2019. évi MLB London sorozat: Hogyan nézhetjük élőben online a Boston Red Sox és a New York Yankees mérkőzést

Hogyan nézhetem élőben a Boston Red Sox és a New York Yankees online oldalait

Angliában a denevérek kluboknak, a mezők pályáknak, a baseball pedig foci.

Csak viccel.

De ha ingyenesen szeretné megtekinteni az MLB 2019. évi londoni sorozatát online élőben, akkor van néhány komoly streaming-opciónk, amelyeket megmutathatunk. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan nézhetjük meg a londoni első Boston Red Sox vs New York Yankees játékot élőben az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból vagy a világ bármely más részéből..

Az MLB nagyon szigorúan dönt arról, hogy ki és honnan nézhet online. Ha nem olyan országban vagy, ahol hivatalos MLB streaming opció van, akkor szüksége van egy jó VPN-re hogy megkerülje a régiók korlátozásait, és nézzen ingyen a Red Sox vs Yankees kétjátékos sorozatait június 29-én és 30-án.

Legfontosabb ajánlásaink az ExpressVPN. Prémium VPN-szolgáltató, amely 94 országban gyors kiszolgálókat kínál, és hírneve miatt szinte bármit feloldhat. Javítja az online adatvédelmet és biztonságot is, és 24 órás, élő támogatással jár.

Próbáld ki kockázat nélkül: Az ExpressVPN lehetővé teszi, hogy rengeteg régióhoz kötött tartalmat érjen el a világ minden tájáról, beleértve a 2019-es MLB London sorozatot. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Vegye figyelembe, hogy ez a cikk csak a hivatalos streaming-forrásokat javasolja. Néhány nem aktivált webhely valószínűleg közvetíti a játékot, ám ezek gyakran rosszindulatú programok, tolakodó hirdetések, pufferolás, alacsony minőségű videó és hirtelen leállások kockázatával járnak. A játék legális és ingyenes megtekintésének rengeteg módja van, ezért ne aggódjon az árnyékos streaming webhelyekkel.

Hogyan nézhetem meg az 2019. évi MLB London sorozatot: Red Sox vs Yankees VPN-sel

Az MLB London sorozat angol nyelvű közvetítése élőben közvetíthető az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Ha nem tartozik ezen országok egyikébe, akkor a VPN használatával megkerülheti a régiók blokkolását, és megnézheti, hogy a Red Sox játssza a Yankees élőben.

A következőképpen teheti meg:

  1. Iratkozzon fel VPN-re. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de a NordVPN és a CyberGhost szilárd alternatívák.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az eszközére. Ha az MLB.tv-t használja, akkor az asztali böngészőben kell néznie, mivel az MLB At Bat alkalmazás az Android és az iOS számára nem működik a VPN-ekkel.
  3. Nyissa meg a VPN alkalmazást, és válassza ki az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban egy kiszolgálót, amely szerint az adatfolyamot meg szeretné nézni.
  4. Üsd a Csatlakozás gomb.
  5. Miután a kapcsolat létrejött, nyissa meg a videót, mint általában, és kezdje el az élő közvetítést!

Javasoljuk, hogy iratkozzon fel idő előtt, és vigye VPN-jét egy tesztvezetésre, hogy megbizonyosodjon arról, hogy feloldhatja-e a videókat azon a webhelyen, ahol a játékot közvetíteni szeretné. Ha bármilyen problémát észlel, akkor ideje tisztázni ezeket az ügyfélszolgálat segítségével.

Hol lehet az MLB London sorozatot élőben online nézni

Annak ellenére, hogy a londoni sorozat különleges esemény, ezek normál szezonbeli játékoknak számítanak. Tehát ha már van módja megtekinteni az MLB-játékokat, akkor a London sorozatot is nézned kell, mint általában.

A Boston Red Sox és a New York Yankees londoni sorozatot az Egyesült Államokban adják át a Fox és az ESPN, az Egyesült Királyságban pedig a BT Sport és a BBC iPlayer honlapján. Ha teljesen ingyenes opciót keres, a BBC iPlayer a legegyszerűbb választás. Az Egyesült Államokban előfordulhat, hogy ingyenes játékot kaphat egy over-the-top TV streaming szolgáltatás ingyenes próbaverziója révén.

Egyesült Királyság

A BBC iPlayer és a BBC Sport weboldalai mind a Red Sox vs Yankees játékokat közvetítik. Ha az országon kívül tartózkodik, csak csatlakoztassa VPN-jét az Egyesült Királyságbeli szerverhez. A rendszer felkérheti, hogy írjon be egy Egyesült Királyság irányítószámot, vagy jelölje be a négyzetet, amelyben kijelenti, hogy rendelkezik brit TV-engedélyével. Ezeket az adatokat nem ellenőrzik, tehát csak jelölje be a négyzetet és / vagy írjon be bármely brit irányítószámot.

A BBC-patak feloldásának további tippekért olvassa el a BBC iPlayer legjobb VPN-eiről szóló cikket.

Egyesült Államok

A Fox az első londoni sorozat játékát, az ESPN pedig a második közvetíti. Az USA-ban a kábelvágóknak van néhány lehetőségük arra, hogy a Sox június végén felvegyék a jenkeket.

  • MLB.tv a bajnokság hivatalos önálló streaming szolgáltatása. Ez egy a 7 napos ingyenes próbaverzió és havonta 24,99 USD, vagy évente 99,99 $ (plusz kedvezmény, ha csak egy csapatot követünk). A nézőknek az USA-ban kell lennie. Ha VPN-en keresztül érkezik, azt javasoljuk, hogy tegye ezt egy asztali böngészőben, például a Chrome vagy a Firefox. Az iOS és az Android felhasználóknak az MLB At Bat alkalmazáson keresztül kell nézniük, amely nem működik a VPN-ekkel.
  • Sling TV, Fubo TV, PlayStation Vue, YouTube TV, DirecTV Now és Hulu + Live TV mind az élő TV-közvetítés szolgáltatásai, amelyek ESPN-t és Fox-ot hordozzák. Legtöbbjük ingyenes próbaverzióval jön, és a Sling a legolcsóbb lehetőség, ha előfizetés vásárlását tervezi.

Az Egyesült Államokban az összes megtekintési lehetőség régiónként zárolva van, tehát ha az országon kívül tartózkodsz, VPN-t kell használnod a nézéshez.

A 2019. évi londoni sorozatról: Red Sox vs Yankees

E két játék sorozatának elsőre június 29-én, szombaton, 18:10 órakor kerül sor. Londoni idő, 13:10 Az amerikai keleti idő.

A második játék június 30-án, 15: 10-kor. Londoni idő, 10:10, keleti idő.

A Yankees és a Red Sox évszázados rivalizáció, amelyet egyes rajongók hasonlítottak a Manchester Unitedhez és az Egyesült Királyság Liverpooljához. A játékokra a London Stadiumban kerül sor, amely jelenleg a West Ham United Labdarúgó Klub otthona és 55 000 férőhelyes.

Ez a kettős fejléc lesz a történelem első alkalma, amikor az MLB rendes szezonjátékait az Egyesült Királyságban játsszák, de nem utoljára. Az MLB kétéves kötelezettséget vállalt arra, hogy Londonban játszik, bár a csapatokat még nem választották ki 2020-ra. Itt kell számolni a Cardinals vs Cubs játéknak a tó felett.!

Victorgrigas „Red Sox Yankees Game Boston” licence, a CC BY-SA 3.0 alatt engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 54

Adblock
detector