A Horvátország és Anglia online élő nézése (UEFA Nemzeti Liga)

Az UEFA Nemzeti Ligája még jó haladás alatt áll, és ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogyan nézheti élőben online Horvátország és Anglia mérkőzéseit. Azt is elmagyarázjuk, hogy a virtuális magánhálózat (VPN) hogyan tudja megkerülni a regionális blokkolást, és lehetővé teszi, hogy a játékot a szokásos streaming platformon nézzék meg, miközben az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban vagy a világ bármely más részén található..  

Hogyan nézhetem Horvátország és Anglia online UEFA Nemzeti Ligáját

Horvátország október 12-én, 07:45 órakor, BST (11:45 PM PST / 2:45 PM EST) előtt áll Anglia ellen. A meccsre a horvátországi Rijekában, a HNK Rijeka stadionban kerül sor. A mindössze 8 279 ülőhellyel a jegyeket érthetően nagyon nehéz beszerezni. Ez nem jelent problémát, ugyanakkor az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet az egész mérkőzést a saját otthonának kényelme alapján közvetíteni..

Vegye figyelembe, hogy csak az UEFA Nemzeti Liga hivatalos műsorszolgáltatóit ajánljuk. Bár a magas szintű sporteseményeknek szinte mindig van engedély nélküli patakja, nem javasoljuk ezek használatát. Még figyelmen kívül hagyva az általuk jelentett szerzői jogi kérdéseket is, ezek az adatfolyamok általában alacsony felbontásúak és hajlamosak offline módban történő részleges átvitelre. Olyan sokféle nézési módszerrel nincs igazán indok, hogy a nem hivatalos adásokhoz forduljon.

Az UEFA Nemzeti Liga legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN-streaming-sport

A VPN segítségével biztonságosan streaming és böngészhet az interneten. Ezek titkosítják az internetes forgalmat, megakadályozva, hogy az internetszolgáltató vagy a hálózat adminisztrátora elolvassa. Javasoljuk az ExpressVPN használatát: ez a szolgáltatás több mint 2000 szerverrel büszkélkedhet szerte a világon, és elég nagy sebességgel képes élő HD videó streamingre észrevehető pufferelés nélkül. Az ExpressVPN megbízhatóan feloldhatja azokat a szolgáltatásokat, amelyekkel más VPN-k küzdenek, mint például a Netflix és a BBC iPlayer.

Csak néhány percig tart az indulás; csak válassza ki a kívánt előfizetési időszakot (egy, hat vagy tizenkét hónap), és fizessen. Ettől kezdve 30 nap áll rendelkezésére, hogy kipróbálhassa a szolgáltatást, és ha nem vagy elégedett, akkor visszavonhatja a teljes, kérdéseket nem igénylő visszatérítést. Ha csak rövid távú VPN-lefedettségre van szüksége, például ha nyaralni megy, akkor kihasználhatja ezt a próbaverziót, hogy hatékonyan és hatékonyan használja az ExpressVPN-t.

EGYSZERŰ ELJÁRÁS: Szerezzen további három hónapot ingyenesen, és 49% -kal csökkentse a költségeket az ExpressVPN éves előfizetésével.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

Hogyan lehet a VPN segítségével közvetíteni Horvátországot és Angliát külföldön?

A földrajzilag zárt tartalom feloldása külföldről egyszerűen feloldható, még akkor is, ha soha nem használtál VPN-t. Csak kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Először jelentkezzen be egy megbízható VPN-szolgáltatásra. Már említettük az ExpressVPN-t, de a NordVPN és a CyberGhost két kiváló, olcsó alternatíva.
  2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert. Észre fogja venni, hogy van néhány különböző verzió, ezért feltétlenül telepítse az operációs rendszeréhez megfelelőt.
  3. Döntse el, melyik alábbi hivatalos forrást szeretné használni.
  4. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a megfelelő helyen. Például egy brit szervert használ a Sky Go eléréséhez, vagy egy amerikai szervert az ESPN eléréséhez.
  5. Próbálja meg betölteni a tartalmat a választott forrásból. A videónak szinte azonnal el kell játszania, bár a változások megtekintéséhez esetleg újra kell töltenie az oldalt vagy a böngészőt.

Ha van ideje, azt javasoljuk, hogy futtassa a fenti lépéseket a mérkőzés tényleges megkezdése előtt. Ilyen módon, ha valami rosszul fordul elő, akkor továbbra is van ideje kapcsolatba lépni a VPN ügyfélszolgálatával.

Hol nézheted online Horvátországot és Angliát?

Mint minden UEFA Nemzeti Liga játékban, a Horvátország és az Anglia mérkőzést a világ számos országában sugározzák. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hol lehet élőben megnézni ezt a mérkőzést, függetlenül attól, hogy melyik országban tartózkodik.

MINKET

USA zászló

Két lehetőség van Horvátország és Anglia közötti nézésre az Egyesült Államokban: Az Univision mostanra deportálja és ESPN+. Az Univision spanyol kommentárokat fog nyújtani, míg az ESPN kizárólag angol nyelven jelenik meg.

Ha a kábelcsomag már tartalmazza az Univision MOST, akkor a mérkőzést élőben, további költségek nélkül közvetítheti, ha bejelentkezik a szolgáltató adataival. Ha nem, vagy ha nincs kábel, hozzáférhet a jelenlegi fuboTV vagy DirecTV Now előfizetéssel is. Mindkét szolgáltatás egy hetes ingyenes próbaverziót kínál, de ha szeretnéd folyamatosan figyelni az UEFA Nemzeti Ligát, akkor kb. 40 dollárt kell fizetniük havonta.

Az ESPN + jobb választás a legtöbb ember számára. Sokkal olcsóbb (feltételezve, hogy még nem rendelkezik kábelcsomaggal), csupán heti 4,99 dollárba kerül, egyhetes próbaverzióval. Mindkét műsorszolgáltató azonban blokkolja tartalmát, azaz az Egyesült Államokban kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez, hogy megnézhesse.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Ausztráliában csak egy platform jelenik meg online Horvátország és Anglia között: Optus Sport. A meglévő Optus-ügyfelek azt találhatják, hogy az Optus Sport szerepel a szélessávú vagy a telefonos csomagban, de különben fizetnie kell az élő játékok megtekintéséért; Az Optus Sport havonta 14,99 USD kerül, és sajnos nem kínál ingyenes próbaverziót.

Mivel ez a szolgáltatás új felhasználókat igényel a mobilalkalmazás (Google Play vagy iTunes), teljes mértékben lehetősége van külföldről feliratkozni, ha úgy dönt, hogy fizet a Google Play vagy az iTunes jóváírással. Ugyanakkor maguk a stream-ek régiókhoz vannak kötve, és a nézéshez ausztrál IP-címet igényelnek. Ezt könnyen meg lehet oldani egy ausztrál VPN-kiszolgálóhoz történő kapcsolódással.

UK

Brit zászló - union jack

A Sky kizárólagos jogokkal rendelkezik az UEFA Nemzeti Liga mérkőzéseinek közvetítésére az Egyesült Királyságban. A meglévő előfizetők ezeket a játékokat élőben közvetíthetik a Sky Go vagy a Sky Sports alkalmazásokon keresztül. Szerencsére, ha nem vagy Sky-ügyfél, akkor van egy másik módja annak, hogy nézze meg.

Az UEFA Nemzeti Liga bajnokságának nagy része (beleértve Horvátországot és Angliát is) elérhető a következő oldalon Most TV. Ezek azonban nem szerepelnek az alap előfizetésben, és napi, heti vagy havi Sky Sports bérletet kell fizetnie. Noha a havi bér ára kissé meredek (33,99 £), ez még mindig olcsóbb, mint a TV-szolgáltatók váltása.

Horvátország

Flag_of_Croatia

Sportklub Balkans ezt a műsorrészt a TV-ben fogja közvetíteni Horvátországban, bár nem lesz elérhető online élő közvetítés. A Nova TV-n azonban élőben nézheti meg. Ennek a platformnak az Oyo streaming szolgáltatásának ára 35kn havonta, de mivel csak a Horvátország mérkőzéseit mutatja, ez nem teszi lehetővé az UEFA Nemzeti Liga nagy részének figyelését.

Egyéb helyszínek

Ez csak néhány az UEFA Nemzeti Ligája által közvetített helyszínekről. Bár túl sok van az egyéni lefedettséghez, megtalálhatja nemzeti műsorszolgáltatóját az UEFA honlapján a Horvátország vagy Anglia mérkőzés oldalán. A mérkőzés elindulási ideje alatt látnia kell a megfelelő helyi forrásokat (ha vannak ilyenek).

Nézhetem az UEFA Nemzetek Ligáját egy ingyenes VPN-sel?

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy az ingyenes VPN-ek egyszerű módot kínálnak a streaming közbeni biztonság megőrzésére, ám a valóságban többféle módon hibásak. Először: mivel több felhasználó, de kevesebb szerverrel rendelkezik, mint a legtöbb prémium szolgáltatás, az ingyenes VPN-k küzdenek az élő streaming videohoz szükséges nagy sebesség elérése érdekében. Ezenkívül ezeket a szolgáltatásokat általában az elsőként adják meg streaming oldalak feketelistájának, ami azt jelenti, hogy még ha egy UEFA-mérkőzést is nézhetünk, nem garantáljuk, hogy másokat is nézhetsz.

A globális szerverhálózat karbantartása drága feladat, így hogyan engedhetik meg maguknak a szabad VPN-ek? Mivel nem számítanak fel díjat a felhasználótól, más pénzszerzési módszerekre támaszkodnak, például hirdetések beillesztésére a meglátogatott oldalakba. Ezenkívül a nyomkövető sütik használatával az ingyenes VPN-k figyelemmel kísérhetik tevékenységét még azután is, hogy megszakad, és ez lehetővé teszi számukra, hogy részletes felhasználói profilt készítsenek rólad. Ezt később harmadik feleknek értékesítheti profit céljából nyereség nélkül, az Ön tudta nélkül.

Nem könnyű megmondani, hogy jogos VPN szolgáltatást használ-e, vagy egyszerűen az egyiket sok rosszindulatú szoftvert tartalmazó VPN-alkalmazás populációs platformokat, például a Google Play Áruházot. Sajnos, még akkor is, ha a választott alkalmazás nem telepíti a rosszindulatú programokat az eszközére, nem garantáljuk, hogy az valóban a forgalmat titkosítja. Az árnyas üzleti gyakorlat sem korlátozódik a kis szolgáltatásokra; láttuk, hogy az egyik fő ingyenes VPN megkönnyíti a botnet a felhasználók tétlen sávszélességével.

A legjobb módja annak, hogy online megvédje magát, egy jól megalapozott, jó hírű VPN-t használ, amelynek történetében az ügyfelek adatvédelme áll az első helyen.

Melyik csapat várhatóan nyer?

Ezek a csapatok mindegyik egy játékot játszott Spanyolország ellen, amelyet elvesztettek. Anglia azonban sikerült 2-1-es vereségre korlátozni, míg Horvátország 6-0-ra hagyta a pályát. Míg az egyik mérkőzés nem elég ahhoz, hogy egyértelműen megmondjuk, melyik csapat valószínűbb nyerni, addig Anglia több lehetőséget teremtett az egész, és több lövést tett a cél felé.

De ne legyen túl gyors következtetésekre ugrani. Horvátország és Anglia a Világkupa elődöntőjében állt szemben, amelyben Horvátország volt az uralkodó oldal, végül 2-1-re nyerve. Úgy tűnik, hogy a két csapat meglehetősen egyenletesen illeszkedik egymáshoz, mivel az előző nyolc mérkőzés közül négyet Anglia nyert, ezek a csapatok egymás ellen játszottak. Ennek a játéknak 19 gólja van, szemben a Horvátország 12-ös játékával, viszonylagos bizonyossággal mondhatjuk, hogy Anglia a végső sípig tartja a nyomást..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 49

Adblock
detector