A Cincinnati Open 2019 élő online nézése (nyugati és déli)

A Cincinnati Open online élő közvetítése

A 2019. Évi Cincinnati mesterek (Nyugat & A Southern Open) augusztus 10-18-ig zajlik. Függetlenül attól, hogy nem sikerült jegyet szerezni, vagy külföldre indul nyaralni a verseny során, megmutatjuk, hogyan lehet a Cincinnati Open online közvetítését bárhonnan, VPN segítségével folytatni..

Felhívjuk figyelmét, hogy a hivatalos forrásokat csak a Cincinnati Tenisz Nyitvatartás nézésére ajánljuk. Noha az adott sporteseményhez rengeteg jogosulatlan adatfolyam létezik, néhány okból nem ajánljuk őket. Különösen az ilyen patakok valószínűleg rövid időn belül kerülnek levételre, így nincs lehetősége a külföldi Cincinnati Mesterek figyelésére. Továbbá teljesítményük általában gyenge, alacsony minőségű videóval és sok késéssel.

A Cincinnati Open-t bemutató hivatalos források többsége régióspecifikus és csak bizonyos országokban, például az Egyesült Államokban érhető el. Ezért VPN-re lesz szüksége a Cincinnati Open élő külföldi élő közvetítésének online megtekintéséhez.

A Cincinnati Open nézéséhez a legjobb VPN: ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legjobb VPN a Cincinnati Open online élő közvetítéséhez. Feloldja sok népszerű webhelyet és szolgáltatást, ideértve a hasonlókat is ESPN. Több mint 3000 szerverrel rendelkezik összesen 94 országban, köztük az Egyesült Államokban is. Sőt, az ExpressVPN korlátlan sávszélességet kínál a megszakítás nélküli streaminghez, ami azt jelenti, hogy nem kell többé olyan problémákkal küzdenie, mint a pufferolás vagy a késés, még akkor is, ha a Cincinnati Masters nagy felbontású streamingjeit közvetíti..

Percek alatt feliratkozhat és telepítheti az ExpressVPN-t. Ez egy nagyon egyszerű szolgáltatás, amely elérhető kiváló alkalmazásokkal és böngésző-bővítményekkel használható. Még ennél is jobb, ha a 24 órás támogatás elérhető élő csevegés és e-mail útján. Amellett, hogy élőben közvetíti a Cincinnati Open külföldön közvetített eseményeit, az ExpressVPN 256 bites AES titkosítással és megszakító kapcsolóval védi magánéletét. A DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem mellett az ExpressVPN nem tárol olyan naplókat, amelyek segítségével személyesen azonosíthatók.

A TENNIS SZÁMÍTÁSÁRA VONATKOZÓ Legjobb VPN: Az ExpressVPN a legfontosabb ajánlásaink. Ez egy gyors szolgáltatás, 94 ország szerverével, beleértve az Egyesült Államokat is. Kezdőbarát alkalmazásokat, 24 órás támogatást és erős titkosítást kínál. Kipróbálhatja az Express kockázatmentességét, mivel egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával jár.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

Hogyan nézhetjük meg a Cincinnati Open külföldön egy VPN-t

Alig várom meg, hogy a Cincinnati Open online élő közvetítését megnézem? Gyorsabb és könnyebb megtenni, mint gondolnád. Csak annyit kell tennie, hogy kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

  1. Először jelentkezzen be egy megfelelő VPN szolgáltatással. Különösen az ExpressVPN-t ajánljuk. A NordVPN és a CyberGhost azonban egyaránt kiváló, olcsó alternatívák.
  2. Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban a Cincinnati Open Open online élő nézéséhez a Tennis Channel vagy az ESPN 2 csatornán keresztül.
  3. Ezután jelentkezzen be a Teniszcsatornába vagy az ESPN 2-be egy részt vevő TV-szolgáltatón keresztül. Meg kell adnia a TV-szolgáltatónál használt bejelentkezési adatokat (akár felhasználónevet, akár e-mail címet és jelszót).
  4. Tisztítsa meg a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. Ez biztosítja azt a webhelyet vagy szolgáltatást, amelyet a Cincinnati Open megfigyelésekor használ, és elfelejti az Ön valódi IP-címét.
  5. Nyissa meg a Tennis Channel vagy az ESPN 2 elemet, és válassza ki a videót (lehetőleg egy élő közvetítést) a VPN működésének teszteléséhez. A tartalmat fel kell oldani!

A Cincinnati Tennis Open egyik akciójának kihagyásának elkerülése érdekében, javasoljuk, hogy előtte ellenőrizze VPN-jét a Tennis Channel-en vagy az ESPN 2-en. Ez csökkenti az utolsó pillanatban tapasztalható csukások esélyét, és időt ad arra, hogy bármilyen probléma esetén felvegye a kapcsolatot a VPN támogatásával..

A Cincinnati Open online közvetítése

A 2019. évi Cincinnati Masters a Teniszcsatornán és az ESPN 2-en kerül közvetítésre. Ez azt jelenti, hogy élőben közvetítheti a Cincinnati Open külföldön a saját streaming platformokat (Tennis Channel visur és WatchESPN) keresztül. Ehhez azonban kábel TV-előfizetésre van szüksége. Érdemes azt is tudni, hogy míg a teniszcsatorna a Cincinnati Open minden fordulóját sugározza, az ESPN 2 csak a 16 mérkőzés fordulójától a döntőig sugároz..

Ha még nem rendelkezik kábel TV-előfizetéssel, akkor továbbra is megnézheti a Cincinnati Open-t az Egyesült Államokon kívül különféle előfizetési szolgáltatásokon keresztül. Van például Tennis Channel Plus, de ez a szolgáltatás évente 99,99 USD dollárba kerül, és nem tartalmazza az ingyenes próbaverziót.

A legtöbb felhasználó számára a jobb választás az, ha feliratkozik egy olyan csúcstechnikai szolgáltatásra, mint a DirecTV Now (50 USD / havonta), FuboTV (55,99 USD / hónap), PlayStation Vue (44,99 USD / hónap), Sling TV ( 15 USD / hó) vagy YouTube TV (49,99 USD / hónap). Mindezek a szolgáltatások lehetővé teszik az ESPN 2 és a Teniszcsatorna élő közvetítését, és mindegyikük próbaidővel jár, vagyis kockázatmentesen kipróbálhatja őket..

A fenti szolgáltatások mindegyike régiónként zárolva van, de az Egyesült Államokon kívülről elérheti őket, ha kapcsolódik a VPN egyik amerikai szerveréhez..

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Cincinnati Open online élő közvetítéséhez?

Nem javasoljuk egy ingyenes VPN használatát a Cincinnati Open külföldön való megfigyelésére. Ennek egyik fő oka az, hogy az ingyenes VPN-k rendkívül megbízhatatlanok a földrajzilag korlátozott webhelyek és szolgáltatások feloldásakor.. A legtöbb ingyenes VPN küzd az ESPN és az olyan streaming szolgáltatások, mint például a DirecTV Now és a FuboTV feloldásához.. Sőt, ami még rosszabb, a lassú sebességük megnehezíti az adatfolyamot a rendszeres megszakításoknak köszönhetően, a késés és a pufferolás formájában.

Az ingyenes VPN-k elkerülésének másik oka az általuk nyújtott biztonság hiánya. A minőségi VPN-nek inkább a magánéletét kell védenie, mint veszélyeztetnie. Sajnos az ingyenes VPN-eknek gyakran hiányoznak az adatok biztonságához szükséges eszközök (például titkosítás), és néhányan még a személyes adataikat és a böngészési előzményeket is naplózják, mielőtt a legjobban licitálónak eladnák. Ezzel szemben a Cincinnati Open legjobb VPN-jei zökkenőmentes feloldást és streaming-et kínálnak, miközben biztonságban vannak az interneten.

Mit kell tudnom a Cincinnati Open-ről?

A Cincinnati Open egy éves szabadtéri tenisz esemény, melyet 1899-ben alapítottak. Ezt az USA második legnagyobb nyári tenisz bajnokságának tekintik az US Open után. Az eseményt a Lindner Family Tenisz Központban tartják, az Ohio állambeli Mason Cincinnati külvárosában. Roger Federer tartja a legtöbb férfi kislemez címét (7), míg Ruth Sanders Cordes és Clara Louise Zinke öt női kislemez címet.

Ki a kedvenc a Cincinnati Open 2019 nyertesének?

Novak Djokovic lett a 2018. évi férfi egyes bajnok, Roger Federer 6-4, 6-4 verésével. A nők döntőjében Kiki Bertens legyőzte Simona Halepet 2-6, 7-6 (8-6), 6-2. Érthető módon a tavalyi döntősök várhatóan jól teljesítenek a 2019. évi Cincinnati Open-en. További magas rangú játékosok, például Rafael Nadal és Ashleigh Barty szintén várhatóan továbbjutnak a későbbi fordulókba.

Cincinnati Open 2019 versenyek ütemezése

Itt van a Cincinnati Open 2019 ütemterve a jelenlegi formában:

DátumÜlésMérkőzés kezdete (EST)Verseny
Szeptember, augusztus 10. 1 10:00 Férfi és női selejtező
Vasárnap, augusztus 11 2 10:00 Férfi és női selejtező
Férfi fő döntetlen
Vasárnap, augusztus 11 3 19:00 Férfi fő döntetlen
Augusztus 12., hétfő 4 délelőtt 11 óra Férfi és női első forduló
Augusztus 12., hétfő 5 19:00 Férfi és női első forduló
Kedd, augusztus 13. 6 délelőtt 11 óra Férfi és női első & Második forduló
Kedd, augusztus 13. 7 19:00 Férfi és női első & Második forduló
Augusztus 14, kedd 8 délelőtt 11 óra Férfi és női középső forduló
Augusztus 14, kedd 9 19:00 Férfi és női középső forduló
Csütörtök, augusztus 15 10 délelőtt 11 óra Férfi és női 16. forduló
Csütörtök, augusztus 15 11 19:00 Férfi és női 16. forduló
Augusztus 16, péntek 12 délelőtt 11 óra Férfi és női negyeddöntők
Augusztus 16, péntek 13 19:00 Férfi és női negyeddöntők
Szeptember, augusztus 17. 14 délelőtt 11 óra Férfi és női elődöntők
Szeptember, augusztus 17. 15 18:00 1 Férfi elődöntő, majd a női páros döntő
Vasárnap, augusztus 18 16 12.15 órakor Férfi páros döntő - 12:15
Női döntő - 14:00
Férfi döntő - 16:00

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 10 =

Adblock
detector