Recuperarea stelară a datelor Windows Review profesional

Recuperarea stelară a datelor Windows Professional Windows v8.0.0.2 este o opțiune solidă pentru salvarea fișierelor pierdute sau șterse de pe un hard disk, mai ales dacă sunteți un tip de utilizator mai puțin experimentat. Cu toate acestea, prețul mai ridicat și opțiunile de scanare relativ de bază pot să nu fie cele mai bune pentru utilizatorii mai extreme care solicită cel mai mult din suita de recuperare.


Deci, acest software merită prețul de intrare sau puteți obține tot ce aveți nevoie din el doar din versiunea gratuită? Citiți mai departe în recenzia noastră profesională de recuperare a datelor stelare Windows Professional pentru a afla!

Instalare / Configurare

Configurare stelară

Descărcarea și recuperarea stelare a datelor de recuperare Windows Professional v8.0.0.2 a fost un proces foarte simplu. De pe pagina de descărcare a companiei, am găsit pur și simplu fișierul pe care îl căutam și l-am încărcat pe computerul de testare prin intermediul exe de configurare.

Odată ce programul a fost instalat, a venit momentul să îl activăm prin aplicația în sine. Am copiat codul de licență furnizat după achiziție, iar programul a putut să se înregistreze singur, totul fără a deschide nicio fereastră de browser suplimentară în acest proces.

Proiectare / Experiență utilizator

După înregistrarea produsului, am fost duși la ecranul principal al aplicației, care afișează șapte casete pe care le puteți verifica în funcție de tipul de fișier pe care intenționați să îl recuperați.

selectați locația de scanat

selectați ce să recuperați

Aceste opțiuni includ:

 • Documente de birou
 • Dosare
 • E-mailuri
 • Fotografii
 • Audio
 • Videoclipuri
 • Sau opțiunea de a căuta „Toate datele”, care grupează toate categoriile menționate anterior într-o singură scanare master a întregii unități.

faceți clic pe recuperați toate datele pierdute

Fiecare aspect al experienței utilizatorului în Stellar este menit să fie cât se poate de ușor de utilizat și de nepătruns, reducând ceea ce poate fi uneori un proces tehnic complicat în cele mai esențiale părți ale acestuia, așa că sunt ușor de înțeles.

Deși apreciez, în general, când o companie poate face ușor sarcini de întreținere mai complexe pentru utilizatorul laic, trebuie să recunosc că procesul de la ecranul de pornire până la începerea scanării ar fi fost un pic prea ușor.

Nu există într-adevăr o mulțime de opțiuni de personalizare în ceea ce privește tipurile de fișiere pe care doriți să le căutați, în special, în afara tipurilor de genuri brute pe care le oferă Stellar la începutul procesului de scanare. Personal, am dori opțiunea de a scana un singur nume sau tip de fișier, pentru a reduce timpul general de scanare. Cu toate că, este încă plăcut să aveți un catalog cu tot ce a fost șters de pe disc, în cazul în care există un fișier vechi pe care l-ați uitat, care face oa doua apariție.

Odată ce scanarea este finalizată, vi se va prezenta o listă în stil arbore cu toate fișierele și folderele care au fost găsite, precum și o mică caracteristică frumoasă care vă permite să previzualizați fișierele șterse (sau mai exact în acest caz, imagini șterse ), înainte de a decide să le recuperezi.

Recuperarea stelară a datelor Windows Review profesional

De asemenea, puteți previzualiza fișierele text și conținutul oricăror arhive .zip găsite. Aceasta este o altă atingere drăguță, care ajută cu siguranță să crești experiența de utilizare a Stellar deasupra a ceea ce altfel s-ar putea găsi în acest spațiu.

Caracteristici

Pentru preț, obțineți de fapt un număr mare de funcții din Data Recovery Windows Professional v8.0.0.2 de la Stellar. Multe dintre acestea nu sunt în domeniul recuperării datelor, dar sunt utile, cu toate acestea:

 • Sisteme de operare: Windows, OSX, Linux, Mașini virtuale
 • Recuperarea sistemului de fișiere FAT, ExFAT și NTFS
 • Recuperare CD / DVD
 • Recuperarea unității RAW
 • Recuperarea, crearea și gestionarea partițiilor
 • Recuperare prin e-mail din MS Outlook și Outlook Express

Performanţă

Pentru a testa capacitățile de recuperare a datelor Stellar, am stocat (și șters) cinci tipuri diferite de fișiere (* .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip și * .txt) pentru a vedea cum ar putea recupera datele de pe un SSD, un HDD și o unitate flash USB.

Pentru primul test, am efectuat o scanare de bază pe un Seagate 7200RPM de 1TB, pentru a vedea ce poate trage. Am înregistrat durata cât a durat prima scanare pe sistemul nostru de testare, care dispune de un procesor Intel Core i7-7700K de 7G gen de 4.2 GHz de 7 gen (overclockat la 5.1GHz la răcire cu lichid cu buclă închisă), 16 GB de memorie RAM DDR4-3000MHz, un SSD de 256 GB m.2, un HDD de 1 TB și NVIDIA GTX 1070 GPU.

A durat puțin 1 minut 50 de secunde din momentul în care am pornit scanarea rapidă până când a fost terminată, ceea ce, având în vedere că scanează HDD-ul, este de fapt destul de impresionant. În ceea ce privește SSD, lucrurile au fost și mai rapide pentru scanarea rapidă, cu aproximativ un minut înainte de a putea sorta toate rezultatele returnate..

previzualizați datele recuperabile după scanare

În timpul scanării rapide, Stellar a fost capabil să recupereze doar fișierele și folderele șterse recent instalate pe HDD, deoarece cea mai recentă compilare a noastră de Windows a intrat în direct pe mașina de test în urmă cu aproximativ trei luni. Orice dincolo de reformatul dur care a avut loc înainte de această instalare a fost pierdut, recuperabil numai într-o formă rudimentară prin opțiunea de scanare profundă.

Scanarea profundă pe care am rulat-o pe un HDD de 1 TB a durat aproximativ 2 ore pentru a finaliza în total și a recuperat doar câteva resturi de date care erau prezente pe unitate înainte ca formatul de scriere zero să se întâmple. Desigur, nu există multe opțiuni de software de recuperare a datelor care pot face de fapt multe odată cu efectuarea unui zero de scriere. Dar totuși am dori să vedem un pic mai multe informații despre starea anterioară a unității, după ce scanarea profundă a fost finalizată.

Prețuri

Recuperarea stelară a datelor vine atât în ​​versiune gratuită, cât și premium. Există câteva diferențe principale între versiunile gratuite și cele plătite. Una este limita la cât de multe date puteți recupera. Cealaltă este adâncimea pe care o va face o scanare pentru a încerca să găsească fișiere care au fost șterse prin metode mai agresive decât formatarea simplă a Windows-ului vechi.

ferestre de recuperare a datelor stelare profesionale

Obțineți mai multe opțiuni atunci când vine vorba de nivelul de software pe care îl doriți. Pentru această recenzie, am folosit ediția Profesională, deși platforma Stellar vine cu o varietate de opțiuni de plan, inclusiv:

 • Standard: 49,99 USD
 • Profesionist: 79,99 USD
 • Premium: 99,99 USD (în mod regulat 179,99 USD)
 • Tehnician: 199 USD (în mod regulat 299 USD)
 • Set de instrumente: 299 USD (în mod regulat 499 USD)

Puteți afla mai multe detalii despre ce include fiecare nivel pe site-ul Web Recovery Data Stellar. Indiferent de pachetul cu care mergeți, Stellar oferă o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, fără riscuri, pentru toate produsele disponibile..

Dacă în schimb decideți să parcurgeți ruta gratuită, puteți recupera maximum 1 TB de fișiere și niciun fișier nu poate avea o dimensiune mai mare de 25 MB. Este în regulă dacă înțelegeți doar câteva fotografii pierdute aici și acolo, dar pentru orice fișiere mai mari (cum ar fi videoclipuri), veți găsi că trebuie să faceți upgrade la versiunea completă destul de repede..

Relații Clienți

Stella Data Recovery menține o bază de cunoștințe extinsă, care răspunde la cele mai multe întrebări de bază pe care le-ați putea avea cu privire la serviciu sau cum funcționează. Pentru probleme mai complexe, produsele Stellar sunt sprijinite de linia de asistență „24/5” a companiei, care este disponibilă la orice oră a zilei, de luni până vineri..

suport de recuperare stelară

Am solicitat să avem o problemă cu aspectul de recuperare al partiției din hard disk (o problemă pe care am reușit să o reproducem de câteva ori neintenționată prima dată) și a durat aproximativ trei minute și două meniuri înainte să fim conectați la un reprezentant live..

Reprezentantul a înțeles problema pe care o avem imediat și a părut să aibă un răspuns la pregătire, fără să fie nevoie să caute o cale de soluție în sistemul său. La o întrebare prin e-mail despre aceeași problemă a fost răspuns în doar 18 ore, ceea ce este aproximativ mediu pentru asistența prin e-mail.

Concluzie

Recuperarea stelară de date Windows Professional v8.0.0.2 este o opțiune solidă pentru cineva care a șters din greșeală fișierele importante de pe un hard disk. Dar s-ar putea să nu fie suficient de detaliat dacă încercați să vă recuperați după un format profund.

Opțiunea de scanare rapidă a fost rapidă și eficientă atât pentru scanările HDD cât și pentru SSD și nu a preluat o mulțime de resurse în timp ce procesul a fost în curs. Opțiunile de asistență tehnică ale companiei au fost de primă clasă, iar pentru un preț de 79,99 USD obțineți o mulțime de funcții în comparație cu concurența.

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni bune de recuperare a datelor pentru început, care pot oferi bonusuri unice, cum ar fi Previzualizările fișierelor în direct și elemente de interfață prietenoase pentru utilizator, atunci Windows Professional v8 poate fi cel mai potrivit.!

Accesați recuperarea stelară a datelor

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 69