Звездно възстановяване на данни Професионален преглед на Windows

Stellar Windows Data Recovery Windows Professional v8.0.0.2 е солидна опция за спасяване на изгубени или изтрити файлове от твърд диск, особено ако сте потребител с по-малко технология. Но по-високата му цена и сравнително основните опции за сканиране може да не са най-добрите за по-екстремните потребители, които изискват най-много от пакета за възстановяване.

И така, този софтуер струва ли цената на влизане или можете да получите всичко необходимо от него само от безплатната версия? Прочетете в нашия преглед на Windows Professional за възстановяване на данни за звезди, за да разберете!

Монтаж / настройка

Звездна настройка

Изтеглянето и инсталирането на Stellar Data Recovery Windows Professional v8.0.0.2 беше много прост процес. От страницата за изтегляне на компанията просто намерихме търсения файл и го заредихме в тестовия компютър чрез настройката exe.

След като инсталирахме програмата, беше време да я активираме чрез самото приложение. Копирахме предоставения след покупката лицензионен код и програмата успя да се регистрира самостоятелно, всичко това без да отваря допълнителни прозорци на браузъра в процеса.

Дизайн / потребителски опит

След като продуктът беше регистриран, бяхме отведени в главния начален екран на приложението, който показва седем полета, които можете да проверите в зависимост от типа на файла, който планирате да възстановите.

изберете място за сканиране

изберете какво да възстановите

Тези опции включват:

 • Офис документи
 • Папки
 • имейли
 • Снимки
 • звуков
 • Видео
 • Или опцията да потърсите „Всички данни“, която групира всички по-горе споменати категории в едно главно сканиране на целия диск.

кликнете върху възстановяване на всички изгубени данни

Всеки аспект от потребителското изживяване в Stellar трябва да бъде възможно най-лесен за потребителите и безупречен, като вдига всичко, което понякога може да бъде сложен технически процес в най-съществените му части, така че те да бъдат лесно разбрани.

Въпреки че като цяло оценявам, когато една компания може да направи по-сложни задачи за поддръжка за потребителите на непрофесионалния потребител, трябва да призная, че процесът от началния екран до стартирането на сканиране може да е малко прекалено лесен.

Всъщност няма много опции за персонализиране, що се отнася до това какви типове файлове искате да търсите, по-специално извън грубите жанрови типове, които Stellar предоставя в началото на процеса на сканиране. Лично бихме искали възможността да сканираме за едно име или тип файл, за да намалим общото време за сканиране. Въпреки че все още е хубаво да имате каталог на всичко, което е изтрито от устройството, в случай че има стар файл, за който сте забравили, че се появява втори път.

След като сканирането приключи, ще ви бъде представен списък с дърво в стила на всички открити файлове и папки, както и хубава малка функция, която ви позволява да визуализирате изтритите файлове (или по-конкретно в този случай, изтритите снимки ), преди да решите да ги възстановите.

Звездно възстановяване на данни Професионален преглед на Windows

Можете също да прегледате текстови файлове и съдържанието на всички намерени .zip архиви. Това е още едно приятно докосване, което определено помага да повишите опита от използването на Stellar над това, което иначе може да намерите в това пространство.

Характеристика

За цената всъщност получавате голям брой функции от Stellar's Data Recovery Windows Professional v8.0.0.2. Някои от тях не са в областта на възстановяване на данни, но въпреки това са полезни:

 • Операционни системи: Windows, OSX, Linux, виртуални машини
 • FAT, ExFAT и NTFS възстановяване на файловата система
 • Възстановяване на CD / DVD
 • Възстановяване на RAW диск
 • Възстановяване, създаване и управление на дялове
 • Възстановяване на имейл от MS Outlook и Outlook Express

производителност

За да тестваме възможностите за възстановяване на данни на Stellar, запазихме (и изтрихме) пет различни типа файлове (* .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip и * .txt), за да видим как може да възстанови данни от SSD, HDD и USB флаш устройство.

За първия тест извършихме основно сканиране на 1TB Seagate 7200RPM, за да видим какво може да издърпа. Записахме продължителността на продължителността на първото сканиране на нашата тестова система, която разполага със 7-ми генератор Intel Core i7-7700K 4.2GHz процесор (овърклок до 5.1GHz при течно охлаждане със затворен контур), 16 GB DDR4-3000MHz RAM, 256 GB m.2 SSD, 1TB HDD и NVIDIA GTX 1070 GPU.

Това отне малко 1 минута 50 секунди от момента, в който включихме бързото сканиране до приключването му, което, като се има предвид, че сканира HDD, всъщност е доста впечатляващо. От страна на SSD, времето беше още по-бързо за бързо сканиране, като отне около минута, преди да успеем да подредим всички върнати резултати.

визуализирайте възстановими данни след сканиране

По време на бързото сканиране Stellar успя да възстанови наскоро изтритите файлове и папки, които бяха инсталирани на твърдия диск, тъй като последната ни версия на Windows излезе на живо на тестовата машина преди около три месеца. Всичко извън трудното преформатиране, което се е случило преди тази инсталация, е загубено, възстановява се само в рудиментарна форма чрез опцията за дълбоко сканиране.

Дълбокото сканиране, което проведохме на 1TB HDD, отне около 2 часа, за да завърши общо и възстановихме само няколко записки от данни, които бяха налични на устройството, преди да се случи форматът за преминаване на нула за запис. Наистина, няма много опции за софтуер за възстановяване на данни, които всъщност могат да направят много, след като се извърши нулева стойност на запис. Но все пак бихме искали да видим малко повече информация за предишното състояние на устройството, след като дълбокото сканиране приключи.

Ценообразуване

Stellar Data Recovery се предлага в безплатна и премиум версия. Има няколко основни разлики между безплатната и платената версия. Единият е ограничението за това колко данни можете да възстановите. Другото е дълбочината, при която ще се извърши сканиране, за да се опитат да намерят файлове, които са били изтрити чрез по-агресивни методи от обикновеното старо форматиране на Windows.

прозорци за възстановяване на звездни данни професионални

Получавате няколко варианта, когато става въпрос за желаното ниво на софтуер. За този преглед, използвахме изданието Professional, въпреки че платформата Stellar се предлага с различни опции за план, включително:

 • Стандарт: 49,99 долара
 • Професионален: $ 79,99
 • Премия: $ 99,99 (редовно $ 179,99)
 • Техник: 199 долара (редовно $ 299)
 • Инструментариум: $ 299 (редовно $ 499)

Можете да разберете повече подробности за това какво включва всеки слой на уебсайта за възстановяване на звездни данни. Без значение с кой пакет ще отидете, Stellar предлага 30-дневна безрискова гаранция за връщане на парите за всичките си налични продукти.

Ако вместо това решите да преминете по безплатния маршрут, можете да възстановите максимум 1TB файлове и никой файл не може да бъде с размер над 25 MB. Това е добре, ако вземете само няколко изгубени снимки тук и там, но за по-големи файлове (като видеоклипове) ще се наложи да се модернизирате до пълната версия доста бързо.

Поддръжка на клиенти

Stella Data Recovery поддържа обширна база от знания, която отговаря на повечето основни въпроси, които бихте могли да имате относно услугата или как работи. За по-сложни проблеми продуктите на Stellar се поддържат от линията за информация на компанията 24/5, която се предлага във всеки час от деня, понеделник до петък.

подкрепа за звездно възстановяване

Обадихме се да твърдим, че има проблем с аспекта за възстановяване на дяла на твърдия диск (проблем, който успяхме да възпроизведем няколко пъти неволно първо) и отне около три минути и два менюта, преди да се свържем с представител на живо.

Представителят разбра проблема, който имаме веднага, и изглежда, че има отговор на готовност, без дори да се налага да търси пътя на решение в неговата система. На запитване по имейл за същия проблем беше отговорено само за 18 часа, което е средно за поддръжка по имейл.

заключение

Stellar Data Recovery Windows Professional v8.0.0.2 е солидна опция за някой, който случайно е изтрил важни файлове от твърдия диск. Но може да не е достатъчно задълбочено, ако се опитвате да се възстановите след дълбок формат.

Опцията за бързо сканиране беше бърза и ефективна както за твърдия диск, така и за SSD, и не отне много ресурси, докато процесът беше в ход. Опциите за техническа поддръжка на компанията бяха най-добри, а за 79,99 щ.д. получавате много функции в сравнение с конкуренцията.

Ако търсите добра опция за възстановяване на данни за начинаещи, която може да предложи уникални бонуси като преглед на файлове на живо и удобни за потребителя интерфейсни елементи, тогава Stellar Data Recovery Windows Professional v8 може да е подходящият избор за вас!

Посетете Stellar Data Recovery

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − 58 =

Adblock
detector