Как да възстановите изгубените снимки на устройството си с Android

Как да възстановите изгубените снимки на вашето Android устройство

С толкова голяма част от нашите данни и ежедневие, съхранявани на едно устройство, понякога може да бъде рисковано начинание всички ваши снимки да се съхраняват локално на вашия смартфон или таблет с Android. Независимо дали става въпрос за злополука (повреда, неволно изтриване) или някой, когото познавате, е преминал през устройството ви и умишлено изтрити снимки, които искате да запазите, потенциално загубата на години от снимки може да бъде страшна перспектива.

Дори снимките да са били изтрити, все още има надежда за връщането им. Прочетете в нашето ръководство, за да разберете всичко, което трябва да знаете как да възстановите загубените снимки на Android.

Това ръководство се отнася за всички телефони и устройства с Android, включително гамата Samsung Galaxy, HTC, Motorola, Google Pixel, Huawei, LG, Xiaomi, Oppo и други.

Проверете кошчето си в Google Photos

Първото място, което винаги трябва да проверявате, след като загубите снимки на Android, е в папката ви в Google Photos Trash.

Всеки път, когато снимката бъде изтрита локално на устройството ви, тя прекарва 60 дни, съхранявани в папката Trash, преди да изчезне напълно. Ако все още сте в този прозорец за изтриване, продължете напред и първо опитайте тази опция.

За достъп до папката си Trash, започнете, като отворите приложението си Google Photos от началния си екран:

приложение за снимки за android

След като приложението е отворено, горе вляво докоснете Меню:

меню за снимки на android

След това намерете папката с етикет боклук:

Как да възстановите изгубените снимки на устройството си с Android

От тук ще видите пълния албум на всички снимки, изтрити от устройството ви с Android през последните 60 дни. За да възстановите изображението, задръжте всяко изображение в албума и след това изберете всички снимки, които искате да възстановите:

андроид снимки възстановяване

След като те са избрани, докоснете иконата Възстанови бутон в долната част на екрана и трябва да сте добри!

Използвайте софтуер за възстановяване за Android

Ако сте изтрили снимка и от преместването й в кошчето са изминали повече от 60 дни, следващата ви налична опция е да използвате услугите на пакет за възстановяване на данни на трети страни..

Приложения като EaseUS за Android улесняват обикновения потребител да изпълнява операции по възстановяване директно от своите устройства - не се изискват десктоп или лаптоп.

Това е само една от десетките различни опции за възстановяване на данни и процесът на възстановяване ще варира между отделните. Въпреки това, пакетите за възстановяване на данни са най-добрият шанс да получите стари или изгубени кошници, а много от тях ще ви позволят да възстановите определен брой файлове или снимки, преди да надстроите до пълен платен абонамент.

Как да предотвратим изгубените снимки на Android в бъдеще

За да предотвратите загубата на снимки в бъдеще, препоръчваме ви винаги да запазвате автоматичната услуга за автоматично създаване на резервно копие на Google Photo, която е включена по подразбиране, когато за първи път настроите устройството си с Android.

Когато за първи път създавате или добавяте своя Gmail акаунт към устройството си, Google автоматично разпределя 15 GB архивиране на снимки на всички устройства, регистрирани под този имейл.

За разлика от iOS, който само синхронизира вашите архиви, когато устройството е включено и свързано към WiFi гореща точка, Google Photos автоматично архивира вашите снимки всеки път, когато се направи снимка и се запише на устройството.

Това е много по-добър метод. Ако направите семейство снимки на почивка с лодка със семейството, но случайно пуснете телефона във водата, преди да го върнете на брега, стига да сте имали сервиз там, можете да бъдете сигурни, че изображенията ще са го направили обратно към вашия албум в Google Photos в облака.

Свързани: Най-добрите безплатни софтуерни програми за възстановяване на данни

Може също да ви харесаData Recovery Software Най-добрият безплатен софтуер за възстановяване на данни за 2020Data Recovery SoftwareКак да възстановите загубените снимки на iOS устройството си (iPhone, iPad и т.н.) Software Data Recovery Software10 шокираща загуба на данни и статистика за възстановяване при бедствия

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

Adblock
detector