Remo Recover Pro pentru Windows Review 2020

Remo Recovery se află în jocul de recuperare pe hard disk, iar pedigree-ul arată în cea mai recentă actualizare a liniei sale software Remo Recovery Pro. Remo Recovery Pro pentru Windows este ușor de utilizat și super rapid, dar prețul său mai mare îi va speria pe clienții care au nevoie de o soluție aprofundată care nu va rupe banca?

Citiți mai departe în recenzia Remo Recovery Pro pentru a afla!

Instalare / activare

Obținerea Remo Recover Pro pentru Windows descărcate, instalate și înregistrate a fost un proces foarte rapid și a durat mai puțin de cinci minute de la a ajunge pe site-ul web până la executarea primelor noastre teste.

remo recupera procesul de instalare

Oricine a achiziționat Remo Recover va putea să își înregistreze licența chiar de la clientul propriu, mai degrabă decât să viziteze un site extern, ceea ce este întotdeauna o notă plăcută atunci când este implementat corect.

Proiectare / Experiență utilizator

Când am deschis pentru prima dată Remo Recover după ce procesul de instalare s-a finalizat, a fost ca și cum aș fi fost transportat instantaneu înapoi la cinci ani în anii întunecați ai Windows 8.1 și în stilul său de navigație mult blocat Metro..

remo recuperați revizuirea Windows

Saturată cu culori strălucitoare și cu unghiuri mai drepte decât oricine a cerut vreodată, Remo Recover pare să fi luat aproape toate notele de design dintr-unul dintre cele mai renumite modele urâte din istoria Microsoft. Cu toate acestea, ceea ce Remo Recover îi lipsește din punct de vedere estetic, mai mult decât compensează ușurința de utilizare, funcționalitatea și profunzimea setului său de funcții.

În ceea ce privește ușurința de utilizare, Remo își iese în evidență, astfel încât fiecare opțiune din software este explicată în detaliu în client, înainte ca un utilizator să treacă la orice operație. Prezintă avantajele acelei operațiuni, precum și stabilirea scenei în mintea utilizatorului despre ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să se aștepte să recupereze folosind acea metodă specială.

Caracteristici

Fiind una dintre cele mai vechi companii de software de recuperare din mix, Remo a reușit să adauge o gamă destul de mare de funcții în lista sa de-a lungul anilor, care sunt impresionante la (aproape) orice preț:

  • Sisteme de operare: Windows, OSX, iOS, Android
  • Recuperarea sistemului de fișiere FAT (FAT12, FAT16 și FAT32), ExFAT, ext2, ext3, HFS + și NTFS
  • Recuperare exclusiv media
  • 300+ fișiere suportate, inclusiv fișiere comprimate (ZIP, RAR, ISO etc.)
  • Recuperarea partiției pierdute
  • Recuperarea unității pierdute
  • Recuperarea unității RAW
  • Recuperare prin e-mail din MS Outlook și Outlook Express

Performanţă

Pentru a testa capacitățile de recuperare a datelor Remo Recover Pro, am stocat (și șters) cinci tipuri diferite de fișiere - * .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip și * .txt - pentru a vedea cum pot recupera datele dintr-un SSD, un HDD și o unitate flash USB.

Pentru primul test, am efectuat o scanare de bază pe 1TB Seagate 7200RPM, pentru a vedea ce poate trage. Am înregistrat durata cât a durat scanarea pe sistemul nostru de testare, care are un procesor de tip Intel Core i7-7700K de 7G gen 7G (4-overclockat la 5,1 GHz la răcirea lichidului cu buclă închisă), 16 GB de memorie RAM DDR4-3000MHz, SSD de 256 GB m.2, un HDD de 1 TB și un GPU NVIDIA GTX 1070.

Nu a existat niciun impact vizibil asupra sistemului nostru în timp ce rulam scanarea profundă, iar la maxim Remo Recover Pro a folosit doar aproximativ 4% din procesorul nostru, 13% din memoria RAM și 208.5 MB / s pe HDD fiind scanate..

remo recupera managerul de sarcini

Spre deosebire de alte programe de recuperare pe care le-am revizuit, pentru a economisi timp în scanare, Remo vă permite să specificați tipul exact de fișier pe care îl căutați înainte de activarea scanării. Acestea variază de la fișiere media cum ar fi * .png și * .mp4 până la opțiuni mult mai granulare, cum ar fi fișierele de date * .mdb ale Microsoft. Această reducere semnificativă a timpului de așteptare în cazul scanărilor SSD și, de asemenea, a scos o bucată grea din procesul de așteptare când am testat funcția pe HDD..

Pe măsură ce adăugați mai multe tipuri de fișiere pentru a căuta, Remo vă va oferi o estimare în timp real de cât de mult ar trebui să așteptați scanarea. Am încercat câteva tipuri de scanare diferite, de la scanarea HDD în profunzime completă la o căutare simplă * .mov pe SSD.

Având în vedere că există atât de mulți parametri diferiți pentru a căuta pe este dificil să evaluați performanța Remo Recover exact 1: 1 față de alte programe software din acest spațiu, dar indiferent că Remo ne-a impresionat încă cu timp de scanare sub-oră pe HDD, unde concurenții ar putea dura de două ori , chiar de trei ori mai lung pentru aceeași sarcină.

Un lucru important pe care a trebuit să-l remarcăm este că performanța aplicației Windows în sine ar putea fi uneori un pic măcinată și că vom pierde butoane sau funcții din când în când, care vor reveni doar odată ce am reluat complet software-ul de la zero..

Prețuri

Pe lângă faptul că este cel mai rapid și cel mai bogat caracteristică de recuperare a datelor pe care am testat-o, Remo Recover Pro deține, de asemenea, titlul de a fi unul dintre cele mai scumpe.

retrageți recuperarea prețurilor

La 99,00 USD pentru licența Pro, nu trebuie să lipsească cu siguranță nimic din ceea ce Remo crede că software-ul său merită, deși nu sunt sigur că aș fi de acord la fel. Cred că puteți obține în continuare 90% din funcționalitatea și performanțele pe care Remo le oferă la o fracțiune din cost, iar pentru a percepe atât de multe cred că poate nu sunt la fel de în ton cu baza de clienți, așa cum cred că sunt.

Acest lucru a spus că compania oferă încă alte trei niveluri de preț pentru celelalte opțiuni software, inclusiv Remo Home Edition pentru 39,97 USD și Media Edition pentru 49,97 USD.

Fiecare ediție are ceva mai multe caracteristici adăugate decât ultima (recuperare media doar în edițiile Media / Pro, de exemplu), deci opțiunea pe care o cumpărați va depinde în cele din urmă de tipul de fișier pe care încercați să îl recuperați, precum și de profunzimea a metodei utilizate pentru a o șterge în primul rând.

Aflați mai multe despre beneficiile exacte pe care le obțineți cu fiecare licență, consultând pagina de prețuri Remo conectată aici.

Relații Clienți

Remo oferă asistență pentru clienți live prin telefon 7:00 - 5:00 PST de luni până vineri sau prin asistență de chat live 24 x 5.

Reprezentantul cu care am vorbit online a cunoscut produsul și a fost capabil să ne ajungă acolo unde a trebuit să mergem rapid, fără a fi nevoie să luăm pauze extinse între fiecare întrebare tehnică.

Pagina de întrebări frecvente a companiei și baza de cunoștințe nu au fost la fel de impresionante, dar au oferit totuși răspunsuri la majoritatea întrebărilor pe care am putea să le punem bine înainte de a decide să testăm funcția de chat live. Un bonus este aproape toate tutorialele disponibile sunt prezentate sub formă vizuală, fie că sunt imagini cu imagini sau videoclipuri complete, completate de narațiuni utile.

Concluzie

Indiferent dacă sunteți complet nou pentru recuperarea datelor sau un expert vechi, Remo Recovery oferă un pachet software creat pentru nevoile dvs. Structura de prețuri pe niveluri, care recuperează doar anumite tipuri de fișiere, ar putea fi un distribuitor pentru unii, dar rezultatele ultra-rapide pe care le-am văzut pe scanările SSD, precum și numărul impresionant de funcții externe și suplimente oferite de Remo au fost suficiente pentru a ne vinde pe software-ul.

Accesați Remo Recover

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 78 =

Adblock
detector