Data Rescue 5 pregled 2018

Data Rescue 5 sveobuhvatni je program za oporavak podataka s čistim korisničkim sučeljem i opsežnim konfiguracijskim opcijama za pokretanje, ali svi su ti faktori dovoljni da ga zasluže na mjestu među velikanima?

Da biste saznali, pročitajte našu recenziju Data Rescue 5!

PROČITANJE ČITALA:

Uštedite 40 dolara na spašavanju podataka 5

Uštedite 100 dolara na Data Rescue 5 Pro

Instalacija i korisničko iskustvo

Preuzimanje i spašavanje podataka Rescue bio je vrlo brz proces i trajalo je manje od pet minuta od vremena kada smo bili na web lokaciji tvrtke do vremena kada smo izvršili prvo dubinsko skeniranje. To je brže ili brže od konkurentskih proizvoda koje smo testirali.

Od svih dosad pregledanih softvera za oporavak podataka, Data Rescue 5 ima najprofesionalniji i najčišći raspored gomile. To je dobro ne samo zato što skeniranje čini jednostavnijim, već i zato što pomaže u razumijevanju ogromnog broja opcija konfiguracije dostupnih za svako pretraživanje.

spašavanje podataka 5 dizajn

Sve, od vrste datoteke do stvarne veličine datoteke, može se odabrati prilikom odlučivanja o vašim parametrima pretraživanja, a može se umanjiti postupak pokretanja skeniranja do nekih od najvažnijih opcija koje smo vidjeli na softveru za oporavak podataka još.

To može olakšati brzo slanje softvera za oporavak u pravom smjeru i pronalaženje specifičnih datoteka koje tražite, posebno za stručne korisnike. Ali postupak nije tako intuitivan koliko bi mogao biti i mogao bi svladati više početnika koji nisu ni sigurni što je datoteka, a kamoli kako točno naići na njih da bi pretražili datoteku koja im je potrebna.

Data Rescue također omogućava standardnim licencama i profesionalnim licencnim korisnicima da aktiviraju svoj softver izravno od klijenta, što je u našoj knjizi uvijek dobrodošlo..

Značajke

spašavanje podataka 5 značajki

  • Operativni sustavi: Windows, OSX
  • FAT (FAT12, FAT16 i FAT32), ExFAT, ext2, ext3, HFS + i NTFS sistem oporavka datoteka
  • 150+ podržanih vrsta datoteka, uključujući komprimirane datoteke (ZIP, RAR, ISO, itd.)
  • Sigurno brisanje datoteke brisanje

Data Rescue 5 podržava ogroman broj vrsta datoteka, od kojih je većina uobičajena, a neke ne toliko (vidi sliku gore). Još jedna sjajna značajka je dodavanje sigurnosnog brisanja datoteka brisanjem, a više o tome kako sve to funkcionira u našem kvaru tehnologije možete pročitati ovdje!

Izvođenje

Da bismo testirali mogućnosti oporavka podataka Data Rescue 5, pohranili smo (i izbrisali) pet različitih vrsta datoteka - * .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip i * .txt - kako bismo vidjeli kako može oporaviti podatke iz SSD, HDD i USB flash pogon.

Za prvi test pokrenuo sam osnovni pregled na svom 1TB Seagate 7200RPM da vidim što bi moglo podići. Zabilježili smo duljinu trajanja skeniranja na našem testnom sustavu koji sadrži 7-genski procesor Intel Core i7-7700K 4.2GHz (overclocked na 5.1GHz na tekućem hlađenju u zatvorenom krugu), 16GB DDR4-3000MHz RAM-a, 256 GB m.2 SSD, 1TB HDD i NVIDIA GTX 1070 GPU.

spašavanje podataka 5 performansi

Jedva smo primijetili bilo kakav utjecaj na naš sustav tijekom dubokog skeniranja. Data Rescue 5 koristio je oko 15% našeg CPU-a maksimalno, manje od 1% RAM-a i samo 47,1MB / s na tvrdom disku koji se skenira..

Za potpuno dubinsko skeniranje na testnoj vožnji od 1 TB, koja je pretražila svih 150 vrsta datoteka koje Data Data Rescue 5 može oporaviti, morali smo čekati napornih 6 sati i 34 minute, ali rezultati koji smo dobili bili su vrijedni čekanje.

spašavanje podataka 5 rezultata

Na svakoj probnoj vožnji za svaku vrstu pogona, Data Rescue 5 postigao je savršenih 100%. Data Rescue je ne samo uspješno oporavio testne datoteke, već je i dobio savršene ocjene na funkciji pregleda datoteke (nema više korumpiranih obiteljskih fotografija koje izgledaju poput nekakve glitch umjetnosti poludele).

cijena

Data Rescue 5 lako je jedna od najmanje oproštajnih opcija koje smo pregledali kada se radi o plaćanju premium licence s obzirom na to što ćete dobiti iz demo proizvoda. Iako većina softvera za oporavak podataka uključuje besplatnu probnu verziju s ograničenjem poput količine podataka koju možete oporaviti (do 500 MB u slučaju softvera poput Disk Drill, 2 GB s EaseUS-om itd.), Data Rescue 5 zaključava sve svoje mogućnosti oporavka iza verzija s plaćenim.

I dalje možete skenirati pogone i pregledati sve datoteke / mape koje su pronađene u skeniranju. Da biste ih zapravo vratili, morat ćete platiti punih 99 dolara za doživotnu licencu redovnom softveru Data Rescue 5. Isto vrijedi i za verziju Professional, osim što ćete platiti 299 USD i dobiti licencu samo na godinu dana.

Profesionalna licenca omogućit će vam da instalirate Data Rescue na onoliko tvrdog diska koliko želite (za razliku od ograničenja od pet pogona u standardnoj verziji), a također će vam pružiti pristup više opcija konfiguracije i značajki pretraživanja u samom glavnom programu.

PROČITANJE ČITALA:

Uštedite 40 dolara na spašavanju podataka 5

Uštedite 100 dolara na pretplati 5

spašavanje podataka 5 cijena

Mnoge druge softverske mogućnosti za oporavak podataka koštaju približno isto za licencu profesionalne / tehničarke. Međutim, za razliku od Data Rescue 5, cijena će vam smanjiti neograničen pristup softveru, umjesto što vas očekuje iza samo 12-mjesečne obveze..

To je suviše skupo da bi se opravdavalo plaćanje svakih 12 mjeseci. Ako vam je potrebna profesionalna licenca za rad, za početak preporučujemo brojne druge softverske mogućnosti u ovoj kategoriji, kao što je Stellar Windows Recovery..

Korisnička podrška

Proizvođači Data Rescue 5 (Prosoft Technologies) na svojoj web stranici imaju dvije mogućnosti kontakta: e-poštu i chat uživo. Iako je lijepo što su ga ponudili, jedan nedostatak ovog programa je da je Prosoftov chat uživo otvoren samo pet dana u tjednu tokom stvarnog radnog vremena tvrtke, od 8:00 do 17:00 PST. Ako ste se probudili na pola svijeta po potpuno drugačijem rasporedu, spremite se postaviti čudan alarm kako biste se uhvatili uživo agenta.

Ako kontaktiranje podrške putem e-pošte zvuči previše sporo od procesa (ili previše naporan u slučaju da se probudite u ponoć da biste započeli live chat iz Sydneya), Prosoft nudi veliku bazu znanja s mnoštvom različitih članaka podrške, uključujući široki raspon pitanja s odgovorom na Windows i Mac programe oporavka.

Zaključak

Data Rescue 5, najjednostavnije rečeno, jedan je od najboljih programskih paketa za oporavak podataka na tržištu danas. Po mom mišljenju, čini se da jedini pravi problem izgleda kako oni to znaju, pa zato Profesionalna verzija njihovog proizvoda košta 299 dolara godišnje, a ne standardni standardni honorar koji umjesto njega naplaćuje gotovo svaki drugi pružatelj prostora..

To je reklo, ako možete raditi unutar parametara onoga što nudi Standardna licenca (što je i dalje puno više od onoga što dobivate s većinom opcija), za naš novac i vaš Data Rescue 5 softver za oporavak podataka koji treba dobiti.

POSLEDNJI PODACI PODATAKA 5 PRODAJE I KUPONE:

Uštedite 40 dolara na spašavanju podataka 5

Uštedite 100 dolara na Data Rescue 5 Pro

Posjetite Data Rescue 5

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 18

Adblock
detector