Oporavak zvjezdanih podataka Windows Professional Review

Zvjezdani Windows Data Recovery Windows Professional v8.0.0.2 solidna je opcija za spašavanje izgubljenih ili izbrisanih datoteka s tvrdog diska, posebno ako ste korisnik manje poznate tehnologije. No, njegova viša cijena i relativno osnovne mogućnosti skeniranja možda nisu najbolje za ekstremnije korisnike koji zahtijevaju najviše od svog paketa za oporavak..

Dakle, vrijedi li ovaj softver cijenu unosa ili možete sve što trebate iz njega dobiti iz same besplatne verzije? Da biste to saznali, pročitajte našu recenziju Windows Professional za dobivanje zvijezdanih podataka!

Instalacija / Postavljanje

Zvjezdani postavljen

Dobivanje preuzimanja i instaliranja zvjezdanog podatka za Windows Professional v8.0.0.2 bio je vrlo jednostavan proces. Sa stranice za preuzimanje tvrtke jednostavno smo pronašli datoteku koju smo tražili i poslali je na testno računalo putem programa za postavljanje.

Jednom kada smo instalirali program, došlo je vrijeme da se aktiviramo preko same aplikacije. Kopirali smo u licencni kôd koji smo dobili nakon kupnje i program se mogao sam registrirati, a sve u tom slučaju nije otvorilo dodatne prozore preglednika..

Dizajn / korisničko iskustvo

Nakon registracije proizvoda preusmjereni smo na glavni početni zaslon aplikacije koji prikazuje sedam okvira koje možete provjeriti ovisno o vrsti datoteke koju namjeravate oporaviti.

odaberite lokaciju za skeniranje

odaberite što želite oporaviti

Ove opcije uključuju:

 • Uredski dokumenti
 • mape
 • E-pošta
 • fotografije
 • zvučni
 • Video
 • Ili mogućnost traženja "Svi podaci", koji grupira sve prethodno spomenute kategorije u jedno master skeniranje čitavog pogona.

kliknite na povrat svih izgubljenih podataka

Svaki aspekt korisničkog iskustva u Stellaru trebao bi biti što je moguće jednostavniji i besprijekorniji, uništavajući ono što ponekad može biti kompliciran tehnički postupak u njegove najvažnije dijelove, pa ih se lako može razumjeti.

Iako uglavnom cijenim kada laik korisnik može olakšati složenije zadatke održavanja, moram priznati da je postupak od početnog zaslona do pokretanja skeniranja možda bio previše lagan.

Ne postoji stvarno puno mogućnosti prilagodbe što se tiče vrsta datoteka koje posebno želite potražiti izvan grubih žanrovskih vrsta koje Stellar nudi na početku postupka skeniranja. Osobno želimo opciju skeniranja za jedno ime ili vrstu datoteke kako bismo smanjili ukupno vrijeme skeniranja. Iako je još uvijek lijepo imati katalog svega što je izbrisano s diska za slučaj da postoji stara datoteka o kojoj ste zaboravili, pojavljuje se po drugi put.

  Najbolji besplatni softver za oporavak podataka za 2023. godinu

Nakon što je skeniranje završeno, prikazat će vam se popis stabala svih datoteka i mapa koje su pronađene, kao i lijepa mala značajka koja vam omogućuje pregledavanje izbrisanih datoteka (ili točnije, u ovom slučaju, izbrisane slike ), prije nego što ih odlučite vratiti.

Oporavak zvjezdanih podataka Windows Professional Review

Također možete pregledati tekstualne datoteke i sadržaj svih pronađenih .zip arhiva. Ovo je još jedan lijep dodir koji definitivno pomaže podići iskustvo korištenja Stellar iznad onoga što biste inače mogli pronaći u ovom prostoru.

Značajke

Za cijenu, zapravo dobijate veliki broj značajki iz Stellar's Data Recovery Windows Professional v8.0.0.2. Nekoliko ih nije u području oporavka podataka, ali su ipak korisni:

 • Operativni sustavi: Windows, OSX, Linux, Virtual Machines
 • FAT, ExFAT i NTFS sistem oporavka datoteka
 • CD / DVD oporavak
 • Oporavak RAW pogona
 • Oporavak, stvaranje i upravljanje particijama
 • Oporavak e-pošte od MS Outlook i Outlook Express

Izvođenje

Da bismo testirali Stellarove mogućnosti oporavka podataka, pohranili smo (i izbrisali) pet različitih vrsta datoteka (* .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip i * .txt) kako bismo vidjeli kako može oporaviti podatke s SSD-a, HDD i USB flash pogon.

Za prvi test smo izvršili osnovno skeniranje na 1TB Seagate 7200RPM da bismo vidjeli što sve može podići. Zabilježili smo duljinu trajanja prvog skeniranja na našem testnom sustavu koji sadrži 7-genski procesor Intel Core i7-7700K 4.2GHz (overclocked na 5.1GHz na tekućem hlađenju u zatvorenom krugu), 16 GB DDR4-3000MHz RAM-a, md SSD od 256 GB, 1TB HDD i NVIDIA GTX 1070 GPU.

Prošlo je samo jednu minutu od 50 sekundi od trenutka kad smo uključili brzo skeniranje do završetka, što je, s obzirom na to da skenira HDD, zapravo prilično impresivno. Na strani SSD-a, vremena su bila još brža za brzo skeniranje, trajalo je oko minutu prije nego što smo uspjeli riješiti sve vraćene rezultate.

  Ремо Рецовер Про за Виндовс преглед 2023

pregled nadoknadljivih podataka nakon skeniranja

Tijekom brzog skeniranja, Stellar je uspio oporaviti nedavno izbrisane datoteke i mape koje su instalirane na tvrdom disku otkad je najnovija verzija sustava Windows prošla uživo na testnom stroju prije otprilike tri mjeseca. Sve što je izvan tvrdog preoblikovanja koje se dogodilo prije ove instalacije je izgubljeno, nadoknadivo je samo u rudimentarnom obliku putem opcije dubinskog skeniranja.

Dubinsko skeniranje koje smo izvršili na 1TB HDD-u trebalo je oko 2 sata, a povratili smo samo nekoliko bilješki podataka koji su bili prisutni na pogonu prije nego što se dogodio format prolaska bez nužde pisanja. Doduše, nema mnogo opcija za softver za oporavak podataka koji zapravo mogu učiniti puno nakon što se izvede nula pisanja. No, ipak bismo željeli vidjeti malo više informacija o prethodnom stanju pogona nakon završetka dubinskog skeniranja.

cijena

Stellar Data Recovery dolazi u besplatnoj i premium verziji. Postoji nekoliko glavnih razlika između besplatne i plaćene verzije. Jedna je granica koliko podataka možete oporaviti. Drugi je dubina kojom će skeniranje pokušati pronaći datoteke koje su izbrisane agresivnijim metodama od običnog starog Windows formata.

zvjezdani oporavak podataka profesionalni

Dobivate nekoliko izbora kad je riječ o željenoj razini softvera. Za ovaj pregled, koristili smo Professional Edition, iako platforma Stellar dolazi s različitim opcijama plana, uključujući:

 • Standard: 49,99 USD
 • Profesionalno: 79,99 USD
 • Premium: 99,99 USD (redovito 179,99 USD)
 • Tehničar: 199 USD (redovito 299 USD)
 • Alat: 299 USD (redovito 499 USD)

Možete saznati više detalja o tome što uključuje svaki sloj na web mjestu Stellar Recovery. Bez obzira s kojim paketom idete, Stellar nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika za sve svoje dostupne proizvode.

Ako se odlučite umjesto toga ići besplatnom rutom, možete oporaviti maksimalno 1TB datoteka, a niti jedna datoteka ne može biti veća od 25 MB. To je u redu ako hvatate samo nekoliko izgubljenih fotografija tu i tamo, ali za sve veće datoteke (poput videozapisa) naći ćete se potrebu brzo nadograditi na punu verziju.

  Kako vratiti izgubljene fotografije na Android uređaju

Korisnička podrška

Stella Data Recovery održava veliku bazu znanja koja daje odgovore na većinu osnovnih pitanja o usluzi ili kako ona funkcionira. Za složenija pitanja, Zvjezdani proizvodi podržani su kompanijskom linijom za pomoć "24/5" koja je dostupna u svako doba dana, u ponedjeljak do petka.

podrška za oporavak zvijezda

Nazvali smo tvrdnju da imamo problem s aspektom oporavka particije tvrdog diska (problem koji smo uspjeli najprije nekoliko puta nenamjerno reproducirati), a trebalo je oko tri minute i dva izbornika prije nego što smo se povezali s predstavnikom uživo.

Predstavnik je odmah shvatio problem koji imamo i činilo se da ima odgovor na spremnost, čak i da ne treba tražiti put rješenja u svom sustavu. Na upit e-pošte o istom problemu odgovoreno je u samo 18 sati, što je otprilike prosjek za podršku putem e-pošte.

Zaključak

Stellar Data Recovery Windows Professional v8.0.0.2 je solidna opcija za nekoga tko je slučajno izbrisao važne datoteke s tvrdog diska. No možda neće biti dovoljno temeljito ako se pokušavate oporaviti nakon dubokog formata.

Opcija brzog skeniranja bila je brza i učinkovita i za HDD i za SSD skeniranje i nije zauzimala puno resursa dok je postupak u tijeku. Tvrtkove mogućnosti tehničke podrške bile su vrhunske, a za stan od 79,99 $ dobit ćete puno mogućnosti u usporedbi s konkurencijom.

Ako tražite dobru opciju za oporavak početnih podataka koja može ponuditi jedinstvene bonuse kao što su Pregledi datoteka uživo i elementi korisničkog sučelja, tada će Stellar Data Recovery Windows Professional v8 biti pravi izbor za vas!

Posjetite Zvjezdani oporavak podataka

About the author

Comments

 1. ao i kvalitetu oporavka podataka. Nakon što je skeniranje završeno, Stellar je uspio oporaviti sve pet datoteka koje smo izbrisali, uključujući i one koje su bile naštetene. Oporavak je bio brz i jednostavan, a kvaliteta oporavljenih datoteka bila je izvrsna. Međutim, vrijeme skeniranja bilo je nešto duže nego što smo očekivali, što može biti problem za korisnike koji imaju velike tvrde diskove.

  Cijena

  Stellar Data Recovery Windows Professional v8.0.0.2 nije jeftin softver, ali nudi veliki broj značajki i mogućnosti oporavka podataka. Cijena se kreće oko 100 dolara, što može biti skupo za neke korisnike. Međutim, ako vam je potrebna pouzdana i učinkovita opcija za oporavak podataka, ova bi mogla biti vrijedna ulaganja.

  Korisnička podrška

  Stellar nudi vrlo dobru korisničku podršku, uključujući telefonsku podršku, e-poštu i chat. Također imaju veliku bazu znanja i korisničkih vodiča koji mogu pomoći korisnicima u rješavanju problema.

  Zaključak

  Stellar Data Recovery Windows Professional v8.0.0.2 je solidna opcija za oporavak izgubljenih ili izbrisanih datoteka s tvrdog diska. Ima veliki broj značajki i mogućnosti oporavka podataka, ali može biti skup za neke korisnike. Vrijeme skeniranja može biti nešto duže nego što se očekuje, ali kvaliteta oporavljenih datoteka je izvrsna. Ako vam je potrebna pouzdana i učinkovita opcija za oporavak podataka, ova bi mogla biti vrijedna ulaganja.

Comments are closed.