Cum să recuperați fotografiile pierdute pe dispozitivul dvs. iOS (iPhone, iPad etc.)

Cum să recuperați fotografiile pierdute pe dispozitivul dvs. iOS


Dacă sunteți ca 90% dintre persoanele care dețin un smartphone în epoca modernă, este posibil să faceți cea mai mare parte, dacă nu toate imaginile dvs. folosind mini-computerul în buzunar, mai degrabă decât un punct-de-a trage standard sau DSLR.

Deoarece calitatea lentilelor și senzorii din smartphone-urile și tabletele noastre continuă să crească în calitate de la an la an, ceea ce a fost odată o noutate a devenit, de atunci, metoda principală pentru captarea și salvarea celor mai prețuite amintiri. Dar, la fel ca orice dispozitiv digital, stocarea și salvarea acestor fotografii poate fi un proces dificil și, uneori, teama cea mai grea a tuturor de a sparge un smartphone poate duce la pierderea a sute, chiar mii de imagini simultan de pe iPhone sau iPad..

Citiți mai departe în ghidul nostru pentru a afla tot ce trebuie să știți despre recuperarea fotografiilor pierdute de pe dispozitivul iOS (iPhone sau iPad) în cazul în care vi se întâmplă vreodată!

Verificați albumul șters recent

Cel mai obișnuit mod în care majoritatea oamenilor își pierd fotografiile pe un iPhone este ștergându-le din greșeală prin biblioteca fotografică de pe telefon. Din fericire, inginerii de la Apple s-au gândit deja la acel scenariu, motiv pentru care au inclus o metodă simplă pentru recuperarea rapidă a tuturor fotografiilor șterse prin această metodă.

Dacă ați șters din greșeală o fotografie sau un set de fotografii direct din biblioteca dvs., începeți prin deschiderea aplicației Fotografii din ecranul de pornire:

aplicația pentru fotografii ios

În continuare, priviți colțul din dreapta jos al ecranului și veți vedea un buton pentru Albume. Atingeți acest lucru și veți fi dus pe un ecran care conține toate albumele stocate în prezent pe dispozitiv:

Derulați în jos și veți vedea un album cu titlul Șters recent:

Cum să recuperați fotografiile pierdute pe dispozitivul dvs. iOS (iPhone, iPad etc.)

Atingeți acest lucru și veți găsi o înregistrare a tuturor fotografiilor șterse în ultimele 30 de zile. Pentru a recupera o fotografie sau un set de fotografii, atingeți pur și simplu Selectați în colțul din dreapta sus, apoi alegeți fotografiile pe care doriți să le recuperați. După ce aveți fotografiile selectate, atingeți Recupera în partea dreaptă jos a ecranului:

ios-recent șters-captură de ecran

Orice fotografii șterse din biblioteca de fotografii vor rămâne în albumul dvs. Șters recent, timp de „până la 40 de zile” în conformitate cu Apple, deși timpul mediu de stocare este de aproximativ 30 de zile. Veți dori să vă asigurați că recuperați fotografiile din acest album cât mai curând posibil.

ios-recuperare-image-captură de ecran

Verificați-vă contul iCloud

A doua opțiune pentru recuperarea fotografiilor pierdute pe iOS este să parcurgeți iCloud-ul pentru a vedea dacă fotografiile pe care le căutați au fost salvate automat de dispozitiv. Când configurați iCloud pentru prima dată, în mod implicit, este setat să-și dea înapoi automat fotografiile la fiecare încărcare a dispozitivului iOS, conectat la o rețea WiFi și ecranul de pornire este blocat..

Acest lucru înseamnă că, atâta timp cât ați conectat telefonul recent la domiciliu sau în apropierea unui punct de rețea WiFi public, este foarte probabil ca fotografiile dvs. să fi fost deja copiate la contul dvs. iCloud fără să fiți nevoit să ridicați un deget..

Pentru a verifica dacă fotografiile pierdute au fost salvate automat, pur și simplu conectați-vă la contul iCloud dintr-un browser web (mobil sau desktop funcționează la fel) și atingeți butonul Fotografii pictogramă odată ce ai încărcat:

ios-icloud-foto-recuperare

Aici veți vedea o listă completă a tuturor fotografiilor care au fost salvate pe contul dvs., inclusiv a celor care s-au pierdut în urma ruperii dispozitivului dvs. sau a imaginilor șterse accidental local.

Cum să recuperați fotografiile pierdute pe dispozitivul dvs. iOS (iPhone, iPad etc.)

Rețineți că, pentru conturile gratuite, membrii iCloud sunt limitați la o cantitate totală de stocare de numai 5 GB. Odată ce depășiți această limită, iCloud va opri sincronizarea oricăror fotografii de pe dispozitivul dvs. în cloud, decât dacă cumpărați un plan lunar cu mai mult spațiu sau dacă veți șterge fotografiile care sunt deja stocate în cont pentru a face loc imaginilor noi pentru a fi rulate..

Recuperați fotografii prin iTunes Backup

Dacă v-ați extins deja spațiul de rezervă iCloud, dar ați făcut încă o copie de rezervă în mod regulat a dispozitivului iOS pe un laptop sau desktop folosind iTunes, puteți recupera fotografiile prin intermediul aplicației iTunes.

Pentru a face acest lucru, pur și simplu conectați telefonul la dispozitivul pe care l-ați utilizat pentru sincronizări obișnuite cu iTunes și, odată conectat, veți vedea o opțiune etichetată Sincronizează fotografii:

fotografii de sincronizare itunes

Permiteți procesul de sincronizare completat și fotografiile pierdute de la ultima sincronizare a telefoanelor cu iTunes vor fi restabilite automat pe dispozitiv..

Utilizați software de recuperare pentru iOS

Dacă niciuna dintre metodele enumerate mai sus nu este o opțiune viabilă (fie pentru că telefonul în sine este deteriorat, nu ați configurat niciodată backup iCloud, sau a trecut prea mult de la ultima sincronizare a iTunes), ultima opțiune este să utilizați o recuperare terță parte software pentru a încerca să salveze orice imagini care lipseau.

Metoda de recuperare va diferi în funcție de opțiunea software cu care mergeți în cele din urmă, dar vă recomandăm să consultați rotunjirea noastră anuală a celor mai buni clienți de software de recuperare pentru 2018 pentru a obține o imagine completă a ceea ce este disponibil pentru dispozitivul dvs. și versiunea specifică a iOS.

Cum să preveniți fotografiile pierdute pe iOS în viitor

Pentru a evita ca această problemă să crească din nou de acum încolo, iată o listă de recomandări cu privire la modul în care vă puteți garanta că nu veți mai pierde niciodată fotografii pe iOS, indiferent de situație:

  • Backup-ul regulat al contului dvs. iCloud: asigurați-vă că dispozitivul iOS este setat pentru a copia orice fotografii pe iCloud de fiecare dată când telefonul este conectat. Atâta timp cât sunteți în limita de 5 GB sau ați achiziționat un plan mai mare, acest lucru vă va asigura că telefonul dvs. descărcați în mod regulat toate fotografiile dvs. valoroase în cloud și acestea vor fi în continuare disponibile, indiferent de daunele care ar putea apărea pe dispozitivul dvs. local.
  • Utilizați o aplicație foto terță parte: O altă opțiune este să utilizați o aplicație precum Google Photos, care poate fi setată pe iOS pentru a descărca automat fotografiile pe care le faceți folosind telefonul în momentul în care le luați. În acest fel, chiar dacă faci o fotografie cu Marele Canion și apoi aruncă-ți accidental telefonul de pe o stâncă chiar după ce, atâta timp cât telefonul tău are serviciul în jos, este probabil ca încărcarea să se termine încă înainte ca telefonul să explodeze pe stâncile de mai jos..

Ați putea dori, de asemenea, software de recuperare de dateCum să recuperați fotografiile pierdute pe dispozitivul dvs. Android Software de recuperare de date Cel mai bun software gratuit de recuperare de date pentru 2020Data Software de recuperare10 Statistici șocante privind pierderea de date și recuperarea în caz de dezastru

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − 75 =