Data Rescue 5 recenzie 2018

Data Rescue 5 este un program de recuperare a datelor cuprinzător, cu o interfață de utilizator curată și opțiuni de configurare extinse pentru a fi pornite, dar sunt toți acești factori suficient pentru a-l câștiga un loc printre cei mai mari?

Citiți mai departe în recenzia noastră Data Rescue 5 pentru a afla!

LECTURĂ DE CITITOR:

Economisiți 40 USD pe Data Rescue 5

Economisiți 100 USD pe Data Rescue 5 Pro

Instalare și experiență utilizator

Obținerea descărcării și instalării datelor de salvare pe platforma noastră de testare a fost un proces foarte rapid, care a durat mai puțin de cinci minute din momentul în care am fost pe site-ul companiei până la momentul în care efectuam prima scanare profundă. Este la fel de rapid sau mai rapid decât produsele pe care le-am testat.

Dintre toate software-urile de recuperare a datelor analizate până acum, Data Rescue 5 are cea mai profesională și cea mai curată dispunere a grupului. Acest lucru este bun nu numai pentru că face scanarea mai ușoară, ci și pentru că ajută la înțelegerea numărului uriaș de opțiuni de configurare disponibile pentru fiecare căutare.

salvare de date 5 proiectare

Totul, de la tipul fișierului până la dimensiunea reală a fișierului, poate fi selectat atunci când se decide parametrii de căutare și se poate reduce procesul de obținere a unei scanări până la unele dintre cele mai granulare opțiuni pe care le-am văzut încă pe software-ul de recuperare a datelor.

Acest lucru poate facilita trimiterea rapidă a software-ului de recuperare în direcția corectă pentru a găsi fișierele specifice pe care le căutați, în special pentru utilizatorii experți. Dar procesul nu este la fel de intuitiv și ar putea copleși mai mulți utilizatori novici care nu sunt nici măcar siguri ce este un filetree, și să nu mai vorbim de cum să navigați cu exactitate pentru a căuta fișierul de care au nevoie..

Rescue Data permite, de asemenea, utilizatorilor de Licențe Standard și Licențe Profesionale să își activeze software-ul direct de la client, ceea ce este întotdeauna un beneficiu în cartea noastră.

Caracteristici

salvarea datelor 5 caracteristici

  • Sisteme de operare: Windows, OSX
  • Recuperarea sistemului de fișiere FAT (FAT12, FAT16 și FAT32), ExFAT, ext2, ext3, HFS + și NTFS
  • 150+ fișiere acceptate, inclusiv fișiere comprimate (ZIP, RAR, ISO etc.)
  • Ștergere sigură Ștergere fișier

Data Rescue 5 acceptă un număr mare de filetipuri, dintre care majoritatea sunt comune, unele nu atât (vezi imaginea de mai sus). O altă caracteristică excelentă este adăugarea ștergerii fișierelor Secure Erase și puteți citi mai multe despre modul în care totul funcționează în defalcarea tehnologiei noastre aici!

Performanţă

Pentru a testa capacitățile de recuperare a datelor Data Rescue 5, am stocat (și șters) cinci tipuri diferite de fișiere - * .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip și * .txt - pentru a vedea cum pot recupera datele dintr-un SSD, un HDD și o unitate flash USB.

Pentru primul test, am efectuat o scanare de bază pe 1TB Seagate 7200RPM, pentru a vedea ce poate trage. Am înregistrat durata cât a durat scanarea pe sistemul nostru de testare, care are un procesor de tip Intel Core i7-7700K de 7G gen de 7G gen (overclockat la 5,1 GHz la răcirea lichidului cu buclă închisă), 16 GB de memorie RAM DDR4-3000MHz, SSD de 256 GB m.2, un HDD de 1 TB și un GPU NVIDIA GTX 1070.

salvarea datelor 5 performanță

Abia am observat niciun impact asupra sistemului nostru în timpul rulării scanării profunde. Data Rescue 5 a folosit aproximativ 15% din procesorul nostru la maximum, mai puțin de 1% din memoria RAM și doar 47,1 MB / s pe HDD fiind scanat..

Pentru o scanare profundă completă pe unitatea de test de 1TB, care a căutat toate cele 150+ filetipuri pe care Data Rescue 5 este capabil să le recupereze, a trebuit să așteptăm o durere de 6 ore și 34 de minute, dar rezultatele pe care le-am primit înapoi au meritat asteptarea.

salvare date 5 rezultate

La fiecare test de testare pentru fiecare tip de unitate, Data Rescue 5 a obținut un 100% perfect. Nu numai că Data Rescue a recuperat cu succes fișierele de test, a obținut și note perfecte în funcția de previzualizare a fișierelor (nu mai sunt fotografii de familie corupte care arată ca un fel de artă glitch înnebunită).

Prețuri

Data Rescue 5 este cu ușurință una dintre opțiunile cel mai puțin iertătoare pe care le-am revizuit atunci când vine vorba de a te face să plătești pentru o licență premium, ținând cont de ce obții din produsul demonstrativ. În timp ce majoritatea software-urilor de recuperare a datelor includ un proces gratuit, cu o limitare precum cantitatea de date pe care le puteți recupera (până la 500 MB în cazul unui software precum Disk Drill, 2 GB cu EaseUS, etc), Data Rescue 5 blochează întreaga capacitate de recuperare din spatele său versiunea plătită.

Puteți scana unitățile și previzualiza fișierele / dosarele care au fost găsite în scanare. Pentru a le recupera în mod real, va trebui să plătiți suma totală de 99 USD pentru o licență de viață software-ului obișnuit Data Rescue 5. Același lucru este valabil și pentru versiunea Profesional, cu excepția faptului că veți plăti 299 USD și veți obține o licență doar pentru un an.

O licență Profesională vă va permite să instalați Data Rescue pe cât de multe unități de disc doriți (spre deosebire de limita de cinci unități din versiunea Standard) și vă va oferi, de asemenea, acces la mai multe opțiuni de configurare și funcții de căutare în programul principal..

LECTURĂ DE CITITOR:

Economisiți 40 USD pe Data Rescue 5

Economisiți 100 USD pe Data Resue 5

date de salvare 5

Multe alte opțiuni software de recuperare a datelor costă aproximativ același lucru pentru o licență la nivel de profesionist / tehnician. Spre deosebire de Data Rescue 5, prețul vă va asigura accesul nelimitat la software, în loc să vă atragă un singur angajament de 12 luni.

Este mult prea scump pentru a justifica plata la fiecare 12 luni. Dacă aveți nevoie de o licență profesională pentru care să lucrați, vă recomandăm o serie de alte opțiuni software din această categorie, cum ar fi Recuperarea Windows stelară, pentru început.

Relații Clienți

Producătorii de Date Rescue 5 (Prosoft Technologies) au pe site-ul lor două opțiuni de contact: e-mail și chat live. Deși este plăcut să-l oferim, un dezavantaj este aici chat-ul live al Prosoft, care este deschis doar cinci zile pe săptămână, în timpul programului efectiv al companiei, 8:00 - 17:00 PST. Dacă sunteți treaz la jumătatea lumii într-un program complet diferit, pregătiți-vă să setați o alarmă ciudată pentru a stabili un agent live.

Dacă contactarea asistenței prin e-mail sună ca un proces prea lent pentru tine (sau prea obositor în cazul trezirii la miezul nopții pentru a porni un chat live din Sydney), Prosoft oferă o bază de cunoștințe extinsă cu tone de diverse articole de asistență, inclusiv un o gamă largă de întrebări răspuns atât pe programele sale de recuperare Windows, cât și pe Mac.

Concluzie

Rescue Data 5 este, pur și simplu, unul dintre cele mai bune apartamente software de recuperare a datelor de pe piață astăzi. În mintea mea, singura problemă reală este că ei știu asta, motiv pentru care versiunea profesională a produsului lor costă 299 USD pe an, în loc de taxa forfetară pe care aproape orice alt furnizor din spațiu o încasează..

Acestea fiind spuse, dacă nu puteți lucra în parametrii a ceea ce oferă licența Standard (care este încă mult mai mult decât ceea ce obțineți cu cele mai multe opțiuni), pentru banii noștri și pentru Rescue Data 5 este software-ul de recuperare a datelor pe care îl puteți obține.

ULTIMELE DATE REZULTATE 5 OFERTE ȘI CUPII:

Economisiți 40 USD pe Data Rescue 5

Economisiți 100 USD pe Data Rescue 5 Pro

Accesați Rescue Data 5

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1

Adblock
detector