A Brazília és Mexikó élő online nézése (World Cup 2018)

Nézni szeretné Brazília és Mexikó online és élőben? Megmagyarázza, hogyan lehet élőben közvetíteni a játékot és a világ bármely más világkupájának játékát kiváló minőségű HD formátumban vagy akár 4K-ról bárhonnan. Akár az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztráliában, Kanadában vagy bárhol máshol néz, a 16. forduló összes mérkőzését élőben, online és sokféle forrásból nézheted meg.. 


Hogyan nézhetem online ingyen Brazília és Mexikó

A Brazília kontra Mexikó mérkőzésre 2018. július 2-án, EST / 3:00 órakor kerül sor. GMT + 1 a Szamara Samara Arénában. 

Mivel a FIFA világkupát világszerte több mint 120 országban sugározzák, akkor nem kell elmulasztania a játékot vagy a 16 mérkőzés bármely fordulóját. Valójában akkor is megnézheti, ha az Ön országában nincs elérhető adatfolyam. És ha van egy adott nyelv, amellyel a játékokat bekapcsolhatja, akkor előfordulhat, hogy ingyenes patak található megjegyzésével az Ön által választott nyelven. Ehhez VPN-re lesz szüksége a regionális korlátozások elkerülése érdekében.

Hogyan nézhetem online Brazília és Mexikó élő közvetítését: a BBC One és az SBS

Az angol nyelvű adásokhoz két nagyszerű lehetőség van a 16-es forduló megnézésére, beleértve Brazília és Mexikó ellen:

 • BBC One (a BBC iPlayer útján)
 • SBS (a Világjáték weboldalán keresztül)

A kettő közül az ausztrál ingyenesen sugárzott TV-hálózat, az SBS az előnyben részesített választás. A közelmúltig az SBS csak az idei világkupák mérkőzéseinek kevesebb mint felét szállította. Az ausztrál Optus társaság kezdetben rendelkezett streaming jogokkal, de jelentős streaming kérdéseket követően a társaságot kénytelen volt feladni jogairól, és ezeket átadni az SBS-nek. Szerencsére az ausztrál rajongóknak és nagyjából mindenki másnak, ez azt jelenti, hogy Ausztrália most a legjobb hely, ahol ingyenesen megnézheti a világkupát.

Ami a BBC-t illeti, ebbõl a forrásból a minõség a páratlan lesz. Ezen felül az iPlayer rendelkezik olyan alkalmazásokkal, amelyek nagyszámú eszközzel működhetnek. A BBC iPlayerhez való streaming hozzáférés azonban csak az Egyesült Királyság lakosaira korlátozódik. TV engedélyre van szükség, bár a BBC nem kér bizonyítékot arra, hogy van TV engedély.

Ha az Egyesült Királyságon vagy Ausztrálián kívül utazik, továbbra is hozzáférhet az iPlayer vagy az SBS élő streamhez. Ehhez kapcsolódhat virtuális magánhálózaton vagy VPN-en keresztül. Mivel mind a BBC, mind az SBS földrajzi tartalom blokkolást alkalmaz, a VPN lehetővé teszi, hogy a szerverhez csatlakozzon az Egyesült Királyságban a BBC, vagy Ausztráliában az SBS számára. Miután csatlakozik, minden szolgáltatás látni fogja, hogy a megfelelő országból érkezik, és engedi be.

Próbálja ki az ExpressVPN-t a 2018-as világkupa élő közvetítésekhez

A sok VPN közül, amelyeket teszteltünk, bízunk az ExpressVPN-ben a FIFA World Cup élő közvetítésében. A szolgálat nemcsak eleget tett az elvárásainknak eddig az idei világbajnokság során, hanem következetes volt a magas színvonalú adatfolyamok biztosításában, sem puffer, sem állásidő nélkül..

Az ExpressVPN lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközön folytasson adatfolyamot, és számos eszköz számára működő alkalmazásokkal rendelkezik, beleértve az Amazon Fire TV-t is. Ezenkívül a szolgáltatásnak számos szervere van, amelyekhez az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Európában és több tucat más országban csatlakozhat, hogy elkerülje a szolgáltatás megszakítását és a túlzsúfoltságot eredményező szerverek okozta túl nagy sávszélességet. Az ExpressVPN több mint 2000 szerverrel rendelkezik a világ több mint 100 helyszínén. Ez azt jelenti, hogy szinte bármilyen nemzetközi műsorszolgáltatóhoz csatlakozhat a világbajnokság élő közvetítéséhez, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

expressvpn 16. világbajnokság

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg 49% -ot az ExpressVPN-en itt. Ez magában foglalja 3 hónapos extra ingyen és egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

A 16. forduló Brazília és Mexikó között élő élő közvetítések világszerte

Ha sem a BBC, sem az SBS nem dolgozik az Ön számára, érdemes megvizsgálni a világ minden tájáról elérhető ingyenes patakot. Sajnos nincsenek szabad áramlatok itt: angol, így lehet, hogy a játékot kommentárként kell néznie egy másik nyelven. Ennek ellenére néhány nagyszerű lehetőség van:

16 élő közvetítés ingyenes fordulója Svájcban

Svájci zászló Svájc 16. fordulója

Svájc számos ingyenes élő közvetítést kínál, nyelvre bontva. Mivel Svájcban több fő nyelvcsoport beszél, az ország közszolgálati műsorszolgáltatója, az SGR SSR élő közvetítéseket biztosít ezekben a nyelvekben.

A svájci csatornáid lesznek SRF (német), RTS (francia) és RSI (olasz). Minden webhely lehetővé teszi, hogy élőben és ingyen közvetítse a játékokat anélkül, hogy regisztrálnia kellene. A földrajzi tartalomblokkok azonban a helyén vannak, így VPN-re lesz szükség, ha Svájcon kívül tartózkodik.

16 élő közvetítés ingyenes fordulója Németországban

Németország 16-os világkupája

Németországnak két ingyenes forrása van a világkupa közvetítéséhez: ZDF és ARD. Mindkettő természetesen németül sugározza a mérkőzéseket. Szükség lesz VPN-re is ezekhez a patakokhoz való hozzáféréshez, mivel földrajzilag német alapú IP-címekre vannak rögzítve. Ugyanakkor egyiküknél sem szükséges a fiók regisztrációja.

Mindkét forrásból származó adatfolyamok minősége jó, így a Brazil vs. Mexikó megtekintése közben nem kell aggódnia a szemcsés videók miatt..

Hogyan nézhetjük a Brazília és Mexikó közötti 16. fordulót az Egyesült Államokban és Kanadában

Ha kommentárt szeretne kanadai vagy amerikai műsorszolgáltatóktól a 2018-as világkupán játszott játékokhoz, fizetős szolgáltatást kell használnia. Sajnos egyik országban sem érhető el ingyenes adatfolyam. Természetesen hozzáférhet a fenti ingyenes streaming lehetőségek egyikéhez, ha jelenleg Kanadában vagy az Egyesült Államokban tartózkodik, de nem fog fizetni fizetés nélkül a helyi adásokról..

Ugyanakkor valószínűleg olcsón nézheti meg a játékokat a saját országában.

Fizetett világkupa online közvetítések az Egyesült Államokban

az Egyesült Államok 16. fordulója

Az amerikai lakosok élőben nézhetik meg a játékokat online, ha van „vékony csomag” TV-szolgáltatásuk, amely Fox Sports-ot vagy Telemundo Deportes-t kínál. A Fox Sports rendelkezik az angol műsorszórási jogokkal az Egyesült Államokban, míg a Telemundo a spanyol nyelvű közvetítési jogokkal rendelkezik.

A következő streaming szolgáltatások mindegyikében eljutnak a Fox Sports-hoz legalább egy előfizetési csomagban:

 • DirecTV most
 • fuboTV
 • Hulu élő TV-vel
 • PlayStation Vue
 • Sling TV
 • YouTube TV

A YouTube TV és a Hulu Live TV-vel jó opciók csak egy előfizetési csomaggal, míg a többiek legalább 2 vagy több előfizetési lehetőséget kínálnak. A legtöbb ember számára azonban a Fox Sports szolgáltatást a legolcsóbb csomaggal kaphatja meg.

Fizetett világkupa online közvetítések Kanadában

kanadai zászló kerek 16 brazil v. mexico

A kanadai futballszurkolók online nézhetik a 16 fordulóját a TSN vagy az RDS csatornán keresztül. Mindkettő havi 24,99 USD CAD-t fizet az előfizetésért. A regisztráció után megtekintheti az élő közvetítést online vagy az egyes szolgáltatások letölthető alkalmazásaion keresztül.

Hogyan nézhetem a 16-os fordulót más országokban

Mint korábban kifejtettük, a legtöbb országnak valamilyen módon lehetősége van megnézni a Világkupát, még akkor is, ha nem tudja elérni ezeket a patakokat online.

A következő országokban élő streaming lehetőségek is elérhetők online, ezért érdemes lehet megismernie ott választási lehetőségeit, ha további streaming-forrásokat keres különböző nyelveken:

 1. Francia: TF1
 2. Arabul: BTV, KAN11, MAKAN 33
 3. Olasz: Mediaset
 4. Portugál: RTP, SIC
 5. Orosz: Match TV, Perviy Kanal, VGTRK
 6. Spanyol: Mediaset España Cuatro, Mediaset España Telecinco
 7. Holland: DR, NOS
 8. Bengáli: BTV
 9. Brazília: SporTV, Globo, Fox Sports
 10. Mexikó: Azteca TV, Televisa, SKY México

A Világkupának a közvetítéshez kapcsolódó jogai változatlanok maradnak a világkupa folyamán. Még a patakok döntőjébe és a döntőbe történő bejutáskor további patakok is ingyenesen megnyílhatnak. A legtöbb országban a világbajnokság utolsó mérkőzését mindenki ingyenesen közvetíti.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − 19 =

map