EaseUS Data Recovery Wizard Pro Review 2020

EaseUS Data Recovery Wizard Pro este o suită de recuperare care nu pierde timpul, astfel încât utilizatorii să le înapoieze rapid și eficient datele, fără niciun fel de supărare. Designul minimalist și lipsa opțiunilor de configurare ar putea fi o problemă pentru utilizatorii mai avansați, dar pentru cei care utilizează prima dată, simplitatea EaseUS Pro aproape nu poate fi învinsă.


Este întotdeauna bine să avem o estetică de design curat, dar, în lumea recuperării datelor, rezultatele sunt cu adevărat toate cele care contează până la urmă. Deci, cum s-a stivuit software-ul când am dat foc la poker?

Citiți mai departe în recenzia noastră EaseUS Data Recovery Pro pentru a afla!

Instalare / activare

Din momentul în care am perfecționat URL-ul EaseUS în bara de adrese a browserului nostru pentru a-l ridica, a rula și a opri la prima scanare, am numărat mai puțin de două minute între toate părțile procesului.

Odată ce recuperarea datelor a fost descărcată pe mașina noastră Windows 10, activarea produsului a fost la fel de simplă ca să faceți clic pe butonul Activare acum din colțul din dreapta sus al clientului în sine. În mai puțin de cinci secunde, produsul a fost deblocat cu o gamă completă de funcții, deși după cum veți citi în recenzia noastră, opțiunile pentru a configura efectiv oricare dintre aceste funcții a fost în cel mai bun caz limitat.

Proiectare / Experiență utilizator

A numi designul clientului EaseUS Data Recovery „minim” ar putea fi chiar prea mult pentru majoritatea minimalistilor, pentru că în afara opțiunii de a selecta hard disk-ul pe care doriți să-l scanați, nu este prea mult de discutat aici.

design de facilitățiDesignul minimalist este excelent pentru nou-veniți, dar ar putea fi frustrant pentru profesioniștii de recuperare mai experimentați

Imediat ce produsul a fost activat, ni s-a oferit doar șansa să selectăm un hard disk și să apăsăm butonul Scanare din partea de jos - nimic altceva. Nu am putut selecta tipul de scanare pe care am dorit să-l rulăm, cât de adânc am dorit să fie scanarea sau tipurile de fișiere specifice pentru care am dorit ca serviciul să fie atent pentru a filtra restul.

Mulți dintre aceiași parametri de căutare care sunt disponibili pe majoritatea apartamentelor software de recuperare a datelor sunt încorporate într-o singură categorie de scanare cu EaseUS, lucru care poate fi frustrant pentru utilizatorii care au doar un fișier specific pe care încearcă să-l găsească și nu au. o tonă de timp pentru a sorta alte rezultate pentru a obține.

EaseUS are opțiuni de scanare rapide și profunde separate, dar sunt întotdeauna combinate într-o singură mișcare cu scanarea rapidă care se întâmplă înainte de scanarea profundă. Nu puteți rula unul independent de celălalt, ceea ce pare o limitare foarte ciudată pentru a pune pe orice software, cu atât mai puțin unul care costă la fel de mult ca acesta.

Caracteristici

Lista de caracteristici EaseUS este un pic mai limitată decât ceea ce s-ar putea găsi în alte apartamente concurente de recuperare a datelor cu un preț la acest nivel, dar vine în continuare cu o serie de elemente de bază pentru a justifica de la cap la cap în același nivel:

  • Sisteme de operare: Windows, OSX, iOS, Android
  • Recuperarea sistemului de fișiere FAT (FAT12, FAT16 și FAT32), ExFAT, ext2, ext3, HFS + și NTFS
  • Peste 200 de tipuri de fișiere acceptate, inclusiv fișiere comprimate (ZIP, RAR, ISO etc.)
  • Recuperarea partiției pierdute
  • Recuperarea unității RAW
  • Previzualizare fișier recuperat
  • Recuperare prin e-mail din MS Outlook și Outlook Express

Ultima caracteristică care este menționată este „Recunoscătorul de imagini”, care este primul pentru orice software de recuperare a datelor din acest nivel. Recunoscătorul va scana de fapt conținutul unei imagini pentru a-l organiza într-una din cele trei categorii: Oameni, animale sau clădiri.

Rezultatele la care ne-am întors de la recunoscător au fost ... amestecate (în cel mai bun caz), dar faptul că EaseUS încearcă ceva de genul acesta spune foarte multe despre micile inovații la care lucrează compania pentru a face procesul de recuperare a datelor mai utilizatorului prietenos.

Performanţă

Pentru a testa capacitățile de recuperare a datelor EaseUS, am stocat (și șters) cinci tipuri diferite de fișiere ((* .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip și * .txt) pentru a vedea cum pot recupera datele dintr-un SSD, un HDD și o unitate flash USB.

Pentru primul test, am efectuat o scanare de bază pe 1TB Seagate 7200RPM, pentru a vedea ce poate trage. Am înregistrat durata cât a durat prima scanare pe sistemul nostru de testare, care dispune de un procesor Intel Core i7-7700K de 7G gen de 4.2 GHz de 7 gen (overclockat la 5.1GHz la răcire cu lichid cu buclă închisă), 16 GB de memorie RAM DDR4-3000MHz, un SSD de 256 GB m.2, un HDD de 1 TB și un GPU NVIDIA GTX 1070.

performanța facilității

Nu a existat niciun impact vizibil asupra sistemului nostru în timp ce rulam scanarea profundă, iar la maxim EaseUS a folosit doar aproximativ 7% din procesorul nostru, 15% din memoria RAM și 108.4MB / s pe HDD fiind scanate. Scanarea profundă pe care am efectuat-o pe un HDD de 1 TB a durat puțin peste 2 ore și 13 minute pentru a fi finalizată și a returnat 268.784 de rezultate individuale după ce a fost finalizat.

Odată ce rezultatele au fost returnate, au fost organizate în trei categorii diferite: fișiere pierdute, fișiere pierdute speciale și fișiere pierdute RAW. În cazul în care fișierul pe care îl căutați s-ar putea termina depinde de momentul în care a fost șters și de cât de multe date au fost pierdute, dar așa cum am menționat anterior din cauza lipsei de opțiuni de configurare, din păcate, nu există nicio modalitate de a dicta din timp modul în care programul sortează acestea rezultatele odată afișate.

Dintre toate fișierele pe care le-am șters și am încercat să le recuperam, am văzut o rată de succes aproape 100% cu EaseUS și spunem doar „aproape” 100%, deoarece păreau să existe câteva artefacte pixelate într-un colț al uneia dintre imaginile care a fost recompilat. după recuperare.

Prețuri

facilitățile de prețuri de facilități

EaseUS este liber să încerce printr-un proces fără expirare, dar veți fi limitat la recuperarea unui număr total de 2 GB de date înainte de a plăti pentru o licență completă. Cele trei opțiuni de licență sunt:

  • Pro
  • Pro + WinPE
  • Tehnician

Prima opțiune Pro vă va returna 69,95 USD pentru o licență pe viață, în timp ce varianta Pro + WinPE costă 99 USD. Adăugarea WinPE la pachet vă va oferi opțiunea de a rula un mediu Windows semi-complet direct de pe orice stick USB. Acest lucru poate fi util în situațiile în care pierderea de date este atât de severă încât nici măcar nu puteți rula hard disk-ul pe care încercați să-l recuperați și, de asemenea, vă poate face mai ușor să executați operațiuni de recuperare din mers, dacă trebuie să faceți ceva de lucru pe computerul unui prieten sau membru al familiei.

În sfârșit, există un abonament la nivel de Tehnician, care este de 499 USD, dar acesta ar trebui să fie alegerea dvs. doar dacă vă conduceți afacerea cu ajutorul unei suită de recuperare a datelor și aveți nevoie de o licență care vă va permite să oferiți serviciul în mod legal clienților dvs. fără a rupe nimic Termenii și condițiile de acord.

Indiferent de pachetul cu care mergeți în mod inevitabil, EaseUS oferă o garanție de restituire a banilor fără riscuri pentru 30 de zile la toate produsele sale disponibile.

Relații Clienți

Opțiunile de asistență disponibile pentru clienții EaseUS sunt una dintre cele mai extinse pe care le-am văzut până în prezent, inclusiv telefonul, e-mailul și chat-ul live 24/7. Trebuie menționat, însă, că nivelul de asistență la care ai acces este depășit în urma nivelului de licență pe care l-ai achiziționat, utilizatorii tehnicieni obținând cele mai multe opțiuni de asistență (inclusiv timpii de răspuns prioritari la interogările de e-mail), în timp ce utilizatorii Pro sunt pe al doilea rând. dar totuși au acces la aceeași rețea de repetări de asistență pe care le obțin utilizatorii tehnicieni.

suport pentru chat-ul în direct

Totuși, asistența telefonică menține câteva ore ciudate pentru clienții din SUA. Site-ul de asistență spune că agenții sunt disponibili de la 17:00 la 6:00 și că am îndrăznit acele ore pentru a sublinia ciudățenia acestora. Sigur, acest lucru este util pentru oricine face recuperarea datelor numai după ce se întoarce acasă de la serviciu, dar pentru oricine folosește licența tehnician la nivel local, ar putea fi o problemă uriașă să ai agenți la îndemână doar când te pregătești deja pentru culcare..

Următoarea opțiune este suportul 8 × 5 Live Chat, care se desfășoară de la 9:00 la 17:30 UTC + 8 de luni până vineri. Am contactat live chat-ul cu câteva întrebări simple, împreună cu alte întrebări tehnice, iar agentul cu care am vorbit a putut să se ocupe de unul singur într-un mod rapid și rapid.

Concluzie

EaseUS Data Recovery Pro pentru Windows este o suită de recuperare de date capabilă, care a acceptat aproape toate testele noastre de performanță, lăsând în același timp un impact foarte minim asupra sistemului nostru atunci când procesul de recuperare a fost executat..

Designul său este mult mai minim decât ne-am obișnuit și ar putea exista absolut mai multe opțiuni de configurare cu care să te sculești înainte de a rula o scanare, dar datorită asistenței sale stelare pentru clienți și a funcțiilor suplimentare, precum previzualizările imaginii și Recunoscătorul de imagini, suntem încă credeți că EaseUS merită costul de intrare, în ciuda unora dintre deficiențele sale mai evidente.

Accesați EaseUS

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 23 =