискове, колкото искате (за разлика от ограничението за пет устройства в стандартната версия), а също така ще ви даде достъп до повече опции за конфигуриране и функции за търсене в самата основна програма.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ:

Спестете $ 40 за спасяване на данни 5

Спестете 100 щатски долара на данни 5

спасяване на данни 5 цени

Много други софтуерни опции за възстановяване на данни струват приблизително еднакво за лиценз на професионално / техническо ниво. За разлика от Data Rescue 5 обаче, цената ще ви отнеме неограничен достъп до софтуера, вместо да ви събира зад единствения 12-месечен ангажимент.

Това е твърде скъпо, за да се оправдае плащането на всеки 12 месеца. Ако се нуждаете от професионален лиценз, за ​​който да работите, за препоръчване препоръчваме редица други софтуерни опции в тази категория като Stellar Windows Recovery..

Поддръжка на клиенти

Създателите на Data Rescue 5 (Prosoft Technologies) имат две възможности за контакт на своя уебсайт: имейл и чат на живо. Въпреки че е хубаво да се предлага, един недостатък тук е, че чатът на живо на Prosoft е отворен само пет дни седмично през реалното работно време на компанията, 8:00 - 17:00 PST. Ако сте будни по целия свят по съвсем различен график, подгответе се да зададете странна аларма, за да се хванете на жив агент.

Ако свързването с поддръжка по имейл ви звучи като твърде бавен процес (или твърде уморителен в случай на събуждане в полунощ, за да започнете чат на живо от Сидни), Prosoft предлага богата база от знания с множество различни статии за поддръжка, включително широк спектър от отговори, отговарящи както за Windows, така и за възстановяване на Mac.

заключение

Data Rescue 5, просто казано, е един от най-добрите софтуерни пакети за възстановяване на данни на пазара днес. Според мен единственият истински проблем е, че изглежда знаят това, поради което Професионалната версия на техния продукт струва $ 299 на година, а не стандартната фиксирана такса, която вместо това заплаща почти всеки друг доставчик в пространството.

Това каза, ако можете да работите в рамките на параметрите на това, което стандартният лиценз предлага (което все още е много повече от това, което получавате с повечето опции), за нашите пари и вашите Data Rescue 5 е софтуерът за възстановяване на данни, който трябва да получите.

ПОСЛЕДНИ ДАННИ ВЪРХУ 5 ПРЕДЛОЖЕНИЯ И КОПУНИ:

Спестете $ 40 за спасяване на данни 5

Спестете 100 долара на Data Rescue 5 Pro

Посетете Data Rescue 5

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 62

Adblock
detector