Cum să recuperați fotografiile pierdute pe dispozitivul Android

Cum să recuperați fotografiile pierdute pe dispozitivul dvs. Android


Cu o mare parte din datele și viețile noastre zilnice stocate pe un singur dispozitiv, uneori poate fi un efort riscant de a menține toate fotografiile stocate local pe smartphone-ul sau tableta Android. Indiferent dacă s-a întâmplat printr-un accident (deteriorare, ștergere neintenționată) sau cineva cunoscut a trecut prin dispozitiv și a șters cu intenție fotografiile pe care doreați să le păstrați, pierderea posibilă de ani de fotografii poate fi o perspectivă înspăimântătoare.

Chiar dacă fotografiile au fost șterse, există încă speranțe de a le reveni. Citiți mai departe în ghidul nostru pentru a afla tot ce trebuie să știți despre cum să recuperați fotografiile pierdute pe Android.

Acest ghid se aplică tuturor telefoanelor și dispozitivelor Android, inclusiv gama Samsung Galaxy, HTC, Motorola, Google Pixel, Huawei, LG, Xiaomi, Oppo și altele.

Verificați-vă coșul de gunoi în Google Photos

Primul loc pe care ar trebui să îl verificați întotdeauna după pierderea fotografiilor pe Android este în folderul Google Photos Trash.

Ori de câte ori o fotografie este ștersă local pe dispozitivul dvs., petrece 60 de zile stocate în folderul Coșul de gunoi înainte de a dispărea complet. Dacă sunteți încă în această fereastră de ștergere, mergeți mai departe și încercați mai întâi această opțiune.

Pentru a accesa folderul dvs. Coș de gunoi, începeți prin deschiderea aplicației Google Photos din ecranul de pornire:

aplicația pentru fotografii android

După ce aplicația este deschisă, în partea stângă sus, atingeți Meniu:

meniu fotografii Android

Apoi, găsiți folderul etichetat Gunoi:

Cum să recuperați fotografiile pierdute pe dispozitivul Android

De aici veți vedea albumul complet al tuturor fotografiilor șterse de pe dispozitivul dvs. Android în ultimele 60 de zile. Pentru a recupera imaginea / imaginile, țineți apăsată orice imagine din album, apoi selectați toate fotografiile pe care doriți să le recuperați:

fotografiile android se restabilesc

Odată selectate acestea, atingeți tasta Restabili butonul din partea de jos a ecranului și ar trebui să fii bine să mergi!

Utilizați software de recuperare pentru Android

Dacă ați șters o fotografie și au trecut mai mult de 60 de zile de la mutarea în Coșul de gunoi, următoarea opțiune disponibilă este să utilizați serviciile unei surse de recuperare a datelor terților.

Aplicații precum EaseUS pentru Android facilitează utilizatorului mediu să efectueze operațiuni de recuperare direct de pe dispozitivele lor - nu este necesar un desktop sau laptop.

Aceasta este doar una din zeci de opțiuni diferite de recuperare a datelor, iar procesul de recuperare va varia între fiecare. Acestea fiind spuse, apartamentele de recuperare a datelor reprezintă cea mai bună șansă de a avea fotografii vechi și pierdute înapoi, iar multe vă vor permite să recuperați un anumit număr de fișiere sau fotografii înainte de a face upgrade la un abonament complet plătit..

Cum să preveniți fotografiile pierdute pe Android în viitor

Pentru a vă opri din pierderea fotografiilor în viitor, vă recomandăm să păstrați întotdeauna serviciul de backup automat al Google Photo activat implicit atunci când ați configurat dispozitivul Android.

Când creați sau adăugați contul dvs. Gmail pe dispozitivul dvs., Google alocă automat 15 GB de copii foto pentru orice dispozitive înregistrate sub acel e-mail..

Spre deosebire de iOS, care sincronizează copiile de rezervă numai atunci când dispozitivul este conectat și conectat la un hotspot WiFi, Google Photos vă va face backup automat fotografiilor de fiecare dată când o fotografie este făcută și salvată pe dispozitiv..

Aceasta este o metodă mult mai bună. Dacă faceți o grămadă de fotografii într-o vacanță cu o barcă cu familia, dar aruncați accidental telefonul în apă înainte de a-l face înapoi la țărm, atât timp cât ați avut serviciu acolo, puteți fi sigur că imaginile vor fi realizate înapoi la albumul Google Photos din cloud.

Legate de: Cele mai bune programe gratuite de recuperare a datelor

S-ar putea să vă placă software de recuperare de date Cel mai bun software gratuit de recuperare de date pentru 2020Data software de recuperareCum să recuperați fotografiile pierdute pe dispozitivul dvs. iOS (iPhone, iPad etc.) Software de recuperare de date10

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 66