Remo Recover Pro za Windows pregled 2020

Remo Recovery je u igri za oporavak tvrdog diska već duže vrijeme, a rodovnik se pokazuje u njihovom najnovijem ažuriranju na liniju softvera Remo Recovery Pro. Remo Recovery Pro za Windows je jednostavan za korištenje i vrlo brz, ali njegova će viša cijena preplašiti kupce kojima je potrebno dubinsko rješenje koje neće slomiti banku?


Da biste saznali, pročitajte naš pregled Remo Recovery Pro!

Instalacija / Aktivacija

Preuzimanje, instaliranje i registriranje Remo Recover Pro za Windows bio je vrlo brz proces i trajalo je manje od pet minuta od dolaska na web mjesto do pokretanja naših prvih testova.

uklanja oporavak postupak instaliranja

Svi koji su kupili Remo Recover moći će sami registrirati svoju licencu umjesto da moraju posjetiti vanjsku web stranicu, što je uvijek lijep dodir ako se pravilno provede..

Dizajn / korisničko iskustvo

Kad sam prvi put otvorio Remo Recover nakon dovršetka postupka instalacije, izgledalo je kao da sam odmah prevezen unazad pet godina do mračnih godina sustava Windows 8.1 i njegovog puno zlostavljanog Metro blok stila navigacije.

pregled oporaviti Windows pregled

Zasićen svijetlim bojama i većim pravim kutovima nego što je ikada iko tražio, Čini se da je Remo Recover uzeo gotovo sve svoje dizajnerske bilješke iz jednog od najpoznatijih omraženih dizajna u Microsoftovoj povijesti. Međutim, ono što Remo Recoveru nedostaje estetike nego što ga čini jednostavnim za upotrebu, funkcionalnošću i dubinom svog skupa značajki.

Što se tiče jednostavnosti upotrebe, Remo izlazi iz takta, tako da je svaka opcija softvera detaljno objasnjena u klijentu prije nego što korisnik prođe s bilo kojom operacijom. Izlaže prednosti te konkretne operacije kao i postavljanje scene u umu korisnika o tome što bi trebao ili ne trebao očekivati ​​da će se oporaviti tom posebnom metodom.

Značajke

Kao jedna od starijih tvrtki za softver za oporavak u miksu, Remo je svom rosteru tijekom godina mogao dodati prilično veliku stabilnost značajki koje su impresivne po (gotovo) bilo kojoj cijeni:

  • Operativni sustavi: Windows, OSX, iOS, Android
  • FAT (FAT12, FAT16 i FAT32), ExFAT, ext2, ext3, HFS + i NTFS datotečni sustav
  • Oporavak samo za medije
  • 300 podržanih vrsta datoteka, uključujući komprimirane datoteke (ZIP, RAR, ISO, itd.)
  • Oporavak izgubljene particije
  • Izgubljeni oporavak pogona
  • Oporavak RAW pogona
  • Oporavak e-pošte od MS Outlook i Outlook Express

Izvođenje

Da bismo testirali mogućnosti obnavljanja podataka Reco Recover Pro, pohranili smo (i izbrisali) pet različitih vrsta datoteka - * .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip i * .txt - kako bismo vidjeli kako može oporaviti podatke iz SSD, HDD i USB flash pogon.

Za prvi test pokrenuo sam osnovno skeniranje na svom 1TB Seagate 7200RPM da vidim što bi moglo podići. Zabilježili smo duljinu trajanja skeniranja na našem testnom sustavu koji sadrži 7-genski procesor Intel Core i7-7700K 4.2GHz (overclocked na 5.1GHz na tekućem hlađenju u zatvorenom krugu), 16GB DDR4-3000MHz RAM-a, 256 GB m.2 SSD, 1TB HDD i NVIDIA GTX 1070 GPU.

Za vrijeme dubinskog skeniranja nije bilo primjetnog utjecaja na naš sustav, a kod max Remo Recover Pro koristili smo samo oko 4% našeg CPU-a, 13% naše RAM-a i 208,5MB / s na skeniranom tvrdom disku..

uklanja oporavak upravitelja zadataka

Za razliku od drugog softvera za oporavak koji smo pregledali, Remo vam omogućava da odredite točnu vrstu datoteke prije nego što se skeniranje aktivira. One se kreću u rasponu od medijskih datoteka poput * .png i * .mp4 pa sve do daleko detaljnijih opcija poput Microsoftovih * .mdb datoteka baze podataka. To značajno smanjuje vrijeme čekanja u slučaju skeniranja SSD-a, a također je i zahvatilo veliki dio postupka čekanja kad sam testirao značajku na tvrdom disku.

Dok dodate više vrsta datoteka za pretraživanje, Remo će vam dati procjenu uživo koliko dugo biste trebali očekivati ​​da skeniranje traje. Isprobali smo nekoliko različitih vrsta skeniranja, u rasponu od skeniranja tvrdog HDD-a do laganog pretraživanja * .mov na SSD-u..

S obzirom na to da je moguće pretraživati ​​toliko različitih parametara, teško je ocijeniti performanse Remo Recover točno 1: 1 u odnosu na drugi softver na ovom prostoru, no bez obzira na to što nas je Remo još uvijek impresionirao s podankovnim trajanjem skeniranja na tvrdom disku gdje su natjecatelji mogli dva puta , čak tri puta duže za isti zadatak.

Jedan od načina na koji moramo napomenuti jest da bi performanse same aplikacije Windows ponekad mogle biti mrljaste, a gubit ćemo gumbe i funkcije svaki put, a to bi se vratilo tek kad bismo potpuno ponovo pokrenuli softver od nule..

cijena

Osim što je testiran najbrži i najbogatiji sa značajkama softvera za obnavljanje podataka koji smo testirali, Remo Recover Pro također ima i jednu od najskupljih usluga..

uklanjanje cijena oporaviti

Na 99,00 USD za Pro licencu sigurno ne može ništa propustiti što Remo vjeruje da njezin softver vrijedi, mada nisam siguran da bih se složio sa istim. Mislim da biste i dalje mogli dobiti 90% funkcionalnosti i performansi koje Remo nudi uz djelić troškova, a za naplatu toliko kaže da možda nisu u skladu s korisničkom bazom koliko misle da jesu.

U skladu s tim, tvrtka još uvijek nudi tri druge razine cijena za ostale softverske mogućnosti, uključujući Remo Home Edition za 39,97 USD i Media Edition za 49,97 USD.

Svako izdanje ima nešto više dodanih značajki od posljednjeg (na primjer, oporavak medija samo u Medija / Pro izdanjima), tako da će opcija koju kupite u konačnici ovisiti o vrsti datoteke koju pokušavate vratiti, kao i o dubini metode koja se koristi za njegovo brisanje.

Saznajte više o točnim prednostima koje dobijate svakom licencom tako da provjerite Rimovu stranicu s cijenama koja je ovdje povezana.

Korisnička podrška

Remo nudi korisničku podršku putem telefona od 7:00 do 17:00 PST od ponedjeljka do petka ili putem 24 x 5 live chat podrške.

Predstavnik s kojim smo razgovarali putem interneta znao je o proizvodu i uspio nas je odvesti tamo gdje trebamo ići brzo, bez potrebe da pravimo produžene pauze između svakog tehničkog pitanja..

Tvrtkova stranica za često postavljana pitanja i baza znanja nisu bili tako impresivni, ali su ipak ponuđeni odgovori na većinu pitanja koja bismo mogli pomisliti da bismo trebali postaviti prije nego što smo se odlučili testirati značajku chata uživo. Jedan bonus su gotovo svi dostupni udžbenici postavljeni u vizualnom obliku, bilo da su to slike po slici ili cjeloviti videozapisi uz korisno pripovijedanje.

Zaključak

Bez obzira jeste li potpuno novi u vraćanju podataka ili stari stručnjak, Remo Recovery nudi softverski paket koji je izgrađen za vaše potrebe. Različita struktura cijena koja oporavlja samo određene vrste datoteka mogla bi za neke biti prekida, ali izuzetno brzi rezultati koje smo vidjeli na SSD skeniranjima, kao i impresivan broj vanjskih značajki i dodataka koje nudi Remo bili su dovoljni da nas prodaju na softver.

Posjetite Remo Recover

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 87

Adblock
detector