Disk Drill Pro Data Recovery Review 2020

Disk Drill este una dintre cele mai vechi opțiuni ale software-ului de recuperare a datelor din joc, existând într-o formă sau alta încă din 2010. Dar doar pentru că o aplicație a fost în jur de mult timp nu înseamnă întotdeauna că face o treabă mai bună decât restul a competiției, deci cum se acumulează Disk Drill în clasament?

Alertă spoiler: Disk Drill Recovery Pro este rapid și ușor de utilizat, dar nu se încadrează în cele mai apreciate produse, cum ar fi Data Rescue 5, pe care le-am revizuit aici.

Citiți mai departe în recenzia noastră pentru Disk Drill Recovery Pro pentru a afla ce ne-a plăcut și ce nu ne-a plăcut.

Instalare / Experiență utilizator

Proiectare proiector disc

Instalarea Drill Disk instalată pe sistemul nostru de testare a fost rapidă, nedureroasă și a durat mai puțin de trei minute de la descărcarea de pe site-ul CleverFiles la activarea software-ului și gata pentru prima scanare..

Disk Drill este una dintre cele mai moderne aplicații de recuperare a datelor pe care le-am folosit în ultima vreme, cu toate acestea suferă de aceeași problemă ca EaseUS, prin faptul că designul său minim poate fi de fapt prea minim pentru utilizatorul mediu.

Pentru a desemna ce tipuri de fișiere am vrut să caut în prima scanare, mai degrabă decât să le am în față și, evident, a trebuit să săpat în meniul de preferințe (foarte limitate) pentru a găsi cum să scanezi doar prin filetype. Apoi, în loc să-mi permit să filtrez prin filety, introducându-l, a trebuit să aleg individual printr-un sistem de arbore neintuitiv care era mult mai dificil de folosit decât merita.

Caracteristici

  • Sisteme de operare: Windows, OSX, iOS, Android
  • Recuperarea sistemului de fișiere FAT (FAT12, FAT16 și FAT32), ExFAT, ext2, ext3, HFS + și NTFS
  • 300+ fișiere suportate, inclusiv fișiere comprimate (ZIP, RAR, ISO etc.)
  • Recuperarea unității RAW

Un plus notabil în lista de caracteristici a Disc Drill este funcția de protecție a datelor Recovery Vault, care rulează un serviciu în fundalul mașinii dvs. care monitorizează în mod activ hard disk-urile pentru modificări sau ștergeri de fișiere. Acesta salvează metadatele fișierelor, astfel încât dacă vreți vreodată să le recuperați în viitor Disk Drill va avea o rată de succes de 100% în timpul procesului de reconstrucție.

Performanţă

Pentru a testa capacitățile de recuperare a datelor Disk Drill Pro, am stocat (și șters) cinci tipuri diferite de fișiere - * .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip și * .txt - pentru a vedea cum ar putea recupera datele de la un SSD, un HDD și o unitate flash USB.

Pentru primul test, am efectuat o scanare de bază pe 1TB Seagate 7200RPM, pentru a vedea ce poate trage. Am înregistrat durata cât a durat scanarea pe sistemul nostru de testare, care are un procesor de tip Intel Core i7-7700K de 7G gen de 7G gen (overclockat la 5,1 GHz la răcirea lichidului cu buclă închisă), 16 GB de memorie RAM DDR4-3000MHz, SSD de 256 GB m.2, un HDD de 1 TB și un GPU NVIDIA GTX 1070.

performanță pro foraj disc

Nu a existat niciun impact vizibil asupra sistemului nostru în timp ce rulam scanarea profundă, iar la maxim Disk Drill a folosit doar aproximativ 10% din procesorul nostru, 1% din memoria RAM și 117,5 MB / s pe HDD fiind scanate. Deși nu suntem siguri cu exactitate de ce, așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus, în timp ce Disk Drill a rulat Windows, a atribuit o activitate a discului mărită aplicației sale de sistem, mai degrabă decât însuși Disk Drill.

Rezultatele returnate de Disk Drill Recovery Pro au fost amestecate, unele fișiere cu imagini și video au crescut în timpul recuperării, în timp ce alte fișiere mai întregi, cum ar fi .exe și .zip au reușit să se rezolve cu o sănătate de fișier 100%..

Previzualizarea fișierului a fost la fel de rapidă și, de fapt, nu părea să reconstruiască niciunul dintre fișierele pe care le ștergem inițial. Dat fiind faptul că atât de multe alte programe au excelat în departamentul de previzualizări, a fost dezamăgitor să văd atât de multe ratări din această parte a lucrurilor cu Disk Drill.

disc de foraj testare a performanței

Acestea fiind spuse, atât pentru testele HDD, cât și pentru cele SSD, procesul de scanare complet a fost rapid suspicios, fiind nevoie de doar 36 de minute pentru a finaliza pe HDD și 13 minute pentru SSD. Aceste rezultate aruncă restul concurenței curat în afara apei, cu toate acestea bănuim că ar putea fi aceste perioade de scanare rapidă nebune care ar putea fi vinovat de motivul pentru care am avut dificultăți în recuperarea unor fișiere în primul rând..

Prețuri

Dintre toate opțiunile software de recuperare a datelor pe care le-am revizuit pentru acest program, CleverFiles oferă, de departe, cele mai multe opțiuni din varianta gratuită a programului lor de foraj pe disc. Utilizatorii gratuite au acces la întreaga gamă de caracteristici ale Drill Drill, inclusiv serviciul de protecție a datelor de recuperare garantată, backup nelimitat de date și scanări nelimitate / previzualizări de fișiere..

disc de foraj testare a performanței

Singura limitare este plafonul de date recuperate de 500 MB, pe care va trebui să plătiți minim 89,00 USD pentru a le ridica. Licența Pro vă va oferi acces la toate aceleași caracteristici ale versiunii gratuite, fără nici o limită pentru cantitatea de date pe care le puteți recupera de pe orice unitate.

Punctul de lipire este maximul pentru trei computere per utilizator, care este ridicat prin achiziționarea unei licențe comerciale pentru 399 USD. Utilizatorii comerciali nu au acces la nicio funcție suplimentară, cu toate acestea li se șterge să instaleze și să utilizeze software-ul pe un număr nelimitat de mașini, obținând totodată acces la „asistență prioritară”, deși nu există nicio indicație pe site-ul companiei sau în Ce înseamnă exact asta.

Relații Clienți

Creatorii Disk Drill, CleverFiles, au doar o opțiune de contact pentru ajutor și aceasta a fost prin transmiterea unui bilet pe pagina de asistență a companiei..

În mod ciudat, cu toate acestea, FAQ a conținut o listă completă de subiecte aparent nelegate, precum „Cum se descarcă Netflix pe un Mac”, unde sunt recomandate mai multe programe externe care nu au nicio legătură cu DiskDrill. Singura mea presupunere aici este că compania a încercat să aducă termeni de căutare particulari pe Google pentru a-și crește vânzările, deoarece niciunul dintre articolele străine pe care le-am văzut pe site-ul companiei nu pare să se raporteze la recuperarea datelor în cea mai mică măsură..

Concluzie

Disk Drill Pro Data Recovery pentru Windows oferă o interfață de utilizator prietenoasă și o structură decentă de prețuri, dar rezultatele sale de recuperare mixte ne-au lăsat un gust ușor de insuficient în gurile noastre. Chiar dacă aceasta este una dintre cele mai vechi soluții software din joc, aplicația însăși s-a luptat cu previzualizări simple ale fișierelor pe care le-au blocat și alte apartamente de recuperare a datelor cu costuri mai mici, și a ratat multe fișiere care fie nu puteau fi găsite, fie nu puteau fi găsite. să fie reconstruit după terminarea primei căutări.

Acestea fiind spuse, viteza și simplitatea pe care Disk Drill le oferă în fața concurenților săi nu pot fi potrivite, așa că dacă căutați un program de recuperare pe care chiar și bunicii dvs. l-ar putea descoperi, atunci aceasta ar putea fi opțiunea pentru dvs.!

Vizitați Disk Drill

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 48

Adblock
detector