Az AEW Fyter Fest 2023 élő közvetítés online megtekintése

Az AEW Fyter Fest 2023 élő közvetítés online megtekintése

Az idei Fyter Festre a floridai Daytona Beach óceánközpontjában kerül sor június 29-én. A bemutató indulásakor 16:00 órakor (PST 7:00 / 12:00 BST) kezdődik, a főesemény egy órával később. Összesen nyolc mérkőzésen számíthatunk arra, hogy az idei Fyter Fest legalább néhány órát tart. Az alábbiakban értesítjük, hogyan lehet az AEW Fyter Fest 2023 élő közvetítését külföldön ingyenesen közvetíteni.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Noha előfordulhat, hogy találsz harmadik féltől származó streameket erre az eseményre, erősen javasoljuk, hogy ne használja őket. A videó hajlamos és rossz minőségű, és ezeket a streameket bármikor le lehet vonni a szerzői jogok megsértése miatt. Nincs garancia arra, hogy meglátja, ki nyeri. A Fyter Fest egyébként ingyenesen elérhető online, tehát nincs jogosultság nélküli adatfolyam használata.

Az AEW Fyter Fest csak a régiókhoz kötött peronokon üzemel. Ez azt jelenti, hogy külföldről történő nézéshez VPN szükséges.

Hogyan közvetíthetem a Fyter Fest 2023-et külföldről

Soha nem használt VPN-t? Valójában nagyon könnyű feloldni a külföldről származó, regionálisan korlátozott szolgáltatásokat. Csak kövesse az alábbi lépéseket, hogy a Fyter Fest élőben nézhesse, bárhol is van a világon:

  1. Először regisztráljon egy VPN-t, ha még nem tette meg. Ajánljuk ExpressVPN, bár a NordVPN és a CyberGhost két kiváló, olcsó alternatíva.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Legtöbbjük különféle alkalmazások választékát kínálja a különféle rendszerekhez, ezért győződjön meg arról, hogy szerezte meg az eszközéhez a megfelelő verziót.
  3. Csatlakozzon valamelyik VPN amerikai szerveréhez, ha megpróbálja feloldni a B / R Live szolgáltatást, vagy a Fite európai szerverének feloldását..
  4. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott szolgáltatással. Nem lehetnek problémák, de ha hibát lát (például a B / R Live “Ez a webhely nem érhető el az Ön területén, de alkalmanként nemzetközi eseményeket közvetítünk”), Törölje a sütiket és a gyorsítótárat, és próbálja újra.
  Hogyan lehet bárhol bárhol megnézni a French Open-ot élőben?

A Fyter Fest élőben jelenik meg, ezért javasoljuk, hogy ellenőrizze, hogy a VPN jó időben működik-e. Ez a megközelítés biztosítja, hogy ha bármilyen probléma merülne fel, akkor még van ideje segítségre a VPN ügyfélszolgálatától. Ez azt is jelenti, hogy sokkal kevésbé valószínű, hogy technikai nehézségek miatt elmulasztja az első harcot.

Hogyan nézhetem meg ingyenesen az AEW Fyter Fest-et az amerikai tévében

USA zászló

Az amerikai AEW rajongók ezt megtehetik pattintsd meg a teljes Fyter Fest-et, beleértve az előzetes show-t ingyen a B / R Live-on. Először létre kell hoznia egy fiókot, de ez csak egy másodpercig tart, és csak annyit igényel, hogy adja meg e-mail címét. Érdemes megemlíteni, hogy ez a szolgáltatás nem engedi megnézni semmit, ha hirdetésgátlót használ.

A B / R Live földrajzilag korlátozott, és csak az Egyesült Államokban érhető el. Külföldről azonban elérheti, ha csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez. Még nincs VPN-je? Miért nem használnák ki? Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciája? Ez lehetővé teszi a Fyter Fest kockázatmentes streamingjét, és ha elégedetlen vagy nincs szüksége VPN-re később, akkor visszavonhatja a teljes visszatérítést..

Hol máshol nézhetem élőben a Fyter Fest-et?

földgömb világtérkép

Sajnos, ha nem az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz és nem tudsz feloldni a B / R Live program blokkolását, akkor a Fyter Fest ingyen nem nézhetők meg. Ehelyett az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában és Európában rajongóknak kell birkózniuk vesz egy harci átadást Fite. Ez az Egyesült Királyságban 8,99 £, másutt pedig 9,99 USD. Miután az esemény véget ért, a következő 24 órában annyiszor nézheti megismétéseket, amennyit csak akar.

Az előzetes bemutató nem lesz elérhető a Fite oldalon, de ne aggódjon: élőben közvetítheti azt az AEW hivatalos YouTube-csatornáján. Ez valószínűleg nem lesz földrajzilag korlátozott, de a Fite az, tehát ha vásárolt egy harci bérletet és utazott az Egyesült Államokba, akkor szüksége lesz egy VPN-re a nézéshez.

  Kalóz NBA közvetítés

2023 AEW Fyter Fest: teljes kártya

EseményalkatrészEgyezés típusa
Pre-show SCU vs magánpartner vs legjobb barátok Háromirányú címke
Michael Nakazawa vs Jebailey Hardcore
Főbb alkalom Christopher Daniels vs. CIMA Alapértelmezett
Yuka Sakazai és Riho vs Nyla Rose Háromszoros fenyegetés
Adam Page vs MJF vs Jingle Boy vs Jimmy Havoc Végzetes négyirányú
Cody vs Darby Allin Alapértelmezett
Jon Moxley és Joey Janela Alapértelmezett
Kenny Omega és a Young Bucks vs. Pentagon Jr, Fenix ​​és Laredo Kid Hat ember tag

Melyik birkózó várhatóan nyeri?

Az esemény egyik legnagyobb rendezvénye az SCU, a Private Party és a Best Friends közötti címke mérkőzés. A győztesek kihagyhatják az AEW World Tag Team bajnokság első fordulóját, és nagyobb esélye van a teljes bajnokság megszerzésére. Szóval ki valószínűleg nyeri? Az SCU egyértelmű választás, mivel a többiek inkább a tömeg elõtt tartják a prioritást, de ki tudja, talán meglepõ gyõzelmet fogunk látni a Legjobb Barátok vagy a Privát Párt számára..

A múltban a Young Bucks kétszer verte meg a Pentagon Jr-t és a Fenix-et, és egyszer vesztett számukra. Kenny Omega és Laredo Kid hozhat némi extra tűzijátékot a közelgő mérkőzésre, de valójában az a kérdés, hogy ez a viszály itt véget ér-e, vagy folytatódik-e júliusig a Fall for Fallen harcig. Akárhogy is, izgalmas mérkőzésre számíthatunk, és szerencsére mindent élőben nézhet meg online.

About the author

Comments

  1. etkező napokban általában elérhetővé válik az AEW Fyter Fest felvétele, amelyet később visszanézhetünk. Azonban, ha élőben szeretnénk nézni az eseményt, akkor a cikkben leírtak alapján könnyen feloldhatjuk a földrajzi korlátozásokat és élvezhetjük a birkózó mérkőzéseket bárhol a világon. Fontos azonban, hogy csak hivatalos forrásokat használjunk, és ne kockáztassuk a jogi következményeket a harmadik féltől származó streamek használatával. Összességében izgalmas eseménynek ígérkezik az idei Fyter Fest, és reméljük, hogy minden rajongó élvezni fogja a mérkőzéseket.

Comments are closed.