Cel mai bun software gratuit de recuperare a datelor pentru 2020

Ștergerea accidentală de fișiere, foldere sau fotografii importante este una dintre cele mai frecvente experiențe în calculul de astăzi și poate fi sursa de dureri de cap nesfârșite pentru oricine nu știe ce opțiuni au disponibile după ce faceți clic pe „șterge”.

imagine gratuită de recuperare a datelor

Din fericire, o întreagă industrie de furnizori de software a apărut pentru a rezolva această problemă, dar cum puteți ști ce program este în cele din urmă potrivit pentru dvs.? Cu o serie de caracteristici care se schimbă între fiecare aplicație și aproximativ o mie de scanări de tipuri diferite de luat în considerare, Comparitech este aici pentru a descompune orice și tot ceea ce trebuie să știți despre software-ul de recuperare a datelor: de la modul în care funcționează până la ce companii sunt acolo. mai bine decât restul.

Așadar, dacă ați șters neintenționat jumătate din fotografiile de familie sau doriți doar o modalitate de a prelua mai mult controlul asupra modului în care datele dvs. sunt stocate și șterse, citiți mai departe în ghidul nostru pentru cel mai bun software gratuit de recuperare a datelor din 2020 pentru a afla mai multe!

Bacsis: Dacă doriți să recuperați fișierele dvs., merită să cheltuiți câțiva bani pentru a face acest lucru. În timp ce opțiunile gratuite își folosesc, plata pentru un serviciu vă va oferi cea mai bună șansă de a recupera datele cu cel mai puțin dificultate și timp. Iată modul nostru de soluționare a software-ului de recuperare a datelor cu cel mai mare plată.

Funcții de căutat în software-ul de recuperare a datelor

Dacă sunteți nou în lumea recuperării datelor gratuite și nu sunteți sigur care sunt caracteristicile de căutat sau care sunt cele mai importante pentru aplicația dvs. specifică, această secțiune ar trebui să vă ajute la demitificarea a ceea ce trebuie să știți.

Atunci când decideți ce software gratuit de recuperare a datelor va fi cel potrivit pentru propriile dvs. nevoi, există o serie de factori diferiți care trebuie luați în considerare înainte de a face alegerea finală.

  • Compatibil cu sistemul dvs. de operare
  • Interfață ușor de utilizat
  • Acceptă anumite tipuri de fișiere pe care încercați să le recuperați
  • Conține un fel de funcție de previzualizare a fișierelor
  • Oferă bonusuri suplimentare, precum opțiuni de rezervă online sau Secure Erase

Software gratuit de recuperare a datelor plătit vs.

Dacă ascultați oricare dintre copii de PR publicate de mulți dintre cei mai cunoscuți producători de software de recuperare a datelor de acolo, nu ne-am înșela că credeți că software-ul gratuit nu are suficiente funcții sau că nu va găsi date pe care le căutați. În cel mai rău caz, ar putea distruge toate încercările viitoare de a vă recupera datele, dacă nu sunteți atenți.

Cea mai mare parte a acestui lucru este cu siguranță hiperbole din partea persoanelor care încearcă să vă vândă ceva pe care alții îl oferă doar gratuit, dar există un oarecare merit pentru pretențiile de date distruse accidental prin programe gratuite.

recuperare gratuită de date contra plătit

Nu se întâmplă la fel de mult în aceste zile, dar versiunile anterioare ale unor opțiuni gratuite de recuperare a datelor ar putea efectiv face mai mult rău decât bine în mâinile greșite. Procesul de scanare pentru a găsi fișiere pierdute poate fi uneori impozitat suficient pentru a determina unitatea să piardă datele înainte de scanare. Dacă software-ul nu este echipat pentru a gestiona situații delicate precum acesta, poate să suprascrie din greșeală un sector șters în timpul scanării în sine, făcându-l inutil sau corupt la momentul apariției rezultatelor..

Acestea fiind spuse, toate opțiunile pe care le avem pe această listă sunt foarte apreciate în industria de recuperare a datelor și au suficiente recenzii pozitive din partea clienților mulțumiți, încât ne simțim confortabil să le recomandăm oricui încearcă să recupereze datele pierdute..

În sfârșit, rețineți că multe dintre apartamentele software de recuperare plătite premium pot include un fel de perioadă de încercare sau de evaluare gratuită la descărcare. Aceasta înseamnă că dacă aveți doar câteva fișiere de recuperat pentru o afacere unică, puteți obține cu ușurință toate avantajele celui mai bun software, fără niciun cost asociat!

Cel mai bun software gratuit de recuperare a datelor din 2020

1. Recuva

recupera software de recuperare a datelor

Recuva este cunoscut pe web ca fiind una dintre cele mai bine proiectate, cele mai intuitive soluții intuitive de recuperare a datelor de acolo. Dar designul excelent nu face un program de succes, corect?

Din fericire, Recuva oferă, de asemenea, o serie întreagă de funcții suplimentare pe backend, ceea ce o face una dintre cele mai bune valori în recuperarea datelor pe care le veți găsi astăzi pe web. Aceasta include un număr extins de tipuri și formate de unități acceptate, precum și un pachet de actualizare care include suport pentru hard disk virtual. Suportul pentru hard disk virtual este crucial dacă sunteți îngrijorat de sănătatea fizică a unității dvs., deoarece vă permite să scanați și să diagnosticați pe o copie umbră digitală a discului în loc de unitatea în sine.

Dezavantajul principal al Recuva este că, deocamdată, doar utilizatorii Windows au privilegiul de a-l putea utiliza. Aceasta înseamnă că dacă încercați să recuperați datele de pe un dispozitiv OSX, va trebui să verificați una dintre celelalte opțiuni pe care le-am enumerat mai jos.

2. Recuperare de date Stelară Windows Data Recovery Windows Professional

Recuperare de date stelară gratuită

Cu o interfață de utilizator de nivel mondial, abilități de scanare profundă și opțiunea de a recupera aproape orice tip de fișier la care vă puteți gândi, nu este greu de văzut de ce Stellar Windows Data Recovery Windows Professional este aproape de vârful recomandării noastre.

Dar de ce nu a fost primul loc? Ei bine, pentru că nu este la fel de gratuit ca și alte opțiuni software enumerate aici. Stellar vă permite să descărcați, să instalați și să rulați programul gratuit și chiar vă vor permite să scanați de câte ori doriți, fără să plătiți niciun ban.

În plus, în versiunea gratuită, puteți recupera până la 1 GB de fișiere pierdute (maxim de 25 MB pentru fiecare fișier) înainte de a scoate cardul de credit. Dacă încercați doar să salvați câteva fotografii sau poate un videoclip sau două, funcția Previzualizare Live este una dintre cele mai bune pe care le-am văzut și face căutarea de materiale pierdute mult mai ușoară decât a fost înainte.

Suita completă vă va returna 299 USD pentru portofel pentru versiunea Toolkit (79,99 USD pentru pachetul profesionist), dar când am revizuit software-ul am descoperit că funcțiile oferite de acesta sunt mai mult decât suficiente pentru a justifica costurile. Funcția Previzualizare Live este adevăratul punct de vedere al Stellarului, făcându-l atât de perfect să parcurgi imagini șterse / documente text pe care ai jura că nu le-au lăsat niciodată în primul rând.

Adăugați la aceasta posibilitatea de a sprijini Linux, Windows și Mac (toate achizițiile separate, totuși, pregătiți-vă să faceți ponei în sus) și aveți una dintre cele mai bune opțiuni de recuperare a datelor din 2018!

Încercați Stellar Stellar Windows Data Recovery Windows Professional

3. Perioada de recuperare a discului Pandora

recuperare de foraj disc nu este gratuită

Pandora Recovery este o alegere excelentă pentru oricine ar putea fi mai mult un novice de recuperare a datelor. De la procesul de instalare până la recuperarea efectivă a datelor, Pandora vă ține mâna până la capăt. Chiar ajunge până la a pune un procent de „rată de succes” lângă orice fișiere pe care doriți să le recuperați. Aceste procente vă spun exact șansele pe care le va avea un utilizator de a obține cu succes fișierul dorit.

Pe lângă faptul că are o listă întreagă de rufe cu funcții și opțiuni suplimentare abordate la capacitățile sale de scanare deja impresionante, utilitatea companiei Disk Drill deține, de asemenea, distincția de a fi singurul software din această listă care vă permite să recuperați pe deplin date pe cât doriți. pe dispozitivele OSX gratuit.

Așa este, Macheads, dacă sunteți în căutarea unui client de recuperare de date solid conceput, care să poată aduce un drive pe Macbook sau iMac înapoi din morți, acesta este cel cu care trebuie să mergeți (și să nu vă faceți griji loiali Microsoft, funcționează și pe Windows).

Ca și Disk Drill, Pandora va funcționa numai dacă îl instalați pe computerul pe care intenționați să îl recuperați. Acest lucru poate face o alegere mai riscantă pentru oricine se teme că simpla pornire a hard disk-ului lor deteriorat ar putea fi o problemă, dar atâta timp cât încercați doar să anulați o ștergere anterioară sau un format rapid, Disk Drill este calea de urmat..

Disk Drill poate scana și recupera fișierele pe unitățile FAT, exFAT, NTFS, HFS + și EXT2 / 3/4, ceea ce îl face una dintre cele mai echipate opțiuni din această listă. Adăugați la aceasta abilitatea de a întrerupe și relua scanările în curs, precum și partitionarea de noi unități de la același client și veți avea o combinație câștigătoare de care fiecare utilizator de sistem de operare se poate bucura.

4. Recuperare înțeleptă de date

recuperare înțeleptă a datelor gratuit
Recuperarea datelor înțelese este o alegere bună dacă căutați să intrați, să ieșiți și să vă deplasați în timp record. Acest program excepțional de ușor este descărcat și instalat rapid și oferă unele dintre cele mai rapide perioade de scanare din business.

Recuperarea datelor înțelese are, de asemenea, o opțiune similară cu cea pe care am văzut-o în Pandora, în cazul în care orice fișiere detectate în timpul scanării vin cu un indicator de „rată de succes”, care vă va spune cât de bune sunt șansele dvs. de a recupera înapoi un fișier. aceasta.

Recuperarea înțeleptă a datelor nu este neapărat cea mai bună în ceea ce privește ratele de succes ale recuperării, în funcție de unele recenzii ale utilizatorilor, însă numai pentru viteza de scanare este greu de învins..

Ce altceva ar trebui să știi

Nimanui nu-i place să-și piardă datele, motiv pentru care este important să aveți întotdeauna un fel de software de recuperare a datelor gata la următoarea dată când ștergeți accidental acel mare proiect pentru școală sau să vaporizați albumul foto al familiei din călătoria în Grand Canyon. anul trecut.

Desigur, puteți evita întotdeauna acest proces în întregime, dacă vă respectați un program de backup consecvent și utilizați în mod regulat serviciile oricăreia dintre cele mai bune soluții de backup online pe care le-am testat pentru 2020. Copia de rezervă în mod regulat este cel mai sigur și fiabil mod de a vă garanta că nu veți mai avea nevoie niciodată de software de recuperare a datelor în primul rând.

Dar dacă nu încercați să recuperați datele pierdute și doriți să găsiți o modalitate de a împiedica găsirea unui fișier de unul dintre aceste programe din nou? Asta sună ca o slujbă pentru cel mai bun software de ștergere sigur, despre care puteți afla mai multe detalii verificând linkul de aici.

Ați putea dori, de asemenea, software de recuperare de dateCum să recuperați fotografiile pierdute de pe dispozitivul dvs. iOS (iPhone, iPad etc.) Software de recuperare a datelorCum să recuperați fotografiile pierdute pe dispozitivul dvs. Android Software de recuperare a datelor10 Statistici șocante privind pierderea de date și recuperarea în caz de dezastru

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 55

Adblock
detector